Új privát üzeneted érkezett!

szakvizsga (dr de nem orvos vagyok eredendően, ez lesz a 3. diplomám , a 4-et és egyben utolsót meg majd nemsokára elkezdem)
Vendég

Hunci vazze!!! ennyire okos vagy??? :lol:
Csak egy apróság, hátha érdekel valakit:
www.zoldbolt.hu

Kép
Kép
Kép
csibe76

ismerem ezt a boltot.

Csibe, nem okos, inkább hüye, hogy mindig megígérem magamnak, nem tanulok többet...

megjött a kiscipője, amit vateráztam, nagyon jó, puhatalpú tuyis, pont tökéletes.
Vendég

hunci az igen!Én 4 suliból egyet végeztem el... :cry:
Nem vagyok elég kitartó...

csibe köszi az oldalt,te amúgy használsz mosódiót?Vagy mosószódát?
csieaci80

Mosódiót nem vettem, most jött meg a mosószódám, eddig 2x mostam vele. Én meg vagyok elégedve vele, ugyanúgy mo, mint más mosópor. Ecettel öblítek.- Annyi a különbség, hogy amikor kliveszem a ruhákat, nem illatoznak az öblítőtől, hanem egyszerűen tisztaságillatuk van. Következőre súrolóport szeretnék rendelni, meg nézegettem a ceruzákat, Bence mostanában rákapott a színezésre, úgyhogy a nyuszi biztos hoz neki. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

És ha ecettel öblítesz nem lesznek ecet szagúak a ruháid?Már olvastam ezt pár helyen,és valahogy nem tom elképzelni,hogy ez hogy működik...az öblítő részre 1 dl ecet?Csibe segíts!Hogy kell?Én is át akarok állni a természetes dolgokra!A mosószódát mennyiért vetted?

Valaki nem tud segíteni abban,hogy mit tegyek a penészes fallal????Most vettünk házat és csupa penész lett a fal már másodszorra,mert eccer már lekezeltük vmi penészölő szerrel.
csieaci80

Hunci, naaaaaa? Túlvagy már a vizsgán?Vagy holnap lesz? Majd szorítok akkor!És mi leszel akkor pontosan?
csieaci80

Sziasztok!
Csieaci, én csak ecettel öblítek, öblítőt egyáltalán nem hazsnálok. Nincs ecetszaguk a ruháknak, olyan friss, tisztaság illatuk van. Esetleg tehetsz néhány csepp illóolajat az ecetbe, de olyan nagyon nem érezni rajta.
Nálunk is volt egyszer penészes a fal, sima hípóval mostuk le, 2x, aztán többet nem jött elő. De vannak ma már szerintem olyan festékek, amik tartalmaznak valami penészgátlót vagy ilyesmit.

Nálunk mér mindíg betegség van,. Bence továbbra is lázas, de már a közérzete sokkal jobb, Szofi meg teljesen rendben van, az étvágya megint jó, azt a leadott ki súlyt vissza is szedte, újra pókhasa van. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Holnap lesz :roll: húúúúúúúúúúúúú elég hosszú lesz a "cím" amit használhatok...

Csibe, majd csak múlik végre.

(Hunornál egy hónapja tart lassan a taknyosság...)

Ndombi, elverlek, hol vagy?
Vendég

csibe és mennyi ecetet raksz az öblítő részbe?Azt mosópor mellett is kipróbálhatom?Vagy jobb mosódióval/szódával.Köszi,hogy segítesz!
Örülök,hogy Szofi jobban van,már csak Bencefiadnak kell gyógyulnia.

hunci: mis is lesz az a cím?Majd szorítunk :wink:
csieaci80

angol nyelvű európai uniós szakjogász, szakvizsgázozz jogász (ehhez jön majd a szakvizsgázott jogász elé a tb ügyintéző rész...ha egyszer elkezdem)

hogy álltok a szobatisztasággal?most vagy 4 blogot olvastam hirtelen, akiknél a gyerek kezd lenni vagy már szobatiszta.én bevallom, nem erőltetem, majd ha ő akarja, majd ha szól, és nem mert berögzült játék vagy nem tudom...ti?
Vendég

