Bakker Csibe! Még nem értem az írásodhoz, de én már én is arra gondoltam, hogy tudnom kell kik voltak azok.
Figyi Hunci! Ha van kedved megírnád pübe nekem is? Azt hiszem, hogy fogok megint reagálni is valamit, mert vmi már egy ideje kikívánkozik belőlem, de talán ez jó alkalom lesz
Marcsi! Nyugi! Én is váltam már, és én is mondom Neked: túl fogod élni, csak rajtad múlik, h mikor! egy a lényeg, ne sajnáld ezt az embert és főleg ne ostorozd magad - ne gondolj olyanokat, hogy hazugság volt minden, meg hogy tudja ott hagyni a saját vérét... ne gyötörd magad ilyen lelket szántó szlogenekkel! Marcsi! csak előre nézz és csak jó dolgokra koncentrálj! És mosolyogj, mert lehet hogy valaki a mosolyodba szeret bele! (a könnyeidbe senki se) Lásd meg mindennek a jó és szép oldalát! Mert ha nem... oda megyek és kapsz egy akkorát hogy bef@sok...
Blo! Te egy gondos anyóca vagy! köszi hogy így nem felejtesz el! Rendi vagy! Bár ma beszéltem a cég könyvelőjével és ő azt mondta h szerinte bátran vállaljam a gyereket, mert ha nem januári lesz, hanem későbbi, akkor se kell gyesre mennem, hanem mehetek szabira (6hét) vagy betegácsi v tgyás.... és mehetek utána 2 év gyedre is. ő ezt mondta. igaz elég habókos nő, ezért kiváncsi lennék más véleményére is. pl a tiédre.
Boo, te egy gondolat olvasó vagy! pont hiányoztál már! jó hogy itt vagy! ja és én hüle, persze gratula!
csajok máshol már nézelődtem, de ti tudnátok mondani tippeket gyerekcsinálósdihoz. ilyeneket olvastam, h tengerisó fürdő, vagy málna levél tea... ti tudtok hasonló prakticát?
gyereket akarok!!!!! még egy ilyet! vagy másmilyet! de akarok! bele akarok rokkani a szeretetbe meg a törődésbe!
de eldöntöttem, h ha júliusig nem leszek terhes, akkor fájdalomdíjjul csinálok egy big 30. szülinapot magamnak
Ndombi! egy tanács: ha haza hozod Dorkát a böliből, akkor kérdezd meg otthon h jó gyereket hoztál e haza
már ha haza találsz, már ha jó kocsiba ülteted be, már ha az ő kabátját adod rá...
Te ndombi, mit neked vállalkozás, menj el stand uppolni.