Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok,megjöttem!
Hát ez a cukros lötyi :( :shock: :? :roll:
Mondjuk majdnem akkora citromot facsartam bele mint a fejem :) egész elviselhető volt abban a pillanatban amikor lehajtotta.Igen ám..csak 10 perc elteltével úgy megszédültem...gyors vérnyomimérés anyunál-minden rendben...
Nem volt kellemes de őszintén szólva rosszabbra számítottam(emlékeztem).Most hogy hazaértem csináltam magamnak 2 szendót...hamar-hamar betolom az arcomba...és visszafekeszem egy pöttyet...korán keltem :(

Évi!
Tök jó hogy mára kaptál időpontot!!!
Hidd el minden rendben lesz!
Kihez mész? (vízer?)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia! Had jöjjenek a lányok :D Várom őket :D
De ezek a csajszik csak osztálytársak :(
Fiam egyedülálló :( :)
Ráér még :)
Elmondása szerint nem jön be a csajoknak(nem szép) :shock: :shock: :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag... "csak" osztálytársak? :-)
Először azt hittem, egy kislány, csak más beállítás, aztán láttam, hogy nem... Mindegyik képen másik... :-)

Nem jön be a csajoknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak? hehe... ;-)
Addig jó, amig ezt hiszi, addig lesz nyugtod... :-)

szilvás76

...volt egy lány...aki szánalomból járt vele...2 hétig(mert megsajnálta hogy a téren mindenkinek van csaja csak lacának nincs)-most mondd meg!!!azt hittem megtépem a kiscsajt :) (na jó ez vicc volt)
de pont az ajtónk előtt mondta Lacinak...és én hallottam a szobában :(
Szarul esett a gyereknek nagyon!!!
Azóta nincs csaj a láthatáron...(ez tavaly nyárn volt)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na jól belaktam...most elmegyek sziesztázni egy pöttyet...legyetek jók...és ne dolgozzatok sokat!!!
puszi-jelentkezem :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jól belaktam...most ledőlök egy pöttyet...majd jelentkezem :D ne dolgozzatok túl sokat :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szerintem jó pasi. Ha most nem is - amit azért kétlek - de majd a későbbiekben értékelni fogják a csajok. Nekem nagyon szimpatikus a fiad. Érik még egy kicsit aztán majd belecsap a lecsóba - ahogy mondani szokták....
Én is azt hittem, hogy a második képen lévő csajszi a barátnője....
Szerintem bejön ő a csajoknak csak ebben a korban a pasik még nem tudják helyén kezelni a dolgokat, főleg ha ő a szerényebb típusba tartozik. A mai csajok meg.....néha elgondolkozom szeretnék e lányt...egyik-másik igen vagány. Persze nem álatlánosítok meg azért valahol nevelés kérdése is a dolog, de bizony időnként csak lesek. :shock:

királylány

Csillag úgy nézünk ki, mint aki túlhajtja magát? :lol:

királylány

Én a vonatról leszállva szoktam látni a villamos megállóban 12-14 éves lányokat, és kiakadok. Nem vagyok maradi, de ez már kicsit sok. Tényleg hatodikosok-hetedikesek (a kiló festék alatt azért gyerekek még), a cigi egytől-egyig mindegyiknek lóg a szájából, télen csípőgatya, dereka kint, baromi nagy és kimondom: mocskos szájuk van... Ez megy ma általánosságban... Tuti, nem minden tini ilyen, de amikor én iskolás voltam, se a suliban nem engedték ezt meg (kötelező volt köpenyt és normális ruhát hordani, festék tiltva, körömlakk tiltva, cigiiii? igazgatói járt érte, ha a suli mögött bárkit elkaptak...) De valahogy otthon is jobban figyeltek. Nem volt több idő, mert güriztek, és én pl lakótelepi gyerek voltam, de mégsem kallódtam el...

szilvás76

Ja, és nem kellett a házirendbe beleírni, hogy aki tiszteletlen (durva, szemtelen, megveri) a tanárral, az kirugható. Evidens volt. Ma már nem.