Hali!
Szobatisztaság: én sem eröltetem most. Anyukám engem már 9 hósan bilire tett. Ha olvasol ebben a témában, akkor látod, hogy általában arról "beszélünk",hogy anyuka kb tudja,hogy mikor fog a gyerek "gyurmázni" és rárakja a bilire. Legjobb az etetés utáni, az új nyomja a régit alapon. Na, saját tapasztalatom. Vince 2,5 hósan lett szobatiszta, de 1 hónap alatt. Jött a nyár, lehetett pelus nélkül az udvaron rohangálni. Bilire raktuk, és valahogy megértette a dolgot. Arra határozottan emléxem,hogy egy délutáni alvás után amikor száraz maradt az ágy megmutattam neki, nagyon megdícsértem, ée ttől kezdve sosem pisilt/kakilt be.
De több gyerkőcös anyukáknak több tapasztalatuk van
Vendég

Sziasztok!
Hunci nem semmi....kéz és lábtörést holnapra! :lol:

szobatisztaság:
Az én naffiam 2,5 évesen lett szobatiszta,szinte egyik napról a másikra...szóval télleg kár eröltetni.Azt mondják,hogy az erőltetett vagy korai bilireszoktatást bepisilést okozhat nála késöbb.Anyum szerint én 1 évesen szobatiszta voltam,viszont utánna iskolás korig bepisiltem éjszaka!Nem tudom attól-e de sajna így volt,szóval én bizti várok vele nyárig,aztán ha akar ráül ha nem akkor nem.
csieaci80

Sziasztok
Szerintem sem kell eroltetni a szobatisztasagot,baratnom mar honapokkal ezelott elkezte a kisfiaval egy honappal idosebb Adinal.En is nyaron gondoltam levenni neki az udvaron es szepen lassan megszokja. Kép Kép Ma kapta , imadja Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

Sziaszok!
Csieaci! Ugyanannyi ecetet teszek, mint öblítőt(színesekhez egy kicsit kevesebbet). Mosópor mellett is használhatod nyugodtan.
Szobatisztaság. Ha valakinek, nekem van ilyen tapasztalatom. Amikor Dani kicsi volt, anyósékkal laktunk, és anyósom állandóan erőltette, hogy ültessem bilire, már 8-9 hónaposan, és rakjam körbe játékokkal, ők annak idején kikötötték a kiságy széléhez a gyerekeket. !!!! Danikát sokszor ráültettem, reggel, mikor tudtam, hogy kb. mikor lesz kaki. Az esetek 90 %-ban bele is kakilt. Májusban betöltötte az 1 évet, utána nyáron leszokott a pelusról, ugyanis imádott a játszótéren a fához pisilni, DE! kakilni nem volt hajlandó bilibe, elmúlt már 2 éves, és még mindíg nem, szólt, hogy kakilni kell, adj rám pelenkát.
Bencével más volt a helyzet, őt egyáltalán nem erőltettem, 1,5 évesen ment bölcsibe, és ott nagyon tetszett neki, hogy mások is biliznek, és saját akaratából ült rá, és még nem volt 2 sem, mikor teljesen leszokott róla.
Szofi irtó aranyos, mindíg nézi Bencét, mert ő még most is bilizik, WC-re nem akar ülni, és este, mikor viszem fürdeni, előveszi Bence bilijét, és amig engedem a vizet, addig rácsücsül, és fel le ugrál róla, nézegeti, hogy van-e benne valami. Eddig egyszer pisilt bele, de neki sem fogom erőltetni, annyira örül most neki, hogy előveheti, és rácsücsülhet, szerintem nem lesz majd vele sem gond. Szóval, nem szabad erőltetni, az biztos, előbb-utóbb ők maguk akarják majd, és ezt érdemes kivárni, akkor sokkal hamarabb le is szoknak. A leszokás azért mindíg egy tortúra, sokszor bugyi és nyakig fosos gyerek mosással, nem mindegy, hogy 3-4 hétig, vagy 3-4 hónapig tart. Egyébként, és a pisilést ugye nem erőltettem, Daninál sem, és egyik sem pisilt be sose, éjszaka sem.
Vödörfejű kicsilányom:
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Marcsitita: az micsodaÁdám mellett/kezébe porszívó?Már korán szoktatod a rendre :))

