Új privát üzeneted érkezett!

na egy kicsit ledőlök...voltam diegoban is...vettem polártakarót(citrom és nari sárga) Évinek zöldet :D
majd nemsokára jelentkezek...egy fél órás fekvés nem árt senkinek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Elnézést, ha nem egyből tudok mindenkihez szólni, még tényleg szokóban vagyok (ami az aktív részvételt illeti :) )

Egy-két dologhoz azonban hozzászólnék:

Babacuccok: Tudom, hogy Lili lányomnál szinte MINDENT megvettünk, amit csak javasoltak (na azért babakocsi ringató gépet azt nem :D ) Anyukámék, Anyósomék sokat segítettek, egyedül nem tudtuk volna. Akkor még úgy voltam, hogy használt ruhát nem fogok ráadni, csakis újakat. Aztán (mivel mindannyian pénzből élünk) letettem erről a tervemről, és nagyon jó angol turikat lehet fellelni, amiben szinte alig használt ruhák vannak. Domonkos babám már sokat örököl innen onnan, így még nem is nagyon kezdtem készülődni a jövetelére.

Kókuszmatrac Nekünk az volt és meg is tartottuk. Nekünk bevált. A kókusz réteget egy filc réteg takarja be, ezáltal nem szúrt. Én csak javasolni tudom. :) Légáteresztő, így nem akadályozza a baba légzését, ha esetleg belefúrja a kis fejét (abban az időben az ismerőseink közül mindenki ilyet vett, így támaszkodtunk az Ő tapasztalataikra)

Babakocsi Mivel mi Pesten élünk, így őszintén megmondom 2 babakocsink volt. :oops: Egy, amikor vidékre mentünk nagyszülőkhöz (göröngyös, kátyús utak), egy pedig, ami a tömegközlekedéshez kellett. Ne gondoljátok, hogy több-százezret csak babakocsikra költöttünk. A nagyot, nagykeráron vettük, a kicsi pedig "épp leesett egy kamionról", így tizedéért tudtuk megvenni. A lényeg, amit javasolni tudok, hogy mindenképpen bolygósítható kerekű, viszonylag könnyű babakocsit vegyetek, mert NAGYON sokat számít!
v.kata29

Jaj de JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ENNEK NAGYON ÖRÜLÖK ÉVIVEL ÉS TOMIVAL MINDEN RENDBEN!!!!!!!!!!!!!HURRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eszküszöm már frászt kaptam de hála az égnek minden rendben velük szegényem jól megijedt biztos nah e mostmár pihenni tessék neki is ha haza jön mert így kell(mondom ezt én :? )
Dia nagyon jó a szoba nagyon ügyesek vagytok és használjátok egészséggel :lol:
Kata írj magadról!!!!
Nah most már Évivel minden rendben egyrészt megnyugodtam este kiderül nálunk mi a helyzet :?

Kép
bévi

Látjátok! Ezt mondom, míg én itt "okosságokat" írok, addig zajlik az élet itt! :D
Évi! Nagyon örülök a jó hírnek! Ő az egyik törzstagja ennek a topicnak, és őszintén megmondom még a szemem is könnybe lábadt (tudjátok fél év alatt azért csak szívemhez nőtt egyikőtök másikotok... mintha valami folytatásos sorozatot "néznék" :D ), amikor olvastam, hogy Évi sírt a telefonban... :(
Várom én is a jó híreket!:)
v.kata29

Köszi Bévi neked is. Majd csak jó lesz a szoba. Ez még csak egy része volt, Bence kuckója. :D

Kata leesett a kamionról :lol: Bencénél mi is mindent megvettünk - ésszerű keretek között - most így nem sok minden kell majd. S bár régebben nem voltam nagy turkálós, most nem azt mondom, hogy sokat járok, de lényegesen többet. Na nem azért mert finnyás vagyok, hanem mert alapjáraton utálok vásárolni :lol:

Csillag jó pihenést!

királylány

Melisch ha kukkolsz akkor tessék jelentkezni, mert a hiányzók listáján fent van a neved :!: :D

királylány

Hagyom, hogy termelődjön az újabb adag részetekről. :)
Eszem, mert reggel 6 óta egy kakaó és egy kakaós csiga éltet belülről.
Addig is szép napot!!!
v.kata29