Ha nem a gyerek veri meg órán, akkor jön anyu-tesó akárki, aztán jól helybenhagyják vagy megráncigálják... :?

szilvás76

Csillag,és eredmény nincs?(cukor)
Fiad és a lányok:hát pedig tényleg a képek nem ezt mutatják sőt...És szerintem is jó pasi.De ráér még.

Szilvi tudom h.van pendrive nálad,láttam a táskádat :lol: :lol:
Nálam is van ám. De elvileg kapunk dvd-t és 4 db képet is,de közben telefonált Miki hogy elengedték 1 órával előbb így oda fog érni.

Csillag hogy vizsgál azt nem tudom,nem kérdeztem ki lesz ma.

Fekszek,de az aggódó család minden tagja telefonált eddig,kb fél órás váltásban,így kelegetek a telefonért :) és kérdik,ugye fekszel? :x ja mondom.

Várom a 4d-t,elsősorban a magzatvíz miatt,de ha már így alakult,a tényleges nem,fekvés,súly,és persze a pici arca miatt :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Hát tegnap nem sikerült a géphez kerülnöm.:) Apjuk „farmozik”…:)

Dia: Köszönöm a lányka dicséretét.:)
A konyhában a csempét nagyon szeretem. Nem tudom Te hogy vagy vele, de örülök, h nem minden kis csepp látszik meg rajta.:) Az egyik mobilszolgáltatónál a kiemelt ügyfelek tartozás behajtásával foglalkoztam… „Verőleány” voltam. :D Na nem ennyire komolyan hajtottuk a pénzt, csak sms-ekkel, emaillel, levéllel, telefonhívással, személyes tárgyalásokkal. Szerettem csinálni, mert akik már ilyen nagy cégek vezetői, könyvelői (értem itt MOL, Magyar Posta) nagyon normálisan állnak a dolgokhoz. Bence alvós kuckója (ha szabad így nevezne:)) nagyon szuperül sikerült. Tetszik nagyon! Ja és boldog születésnapot Anyudnak!:)

Bévi: Igen, olvastam, hogy Nektek is Lilitek lesz. :) Mindenki azt mondta, amikor már eldöntöttük, h mi lesz a lányka neve, hogy ez azért jó választás, mert CSAK mosolyogva lehet kimondani. :D És igaz.:) Cukor: Nekem is 7,6 lett 60percre, majd 7,2 120 percre. Az én dokim (tegnap voltam nála, akkor kaptam meg az eredményt) azt mondta, hogy ez így jó, nem kell különösebben foglalkoznom vele… Azért (mivel tanultam egy-két dolgot abból, amit itt olvastam a fórumon) a cukor, és a fehér liszt elhagyását bevezetem. Ártani nem árt! :)

Szilvi (Szilvás 76):
Köszönöm a köszöntést.:) Már függő vagyok, csak az írással kell megbarátkoznom…:) Úgy látom közel egykorú a nagyobb gyermekünk (is). Hogy áll eddig a kis jövevény érkezéséhez Bendéd?

Csillag: Köszönöm! Lili Nekem tökéletes. :) De gondolom Te is így vagy a nagyfiaddal, nagylányoddal is. Megnéztem a pécsi táncos produkciót. Jó sokat kellett Vele dolgozniuk. Gratulálok, hogy így össze tudták hozni!!! Lacának ez már a ballagó ruhája?

Tünde: Hát igen a pesti közlekedés (még ha jó a csatlakozás is), sajnos nem az igazi még. Az a vicces, hogy amikor még otthon laktam, Anyuméknál (Mendén), vonatoztam (vonathoz 20 perc séta) és tömegközlekedtem, akkor is ennyi volt az út. :D

Sucer: Jobbulást párodnak!!!