Csibe : Nagyon jól áll pici lányodnak a vödör...már az enyém is kipróbálta a vödörfejűséget,rá is szorult a homlokára aztán mindenbe odaverte a kis buksiját,hogy lejöjjön... :lol: ...nagyon édes volt!
Az a jó különben amit te is írtál,hogy a nagytesót utánozza,és magától ráül a bilire!
Látom játékért már nektek sem kell a boltba menni...! :lol: :lol: :lol:
csieaci80

Pici fam:

Kép
csieaci80

Csieaci: a fiadnak nayon szép a szeme.Olyan az arca,amiből kb lehet látni idősebb korában milyen lesz, nem?

Dorka IMÁDJA a bölit.Ma már egyedül bement, hátra se nézett!!!
Ha értemegyekörül,de elmegy mellettem,bemegy az ovi részbe,körbemegy,minden szülőhöz odamegy, oldalraveti a fejét és rámosolyog,vagy odaad valamit.IRTÓ CUKI!!!

Nagy megkönnyebbülés!!A böliben mosolyalbumnak hívják!

A többiekkel ül a bilin és élvezi.produktum nincs. Azt mondták otthon még ne is próbáljam,majd szólnak...

Kép
ndombi

Csieaci, mi már rég hazahoztuk a játékboltot. AMi a képen van, az csak a nagyszbában lévő kosárnyi játék, a többi a gyerekszobában, ennél nagyobb mennyiségben. Én utálom, hogy ennyi van, alig várom a tavaszi lomtalanítást, egy csomót biztos kiszórok. Kb. 11 éve gyűjtjük a játékokat. És ugye minden karira, meg szülinapra jönnek még plussz játékok. Hiába mondom a férjem családjának, hogy ne játékot vegyenek, mert annyi van, jhogy dunát lehetne vele rekeszteni, d emindíg azt veszenk, mert a gyerek annak örül. Szeriotnem örülnének egy jó könyvnek, vagy a nagyobbik egy szép pulcsinak is. De ez van. Én meg nem tudom hova palokjak ezen az 55 nm2 en.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok
Igen porszivo,muszaly volt vennunk neki a rendes porszivot hurimpalta folyton.Meg imad felmosni,takaritani.
Hat nemtudom kire utott

Kép

Kép
marcsitita

Kép Hat nem cuki?Imadom!az eletem ertelme.

Kép

Kép
marcsitita

Sziasztok!

ndombi:de szerintem is olyan,nagyon hasonlít már most apujára!
Örülök,hogy Dorkának így bejött a bölcsöde,aranyos lehet!Az elején sem sírt?

Csibe: Az igen!Nálunk is ez van..mindenki játékot akar venni,de én Legora és Fa vasútkészletre próbálom korlátozni őket,mert ezek 20 év múlva is ugyanolyan jók lesznek de a sok kínai vacak....!
A nagyfiam Hot Wheels autópályát kért anyuméktol karácsopnyra...8000Ft.-volt és eg ynagy szart sem ér...!Nem is játszik vele!Szóval ennyit az új játékokról!Maradunk a legónál és favonatnál!

marcsitita: jó nagy haja van már fiadnak,neked ilyen bongyor(göndör)?