Hazaéertünk. Köszönjük a sok drukkot,nagyon jólesik. Még mindig teljesen kivagyok,amennyire ránk ijesztettek,reggel a Megyeiben a doki nagyon,nagyon aggodalmas arccal diktálta,h.az átlagosnál jóval kevesebb a magzatvíz,meg hogy "itt látok csak egy keveset" megkérdezte 6-odszor is hogy biztos h.nem szivárog-e,(mintha 6-odjára bevallanám,ja deeeee) és hogy fel kell menni vszínű befeküdni magzatmonitorozásra hogy van-e ellátása a babának,meg hogy érzi magát a méhben.Na fel a klinikára,ott teli váró,én bőgök,magam előtt láttam egy 35 cm-es 1 kilós babát inkubátorban,hogy ki fogja felvenni a kis ruhákat és ki fog feküdni a kiságyba,sz'al marha jó volt,2 órát vártunk,a tele váró kiürült és akkor elkezdték a jóval utánunk jövőket hívni,nyilván direkt tették félre a a papírom,mint Megyeisét,aztán Miki berohant végül reklamálni :) utána behívtak. Kérdéseik: mióta farfekvéses-ez a gyerek? (mi lehet a helyes válasz? 2 napja 5 órája 12 perce??) mondtam h.reggel a Megyeiben még erősen haránt volt és én is úgy érzem mondjuk. És hogy engem miért küldtek ide és ki vizsgált és egyáltalán itt rendesen van víz,épp csak a kp-nél kevesebb,5 cm-est mért nem tudom mennyi kéne legyen. De hálisten a Miki is látta és a feje körül bőven volt hely tehát nincs rátapadva a méh. Jócskán éreztette velem a hozzáállást,mert ezt így kell miután az ember már rémeket lát,azzal bocsátott el,akkor járjon csak továbbra is a Megyeibe gondozásra,mondtam,jó...Pff.
Hívtam a dokim,azt mondta rendben,pihenés,a fekvés segít a magzatvíz termelődésben,és csüt-ön menjek újra a Megyeibe,addigra jó lesz az ottani profi gép is.(mert amivel ő vizsgált és talált nagyon kevés vizet az tegnap a rendelőjében egy pici ócska UH,meg ma is egy ősrégi géppel nézett)

Szó mi szó senkinek nem kívánom ezt a délelőttöt,kivagyunk,most eszünk és lefekszünk...
Mindenkinek köszi mindent.

Remélem a tábla körüli perpatvar rendeződik és senki nem fog emiatt lelépni meg ilyenek :?
Nyugi lányok. Ennél sokkal fontosabbak vagyunk mi és a babáink.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Összeszedem magam lassan,rég bőgtem ennyit :shock: de hát ez az érzés...hogy ki tudja mi lesz a még meg se született babával...ehh.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Dia nagyon ügyesek vagytok akkor is ha ez csak egy része :lol: nekünk is kell újítás de pénz beszél nem fog szerintem minden össze jönni,amit terveztünk nah de majd apránként...
Babaholmik hát én sokat nevetek ha elmegyek vásárolni hisz nekem a 4 éves bababoltos tapasztalatom az nagy előny néha.Főleg mikor dicsérnek valamit és nem bírom ki ,hogy ne vágjam rá mit tudok én róla.Ez volt a napokban egy kifogó törölközőt néztem azt mondja az eladó nagyon jó minőség meg ilyen méret meg agyon dicsérte,erre rá néztem és mondtam aha ismerem lengyel van plédje is ennek a gyártónak az eladó :shock: csak nézet,persze fel volt címkézve származási hely:MAGYARORSZÁG!EZEKBEN ENGEM NEM NAGYON TUDNAK FÉRE VEZETNI!De ez sem jó amúgy mert mindent megkérdezek olyanokat is amit egy átlag embernek eszébe sem jut a boltban csak ha haza megy mondjuk :roll: és már rég megvette a terméket.A másik boltban meg én segítettem hogyan kell össze csukni a babakocsit :wink:
Évi olyan jó,hogy jól vagytok örülök :wink:
Csillag jó pihit :wink:

Kép
bévi

Évi biztos nem volt könnyű pihenjetek sokat most már és próbálj megnyugodni nem lesz egyszerű tudom,de ne idegeskedj.

Kép
bévi

Egyet nem értek a leletről,a múltkor is már feltűnt,a haskörfogata 6 cm-el nagyobb mint most lennie kéne...24 cm...majd csütörtökön rákérdezek...Lehet ennyire kövér?Többi adata is nagyobb mint a kora,de csak kicsit.

evilany

[quote="vanilla01"] írta:vanilla01nem tudom hogy milyen megfontoltságból vádolsz egyfolytában és miért szítod a tűzet ha problémád van velem kérlek mond meg de ne köss belém bűntelenül mert azt nem szeretem !!!!!! És most megint jól felidegesítettem magamat olyan dolgon ami teljesen felesleges lenne .