Évi: A 4D-t csak javasolni tudom!!! Biztos, ami biztos és így Miki is közelebb érezheti majd magát Tomikához, mert teljesen emberi kis pofija lesz majd a kukisotoknak.:)
v.kata29

Lányok! :) Ki tud segíteni a gmail elérésében?
v.kata29

Ja! És abban, hogy a picurkám vonalzóját is be tudjam ide tenni?
v.kata29

Szilvi mi a múltkor.....khm még az ősszel voltunk moziban a váci barátainkkal és vonattal mentünk. Hazafelé a vonatra felszálltak a tinilányok, nem tudom voltak e 14 évesek. Már azon lehidaltam ahogyan fel voltak öltözve. Pedig én sem vagyok maradi. Ráadásul hideg volt és kis topánkában billegtek, aminek természetesen magas volt a sarka. Ott pakolászták a cigit, fenhangon tárgyalták ki mit fog inni, stb....Szilvi barátnőmmel egymásra néztünk és akkor felsóhajtott, hogy már nem sok idejük van hátra, mert az ő nagyobbik lánya is 8 éves...

Évi várom a beszámolódat a 4D-vel kapcsolatban. remélem mindent rendben találnak majd.

Épp reggel néztem meg Bence nagyobb volt magzati korában ennyi idősen, mint most a baba. Na nem sokkal. A súlya 1040gr volt a 26+5 napon, a babának meg 911gr. Csak azt nem értem miért van mellette, hogy 41.8%.
Valaki esetleg?

királylány

Kata,vonalzót passz,nem enged túl hosszú aláírást az oldal :?
Ja és alul mi vezetjük ki mikor hova megy :lol: ha gondolod.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Köszi Évi! A gmailt is! :)
Az "alul" mit jelent, már ami a vizsgálatokat illeti? Hogy tudom beszúrni? Elnézést ennyi kérdésért! :oops: De ha egyszer tudom, többet már nem kérdezem. :D
v.kata29

A vonalzóink alatt,hsz végén. A profilban az aláíráshoz kell beírni.

evilany

Szia Kata! Enyém férj Medal of honor-t játszik. Most épp. De van mikor forma 1-et játszanak online tesómmal.
Köszönöm szépen anyukám nevében is.
Meg a kuckó dícséretet is.
A csempét imádom. Gábor az húzta a száját mert kicsi és azt felrakni.....de nem neki kellett és különben is csak 5 sor lett feltéve a 2 szekrény közé. Majd dobok képet. És igen, tök jó, hogy nem látszik meg rajta minden pötty.

Vonalzót a profilban tudsz betenni, de ha nagy akkor nem engedi.

királylány

Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlankodásért!

Ebből egy egész jó dolog is létrejöhet: ha gondoljátok, nézzétek meg: http://www.anyatanya.com/main/rtreq12/189681
eperke21

Ettem egy ebéd-félét (hoztam krumplifőzit, de feltétet vagy rozskenyeret már nem) és olyan éhes maradtam, mintha semmit nem ettem volna...

Megyek, szerzek valami harapnivalót a büfében...
Ez rééééééééémes... :-)
Mondjuk délelőtt nem ettem, bár tudom, kellett volna.. ;)

szilvás76

Kata, Bende fűnek-fának mondja. Ha egy babás csajt lát, közli, hogy neki is lesz tesója, ott van az Anya pocakjában. :-)

Aztán, hogy a szürke valóság mi lesz??? :-) Kiderül.

na tényleg megyek vmi "kegészítésért"...

szilvás76

Szia Dia! Köszi.:)
Panellakónak nem jut kert (csak ha nagyszülőzünk), ezért a farm. :D
Nekünk Apum tette fel a csempét, de nem egyesével, hatosával! :) Valami háló összefogta...
v.kata29

Szilvi aranyos lehet :) (Bende)
Jó étvágyat.

evilany

Ja azért vagyok fent ám mert járnak le licitjeim :oops:

De egyet elvittek :x
Maradt ez :
Kép

Ja kapok vissza az Apehtől pénzt :)
kemény 2300 ft-ot :lol: :lol:

evilany

sziasztok!

mai teszt,második pisis: Kép

már előbb elöjött a hcg csik mint a kontroll :D pé után 20nappal :)

holnap megyek dokihoz,drukkoljatok nekem :)

KépKép
bettike83

Kata mi is panelben lakunk, de anyósomék családiban, így nálunk megoldott a kert annak előnyeivel. A csempét nekünk is úgy rakták fel, valami hálóval.

