Új privát üzeneted érkezett!

Ezzel már én is fenyegettem a férjemet, hogy ha megszületik, én fogom mondani a nevet, úgy hogy önhatalmúlag bármi lehet!
De azért nagyon örülök, hogy sikerült kialakítanunk a neveket. Nekem sokkal több fiúnév tetszik, mint női, de ami tetszett nőiben, arról a férjem hallani sem akar, szóval, a meggyőzésére semmi esélyem sem volt. A zamirába úgy ment bele, hogy második név lehet. Nekem az is jó. majd így szólítom! :D Amiket meg ő nézett ki, azok meg nekem nem tetszettek, de egyáltalán nem, még mérlegelni sem tudtam, mert "eleve" elvetettem. Nem azért, mert olyan csúnya nevek, hanem valahogy nem éreztem, hogy ilyen nevet kellene adnunk neki.

Bogmehez hasonlóan én sem akartam olyan nevet, ami a családban vagy a közeli ismerősök körében van.
Vendég

Bogme, én is az első pillanattól fogva úgy érzem, hogy kislány. Nem tudom, miért. Aztán majd én is nézek, ha kiderül, hogy kisfiú. :D
Mi a neveket magunk találtuk ki, és a család egyáltalán nem szólt bele. Azt nyilván elmondták, hogy nekik is tetszik a kiválasztott név, anyunak pl. a Kristóf jobban tetszik, mint a Martin, nekünk meg mindkettő egyformán tetszik.
Vendég

Anno 24 éve a húgomnak én adtam nevet ő Veronika lett, nekem tetszett nagyon, ő viszont a mai napig szid érte :lol:
Neki kislánya lesz Rebeka Anna :)
hné29

Sok-sok éve jártam egy jósnőnél, aki megjósolta, hogy 30 évesen leszek először anya (ez bejött), aztán azt is, hogy 2 lányom lesz egymást követve pici korkülönbséggel...hát nem tudom én fiút érzek, bár anyósom kislány szeretne (már van 2 fiú unokája).

Kép
hné29

Ha már a jóslásoknál tartunk...nekem középiskolás koromban jósolt egy osztálytársam ilyen ingaszerűséggel. A tenyerem fölé helyezett egy nyakláncot, és annak a mozgásából következtetett a gyermekeim számára és nemére. Háát... három lányt jósolt. :D De szerintem nem érvényes a jóslás, mert becsöngettek, és a helyemre kellett menni. Ki tudja, talán 5-6 lányt is jósolt volna, mert a lánc nem akart megállni, hanem folyton újraindult kör-körözve. 8) Mi max. kettőt szeretnénk a férjemmel.
Vendég

Sellon, attól a következő babák még lehetnek ikrek :P
Én meg akarok állni 1 gyereknél, de párom ragaszkodik a kettőhöz, ebből vita lesz :lol:

Kép
hné29

Mi még korábban kettőt beszéltünk, aztán majd meglátjuk. Majd szülés után megbeszéljük, hogy ha lesz második, mikor. Esetleg évek múlva, hogy már akár a következő évben.

Hallottam olyan sztoriról, hogy egy párnál a lány akart babát, a fiú nem. Végül nagy nehezen rábeszélte a fiút, hogy mégis csináljanak gyereket. Terhes lett, megszülte, de olyan nagyon nehéz volt a szülése, hogy azt mondta, többet nem akar szülni. Most meg a fiú könyörög neki másodikért. :D Ilyen az élet!
Vendég

Nálunk a párom nagyon gyerek centrikus. 34 éves, és alig várja, hogy apuka legyen:) Én is imádom a gyerekeket, de egyet is elég lesz felnevelni 8) Anyósom már most retteg, mert közöltük, vele, hogy nagyon laza szülők leszünk :lol: (soha nem is voltam komoly típus, férjem meg szintén imád bohóckodni).

