Sziasztok!
Hát tegnap nem sikerült a géphez kerülnöm.
Apjuk „farmozik”…:)
Dia: Köszönöm a lányka dicséretét.
A konyhában a csempét nagyon szeretem. Nem tudom Te hogy vagy vele, de örülök, h nem minden kis csepp látszik meg rajta.
Az egyik mobilszolgáltatónál a kiemelt ügyfelek tartozás behajtásával foglalkoztam… „Verőleány” voltam.
Na nem ennyire komolyan hajtottuk a pénzt, csak sms-ekkel, emaillel, levéllel, telefonhívással, személyes tárgyalásokkal. Szerettem csinálni, mert akik már ilyen nagy cégek vezetői, könyvelői (értem itt MOL, Magyar Posta) nagyon normálisan állnak a dolgokhoz. Bence alvós kuckója (ha szabad így nevezne:)) nagyon szuperül sikerült. Tetszik nagyon! Ja és boldog születésnapot Anyudnak!:)
Bévi: Igen, olvastam, hogy Nektek is Lilitek lesz.
Mindenki azt mondta, amikor már eldöntöttük, h mi lesz a lányka neve, hogy ez azért jó választás, mert CSAK mosolyogva lehet kimondani.
És igaz.
Cukor: Nekem is 7,6 lett 60percre, majd 7,2 120 percre. Az én dokim (tegnap voltam nála, akkor kaptam meg az eredményt) azt mondta, hogy ez így jó, nem kell különösebben foglalkoznom vele… Azért (mivel tanultam egy-két dolgot abból, amit itt olvastam a fórumon) a cukor, és a fehér liszt elhagyását bevezetem. Ártani nem árt!
Szilvi (Szilvás 76): Köszönöm a köszöntést.
Már függő vagyok, csak az írással kell megbarátkoznom…:) Úgy látom közel egykorú a nagyobb gyermekünk (is). Hogy áll eddig a kis jövevény érkezéséhez Bendéd?
Csillag: Köszönöm! Lili Nekem tökéletes.
De gondolom Te is így vagy a nagyfiaddal, nagylányoddal is. Megnéztem a pécsi táncos produkciót. Jó sokat kellett Vele dolgozniuk. Gratulálok, hogy így össze tudták hozni!!! Lacának ez már a ballagó ruhája?
Tünde: Hát igen a pesti közlekedés (még ha jó a csatlakozás is), sajnos nem az igazi még. Az a vicces, hogy amikor még otthon laktam, Anyuméknál (Mendén), vonatoztam (vonathoz 20 perc séta) és tömegközlekedtem, akkor is ennyi volt az út.
Sucer: Jobbulást párodnak!!!
Évi: A 4D-t csak javasolni tudom!!! Biztos, ami biztos és így Miki is közelebb érezheti majd magát Tomikához, mert teljesen emberi kis pofija lesz majd a kukisotoknak.