Új privát üzeneted érkezett!

A metformin-monoterápia kimerülésének okai.

Amerikai kutatók a metformin-monoterápia kimerülésének okait 1799, 2-es típusú diabéteszben szenvedő beteg körében vizsgálták. A betegeket 2004 és 2006 között követték, a HbA1c értékét 7% alatt tartva. A vizsgált betegek 42%-ában a metformin-monoterápia elégtelennek bizonyult.

Az orvoscsoport megállapítása szerint a monoterápia sikerét befolyásoló tényezők a páciens kora, a HbA1c-érték és hogy a diabétesz megállapításához képest mennyivel később kezdték el a metforminterápiát.

A kutatók végkövetkeztetése szerint a diagnózis felállítása után azonnal bevezetett metforminterápia segít megőrizni a béta-sejtek funkcióját, meghosszabbítva a metformin hatásosságát, és ezáltal hozzájárul a szövődmények minél későbbi kialakulásához.

Forrás: Diabetes Care (03/10) Vol. 33, No. 3, P. 501

Szemlézte: Dr. Kis János Tibor

(Az IR megelőzi a diabetest. Ha akkor kezdjük a metformint szedni, akkor megelőzhetjük a szövődményeket! :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Evilany!
Örülök, hogy minden rendben van veletek. Ma már csak kényeztesd magatokat és pihenj sokat.
Üdv Kata!
szilvi35

[quote="evilany"] írta:evilanysszeszedem magam lassan,rég bőgtem ennyit :shock: de hát ez az érzés...hogy ki tudja mi lesz a még meg se született babával...ehh.

átérzem... nekem is volt egy ilyen napom-éjszakám...talán még emlékszel rá... (kromoszóma balhé).... na mindegy, lényeg, hogy minden rendben!!!!
nagyon aggódtunk értetek!

kérlek ígérd meg, hogy sokkal többet fogsz pihenni!!! lécci-lécci-lécci!!!!

maress a klinikán sok nem éppen kedves doki van! ne törődj velük! a legtöbbje ettől függetlenül jó szakember!

Csillag a fiad ott van a szeren!!! :) húúúú! csak győzd majd megjegyezni a lányneveket!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: és nem összekeverni őket.... az nagyon ciki... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kata megértem, hogy inkább otthon maradsz.... sajnos Pesten ez nem meglepő, párom is pesti, és napi 50 km-t utazik, hogy dolgozhasson... ha dugó van, akkor órákat... ha nincs dugó, akkor mondjuk okés, de a gatyája is rámegy a benzinre, tömegközlekedéssel viszont 2,5 óra alatt érne be... kipróbálta... :shock:

Woody kitartás! már nincs sok hátra!

Kép
gtunde75

Évi, örülök a jobb híreknek! Akkor most már feküdj-feküdj-feküdj. Vedd nagyon komolyan. Persze ne sírjál többet, örülök, hogy nem olyan nagy a baj, de most már tényleg csak lógasd a lábad és dolgozzon otthon más helyetted! Szegény kis Tomikád, majdnem én is sírtam!

maccs01

Dia, a szoba fantasztikusan jó lett! Nem csodálom, hogy a kisfiad imádja a kis kuckóját :)

maccs01

Sziasztok,

nem nagyon tudtam visszaolasni, de amit láttam, hogy Éviéknél mekkora volt az ijedtség! Szegénykéim! De jó, hogy minden rendben veletek, azt kell mondjam nem is baj, hogy kimaradtam ebből a stresszből, nem jól viselem ezt mostanában. nagyon örülök, hogy nincs baj, képzelem milyen szörnyű nap(ok), órák vannak mögöttetek!

Bévi,
te is próbálj meg pihenni, ne hajtsd túl magad, tényleg nem ér annyit az egész!