Kép
hné29

Azt hiszem, én egyes kérdésekben szigorú leszek, másokban persze annyira nem. Ezt majd a helyzet hozza, na meg a gyerek hozzáállása, viselkedése.

Képzeld, azt olvastam az előbb a 12 hetes magzatokról, hogy ilyenkor már néha sírdogálnak is odabent. Most gondold el! Sír odabent! De vajon mitől??
Vendég

Én tavaly voltam jósnőnél, aki mondta, hogy idén lesz babám. A nemére rá se kérdeztem, mert nem sokkal voltam válás után, úgyhogy így is ledöbbentem, hogy nekem, babám? Kitől :) Aztán jött a szerelem :) 30 éves koromig meg eszembe se jutott, hogy akarnék, sőt!

Mindketten 3 gyereket szeretnénk, ha megengedhetjük majd magunknak. Párom idén már 39 lesz, úgyhogy sietnünk kell :) Persze nem ragaszkodunk ehhez görcsösen, majd lesz, amennyi lesz :)

Hné: Megdobbant a szívem, ahogy elolvastam a Rebekát!!! Ez egy jel? :) Nagyon tetszik!!! Majd valahogy megpróbálom Aput rávezetni :) A vezetéknévhez is tök jól passzolna.

KépKépKép
bogme

Igen, én is olvastam ezt már tegnap. Bele se gondoltam, hogy tényleg, mitől? De végülis egy kisbaba is eszik, alszik és sír az elején, nem? :)

KépKépKép
bogme

Sziasztok lányok ! Túl vagyok a hétfői napon, itthon pihenek a héten. Nem is volt olyan szörnyű fizikailag, mint januárban ...
Visszaolvastalak benneteket, tök jó, hogy már mindenki a 12. hét körül jár. :-)
Apropó, lehet, hogy még tudnátok nekem egy apró dolgoban segíteni. Szerintetek Bp-en egy oszt.vez. főorvosnak mennyi pénzt adjak a kisműtét után "hálából", h. minden rendben ment a műtét során? Hozzá járok privátba már lassan 10 éve és nála is akarok szülni. Nem akarom megkérdezni tőle, hogy mennyivel tartozom, mert igazából nem tartozom semmivel, de az adott körülményekben mindig tök okés velem és hát vmennyit illik adni...
pagi77

De igen, de ott bent, főleg ilyen pici korban mitől sír? Szomorú? Fáj valamije? És ha sírni tud, akkor már vajon nevetni és mosolyogni is? Én mindjárt indulok az UH-ra, ezért az elmúlt fél órában szorgalmasan ittam, és megettem egy almát. remélem, ennyi elég lesz a telt hólyaghoz, mivel máris kell pisilnem. Reménykedem, nem összeszorított lábakkal fogok besasszézni...
További jó beszélgetést!
Vendég

Hihi lányok: amikor Fanni született, ugye szülés után az apa ment el a babóval, hogy lefürdessék, és ellássák. Na, és ott kérdezték meg az apát, hogy akkor mi is lesz a neve a kicsinek. Tőlem a kutya se kérdezte, hogy akkor "anyuka, mondja má, mi is lesz a baba neve". Szóval akár Fetrengő is lehetett volna :lol: :lol: :lol:

Nimródnál már a szülés előtt megkérdezték, tehát mindketten ott voltunk -de nagyon erős a gyanúm, hogy nem igazán tartották észben, és ott is az apukát kérdezték meg, amikor ellátás után írták a gyerek kezére a nevét!
Szóval apás szülést tervezők!! Csínján a fenyegetésekkel, mert az is lehet, hogy a tőletek meg sem kérdik a gyere nevét!!! Sőt!! Az apuka fenyegethet akár, hogy akkor Bórembukk lesz a gyerek neve :D :D :D :D

Sellon: az első terhességemnél végig nem kérdeztük meg a a gyerek nemét, ugyanis tudtam. Meg voltam győződve, hogy fiam lesz. Ezt a népi bölcsességek is csak alátámasztották: hegyes volt egyesek szerint a pocakom, stb.... Na, ő lett aztán Fanni. :lol: :lol: :lol:

Segítsetek!: tud valaki egy jó dokit a X ker.ben, vagy annak környékén???? Ja és ismeri valaki a Honvéd kórházat???? Mi a taszpasztalat ott???

