Sziaszok!
Csieaci! Ugyanannyi ecetet teszek, mint öblítőt(színesekhez egy kicsit kevesebbet). Mosópor mellett is használhatod nyugodtan.
Szobatisztaság. Ha valakinek, nekem van ilyen tapasztalatom. Amikor Dani kicsi volt, anyósékkal laktunk, és anyósom állandóan erőltette, hogy ültessem bilire, már 8-9 hónaposan, és rakjam körbe játékokkal, ők annak idején kikötötték a kiságy széléhez a gyerekeket. !!!! Danikát sokszor ráültettem, reggel, mikor tudtam, hogy kb. mikor lesz kaki. Az esetek 90 %-ban bele is kakilt. Májusban betöltötte az 1 évet, utána nyáron leszokott a pelusról, ugyanis imádott a játszótéren a fához pisilni, DE! kakilni nem volt hajlandó bilibe, elmúlt már 2 éves, és még mindíg nem, szólt, hogy kakilni kell, adj rám pelenkát.
Bencével más volt a helyzet, őt egyáltalán nem erőltettem, 1,5 évesen ment bölcsibe, és ott nagyon tetszett neki, hogy mások is biliznek, és saját akaratából ült rá, és még nem volt 2 sem, mikor teljesen leszokott róla.
Szofi irtó aranyos, mindíg nézi Bencét, mert ő még most is bilizik, WC-re nem akar ülni, és este, mikor viszem fürdeni, előveszi Bence bilijét, és amig engedem a vizet, addig rácsücsül, és fel le ugrál róla, nézegeti, hogy van-e benne valami. Eddig egyszer pisilt bele, de neki sem fogom erőltetni, annyira örül most neki, hogy előveheti, és rácsücsülhet, szerintem nem lesz majd vele sem gond. Szóval, nem szabad erőltetni, az biztos, előbb-utóbb ők maguk akarják majd, és ezt érdemes kivárni, akkor sokkal hamarabb le is szoknak. A leszokás azért mindíg egy tortúra, sokszor bugyi és nyakig fosos gyerek mosással, nem mindegy, hogy 3-4 hétig, vagy 3-4 hónapig tart. Egyébként, és a pisilést ugye nem erőltettem, Daninál sem, és egyik sem pisilt be sose, éjszaka sem.
Vödörfejű kicsilányom: