Agi:remelem sikerult pihenni neked is:)Hogy vagytok?
Sillia:mindig megcsodalom Loci kepeit!Milyen komolyan vette birtokba a jarganyt:)Ne bankodj a ragcsalas miatt....persze tudom hogy kellemetlen lehet.....de talan a masik anyuci megerti... az uj szandit sajnalom:(
Marietta:mindig latlak mns-en....sajna meg anyummal is alig tudok beszelgetni ott.....pedig jo lenne veletek is...
Domi taknya muloban???Az alvas mar nalunk tok jol beallt,eppen tegnap mondogattam(nem kellett volna lehet)hogy a napi 1 alvasa Hanginak szuperul megy mar,es siman lenyom 2,5 orat...erre ma nem akart szunyalni,pedig parszor mar arcra esett itt ott a faradtsagtol....mindennap 1/2 1-korul teszem le,mert azt allitotta be maganak,en nem tiltakoztam:)Most mar szunya van 1 oraja,remelem meg sikerul lezuhanyoznom gyorsan,mert ma csuda jo az ido,es mennek setalni,szokas szerint:)
Szerintem lassan talajatok ki egy koztes idopontot a napi 1 alvasra,mert ugy olvasom mar Domi is csak 1x akar aludni...nalunk lassan 1 honapja ez van:)De jo ez igy,semmi gaz,siman birja a napot...sooot!Most sem volt hiszti,csak piszkalt,magyarazott,meg vicceskedett...hat legyen.....ma kesobb megyunk setizni:)
Ha latnatok mi van itt!!!A kulonbozo nepek olyan osszetartassal tudnak unnepelni:)itt sok a brazil,portugal,olasz a mi kornyekunkon:):):)ilyet meg soha,sehol nem lattam eloben....bezzeg a magyarok....nem akarok itt pocskondiazni,de annyira jellemzo ez rank,otthon,kulfoldon egyarant.....De mindenesetre ha kilepek az utcara igy nyaron,kora este,baromi jo a hangulat,nemsokara olasz fesztival lesz,aztan majd salsa fesztival,amin nagy pocakkal meg tancoltam,jocskan tulhordas alatt:)kozeleg a meleg felvonulas,jazz fesztival,sorolhatnam.....probalunk is reszt venni benne;)
A foci vb pedig meg radob egy lapattal:)Orsi te nagyon jol erezned magadat,minden bar teraszan meccsnezes van,oriasi zaszlokkal vonulnak......szoval nagyon jo...
En bevallom nem szeretem a focit,de ez a latvany nekem is jol esik:):):)
OrsI:mi lesz itt akkor 21.en es 25.en......
:):)
Es visszaterve a lenyegre....
Fogyi:tegnap ketten is megjegyeztek hogy latvanyosan fogytam:)
Kemenyitonapi menum:rakottkaposzta tejfol mentesen,a hust probaltam kikotorni....majd egy kis doboz kukoricakonzerv....es este 2 marek pattogatott kukorica:)ezer eve nem ettem,de megkivantam!
Ma :maradek maglyarakas:)meg jo volt szerencsere,es egy pici szendvics......
Mar keszulok holnapra,annyira finom narancsunk van itthon....mar siman mennek a gyumolcs es lenapok!!!Bar azt vettem eszre,hogy kezdek megint kevesebbet inni a tobbi napon...olyan furcsa,pedig mar tok jol raaltam a sok vizre,es most alig csuszik megint.....