Eperke köszi :)

Nekem most hoztak a kolléganők a kínaiból kaját. De én is hoztam ebédet, de jó lesz holnapra. Folyamatosan ég a gyomrom. Ehh...nagyobb bajom sose legyen.

királylány

Szilvi Lilim is mindenkinek, akinek csak köszönünk fennhangon hirdeti a kisöcsi érkezését. Nálunk így hangzik egy találkozó valakivel:

Én: Jó napot!

Lili: Jó napot! Lesz kistesóm! És fiú! Nővérke leszek! Domi babának hívják, Domonkos Lázár.

És itt végre engedi, hogy köszönjön az illető is. :D

Bettike Egy csöndes gratulálok!!!
v.kata29

Kata, ugyanez volt a melóm.
Aztán a következő hasonló, de telefontartozások helyett gépjárműhitel. Néha azért lelkileg elég megviselt egy-két adós helyzete, amikor a naivitásuk miatt kerültek pácba, én meg csak nyomom a magam szövegét, mert az a dolgom... én nem fogok visszamenni, 8év ebből elég volt.

Dia, lehet, hogy lányotok lesz? :):):)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.05.12 12:13-kor.

maccs01

Nappali:

Kép

Kép

És az eredmény:

Kép

Megyek ebédelni, aztán jövök....

királylány

Bettike ez gyönyörű,nekem is így volt egyre erősebbek a csíkok végül már előbb jött a 2. mint a kontroll :)

evilany

Hál isten Nálunk is mindkét félről (Anyósomék, Anyumék) családi házban laknak, így mi is kiélvezzük a kert adta lehetőségeket!:)
v.kata29

Dia wow :shock: :shock: nagyon szép!

evilany

evilany

Dia nagyon jó lett!!

Én is eszem valamit, aztán jön még egy kis láblógatás, mert dokim tegnap már gyógyszert írt fel (Spiropent) a keményedésekre és szigorú pihenést...Semmi emelgetés, semmi házimunka. Férjem is ott volt. Leesett az álla. :D Azért nem szeretem a tehetetlenséget így apránként csinálok majd mindent. De tanulva Évi esetéből, csak vigyázva, mértékkel.
Évi remélem már óvatosabban csinálgatsz mindent! Kíváncsi leszek a mai UH-ra!!!
v.kata29

No,irány az ágy

Kép

evilany

Naná,ma pihenőnap van,de nem hiszem h.a házimunkák miatt jártam volna így...mindig arra gondolok,basszus más még dolgozik....

:?

evilany

Na igen. :(Sajnos ilyenkor kár azon rágni magad/magunkat, hogy más mit tud csinálni (munka). Mindenkinek más a szervezete. Nem vagyunk egyformák... :? :(

Elbúcsúzom egy időre.
Addig is mindenkinek jó munkát/pihit!!!
v.kata29

Kata!

Spiropentet keményedésre?
Én úgy tudom, az hörgőtágító asztma gyógyszer..... :shock:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi!

Nagyon jó, hogy ilyen hamar kaptál időpontot!

Aztán nem ám elfelejted feltenni nekünk a képeket! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Na még gyorsan visszakukkoltam (függőség), amíg melegszik hami...

Igen Clárika. Az. :D Izomlazító is egyben. Már Lilinél is szednem kellett, csak egy kicsit később.
v.kata29

Bettike!
Gratulálok!!!

Eperke :D szia :D

A fiam sem egy szerény fajta ám :d

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na kész a hami, eltűnök egy ideig. Még egyszer szép délutánt mindenkinek!!!:)
v.kata29

A spiropentet Bende is hörgőtágítóként kapja. :-)
Én is meglepődtem, ahogy olvastam, de látom, Kata már reagált, hogy ez izomlazító is... Nem is tudtam... :-)

Évi, erről Te nem tehetsz. Nehogy ezen agyalj, vagy hogy mit csinálsz rosszul!!! A következő babádnál (hehe :-) ) sem biztos, hogy minden ugyanígy alakul... :-)

szilvás76

Na, én meg ettem egy fél adag nudlit, tök jól esett... :-) És bőven elég is volt... :-) ...kirugtam a hámból... :-)

szilvás76

Bettike!
Ez nagyon ÚGY néz ki!!!!!
:-) Gratula! Nagyon örülök!!!