Kép Kép Kép
fanetta

Sellon: Gyere majd a hírekkel, ám!

Nálunk nem lesz Apás szülés, úgyhogy ez a gond letudva :) Én mondom a nevet :)

Pagi: Pihengess ám rendesen! Tudod már, hogy mikor, hova mész ezután, hogy kiderülhessen mi volt a baj? Hogy mennyi pénzt "illik" adni az sokmindentől függhet. Pár tízezret, gondolom, max. De utálom ezt a borítékdugdosósdit!!! Mennyivel jobb lenne, ha nem lenne rá szükség. Annyira kényelmetlen dolog!

KépKépKép
bogme

Bogme! Én is utálom, még én érzem magam kellemetlenül ilyenkor...
Annyit tudok egyenlőre, hogy a műtét jól sikerült, nem volt közben semmi gond. Ma már semmi panaszom sincs, de persze azért szigorúan pihenek!
2 hét múlva megyek vissza a kórházba a szövettani eredményért, kb. 6 hét múlva szeretnék visszamennyi kontrollra és akkor szeretném megbeszélni a dokival, hogy hogyan tovább...
pagi77

Gyógyulj meg mihamarabb!!!

KépKépKép
bogme

Sziasztok!

Pagi,
hát, én se szeretem ezeket a dugdosósdi dolgokat, és bár nem tudom, ilyenkor mennyit "szokás" adni, azért nem hiszem, hogy olyan nagyon sokat. Szülésekért 30-50 ezereket adnak, ez pedig egyáltalán nem egy szülés volt. Talán egy tizest vagy tizenötöt. Nem tudom. Attól is függ, mennyi ideig tartott, milyen volt az orvos, stb.

És, akkor az eredményeim.
Először is, minden rendben :!: Olyan boldog vagyok!
CRL: 52 mm
NT: 2 mm (ennek még utána kell néznem, mert nem tudom, mit jelent)
Orrcsont: látható
Ép rekesz.
Jó szívműködés

Az ép rekeszt talán az agyra értik? Mert egyszer úgy ráközelített az orvos, szinte mindent láttam.
És hogy mozgott! Amikor rányomta a hasamra az UH-t, mindig akkorát "ugrott" :D
Képzeljétek, a hasam bal oldalán van, mert jócskán el kellett arra vándorolni az orvosnak, hogy szépen kivehető legyen. Amint egy kicsit elment onnan, már semmit nem lehetett látni.
Istenem, olyan szép a feje! Milyen szabályos! Kaptam egy kis képet, ezért ezt szintén be kell majd szkennelnünk, de a nevemet letakarom, mert most is ráírták, a szülinapommal együtt.

Holnap megyek down-vérvételre, ahova viszem magammal a mai leleteket. Aztán pénteken reggel meg újra UH-ra, a saját orvosomhoz. Ott is kérek majd képet. :D

Fanetta, ez jó volt. Nos, lesz, ami lesz, már most is nagyon szeretjük!
Vendég

Sziasztok!

Sellon gratulálok az eredményeidhez :)
Az NT a tarkóredő vastagságát jelenti...

Lenne egy kérdésem lányok!
Bár tudom már régen írtam nektek...lassan telnek a napok nov 24-ig
Szed valaki közületek magne B6-ot?
Mit mondott a doki, hogyan kell szedni?
Azért kezdtétek szedni mert fájt egy picit a hasatok?
Köszi előre is!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sellon: Gratulálok az eredményekhez. Az én kicsikém is baloldalt van. Nem is csodálkoztam rajta, mert a kezdetektől ott is érzem :)

Iner: Én Magnerot tablettát szedek, ami szintén arra jó, mint a Magne B6. Ezt szétrágni kell és inni hozzá egy kicsit, napi 2x. És azért kaptam, mert erős szurkálásom, húzódásom volt.