Múltkor mondtam páromnak ha jönnek anyósék a vánkost elő kell keresni......és ő nézett rám nagy szemmel :shock: :"mit kell elővenni?"
Hát a vánkost!....A párnát! Feléjük ezt nem mondják(Miskolci),úgyhogy nem ismerte ezt a szót!Ti ismeritek? :shock: :lol: :shock: :lol: :shock:
csieaci80

hunci már a szakvizsgáját csinálja,szorítsunk neki!!!
csieaci80

Csieaci, édes vagy, hogy eszedbe jutottam!Tegnap volt du 3-kor. :lol: a teljes vizsga (11 jegy, 11 jogág) 4 lett.Végeztem :lol:
Vendég

Hunci : GRATULÁLOK !
csieaci80

Huncinagyon nagyon nagy gratula! Olyan van hogy valaki dr. dr. dr. Hunci? :)

Csieaci: én ismerem ezt a szót.

Állat, hogy minde gyereknek van haja, csak Marcipán kopasz. Jó egy két hete olyan szépen mondja hogy anya, meg papa, meg tök sok mindent... ahogy azt mondja hogy anya, az olyan hangsúllyú, hogy na de anya :)

Bili: Marcus sírt mikor ráültettem a bilire, úgy hogy nem szorgalmazom. ráadásul ki vagyok, attól, ha az emberek olyan dolgokkal jönnek, hogy az én fiam, már ekkor jár, már ekkor szoba tiszta volt és a többi... persze büszkeség ez egy szülőnek, de mint ti is írtátok, ez nem biztos hogy mindig jó. nem kell a gyereket ostorral hajtani... mint már mondta Einstein se beszélt 6 éves koráig és...

Kép
Kép
Kép
konkri

konkri és te hovavalósi vagy?
csieaci80

Bicske (fejér megye)

Kép
Kép
Kép
konkri

SZiasztok! Grtaula dr. dr. dr. Huncinak!!!
Csieaci, én is ismerem a vánkost, nagymamám szokta mondani, ő az alföldről gyütt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

ITTT A TAVASZ !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

konkri ecce volt arra felé egy telkem,Pázmándon....ott akartunk építkezni az exemmel!Nem laktunk volna olyan messze egymástól...!

csibe : vánkos :) ,akkor csak az én páromnak olyan fura.

Nektek nincs ilyen szavatok,amit kimondva érdekesen néztek rátok :?: :lol:
csieaci80

Nekem van! A most pénteki buli éjjel egy utáni összes szavam!!! :lol:

Na neeem. de jól benyomtam! De nem voltam szarul egyáltalán,25 ember jött el. A csúcspont 6 dupla mojirtó után egy "morzsi és egy nagyi"(ne kérdezzétek,nem tudom) jött el, mikor senki nem merte meginni a flaming lamborghini nevű koktélt,ami 4 különböző valamilyen feles felgyújtva és rá még egy feles és szívószállal kiini. Fogadtam,hogy még 2 csávó megissza,ha megiszom és 10 perc múlva a saját lábamon visszamegyek....megtörtént.én jó hangulatba kerültem,de az egyik csávónak pénkidobás volt,ha értitek mire gondolok....
Aztán átmentünk Irish cat-be 4-ig és Piafba fél 7-ig...Utóbbi helyeken vizet ittam.. :lol: Szerencsére Csaba átvette a szülinapi délelőttömet és csak 2-től voltam Dorkás... Azért imádkoztam,hogy jöjjön a 8óra este....

Dorka megint taknyos...szerencsére még nem beteg,de köhög... :evil:

Kép
ndombi

Gratulalok Hunci
Csajok ma kaptam ezeket a leveleket az exemtol.Mit szoltok hozzza

Level1
szia!