Azért nem jöttem mert vasárnap reggel Apa 38 fokos lázzal ébredt, amit gyorsan fölfejlesztett 39,6-ra, amit semmivel se tudtunk lenyomni, így 4-kor kénytelen voltam az ügyeletet hívni. Teljesen legyengült, nem evett, csak a teát itta rendületlenül, pedig főztem neki levest, sütöttem neki kenyérlánygost, mert az kért. Egész nap ültem fölötte, prizniceltem. Este 7-kor már ki is ért az ügyelet, kapott algoinjekciót, azt mondták vírus, pihenjen. Haha, mást nem is igen tudott kezdeni magával. Külön szobában alszunk vasárnap óta, nehogy elkapjak tőle vmit. Azóta baromira fája torka, feje, köhög is, így most elment a körzetihez, hogy adjon neki vmit, mert nyelni nem bír. Gondolom ennek volt az előjele a magas láz, ami már elmúlt.
Holnaptól dolgozom, így már nem tudok mellette maradni, remélem gyorsan rendbejön már.

Szalad a kert, a háztartás, de egyszerűen nincs időm, semmire, gyerkőc, vásárlás, főzés, ügyintézés, munka, este 10-kor eldőlök mint egy zsák.

Mondjuk most megijesztettetek ezzel a pihenés dologgal, mert arra egyáltalán nem marad időm :( :( , az esti alvást leszámítva.

Vigyázzatok magatokra, én is igyekszem kisebb fokozatra kapcsolni, de sajnos segítség híján, ez nagyon nehezen kivitelezhető....

Ja!
Vita: nem olvastam mi volt a kirobbantó ok, de itt sztem mindannyian tiszteljük, becsüljük egymást, sorstársak vagyunk. Én nagyon örülnék, ha nem lennének sértődések... eltérő véleményünk lehet, hisz különbözőek vagyunk, de ne haragudjunk egymásra, hisz olyan jó kis csapat vagyunk!

Dia,
köszi a hiányolást, jól esett :) Szép lett a kuckó, oda én is szívesen elvackolnék :wink: :wink:

Vettem a tesz-vesz-en szép kis pihenőszéket, hordozót, fürdető bigyót, van már 1 cumisüvegünk is. babakocsit kapunk, a kiságyunk megvan csak fel kell újítani, abba kell matrac, meg a pelenkézóra egy úja lap.
Nem tudjátok hol lehet kapni mintás textilpelenkát?

Na eldugulok.
Szép estét!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csillag,
nagy fiad tényleg igazi sármőr :wink: :wink: . Megértem, hogy büszke vagy rá! :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
Én a tusco-ban vettem mintás pelusokat :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer, mintás textilpelenkát én Ikeában vettem :) Biztos lehet máshol is kapni.

maccs01

Igérem :wink: bár nem tudom valóban segíthet e a fekvés...ebben a szemszögben...de igyekszem.

Sucer családodnak jobbulást!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi, Maccs,
köszi szépen, megnézem mindkét helyen! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Na ettől a Stohltól meg rosszul vagyok!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi,
kedves tőled! Én pedig nyugalmat kívánok nektek és ne aggódj: minden rendben Tomi babával és veled, ez a lényeg!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Mondjuk egy dolog fura,hogy a rendelőben is,és ma a Megyeiben a régi UH gépnél is úgy vizsgált a doktor,hogy fel kellett tenni a lábaim a kengyelbe,a Klinikán pedig simán hanyatt fekve néztek...nyilván egész mást mutat úgy a kép,de remélem a klinikás a biztos.

evilany

Sucer a párodnak jobbulást kívánok és kicsit pihenj te is amennyit lehet...
Csillag ez igen szép fiad van gratulálok hozzá.
Ircsi holnap megyek megint cukor terhelésre és a védőnő azt mondta ha megint 7.4 lesz akkor dietetikus és számlálni kell a szénhidrátot,dokim szerint nem kell figyeljek oda de nem kell dietetikus említettem mind a kettőnek a semicilint akkor szedtem védőnő szerint nem befolyásolja doki szerint lehet köze hozzá,nah most legyek okos :?
Évi én mindig simán fekszem uhnál.
És akkor rólunk Lili jól van,bár egy héttel megint kisebbnek mérte,de azt mondta semmi gond ez géptől is függ meg sok oka lehet de menjek most már 3 hét múlva ne egy hónap múlva lássuk rendben fejlődik,mondtam neki 4D jók voltak a méretei,magzatvíz nem kevés szerinte,szemcsés lepény lát ő is de nem veszélyes nem számot tevő.És pici lányunk a végén ismét szét rakta a kis lábát,feje lefelé,gyomromnál van a lába hát ezt érzem is.
Nekem Canesten kúrát kel csinálni és megint kint vannak a szemölcsök :? :cry: :cry: ez nem olyan jó hír...méhszájam teljesen zárt az viszont igen.