Az utolsó mondattal értek egyet.
Ha nem lehet szólni, hogy nem mérgeskedjetek, meg ne írjatok olyat, ami félreérthető, vagy bántó, az szerintem baj.

Befejeztem. Nem én kezdtem ezt a témát. Ez volt az utolsó gondolatom ezzel ha reagálsz, ha nem, nem részletezem tovább.

Nem lehet mindenki mindig egy véleményen. Sajnálom, hogy ezen ennyire kiakadtál...

Amúgy Ircsi nem szorul védelemre, csak gondoltam, véleménycsere van, nekem furcsa volt a reakció, ezért írtam...
Clárikának is jeleztem, vette a lapot, vigyorgott mint a tejbetök :-).

Akkor ne beszélgess velem, ha szerinted én kötekedek veled.
Szerintem nem, nem is vitatkoztunk eddig sem, ha tőlem függ, ezután sem...
Sajnálom, hogy ennyire kiakadtál, nem baszogatás volt, vélemény. Az enyém. Nem szoktam kötekedni, aki ismer tudja.

Nem kell kitörölnöd magad sehonnan, ha ennyire kiakadtál rám, legfeljebb kevesebbet szólunk egymás témáihoz. Ha nem akarsz beszélgetni, ignorálsz engem, megértettem, én nem sértődöm meg.
Elfogadom, mert ez meg a TE véleményed.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.05.11 15:38-kor.

szilvás76

Évi ezt nem tudom én sem de majd kérdezz rá a dokitól,és nem lesz gond jaj nagyon megijedtél gondolom szegénykém.
Csajok ne vitázzatok igaz én nem elejétől vagyok veletek,de nem szabad van itt fontosabb dolog is minden babaegészsége és minden kismama egészsége,ne ezen a táblázaton vitázatok.Nem szabad!!!!!!!!!!Felnőttek vagyunk már!!!A csajok fére értették egymást de senki ne haragudjon ezért a másikra...nem szabad!!!

Kép
bévi

Évi, jajj, úgy örülök...
Most olvastam vissza, hát... Belegondoltam azegy kilós, 35 cm-es babukába... :-(
De látod! Semmi baj! Pihenés, nincs naponta sika-mika, meg főzicske!!!! :-) Alvás, macskázás, tévézés. Mint az Úrinők! :-)

Dia. Nagyom szupi! Gyerekként én is elfogadnám, és nagyon boldog lennék egy ilyen kuckóval. :-)
Tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én: áthoztak, mosolyogtam ezerrel az informatikus fiúra, és tök rendi volt! :-) Még dobozolok, de netem meg e-mailem van. :-)

szilvás76

Visszatértem pár perc erejéig.:)

Sajnos Nekem is volt már tapasztalatom egy rosszul megírt félreértett email miatt... :( Tényleg nem éri meg ezen rágni magatokat... De a lényeg, hogy ezt magatok tudjátok lezárni és helyretenni. Csak rajtatok múlik, hogy tüske marad, vagy jót nevettek holnap az egészen. :D
v.kata29

Találtam egy másik táblát ahol viszont megfelelő a haskörfogat,28.hétnek,úgy látszik amit én nézek az téves(Timermann)csak a has nem stimmel...a másik oldalon meg teljesen fiziológiás.
Na,ledőlünk...apája is majdnem sírt :( :( kemény nap volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.11 13:33-kor.

evilany

Évi: és ki volt aki ilyen kedvesen vizsgált meg a klinikán???? Mert én már előre félek hogy valami tahó lesz a jövő pénteki genetikai uh-nál, mondtam is uramnak, hogy legyen ott, mert én olyan kis mimóza vagyok , hogy ha bármi van csak bőgök!!! És nem csodálom, hogy megijesztettek, mert bakker, mintha nem tanítanák a kedvességet!??? Szépen is lehet valamit közölni, még akkor is ha valaki fáradt, vagy már másnap óta bent van, nem?? Meg 2 órát váratni, szegényem, sok pihit kívánok, és remélem Miki és a cicók (mert engem a cicáim mindig megvígasztaltak) megnyugtatnak!!!!!