A bírosagra nem megyek el.En mar akkor nem leszek.egyszeruen nem birom nelkuletek.emlekszel mikor aszt kerdeszted hogy szivtelen vagyok vagy nem akarok tobbet artanni neked.iggasag az hogy nem akarom hogy szenvegyetek melletem.en mindig is szeretni foglak tikteket es remelem hogy a fiamnak talalsz egy jo apat nem mint en .Nem bírom ki nelkuletek buszke vagyok rad hogy neveled a kicsi fiamat.remelem meg mutatod neki majd a apjat.Mond megy.istenem milyen szep baba.neharagudjatok ram.Azert talaltam mast hogy tikteket megvegyelek tolem.Remelem isten meg fog bocsatanni.szeretlek tikteket. eg veletek

Level2
kedden mindennel egyet fogok ertenni a bírosagon.ugy hianyzik a kis manocska.mi van veletek?neztem a kicsi a myvipen.Holnap megyek orvoshoz kuldon valami szanatoriumba.megnezhetem a kicsit?nem mehetek vissza hozzatok.nem akarlak megint megbantanni.ez a picsa nem erdekel.kinyirom ugy is idegileg.Legyszi a csajnak neirj.de nekem nyugottan

Level3
mindig kapcsoladba leszek veletek es szerdatol sokat fogom latogatni a kicsit

Kaptam tole sms-t is.Irtam hogy nem hiszek neki.Neki csak hianyzunk, a regi elete.Nem ir tobbet

Mit szoltok.En mar tuti begyagyulok.

Kép

Kép
marcsitita

Marcsitita! Légy nagyon erős!!! Valószínű, nem jött be neki az új kapcsolat, és rájött, hogy sokkal kényelmesebb volt neki az élete veletek. Ha most visszafogadod, egy darabig minden rendben lesz, de megint el fog hagyni, ha jön valami nő. Neki úgy látszik egy kapcsolat sem szól hosszú távra. Ha annyira szeretne titeket, akkor nem hagyott volna el egy másik nő miatt, és eddig is rendszeresen látogatta volna a kicsit. Én nem dőlnék be a helyedbe, tudom, hogy nagyon nehéz, főleg, ha érzel még iránta akár csak egy szikrányi szeretete, de most kell nagyon-nagyon erősnek lenned, mutasd meg neki, hogy nélküle is jól boldogulsz, és van élet a válás után is. Ő akarta az egészet, ne engedd visszatáncolni, abból semmi jó nem sül ki. Lehet, hogy meg tudsz neki bocsájtani, de egy életre benned marad a tüske, és arra nem lehet egy normális kapcsolatot alapozni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Marcsitita!
Igaza van csibének,nagyon vigyázz vele!Az exem annak idején,szinte ugyanilyen dolgokat művelt...!Én sajnos engedtem,és megint összejöttünk...aztán hamar rájöttem,hogy ez már nem az ami volt és elhagytam..!Szóval télleg nincs értelme kibékülni...!Vannak dolgok amiket nem tudunk soha elfelejteni!Amúgy ez nagyon gusztustalan a pasiktól,ez az érzelmi zsarolás amit írt:"A bírosagra nem megyek el.En mar akkor nem leszek.egyszeruen nem birom nelkuletek".Az enyém is próbálkozott ilyenekkel...de nem szabad hinni nekik,csak a szájuk nagy!!!!
Szóval légy nagyon erős,mert pár év múlva hidd el abszolút közömbös lesz számodra(mégha most úgy is tűnik,hogy megszakad a szíved).Lesz még jobb kapcsolatod Marcsitita,csak hinned kell benne!Én így álltam hozzá és sikerült!

Bocs,hogy ennyit okoskodok,csak én is átmentem ezen...és tudom milyen nehéz!Csak segíteni akarok!

ndombi:
te a Pesti Nagymező utcai Piafról beszélsz?
csieaci80

csieaci: igen!

Hunci: elfelejtettem,hogy KIRÁLY VAGY!!

Marcsi:::: NEEEEEE!

Ez a pasik sajátja,hogy lelkiismeretfurdalást ébresztenek,hogy még te érezdd magad szarul.Ó kis elesett,szerencsételen,de csak titeket véd magától.Nyilván a csajnak azért ne írj,mert kamu az egész.

A barátnőm palija még jobb volt.Együtt élt eyg másik nővel és mondta,hogya lakásba ne telefonáljon a barátnőm és,ha néha nem veszi fel,azért van mert.....egy pappal lakik!!!! :lol: :lol: :lol:

Ó 20 éves koromban hány ilyen pasit szívtam meg...(nem úgy.. :lol: )

Marcsi nézz magadba, ugye te is tudod hogy egy köcsög paraszt!!!