Kép
bévi

Bévi,azért az nem rossz hír leszámítva a szemölcsöket :(
Víz jó,fekvés jó lepény nem romlott!!
Örülök,Pihenj...
Újabb terhelés :?
engem nem küldtek.

evilany

Évi igen jó hírek Lilinek ne legyen baja a szemölcsel meg csak lesz valami,kezelem ismét nem lesz kellemes sajnos olyan helyen is van,a szemem tuti kiugrik ha bekenem :oops: :oops: .
Terhelés nekem házi doki is javasolta védőnő is és a nőgyógyász is.
Most néztem meg a BDP:68,4 netem 27 hétnek írja és az nekem jó doki szerint ez 26 hét ki érti ezt :?

Kép
bévi

Sucer! Jobbulást nektek!!!
Évi nyugi...mondom hogy jó szakember :) ... csa a modora :(
:wink:
sajnos vannak ilyen dokik is :(
Pihenj!Pihenj! és Pihenj!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

OK OK
Erősen gondolkodóba estem egy 4d UH-n.Csak nem nagyon férne bele a keretbe bár kiszorítható....

evilany

Bévi!
Ezek jó hírek...szuper :D
de jó...nekem még faros a drága :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

engem is mindig fekve vizsgálnak uh-n(feltett lábak nélkül)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja képzeljétek nem is mondtam ma voltam ugye a védőnőnél és kemény 1kg és 30dkg-ot híztam egy hónap alatt,persze most nem mondta ez jó hanem beírta még a 30dkg-ot is úgy megkérdeztem volna tőle,neki soha nem lesz jó mindegy mennyit hízok,de befogtam.
Évi 4D hát nem egy rossz dolog az biztos keress a neten is hátha találsz valami jót és olcsót ami a közeletekben van.Vagy lehet itt tudnak a lányok is ebben segíteni neked aki esetleg volt már.
És neked mit mondtak a cukorra a dokijaid védőnőd?????

Kép
bévi

Hát igen,ezért fura nekem a kengyeles módszer.

evilany

Csillag nekem is az volt de valamelyik este hajnal egykor nagyon aktív volt apucija nevette is és szerintem akkor fordult meg.Bár ha szemölcs nem múlik akkor császár lesz lehet.

Kép
bévi

szemölcsöt sajnálom :(

én csak 1 kilót híztam most egy hónap alatt...nem szólt rá az én védőnőm semmit...csodálkoztam is,hogy ilyen kevés :) :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na megyek lepihenek...mindenkinek jó éjt!
Ne álmodjatok rémeket! :wink:
Minden rendben lesz mindenkivel!!! :)
Puszi...holnap jelentkezem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is 1kg híztam bár a 30dkg fontos volt :lol: :lol: amugy fa papucs volt rajtam :lol: :lol: mindegy nem számít fő hogy babucim jól van.

Kép
bévi

Én is leléptem tévézek mert reggel megyek finom cukros vizet inni :? :? :? Sok puszi mindenkinek és pihenni szigorúan,remélem Évi még olvasod,és mindenki más is vigyázni magatokra.

Kép
bévi

Sziasztok!
Kicsit (vagyis) nagyon fáradt vagyok. Voltam ma is szülésfelkészítőn, a férjem is ott volt, mivel a relaxáció és légzés volt a téma. Ismét érdekes volt. :)

Kicsit olvastam csak vissza, bocsi!
Évi nagyon örülök, hogy minden ok veletek! A lényeg, hogy pihenjél sokat, ez a legfontosabb.