na ennyit a fogyóról, uram közölte hogy a Gajdos felé tartanak, felmegyek?? hát lehet erre nem-et mondani??? :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szegény Miki amilyen higgadt nyugodt a 2.adag kismama után berohant h.velem mi lesz már :D :D még jó hogy nem fektettek be,mondanák na a balhézós felesége :)
Az Arany dr.vizsgált.

evilany

AFI(magzatvíz index) a net szerint a normális 12 cm,nekem 8 cm,kórosan kevés az 5-6.Okos lettem. :P

evilany

Évi Miki viselkedése érthető hisz rólatok van szó aki számára a legfontosabb,meg is érdemelték fuu de bunkó némelyik.Nah én is megyek eszek és lassan rendbe teszem magam előtte még pihenek kicsit és este megyek 7-re már alig várom bár kicsit izgulok is de túl kell leni rajta,a védőnő kiborít hát a hasad nőt nagy baj nem lehet,holnap terheléses cukor megint attól is parázok szénhidrát számolás diéta nah az nem lesz egyszerű így is éhes vagyok folyton....

Kép
bévi

Évi örülök, hogy minden rendben van. És akkor most vége a pörgésnek, tessék pihenni! Jól rádijesztettek! Én nem tudom miért kell ezt csinálni a dokiknak is?! Pihenjetek....

királylány

Lányok! Tudna esetleg valaki abban segíteni, hogy a gmail-re hogy tudok bármit is feltenni/megnézni?

Más: Ha lehetek szemtelen egy kicsit tényleg írnék magunkról. Aki most nem szeretne litániát olvasni, ugorjon át. :D
Szóval, Pesten lakunk, de párommal mindketten vidéken születtünk, annak is érezzük magunkat. Sokszor még most is kicsúszik a szánkon (amit utálok, ha Ránk mondják :D ), ha valamelyik embertársunk nem úgy viselkedik, ahogy a mi normánknak megfelel, hogy "Á, csak pesti!" Szégyenlem is magam utána... :oops:
Most agyunk 9 éve együtt és Domonkos várható születésnapja (08.08) előtti napon lesz a 6. házassági évfordulónk. Ez az év a 3 szám jegyében telik Nálunk.:) Lili most lett 3 éves, párom szeptemberben lesz 33, én pedig 30at töltöttem februárban. 6 éve vagyunk házasok, 9 éve vagyunk együtt... Mind osztható hárommal.:)
Lili bölcsizik, és (most még) nagyon várja az öcsikéjét.:) Maradjon is így!!!:) IMÁDNIVALÓ, kis tünemény!!! A világon a legjobb, ami Velünk történhetett, az az, hogy Ő megszületett!!! Van saját blogja, amit, ha valakit érdekel elolvashatja. Profilomban megtalálható a címe...
Én március közepén hagytam abba a munkát. Majdnem 3 órát utaztam minden nap (1,5 óra oda, 1,5 óra vissza, pedig pesti a munkahely is) csak hogy dolgozhassak, ne lássam 7 óránál előbb a lányom és kimerüljek, méhösszehúzódásaim legyenek... Mert már február óta vannak és egyre erősebbek. Azért munka és gyerek mellett nem olyan könnyű pihenni... Szóval a dokim az itthonlétet javasolta. A második terhességem teljesen más, mint az első. Bár sokan mondták, hogy minden terhesség más, de hát én ugye gondoltam "hiszem, ha látom". :) És látom! :D
Épp a hétvégén cserélünk szobát a nagylánnyal, hogy neki legyen a nagyobb szoba. Végreee!:) Már 2 hónapja nyúzom a férjecskémet, hogy ezt tegyük meg és :!: eljött a napja!!! :)
Tegnap pedig azt hittem, hogy már a hétvégéig Domi baba nem akar a pocakomban maradni. Ahogy olvasom mindenkinél jöttek már hullámvölgyek és hegyek. Na tegnap a - hétvégét is beleértve - a "völgy" jutott... :? Hasszurkálás, sűrű összehúzódások és derékfájás, étvágytalanság...De túl vagyunk rajta. Domi baba pocakban ugrál és süt a nap.:)
Ja és vénségemre, szülés előtt járok, vezetni. Mármint megszerezni a jogosítványt.:) Halmozott stresszhelyzetek. :D
Na ennyit Rólam/Rólunk.
Most indulok a csajsziért a bölcsibe. Mindig úgy vár már a kis kofitty.:))
v.kata29