Nyilván most egyszerűbb lenne visszafogadni,neked is 5 percre megszűnne a fájdalom,de ......

Ó hogy rohadna szét a paraszt!!!!Adja vissza a lét amit lenyúlt,ha annyira fáj neki.Gondolom annyira azért nem fáj.

Remélem...na jó,majdnem leírtam,hogy üsse el a busz mielőtt visszafogadnád(upsz,mégis leírtam :P ),de nem akarom,hogy folt essen a karmámon...bár ez a kis foltmár nem oszt,nem szoroz....

Kép
ndombi

ndombi:

Ott dolgoztam mellette nem sokka,l a Palacsintabárban sokáig!99től-2001ig!Sokszor lógtunk ki a Piafba bulizni! :D
Ó mennyi szép emlék....
csieaci80

Hello Lányok!
Bocs, de nagyon be vagyok havazva!

Tömören: puszi Mindenkinek!

Huncika: gratulálok, nagyon!!!

Marcsi: NEEEEEEEEEE, az Isten szerelmére, légy erős!

Konkrika: ne erőltess semmit, és nem halld meg amit mások mondanak a gyermekeikről, mert a legtöbb már ebben a korban vízen járt!!!! Majd jön a játszó szezon, ott aztán lesznek zseni gyerekek, ne félj!
Vendég

Marcsi NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
De ha nem hiszel nekünk, akkor szerintem mégis csak hívd fel azt a barátnőt... biztos érdekes szitu lenne. Ez egy állat! Ne hagyd magad!

Blo: köszi a tanácsot! Először azt hittem, hogy a 2. gyereket ne eröltessem... :) mert a múltkor erről beszéltünk :) hát kistesó nem jön most, holnap meg fog jönni :( :( :( bili téma: tuti nem eröltetem. eltelt pár hét a próba óta, most megint ráültettem, nem sírt, de azon nyomban felállt... mellesleg a kukija is kiáll belőle... :) majd nyáron... ja és + egy gondolat a szobatisztasággal kapcsolatban: gondolom, hogy ha a gyerek szobatiszta lenne, akkor jelezné azt is, hogy mikor kell neki, de az ő kommunikációs képességük még nem a legtutibb. így ha pl csavizunk és ő szól, de én nem tudok azonnal slozit biztosítani akkor szépen nézünk ki... az pedig szerintem zavaró tényező lenne, hogy egyiknap pelus mert csavizunk másiknak semmi mert itthon vagyunk... de lehet hogy hülyeséget írtam.

Ndombi: mivel holnap megjön, így szabad az út a kéthétmúlvai hétvégén a sógorommal a jager ivó versenyre :) már nyáron kihívtam (ha nincs szopi és nem vagyok terhes). azt hiszem a józsefnap jó alkalom lesz, mert nálunk mindenki józsi: (marcus is) + férjem + apám + sógorom + apósom :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: imádni fogják marcust a nők,ha már most nem fér a kukija a bilibe... :lol: (sorry,kijött)

Kép
ndombi

Konkri, nálunk is úgy volt, a szobatisztaságra szoktatás, hogy az elején csak otthon vettem le, ha elmentünk hosszabb időre, akkor pelus. Amikor már tudta egy kicsit tartani onnan, hogy szólt, és bírta amig a fához értünk, és letoltuk a gatyát, akkor már nem kellett pelus.
Ndombi, a nagykuki nekem is tetszett. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ja, de szegénykémnek még szűk a bőr rajta. De nagy franc. a Múltkor pelusoztam és a mama puszilgatta a hasát, és szólt Marcus neki, hogy még-még. (ezt mondja is, hogy mé-mé) Aztán elkezdett állni neki :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: Marcell egy igazi belevaló pasi lesz!Jajj nektek lányok!
csieaci80