KépKépKép
bogme

Iner, igen, köszönöm, már utána is néztem, és a 2 mm teljesen normális. A papírra is az van írva, hogy az érvényes protokoll szerint nincs kóros eltérés.

Bogme, én emlékszem, hogy augusztusban az ovuláció körül nekem bal oldalt fájt, tehát valószínűleg onnan jött a petesejt. És arra az oldalra is ágyazódhatott be. Mondta a nőgyógyászom a 6. hetes vizsgálaton, hogy kissé balra ferdül a méhem. Ez lehet, mert abszolút bal oldalon vannak fájdalmaim, valamely éjszaka azt hittem, hogy vakbél-gyanú...De most már tudom, hogy másnak a gyanúja! 8)
Vendég

Pagi: Mielőbbi felépülést és remélem jövőre már te is babázol!!!! Doki engedi, akkor tessék rajtolni :P
Ami a hálapénzt illeti szerintem 10-20 ezer között bőven elég adni
(aki ad egyáltalán).Nekem 2 nagy műtétem volt, mindkettőnél busás hálapénz kapott a dokim és megbántam........., mivel, ha a második műtétnél rögzíti a gerincem, akkor most nem kellene a 3. :evil:

Sellon: Gratulálok a jó eredményekhez, látod jól érezted a babával minden rendben :)

Nekem még 2 hét az új UH-ig, annyira váááárom!!!!!

Kép
hné29

Pagi, szerintem is beszéld meg az orvossal, hogy mikor lehet legközelebb próbálkozni. Ha megjön a menstruációd, akkor egyből utána? Mert minél előbb jobb lenne újra teherbe esned. A jelenlegi vetélés vagyis rosszul fejlődés okát viszont szerintem előbb ki kell deríteni. Mindig gyere, és mond el a híreket magadról.
Vendég

Sellon!

Gratulálok a jó eredményekhez, csak így tovább :)
kicsyke77

Szia Iner!

Én szedem a mai napig a Magne B6-ot, először azért kezdtem szedni mert minden este kergetett a róka sőt meg is látogatott, ettől enyhültek a tünetek, most meg a szurkálás miatt. Napi 3 x 1-et szedek.

Üdv.
K
kicsyke77

Sziasztok!

Pagi:pihengess otthon,mielőbbi felépülést kívánok!

Sellon:gratula a "szép"eredményhez.Tényleg vannak kórházak ahol ingyen csinálnak down szűrést.Megnéztem most a neten.Kíváncsi vagyok,hogy az én védőnőm tudja-e ezt? :roll:

Iner:én szedem a magne b6-t.2*1-t naponta.ma reggel picit szúrkált a hasam és sokat segített.

Hné:mi is 1 gyereket szerettünk volna eredetileg.(Nagyszülők messze vannak,mindkét részről dolgoznak,Nóri nagyon hasfájós volt,pár órákat aludtunk stb..)
Aztán ahogy Nóri nőtt,a környezetünkben születtek tesók,láttuk,hogy Nóri szereti a picibabákat,meg azt,hogy elkezdett 2 éves kora körül itthon "látványosan"unatkozni,éreztük,hogy egyedül van.
Sokat dilemmáztunk a férjemmel kell-e tesó,nem-e később kellene,anyagilag sokkal megterhelőbb pl.nagyobb kocsit nézegetünk most.
Aztán eldöntöttük júniusban,hogy most lesz,nem megyek vissza dolgozni punktum és aug.-ban összejött. :wink:
Persze 2.gyereket akartunk nem egy játszópajtást,hogy Nórit lekösse,de a fent említett dolgok sokat nyomtak a latba.
Nekem ez az utolsó terhességem az biztos.(Remélem az "égiek"is úgy akarják.)