Ezért rossz, ha ennyit írok, mert közben jön a többi komment és úgy tűnik arra nem reagálok és nem érdekel. :oops:
Pedig csak lassú vagyok. :?
Évi! Csak pihenjetek, bújjatok egymás karjába és élvezzétek, hogy végül jól alakultak a dolgok!!:)
Elköszönök mára (bár este, lehet uramtól még meg tudom szerezni a gépet :) )
Szép napot továbbra is, és remélem csak csupa jó dolgot tudok majd olvasni, ha "visszatérek"!:)
v.kata29

Kata elolvastam a blogot. Csuda egy csaj lehet. Nagyon szép kiscsajszi. Olyan huncut nézése van!
És a konyhában nekünk is ilyen a csempénk :P
Hol dolgoztál, milyen munkát végeztél?
Nagyobb gyerkőc mellett nehezebb a pihenés, ez tuti. Jól teszed ha otthonmaradsz, főleg ilyen jelekkel.

királylány

Sziasztok!
Tegnap írtam, hogy majd ma vissza tudok olvasni. Reméltem, hogy nem lesz sok munkám.
Hát ez nem így történt. A lényeg, hogy a főnökömet elküldték. :shock:
(2 fős volt az osztály -velem együtt-)
Azt hittem, hogy az utolsó 2,5 hetem könnyű lesz. :?
Tehát bocsi, ha most majd egy ideig nem tudok jönni!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kata jó,hogy írtál magatokról :lol:
Lili blogját megnéztem nagyon édes kis csöppség igazi kis királylány nagyon szép kislány.Nekünk is kislányunk lesz és LILI :lol:

Kép
bévi

Woddy sok munka :x de azért vigyázz magadra magatokra!!!!

Kép
bévi

Woody: elküldték a főnöködet??? :shock:
Akartam már írni csak elfelejtettem, hogy nagyon jól megcsináltátok a szobát a csajszinak :lol:

Sucer te merre tekeregsz?

királylány

Vigyázz Kata, függő leszel Te is! :-) Üdv a "Grafomán kismamák klubjában" ! :) :D :D :D :D

szilvás76

[quote="evilany"]A írta:evilanyFI(magzatvíz index) a net szerint a normális 12 cm,nekem 8 cm,kórosan kevés az 5-6.Okos lettem. :P

De jó hogy ezt ide írtad...hálás köszönet...majdnem én is rémeket láttam...kérdeztem a védőnőt tegnap-ő azt mondta a magzatvízzel van az AFI összefügvésben,de szerinte ez jó...
Nekem AFI:12cm
MEGNYUGODTAM

Tessék pihenni-SOKAT!!! :) Mondom én.... bleeeeeee :) :oops:
Örülök hogy minden rendben van!!!

Megvettem Tomikának a kért plédet(zöld) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag szuper, hogy minden oké!

Enyém doki nem részletezi hány cm a magzatvíz, csak mondja, hogy átlagos ....

Akartam már kérdezni, hogy nektek %-ék van írva a becsült súly mellé? Mit jelent? Ha valaki tudja.....Ircsi?

királylány

Évi, még mindig Te jársz az eszemben...
Kimaradtam itt pár órát, mire visszajövök, itt izgulnak a csajok, meg írják, hogy lehet, baj van...
Úgy örülök, hogy mégsem!!!
:-)
8)

szilvás76

Kata!
Tündéri kislányod van! :D

Én is leányzót szeretnék...de ami jön...az marad :D Nem cseréljük el :D
Rajtam kívül mindenki fiút szeretne :D
Bár Fancsám...néha megtéveszt ezzel a véleményével...szerintem neki mindegy :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag hát reklamálni max Apánál lehet. De sokat tenni ő sem tud :lol: És így is - úgy is a Te/Ti gyereketek lesz. Naná, hogy szeretni fogod.

Érdekes dolog ez a megérzés. Állítólag az anyák megérzik, hogy fiú lesz e vagy lány. Hát én csak nem jól vagyok összerakva. Mert nekem olyan vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Egyszer így érzem, egyszer meg úgy. :roll:

Kata otthon nálunk is harc lenne a gépért, ha beszállnék a küzdelembe....de nincs hozzá energiám. Lehet azért, mert ketten voltak az elején? Ha mégis oda tudok vetődni pár perc erejéig a gép elé elolvasni a topicot, akkor folyamatosan kérdezgeti: na mikor ülhetek már oda?

királylány

Na mindenkinek jó délutáni pihenést munkát és ki mit csinál,lassan megyek kicsit ledőlök még egy órára aztán fürdés és mehetek a dokihoz,puszi mindenkinek!!!!

