Sziasztok!
Lili!
Igen ismerem Henit, nagyon aranyos lány, nagyon szeretem. Csak sajnos régen talákoztunk, mert a csoporttalikra is ritkán tud eljönni, mert ő már tanit, saját osztálya van.
Szerintem is jobb ha az ösztöneidre hallgatsz, nem kell a tankönyv szerint nevelni a gyereket, elvégre ő sem egy lecke, amit be kel vágni, hanem igazi egyéniség. És tényleg gyönyörű.
Zsófi!
De sajnálom szegény Dórit. Remélem nem lesz valami kínzás a vége.
Nem lehet, hogy acsapvíztől van? vagy nem is iszol olyat. Mert hallani ilyesmit is, hogy annyira nitrites, hogy az okoz bajt.
Anikó!
Jó, hogy visszatértél, én emlékszem rád, mert nagyon régóta olvasgattam a topikot. Köszi a dicséretet.
Ti mennyit híztatok a terhesség alatt és mikor kezdtek el rakodni a kilók? Én a 12. hétig ettem az Eelevitet, aztán nem, de a doki mondta, hogy a 18.héttől szedjem megint. Viszont olyan észbontó farkasétvágyam lett tőle, hogy inkább abbagaytam. 2 hét alatt 3 kiló jött rám tőle. Mióta nem szedem 1 kiló lement. Szerintem elég ha rendesen eszem, sok zöldéget, gyümölcsöt, meg amit megkívánok, és hetente egy szem Elevitetbakapok. Nem vagyok hajlandó elgurulni emiatt.
Bocsi, az eltünésért, összeomlott a gépem, aztán meg nyaralni voltunk a hegyekben Apával. Ez volt az utolsó kettesben töltött üdülés.
A házassági és együtt járási évfordulóink alkalmából volt.
Október 10-én voltunk 7 éve együtt, és 11-én volt a 3. házassági évfordulónk. Ezt ünnepeltük meg ezzel a kiruccanással. Volt üdülési csekkem, ez decemberben lejár, ezért akartuk erre elhasználni. Csak furán sült el az egész. A szállodában utolsó este közölték, hogy sajnos nem tudják elfogadni fiztőeszközként, fizessünk kp-ban.
Hát a fenét! Az uram kiverte a balhét, hogy nem erről volt szó, meg volt beszélve telefonon is meg az interneten is úgy vannak fent hogy elfogadják, ilyet nem lehet csinálni. Ráadásul utolsó este. Másoknak se fogadták el, erre hivatkoztak. Mi viszont megmondtuk, hogy nem fogunk egy fillér kp-t se adni, mert ha kifizetnénk, nem voltna hazafelé benzinre pénz!!! Ilyen szemétséget! Teljesen arra hasonlít, mikor jó pár éve volt egy (vagy több) étterem Pesten, ahol a számlakor derült ki, hogy 1 millió forint egy leves meg ilyenek.
Így egy nappal hamarabb hazajöttünk, mert ezt a "tényt" az utolsó ott töltött éjszaka előtt közölték, mi meg berágtunk erre és hazajöttünk. Persze mégis a csekkel fizettünk, nem kis vita után. Á, nem is mérgelem magam rajta, de úgy elrontotta a végét... Pedig tényleg jó volt, nagyokat sétéltunk, még egy icipicit hegyet is másztunk, de nagyon nagyon óvatos voltam, úgy mentem mint egy csiga, és az uram is egyfolytában azt leste hogy gyorsul-e a légzésem, mert ha egy kicsit is szaporábban vettem a levegőt (ami ugye hegymenetben előforul) egyből megállított hogy fújjam ki magam. Nagyon aranyos volt.
Végig az én tempómban sétáltunk, pedig tudom, hogy még a térde is megfájul, ha lassan kell mennie. Imádom.
Babóka nagyon aktív, regeteget rugdos, néha tényleg olyan mintha értené, hogy mit mondok, és rugással reagálna. Őt is imádom.
Meséltem neki Apáról, hogy ő az én férjem és szerelmesek vagyunk egymásba, erre olyat bukfencezett, hogy csak lestem. De mondtam neki, hogy nagyon szeretem őt is, ugyanannyira mint az Apukáját. Mert egy Anyuka szive végtelen. És ha ketté osztják, attól még mindkét fele végtelen marad.