Hangsúlyozom az én véleményem,hogy jó egy testvér egy gyereknek,szülőnek megterhelő,de később megtérül.Jól eljátszanak ,számíthatnak-nagyon remélem- később egymásra.

Fanetta:én nem szeretném megnézetni most a baba nemét.Nem tudom,hogy kibírom-e?? :D
Nálunk is apa vitte el a lányunkat fürdetni és Tőle kérdezték meg,hogy mi lesz a neve?Engem meg stoppoltak a szülőágyon... :roll:
Sajnos dokiügyben nem tudok segíteni. :(

Sziasztok,szép estét mindenkinek.

Norci
Kép
Kép
norci2007

Sziasztok Lányok!!
Bocsi,hogy így eltűntem,de nem sok kedvem van írogatni! :oops:
Azért minden nap olvaslak titeket!! :)
Gratulálok a szép eredményekhez,aki mostanában volt,uh-on,dokinál stb..
Magne B6-ot,nekem a patikában 2*1-et mondtak,de a védőnő azt mondta,hogy szedjem nyugodtan a 3*1-et!Azóta úgy szedem!!
Én 9.-én megyek a 12 hetes uh-ra!Már nagyon várom,kíváncsi vagyok,hogy mekkorát nőttünk!! :D
Ja,én csomagolóba dolgozok csoportvezetőként!
De amint olvastam elbújhatok mögöttetek!! 8)
Én ha bírom január-februárig szeretnék dolgozni,de ez még a jövő titka!!
Na most megyek!
Sziasztok!!MOncsi

Kép
kevemoncsi
Monor

Sellon!
Van vonalzóm, csak nem teszem ki mindig!:(
Én is gratulálok az eredményeidhez!
http://picibaba.hu]Kép[/url][/url]
klaccc

Jó reggelt!

Klacc
Ha beilleszted a vonalzód kódját az aláírásba akkor mindig ott lesz.

Tegnap voltam dokinál, láttam ahogy jár kis keze, lába a picurkámnak, nagyon megható volt, és a legfontosabb, hogy minden rendben.

Mi ma elutazunk a szüleimhez, egy ideig nem leszek, mindenkinek a legjobbakat.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat, és én is viszontgratulálok Susytundernek! Már gondoltam is rá, hogy ő is tegnap volt UH-n és nem jelentkezett, de ma reggel igen.

Úgy néz ki, hogy én veszek be most egy No-spat, mert valami miatt folyamatosan érzem, hogy bal oldalon fáj a hasam. De nem annyira lent, hanem inkább kicsit följebb, mintha kisugározna oda valami. Tegnap jó erősen megvizsgált az orvos, de ezt már korábban is éreztem. MIndig bal oldalon. OLyan, mintha izomgörcs lenne. Nemcsak néha fáj, hanem folyamatosan. Holnap megemlítem az orvosomnak, bár lehet, hogy semmi köze a terhességhez.
Vendég

sellon, szerintem a nospa elött beszélj a dokival és esetleg addig inkább magnéziumot vegyél be,hmm?
Vendég

A nőgyógyászom írta egy papírra, hogy fájdalom esetén Magne B6-ot vagy No-spat vegyek be. Elolvastam a No-spa betegtájékoztatóját, azon nincs rajta, hogy lenne káros hatása a magzatra vagy az anyára. Mindenesetre még nem vettem be, mert vérvételre megyek, aztán lehet, hogy utána sem, hanem inkább lepihenek.
Vendég