Köszönöm a szoba dicséretet. Majd valamikor felrakjuk még a maradék tapétacsíkot és készen is vagyunk. Már csak takarítani kell nyáron, de szerencsére anyukám majd segít! :)

Hát a munka az most gáz. Csak az én helyemre kerestek embert és most erre őt elküldték pénteken. (senki nem tudta, hogy ez lesz, szegény kicsit ki is van)
Tehát új emberek még nincsenek. Így most egyedül csinálhatom a dolgokat, de ha minden igaz, akkor 1 hét múlva már lesz az egyik új és őt be lehet tanítani. Csak hát segíteni ő sem tud nekem.
A lényeg, hogy csúnya dolog volt ez :twisted: , és nem így gondoltam az utolsó heteket. De már csak 11 nap! (mivel pénteken nővéreméknél vagyok) :D :D :D Sajnos vasárnap már utaznak is vissza.

De legalább egy jó hír, megyünk szombaton 4D-re, férjem engedélyezte! :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody, nagyon örülök, hogy jól vagy. Még így a végén jól megdolgoztatnak, de nemsoká' jön a Te időd :)
4D szuper jó lesz, ilyenkor már nagyon kis fejlettek a babák. Majd képet rakjál fel a gére :)

maccs01

Sziasztok!
Na, mostmár szólok is, nem csak olvasok!
Nehogymár összevesszenk itt a kedves anyukák, hé, olyan barátságos kis topic ez. OK? :)
Különben ha gondoljátok, én is felíratkozom a kis táblázatba: aug 20-ra várom, 5.-6. gyerkőc, úgy tűnik a Szent János Kórházban fogok szülni, 26. héten járok, nemtom mi szükséges még!

örültem, hogy évi körül rendeződtek a dolgok, és Évik léccci mostmár ne találjatok ki semmi komplikációt! :lol:

Magunkról röviden. Most elég jól vagyok, csak a munkahelyemn túl nagy a hajtás, elég már!!!
Különben voltam terheléses vércukron, jó lett. Ircsi, nem fura az, hogy éhgyomorra 4,7. terhelésre (2órás) 4,9? A vérképemben a vasam rossz, de ne mondja senki, h hát szedjek vasat, mert ez vasszedés mellett alacsony, hát ez vagyok én. most megpróbálok aludni, de annyira rugdosnak, h nem tudok ! Legutóbb farral feküdtek, taalán most fordulnak be?

Csillag: legyél nyugodtan büszke anyuka!

Üdv: Claire
claire

Ja, még azt akartam írni, h azt nagyon bírom, amikor a kismamának vagy a betegnek mondják, h magát miért küldték ide, meg ezt miért nem tud, meg azt, mintha ő lenne a kompetens. Meg hogy a másik doki hülyeséget mondott vagy mért. Miért nem hívja föl a kollégát, és bestélik meg, vagy bosszankodja ki magát az asszisztensének, mi ttehet arról a páciens?

claire
claire

Sziasztok! Jó reggelt! ......vagyis jobbat :(
Bévi! együtt érzek veled... :) én is ma megyek cukorterhelésre... :(
Jáááááááááj..és már ilyen korán kidobott az ágy :(
Nézik a toxo-t is még egyszer,ellenanyag szérumot...
Az a 2 órás várakozás fog kikészíteni.Még jó hogy nem sokat kell mászkálnom,közel lakik anyu...felmegyek hozzá,addig sem unatkozom.
Remélem jó lesz a cukrom...Fannival ugyebár 12-es volt :( :?
Csak nem ismétli magát a történelem :)
Woody-4D...tök jó! én nem megyek :(
De sebaj!Lényeg hogy babócka jól van :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire!
Örülök ,hogy jól vagytok!!!
Nekem is kevés a vasam...szedtem rá ferrograd folic-ot...kíváncsi leszek használt-e...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Évi!
Sokat gondoltam tegnap rád, na meg ugye szorítottam is, h ne legyen baj, s szerencsére úgy is lett! :)

Ritka ronda egy idő van ma.... :?

Csillag!
Hát én most nem irigyellek!
Ez a vérvételes história....

