Annus,
nekem azt mondta az öreg róka régi dokim, (is), hogy egy 10 centivel meg kell emelni az ágy végét- mondjuk egy téglával, vagy könyvekkel, vagy szivaccsal, ha van kisebb szivacsod, amit az ágy végébe lehet tenni a a normál matrac alá. mi ezt csináltuk, Ez a keményedésekre, feszülésre is jó, és kifejezetten arra, hogy ha lenn van a baba nagyon. és így feljebb vándorol, vagy ha nem, nem nyomja a méhszájat annyira. a popódnak kell magasabbnak lenni, mint a fejednek. Furán hangzik, de számít az a 10 centi. A kórházban is az ikres kismama így feküdt. Téglákkal..
Most nekem is nagyon sokat kapar, rúg lent, megfordulhatna már, inkább a fenekemet tenném az égbe:)
Mozza, de elöl jársz, irigykedem:) Szuper,. hogy minden zárt, normál!
Eszter, megkérdezhetem, hogy reumatológiai dolgo miatt miérrt indokolt a csaszi?
Zdori, én egyszer végigvárnám hétfőn a sort, aztán beszéélnék a doktornővel.. csak fogad más nao is, ilyen esetben szeritntem tesznek kivételt. pl a Jánosban 3 hónapos terhességtől nem is kell sorban állni vérvételnél, ki van írva.
Fabri, jó,. hogy jöttél, már hiányoltalak!
Reni,
Beszéltem az állatorvossal, hát, azt mondta, próbáljuk meg a cicával, lehet kezelni őt gyógyszeresen antidepresszánsokkal, de lehet, hogy nem fogja elfogadni a babát, és bele is betegedhet szó szerint... de a prakszisában ő sem találkozott olyannal, hogy megtámadott volna csecsemőt maccs.
Panndi, gratulálok a szakdogához én is!
UH-mi ma este vagy holnap megyünk az orvosomhoz. 3 hete nem látott, lesz Uh, meg méricskélés, remélem a szülőszobát is megmutatja... ma ügyeletes, majd rá kell csörögjek, és ha nincs szülése, bemegyünk ma este. Ha nem ér rá, akkor holnap a magánba megyünk...
.