Kép
Vendég

sellon, nem tudtam, hogy a nospát lehet :roll: , de remélem semmi gond.mindenképpen szólj a dokinak, és remélem megnyugtató választ ad.azért gondoltam, hogy inkább magne , mert ha attól elmúlik akkor talán nem komoly csak a normális növekedéstől van...
én a csengivel a terhesség elején egészen furcsán éreztem magam, mert szúrt a szívem, de ez csak attól volt, hogy 60-ról kb90-re nőtt a pulzusom és jobban kellett melózni a aszívemnek és kb.izomláza volt ami idővel elmúlt persze...
vigyázz magatokra!!
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap hívott dokim hogy jövő héten elutazik és menjek reggel 7re uh-ra hozzá.
Már meg is jártam és minden ok ahogy hétfőn is mondták. Annyi hogy már a CRL: 69 mm:) Ééééééééés kérdezte hogy szeretném-e tudni a baba nemét, mondtam hogy ha látja természetesen éssssssss kisfiú lakik a pocakomban:) :) :) Kérdeztem hogy biztos jól látta, azt mondta ha nem lenne benne biztos nem kérdezte volna:) A gyermek fejjel lefelé szétterpesztett lábakkal éppen torna órát tartott. Remélem nem tévedett:S

Sellon szerintem egy próbát megér a Magne B6 mégis csak "vitamin".

Csandi a hiányzó adataim:
2009.09.01.
2010.05.08.
fiú/Bernát ez még változhat

Kérdeztem Orvost vitaminról, azt mondta hogy max 2-3 naponta 1 szemet és inkább egyek sok sütőtököt, savanyú káposztát és idény gyümölcsöket és zöldségeket.

Szép napot mindenkinek!
kicsyke77

Csandi!

Bocsi ez lemaradt: 12+5
kicsyke77

sziasztok
hogy pontos legyen a táblázat akor korházhoz beirhatjátok a sote 1 mivell a 2 fiam is ott szülletett a 3. ott születik ,én állapotomhoz az passzol .

nálunk ez a baba ugy lett hogy 2 fiu +férjem gyözködött hogy kell egy harmadik is férjem egy olyan érvett hozott fell amivel már nem tudtam vitázni ,vagy inkább nem akartam, kislány lesz ,belementem néhány kikötésel sokatt segitt mert 3 gyerek nevelése már nem piskota belement :) .

nevek
nálunk egy manapság egyátalán nem használt női nevet kap a baba ha lány lesz ,a nevemet +virág ,ha fiu akor vagy balázs vagy nem tudom :D amugy ha fiu lesz akor azt montam férjemnek bepanaszolom a gyártosort :D ere jót nevetünk .

sellon
én csak az ellevitet szedem és a kötelező vizsgálatokra megyek el mert nekem sincs fölösleges 30ezer forintom ilyen vizsgálatra ha van valami baj van akor 12 hetes uh remélem kimutatja .

jövöhétre kaptam végre idöpontott isván korházba 12hetes uh kiváncsi vagyok majd minden rendben van e .
csics

Sziasztok!

Cs-Andi: Itt a többi adatom:
29 vagyok, 1 év után jött össze, 09.11.-én tudtam meg, hogy terhes vagyok ill. tatabányán a Szent Borbála kórházban fogok szülni :)
hné29

Susy: Jó, hogy jelentkeztél, már akartam kérdezni, hogy mi volt. Örülök, hogy minden rendben. Minden jót a szülőknél, várunk vissza, majd jelentkezz!

Sellon: Szerintem se vegyél be No-spa-t. Nekem is szünet nélkül szúrkál a bal oldalam. Ha van lehetőséged, pihenj le egy jó könyvvel és elmúlik. Inkább ne gyógyszerezz.

Cs-andi: Köszi a táblázatot. Nagyon lelkiismeretesen csinálod, látom :)

Kicsyke: Hát ez hihetetlen, hogy már látta a nemét! :) De jó neked :) Szuper, hogy jók az eredmények, gratula, csak így tovább.

KépKépKép
bogme

Bogme!