Találtam megint valami hasznosat(szerintem hasznos):
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/pro ... sseg-alatt

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt.
Clárika, ez a honlap tényleg jó, már a múltkor is néztem.
Ideollózom a (szerintem) most aktuális részt, hátha valaki nem tud nagyon szörfölni, de itt elolvassa:

Furcsa alhasi fájdalmak, enyhe mensesre emlékeztető görcsök mindhárom harmadban előfordulhatnak, nem kell foglalkozni velük.

A pocakkeményedés és a fájás szavak nem fejezik ki pontosan azt, amit takarnak, ezért sokan félreértik őket. A pocakkeményedés nem azt jelenti, hogy 1 ponton megkeményedik a hasad (ezt a baba mozgása okozza), sem azt, hogy az egész has akár órákon át kemény (ezt is a baba okozza), hanem azt a periodikusan ismétlődő, derékba kisugárzó görcsös fájdalmat, amit csakis a méhizomzat összehúzódása tud előidézni, és ami jóslófájásként vagy vajúdáskor jelentkezhet.

A fájás sem azt jelenti, hogy fáj a hasad. A fájás mindig periodikusan jelentkezik, legalább 30-60 másodpercig tart és általában a derékba is kisugárzik. Ha 60 mp-nél tovább tart, akkor az nem fájás (a tolófájások tartanak ennyi ideig, a jóslófájások sosem)

szilvás76

Kép

Claire,rajtam nem múlik h.ne legyen több bonyodalom :) :)
Farosak a babák?Még befordulhatnak?

Csillag,Bévi,drukk a cukoriváshoz :? és a jó eredményhez :?

Felhívom a medisont,megkérdem mikor tudnának fogadni.Mondjuk ma :lol: (ki tudja,egy próbát megér) rászánjuk az árát,és nézzenek meg rendesen.
Mert pl.a klinikán ugyan mértek hol 5,hol 8 cm vizet,de azért vmelyest az is kevés,és meg se nézték a lepényt,se a baba gyomor és veseműködését,amit ilyenkor kell.Nem azért h.túlparázzam,de ettől leszek igazán nyugodt.
Éjjel így is ugráltam folyton,tapogattam nem-e szivárog a víz :x

A másik meg a kismamákhoz való hozzállás,hát az szégyenletes és elképesztő,tisztelet a kivételnek(eddig 3 volt,a 18.heti UH-s doktor,a saját orvosom és egy asszisztens a megyeiben,az ambulanciás)a többiek mintha konkrétan ők köptek volna ki,és olyan utálattal látják el az embert :( :( Már csak mint kollega is,döbbenettel figyelem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.12 08:41-kor.

evilany

Évi, nagyon-nagyon örülök, hogy elmész egy jobb helyre, ahol biztos rendesen megnéznek. Ne haragudj, de nekem tökre úgy tűnt, hogy le akarnak rázni. Nem miattad, hanem nekik gondolom rengeteg kismamájuk van és tele van a hócipőjük. Erre mondom én, hogy akkor lehet másik melóhelyet keresni, biztos van, aki szívesen csinálná az ő munkájukat!
Hallgass a dokidra és pihenj sokat, ahogy olvasom, ő tök lelkiismeretes. A klinikán sem azt mondták, hogy nincs semmi baj, hanem, hogy nincs nagy baj. Feküdj sokat, igyál sokat, mert semmi olyan dolgod nem lehet, amit más ne tudna elvégezni helyetted. A pici az első, és amit most megtehetsz az ő egészségéért azt tényleg MOST kell megtenned!

maccs01

Maccs,nekem is volt ilyen érzésem,de azért azt remélem nem adja a nevét senki olyan lelethez ami nem igaz,vagy nagy eltérés van rajta és nem tesz semmit...Miki 2x rákérdezett,nincs e gond a babával,azt mondta nincs.
Meg ez a haránt,aztán farfekvés... :?
Az én dokim tényleg lelkiismeretes,ezért örülök is hogy azonnal továbbvizsgált mégha a frászt is hozta ránk,és holnap pedig megyek hozzá ismét...

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilanyMeg ez a haránt,aztán farfekvés... :?