Kép
bévi

Igen Dia!
Tőlem is mindenki megkérdi,tudom-e a nemét...
válaszom:
-Nem mert takargatja magát az édes.
Kérdésük erre:
-és mit érzel mi lesz
húúúúúúúú...kivisznek az észből...szoktam mondani:
-gyerek
Apa annyira belémbeszélte hogy nagyf...ú :) hogy már kezdem elhinni hogy kisfiú :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi! Gyere majd a hírekkel! :)
Ügyes legyél :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem nem hiszik el, hogy nem tudjuk. Azt mondták, biztosan nem akarom elárulni. Mondjuk nem is.....de ha tudnám akkor nem titkolnám. De én már csakazértsem akarom tudni. Majd ha megszületik. Egyébként meg tökmindegy. Enyém lesz. És így van! Gyerek lesz! Egészséges. És ez a fő!

királylány

Engem meg a nevekkel zaklatnak. Már majdnem mondtam egy kolleganőmnek (aki hetente megkérdezi, és úgy néz rám mint egy gyerekgyilkosra, hogy nincs neve a babának MÉG MOST SEM), hogy ha tudnám sem mondanám, mert unom, hogy mindig van, akinek éppen nem tetszik, és fikáz... .Magyarázkodni meg senkinek nem vagyok hajlandó. A mi gyerekünk, mi adunk nevet neki. :-)

szilvás76

Évi, látod, csak az volt a gond, hogy olyan gépe van a dokinak, amin régen még dínókat is néztek :lol: :lol: :lol: :lol:
Most már vigyorgok, de nagyon aggódtam érted, te lány, te Evilány.
Pihenj sokat :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
xtina75

[quote="xtina75"] írta:xtina75vi, látod, csak az volt a gond, hogy olyan gépe van a dokinak, amin régen még dínókat is néztek :lol: :lol: :lol: :lol:
Most már vigyorgok, de nagyon aggódtam érted, te lány, te Evilány.
Pihenj sokat :!: :!: :!: :!: :!:

dínókat... hehe. :D :D :D

szilvás76

Tesómék kislányánál az utolsó pillanatig nem derült ki, hogy mi lesz. MINDIG takarta magát. Tesóm készült a szobafestésre, mert előtte vették meg a lakást, és ott a gyerekszoba készen volt, rózsaszín falakkal, rózsaszín szőnyegpadlóval. (egy lányikres családtól vették a kecót) Szóval tesóm azt mondta, ha fiú lesz, még aznap falat fest, szőnyeget cserél, mert az ő kisfia nem érkezhet haza rózsaszín szobába :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

:D aranyos....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bocsi lányok,nagyon elfogult vagyok(de ki nem az a saját gyermekével)
ezt meg kell mutassam :D
Kép
Kép

szarházim :) jól néz ki :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

pfúúúúúúúúúúúúú....de nagy kaszanova :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek odarakom a kelkápit :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
Akkor egy kicsit megnyugodhatsz! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na felkeltünk.Jól esett kis pihi mindkettőnknek.

Woody,és akkor most mi lesz?(munkahely) A szoba nagyon szép,lennék itt baba :wink:

Vanilla törölte a képeit is ? :roll:

Csillag,köszi a plédet,találkozón rendezzük ha úgy jó.
Adatokat keresgéltem egy darabig,de most már mindent tudni fogok :lol:

Miki elmegy maszek meló ügyben addig visszaolvasok nyugodtan.

evilany

Nah,ami még elmaradt.
Dia - köszi a híreket Csibucról...ha beszélsz vele,üdvözöljük :wink:
Nagyon tuti lett a szoba!! Minden tiszta fa,szép és természetes.

Bévi,jól teszed h.pihensz,remélem végül veled se lesz nagy gond.Sőt,semekkora se.

Kata,megnéztem a kisasszonyt,elragadó! Kis cserfes.
Nekünk is Lilink lenne,ha lány lenne :)
Bár az most nem jött szóba,pedig számon volt h.megkérdezzem ezt a drága jó Aranyembert :lol: :lol: vajon mit szólt volna?? :lol:
Majd csütörtökön a Megyeiben.

Csillag-fiad-hűűű jobb ha vigyázol a végén elkapkodják a csajok!!

Elképesztő az ember mit tud összeaggódni egy még nem is látott,meg sem született pici lényért.Ma kellett rájöjjek.Eddig minden olyan flottul ment,villámcsapás volt ez a mai nap.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?