Azt mondta, hogy 11-12 hétre teljesen kifejlődnek és láthatóak a nemi szervek, csak a gyerkőcön múlik hogy megmutatja vagy sem. Illetve nálam hétfőn az Istenhegyin hasi ultrahangot csináltak, viszont ma reggel a dokim hüvelyit csinált, szerinte így jobb. Azért próbálok bízni benne és a szakértelmében elvégre xy (ca.30-35) éve csinálja és állítólag nagyon elismert ultrahangos...
kicsyke77

Igen, biztos nagyrészt a picitől függ és a fiút talán könnyebb egyértelműsíteni, hiszen ha lóg ott valami akkor egyértelmű :) Ami nem látszik az még bújkálhat is :)
A hüvelyin látta a doki?

KépKépKép
bogme

Igen, azon látta... Ő is pont ezt mondta mint Te:)
kicsyke77

Szióka mindenkinek!

Felébredtem. Vérvétel után elmentem megvenni, ami kell a vacsihoz, aztán hazajöttem, s kézmosás után már feküdtem is le aludni, mert a fejem is fáj, plusz az oldalam is. Olyan fáradtan érzem magamat, de most ebédeltem, s kicsit jobban érzem magamat. Végül nem vettem be gyógyszert, semmilyet (Magne nincs is itthon, csak No-spa), inkább kibírom, hogy a hasam is fáj meg a fejem is.

Kicsyke, már épp akartam kérdezni, hogy hány hetes vagy, hogy ilyen nagy a CRL, de most már látom. Gratulálok az úrfihoz! Nálam tegnap egyáltalán nem tudta volna megmondani a nemét az orvos, mert az édeskére így is jól rá kellett nyomni az UH-t, viszont akkor nagyot is ugrott, de nem változtatta meg lényegesen a helyzetét. Totál oldalról foglalt helyet odabent. :D
Végülis, igen, ha a tarkóredőt meg az orrcsontot már ilyen pici állapotban meg tudják vizsgálni, akkor a nemi szerveket is, csak át ahhoz spárgában kell lennie a babának, mint nálad is. :D

Én ma töltöm be a 12. hetet, tegnap 2 nappal idősebbnek látott az orvos, s azt írta a papírra is. Ma, amikor voltam vérvételen, szintén ezt vették figyelembe, de úgy gondolom, ez helyes lehet valóban, mert az első UH-n is már 1 nappal idősebbnek láttak, és valóban nem 28, hanem 26 napos ciklusaim voltak. Akkor pedig nem 7, hanem 5 napot kell hozzáadni az utolsó menstruációhoz, hogy megkapjuk a szülési időpontot. Habár, 2 napnak nincs olyan sok jelentősége. Azonban most már ezt az időpontot fogják figyelembe venni, de kíváncsi vagyok a holnapi UH-ra is.

A down-kór szűrését talán mégis megérte befizetni. legalábbis nagyon gördülékenyen ment az egész, és a 16. hetes AFP-re sem kell mennem, mert azt is megcsinálják a következő vérvételen, s minden eredményt elküldenek a 18. heti genetikai UH-t végző orvosnak, ahova nekem csak mennem kell egyetlen beutalóval. Így azért kényelmesebb, mintha minden eredményért külön vissza kellene menni. Persze, én akkor se panaszkodnék, de valóban kényelmes, hogy helyben vizsgálnak meg.

Elnézést, hogy nem fogtam rövidre.
Vendég

Sellon: Jól tetted, hogy lepihentél. Örülök, hogy jobban vagy!

Én most ebédeltem és közebn olyan rosszul lettem, hogy kivert a víz. Azóta nagyon erős szurkálást érzek. Munkahelyen elég kellemetlen, alig bírok levegőt venni, mert attól a kis mozgástól is belenyilal a bal oldalamba valami. Baromira fáj a hasam!

Én most már izgulok emiatt a szűrés miatt. Elvileg 13 hét 6 napos koráig lehet megcsinálni. Én meg végülis 13 hét 3 naposan megyek. De, ha az ultrahang szerint idősebb lesz, akkor le se veszik a vért :( Bár kedden a doki azt mondta, hogy kisebb a baba. Akkor meg még bőven jó lehet. Megöl ez a sok ismeretlen dolog, meg bizonytalanság.