Évi, nem mocorgott a baba miközben várakoztatok? Ez végülis nem olyan nagy "távolság" a két póz között... (Kis Buddha illetve a keresztben levés között gondolom... de nem tudom...)

szilvás76

Szilvi,hát lehet.De én abszolut oldaltfekvőnek érzem mozogni.Bal oldalon köldöknél kezeit,jobb oldalt lábakat,azt hiszem.

De!!
4 d UH ma 16:00 !!!! :D :D :D

evilany

Lehet, hogy összekucorodott... :-)
Enyim fejvégű, lent nyomkod, a lábaival meg inkább a köldököm mellett jobbra... Az vagy a sarka lesz, vagy nem zudom... :-)

Hoppá, babamozi! :-)
Apjákok is megy veletek? :-)
De jó!

Mi holnap megyünk dokibácsihoz, van neki klassz UH-ja, remélem látjuk Babuci pofikáját! :-)

szilvás76

Hát apája 4-ig dolgozik de remélem el tud jönni egy 40 perccel előbb és akkor odaér. Sajna a következő időpont 2 hét múlva hétfő lett volna. (ezt a mait vki lemondta)

evilany

Néha egy tök nagy dolgot (relatív tök nagy...)húzogat a jobb oldalon na az szerintem a fenek szokott lenni,és összehúzza olyan fura nyomó érzés oldalt :)

evilany

No,ledőlök....
Kép

evilany

Évi, engem nagyon megnyugtat, hogy ma mész profi uh-ra. Tudom, hogy semmi közöm hozzá. "Több szem többet lát".

Ha kiírják dvd-re, akkor apa sem maradhat le semmiről. Én is tegnap nyomtam fel a "gyerekeim pocakban" dvd-ket a gépemre. Nem kapkodtam el az biztos :)

Claire, nem semmi, hogy megint ikreket vársz... legalábbis, ha jól látom az avatarodon :) Gratulálok! Le a kalappal! Nálunk egyesével jöttek a gyerekek, mégis napi 2-3 óránál többet nemigen aludtam az első hónapban. El sem tudom képzelni, hogy milyen lehet ikrekkel...
További szép babavárást!

maccs01

Ja, Évi, azért vigyél egy pendrive-ot. :-)
Nekem a táskámban mindig van "véletlenül", így mindig kapok képet is, nem fordulhat elő olyan, hogy "elfogyott a dvd vagy a CD... ) :)

szilvás76

Sziasztok!

Csillag nem semmi nagyfiad van! El is hiszem, hogy el vagy ájulva tőle. Majd a csajok azzal az ürüggyel mennek hozzátok, hogy babáznak :D

Évi tök jó, hogy elmentek 4D-re. így biztosan te is megnyugszol meg Miki is.

Egyetértek Maccsal. Biztosan tele a hócipőjük a sok kismamával, de akkor lehet pályátváltoztatni. Meg lehet nekik Te vagy az ezredik aznap, de neked ez a baba meg az első gyermeked. csak ezt a nagy hajtásban mindig elfelejtik. Tisztelet a kivételnek.

Köszönöm szépen Bence kuckójának a dícséretét. Tényleg nagyon jól sikerült, apja veri is a mellét és nagyon büszke magára :P :lol:
Tegnap felmásztam én is Bence mellé, hát simán elaludtam volna ott. Hozom majd a többi képet is.

Itt megint sz@r idő van. Öröm ilyen napon dolgozni, ráadásul az egyik menyasszony anyósa rendesen ki is verte nálam a biztosítékot délelőtt, úgyhogy mára elegem van. :twisted:

Anyukámnak meg születésnapja :P

királylány

Dia. Nekem meg Apu szülinapja lesz, csak pénteken. Ő a "harmadik Fagyosszent" :-)

Itt is esik.
Éjjel Vácon is volt egy rövidke kis vihar, ömlött a víz, de reggelre már csak itt-ott volt tócsa...
Álmos vagyok, de biztos a "szürkeség" teszi... :-)

szilvás76

Pénteken a sógoroméknak a kisfia lesz 1 éves :)
Én is szívesebben aludnék most...

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?