Sziasztok,
nem nagyon tudtam visszaolasni, de amit láttam, hogy
Éviéknél mekkora volt az ijedtség! Szegénykéim! De jó, hogy minden rendben veletek, azt kell mondjam nem is baj, hogy kimaradtam ebből a stresszből, nem jól viselem ezt mostanában. nagyon örülök, hogy nincs baj, képzelem milyen szörnyű nap(ok), órák vannak mögöttetek!
Bévi,
te is próbálj meg pihenni, ne hajtsd túl magad, tényleg nem ér annyit az egész!
Azért nem jöttem mert vasárnap reggel Apa 38 fokos lázzal ébredt, amit gyorsan fölfejlesztett 39,6-ra, amit semmivel se tudtunk lenyomni, így 4-kor kénytelen voltam az ügyeletet hívni. Teljesen legyengült, nem evett, csak a teát itta rendületlenül, pedig főztem neki levest, sütöttem neki kenyérlánygost, mert az kért. Egész nap ültem fölötte, prizniceltem. Este 7-kor már ki is ért az ügyelet, kapott algoinjekciót, azt mondták vírus, pihenjen. Haha, mást nem is igen tudott kezdeni magával. Külön szobában alszunk vasárnap óta, nehogy elkapjak tőle vmit. Azóta baromira fája torka, feje, köhög is, így most elment a körzetihez, hogy adjon neki vmit, mert nyelni nem bír. Gondolom ennek volt az előjele a magas láz, ami már elmúlt.
Holnaptól dolgozom, így már nem tudok mellette maradni, remélem gyorsan rendbejön már.
Szalad a kert, a háztartás, de egyszerűen nincs időm, semmire, gyerkőc, vásárlás, főzés, ügyintézés, munka, este 10-kor eldőlök mint egy zsák.
Mondjuk most megijesztettetek ezzel a pihenés dologgal, mert arra egyáltalán nem marad időm
, az esti alvást leszámítva.
Vigyázzatok magatokra, én is igyekszem kisebb fokozatra kapcsolni, de sajnos segítség híján, ez nagyon nehezen kivitelezhető....
Ja!
Vita: nem olvastam mi volt a kirobbantó ok, de itt sztem mindannyian tiszteljük, becsüljük egymást, sorstársak vagyunk. Én nagyon örülnék, ha nem lennének sértődések... eltérő véleményünk lehet, hisz különbözőek vagyunk, de ne haragudjunk egymásra, hisz olyan jó kis csapat vagyunk!
Dia,
köszi a hiányolást, jól esett
Szép lett a kuckó, oda én is szívesen elvackolnék
Vettem a tesz-vesz-en szép kis pihenőszéket, hordozót, fürdető bigyót, van már 1 cumisüvegünk is. babakocsit kapunk, a kiságyunk megvan csak fel kell újítani, abba kell matrac, meg a pelenkézóra egy úja lap.
Nem tudjátok hol lehet kapni mintás textilpelenkát?
Na eldugulok.
Szép estét!