KépKépKép
bogme

Sziasztok!

Sellon pihizz tovább, az jót tesz! Ja és köszönöm szépen a gratulációt!

Örülök, hogy "tudjuk" de azért még nem kezdem mától vásárolni a fiús cuccokat, kivárom biztos-ami-biztos a 3 hét múlva esedékes Uh-t is:)
Tényleg Ti már vettetek esetleg valamit? Mi még semmit......

Én csak most döbbentem rá hogy minden nap számít.
Hétfői Uh: CRL: 60,6 mm
Ma reggel: CRL: 69 mm
kicsyke77

Bogme!

Ne aggódj még pont időben mész!

Megértelek, én is csak kapkodom a fejem, hogy mikor és pontosan melyik nap és mire, hová kell mennem....

18.-án kell mennem az AFP-re, és aznap megcsinálják a terheléses cukor vizsgálatot is.
20.-án Uh.
25.-én AFP és vércukor eredményért
12.07.-én 18 hetes genetikai UH .

Ja és a védőnőt még el sem intéztem:( Az marad jövő hétre!
kicsyke77

Kicsyke,
éppen ezért várom már én is oly nagyon a holnapot, mert újabb UH-ra kerül sor (remélem, ott nem nyomkod meg annyira a doki, mert nekem a tegnapi fájt. Nektek is volt, hogy fájt a hasi UH?), és a tegnapihoz viszonyítva már pár mm-rel nagyobb lesz majd.

Bogme,
miért ekkorra küldött az orvos a down-szűrésre, s nem előbb? Ha viszont kicsit kisebb a baba, akkor lehet, hogy időben is egy-két nappal előbb vagy, s akkor biztosan nem lehet gond.
Komolyan mondom, nekem is rendszerezni kellett, hogy mikor hova kell mennem, ezért mikor hazaértem, gyorsan mindent leírtam egy papírra, hogy nyomon tudjam követni az eseményeket.
Bogme, már jobban vagy? Nekem továbbra is fájdogál a hasam bal oldala, és néha egészen fentig sugárzik, majdnem a gyomrom aljáig. De biztosan a terhesség, mert jobb oldalon kutya bajom, s tegnap is, mikor bal oldalra ment az UH, akkor fájt, mikor jobb oldalon volt a fej, akkor meg nem.
Lehetséges, hogy valamilyen front van, s azt érzi a szervezetem. Fáj a fejem is, gyengének érzem magam, szóval, ez egy ilyen nap. Ma korán letusolok, és ágyba bújok. A vacsit már feltettem, nemsokára elkészül.

cs-andi,
akartam írni, hogy nagyon jó a táblázat! S ha majd már tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, lehet színezni a sorokat.

8)
Vendég

Sziasztok!

Ma én is elég levert vagyok! Fáj a fejem és nagyon fáradt vagyok!
A nosparól annyit, hogy nekem is mondta a doki, hogy szedjem, ha görcsöl! Mondtam, hogy azért nem elviselhetetlenül! Mondta, hogy még jó, de a görcs nem tesz jót odabenn!Könnyen kinyílik tőle később a méhszáj,stb...És az egyik ismerősöm is mondta, hogy ha szedte volna nem került volna kórházba a terhessége közben!

Susytunder!
Köszi!

Cs-andy!
Tényleg jó ez a táblázat!
Ügyi vagy!
Íme az adataink: 21 éves vagyok;) (Tényleg!)
Még nem terveztük a kicsit, de nagyon örölünk neki! Szóval hogy mennyit próbálkoztunk? Passz! 4 és fél éve vagyunk együtt 1,5 éve nem szedem a bogyót!
Szeptember 21 mutatta a teszt, hogy ketten vagyunk, és 2010 május 22-ére írtak ki. Ő az első baba, aki ma 10 hetes és 4 napos!
klaccc

[url][/url]
klaccc

Kép
klaccc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?