Végülis mi "hozott helyre"?
De jóóóóó...

szilvás76

Bettike gratula!

Évi nem csináltál semmit sem rosszul. Igazából a magzatvíz mennyiségét befolyásolni nem tudod. Meg egyébként is. Hiába vagy tp-n otthon, szerintem többet pörögsz, mint én aki dolgozik. És ezt már megbeszéltük, kinek milyen a munkahelye. Nagyon nem mindegy ám.

Kata, Évi köszi :D Apáé a dícséret, értelmi szerző ő volt, én csak jóváhagytam a dolgot.

királylány

Előszoba felől a tv szekrény "háta"

Kép

És a hálószobánkban a szekrény: ide lesz még másik tv.
Kép

királylány

Úgy döntöttem jelentkezem én is. Kicsit nem voltam és ennek az egyik fő oka, hogy úgy éreztem senki nem kiváncsi rám (kivéve Bévi aki észrevette, hogy velem is van valami bibi és királylány aki tegnap láttam írta, hogy lépjek ki az inkognitóból)

Sok mindent irtatok az elmúlt időben arról, hogy senki nem akar megbántani itt csak néha ez az másképp jön ki. Ezért ugy döntöttem és is felhagyok a murcizással.

Évi én is aggódtam rendesen érted :oops: de valahogy már elsőre az volt a megérzésem, hogy nincs semmi gond csak a gép volt rossz és szerencsére semmi gond. Ne okold magad nem a te hibád semmit nem tehetsz, persze ki pihi kell. Én bár dolgozom de üllők egész nap te meg pörögsz a konyhában. Hétvégén pl még takarítanom sem kellett péntek délután mire hazaértem férjem éppen a felmosásnál tartott (pókhálózott és porszívózott is). Mégis otthon néha érzem elég a főzés. Egyik nap főzés és evés után nekiálltam port törölni, hát nem volt jó. Gyorsan befejeztem és ledőltem. Tehát a házi munka is fáraszthat, sőt!

Bévi jó, hogy nem lett nálad sem semmi gond és most jól vagytok! Pihenj te is sokat és ne aggódj az sem tesz jót a babának ha mindig aggódsz!

Sucer, Bamass nektek gyógyulást a családnak!

Kata szia!

Maccs de jó, hogy gyakrabban vagy te is :wink: mindig szívesen olvastam tanácsaidat.

Barbi közeleg a lagzi, nem?

Királylány nagyon klassz lett a lakás! Ügyesek vagytok! Isten éltesse anyukádat!

Szilvi neked meg apukádnak boldog szülinapot!

Amúgy sajnálom, hogy Vanilla így megharagudott :cry: szerintem sem volt oka és kicsit eltúlozta a dolgot, de mindenkit másképp érintenek egyes dolgok

Nem tudom menyire leszek ezentúl is aktív, mert rengeteg gond kavarog a fejembe és nehéz összeszednem magam. Lehet ez is az oka annak, hogy aludni sem tudok éjjel olyan 4 óra fele sikerül elaludnom és akkor alszom 9-ig, kisebb ébredésekkel. Remélem ezzel nem ártok a babának és sikerül annyit pihennem amennyi neki elég.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
melisch

melisch, itt nyugodtan leírhatod, hogy mi a baj, tudod, hogy melletted állunk. Még én is itt vagyok mindennap és figyelek, csak nem akarok csacsogni, mert nem rólam szólnak itt a dolgok, de ha történés van, akkor szorítok, drukkolok, támogatok. Csak nem akarom magamat ismételni, hogy drukkolok nektek, meg pihenjetek sokat, vigyázzatok magatokra. De te is látod, hogy aki megnyílik, ott van vígasztalás is, meg persze van olyan, hogy csicsergés megy.
Mi fáj, gyere mesélj...

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?