Hali!
Nagyon gondolkodom a bárányhimlő beadásán. Megvan a recept de még nem váltottam ki.
Újabb esemény,hogy a nagyobbik fiú pöttyös. Nem bárányhimlő,mert múlik is 2 napja, de pötty. A kis katica
Miluval hétfőn orvosnál voltunk. 1 hete is voltunk, mert lázas volt, de kiderült, hogy az "csak" 3 napos láz, pöttyös is lett, de az is elmúlt.
Na, szóval mondta a pároma dokinéninek, hogy nyűgös, nem alszik, nem eszik, lázas, folyik az orra.
Jó, dokinéni nem adott semmit,azt mondta a foga kínozza a gyereket, kaptunk valami "lónyálat", ebbe mártogassam a cumit. Na, miután hazajöttek, azóta ömlik a takony az orrából, lázas. Én meg pipa vagyok, mert mitől nem lehet az,hogy a nagytól benyelte a B-t.
Aztán meg azon tiródtam,hogy ezek a panaszok pár napos kihagyással azóta állnak fenn, amióta megkaptuk az első prevenart, szóval gyorsan kitaláltam, hogy az oltóanyaggal lehetett valami.....na szép lassan ebbe őrülsz bele.
A lényeg, hogy tegnap már nappal is és délután is le lehetett tenni aludni üvöltés nélkül. Tegnap csak egyszer kellett éjjel kelni hozzá, továbbá sokkal nyugodtabb a gyerek. Már egészen jó étvággyal újra eszeget.
Ja, hogy miért is írom? Azért, mert azt is mondta a dokinéni, hogy ha mára nem javul a gyerek vigyük vissza, és ad beutalót vérvételr emeg ilyenekre.
Na, most ha nem muszáj nem szurkáltatom a gyereket a " Apuka, mikori az utolsó vérképe a gyereknek"-re.
Értitek?
Semmi bajunk nem volt, éltünk,mint hal a vízben. Szóval alig várom a jó időt.
Tegnap olvastam én is, hogy a bárányhimlőt 11 éves kor alatt 2x kell beadatni, csak úgy hatásos.
Közben nézem a "Doktorok" c sorozatot is, persze, hogy tegnap voltak olyan esetek, ahol a kötelezőt beadatták a gyereknek és 1 hétre rá kiváltotta az autista tüneteket. Naná,hogy a neten is rákerestem, ott meg angol nyelvű oldalon (szerencsére annyira nem tudok, hogy elolvassam) az oltások áldozatainak a képei.
Aszem, túlparáztam a dolgot
Nálunk Milu nem mond értelmes szavakat
"Anyu" és a "nem " az már megy. Vélem felfedezni az "adide" "gyejeide". Ennek ellenére egész nap "beszél". Karattyol a drága.
Viszont kidobja a pelusát a kukába, nagyon rendes gyerek