Sziasztok§
Ne aggodjatok,ahogy jott ugy el is tunt.
Tegnap voltunk a birosagon.Utoljara azt irta,mindenbe bele fog egyezni,nemjelentkezik tobbet,hogy ne bantson meg mar senkit.Egyenlore igy is van.A birosagon mindenre rabolintott.Nekem iteltek a picit,100 eurot fog havonta fizetni viszamenoleg decembertol.Nem is ertem miert egyezett bele,nincs munkaja most sem.Azt mondta a birononek,aprilistol lesz.A latogatasrol nem esett szo,gyermek vedelmis azt mondta tartanunk kene a kapcsolatot egymassal a pici erdekeben.Mondtam neki en tobbet nem kerem,hogy nezze meg a kicsit,amugysem tudom a telefon szamat.O tudja az enyemet.Amirol irogatott mar kivan kapcsolva,sogornoje mondta 2 van neki.
Na tehat minden oksi.Megkerdezte a gyermekvedelmis tole,hogy a valasnal is igy bele egyezik majd mindenbe.Azt mondta igen.Ugyhogy a valas is gyorsan lezajlik majd.Mikor kimentunk,teljesen bevoltak vorosodve a szemei,es elviharzott.Nem beszeltunk egy szot sem.Abszolut kicsire sem kerdezett ra.Csak a vasarnapi e-mailekben.

Kép

Kép
marcsitita

Jól van, Marcsi, ügyes vagy, látom nem gyengültél el. Így kell ezt csinálni, csak nyugodtan, higgadtan. Ha meg nem akarja látni a kicsit, azzal ő veszít a legtöbbet. Lehet, hogy, majd később meggondolja magát. Csak azt kell vele letisztázni akkor, hogy vagy rendszeresen megy a picihez, vagy egyáltalán nem. Ne zavarja össze a gyereket azzal, hogy 1 évig van apja, aztán 1 évig nincs, ez fontos a kicsinek. Ügyes vagy, csak így tovább. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Marcsitita,nagyon jól csináltad!Az utolsó tárgyalás a legnehezebb szerintem,de te erős voltál és végigcsináltad!Gratulálok neked!Most jöhet szépen lassan a szép új jövő kialakítása..!

Amúgy gyerekláthatással kapcsolatban az én exem először 2 hetente elvitte,aztán havonta,és most meg alig akar jönni érte!Pont ma reggel hívtam fel,hogy ha annak idején nem mondott le a gyerekről akkor fogja magát és jöjjön el érte legalább 1 hónapban egyszer,mert marhára nem érdekelnek a kifogásai(nincs pénze,kocsija...bla..bla...stb),annak a gyereknek szüksége van arra,hogy lássa őt!
Szóval télleg tisztázd vele ezt,mert sajnos a gyerek szívja meg ha nem tartja magát a megszokott látogatási időhöz!
csieaci80

Csibe76 : te veszprémi vagy,had kérjelek meg hogy szólj ha hallasz (nem eladó!) kölyökkutyáról,mert lehet,hogy befogadunk egyet!A neten nem találtam a közelben olyat ami jó...(a nagy testű nem a legjobb)!Előre is köszi!
csieaci80

Oké, ha hallok, szólok. Nekünk pandaegérkéink vannak, az nem kell?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Megnéztem ai iwiwen, találtam egyet az apróban. Palotapincsi anyától keverék kiskutyák, ingyen. Telefonszám volt, ha gondolod, hívd fel:
06202393026

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe : köszi.,ilyenről még nem is hallottam ,hogy pandaegér... :D
De egér nem kell köszi! :lol:
Az iwiwen nem is néztem na akkor majd ott is figyelem ezentúl...a palotapincsi nem a kedvencem..szóval az nem jó :cry: :wink:

Nagyon köszi a segítséget!
csieaci80

Tegnap voltunk Tropicariumban,ma meg a mezőgazdasági múzeumban dudlival. Imádta :)

Csaba 6 napra lelépett London mellé a Crufts-ra(kutyakiállítás)kedden jön...

Kép
ndombi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?