Új privát üzeneted érkezett!

Szétszakítja a baba a hasamat annyira mozog... :lol: :lol: :lol: :lol: , és csuklik is egyben....

Kép

Kép
dcili81

Én az előbb kaptam egy olyan rúgást a bal bordáim alá, hogy könnybe lábadt a szemem. A kollégák jól meg is ijedtek itt a környéken :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

jo lehet az a party cili

KépKép
KépKép
mush589

Hogy merészeltetek majd 4 oldalt írni, amíg nem voltam itt! :twisted: :lol: :wink:

...na nézzük, mit műveltetek...

Kép
zölddisznó

Gabi, hogy hogy az egyik vonalzód szerint 30+4 a másik szerint 30+5 idős terhes vagy? Te még dolgozol?? :shock: Meddig?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bellanitta! milyen autót vettél?

Bébic! Én homloklázmérőt is használok (az a csík), én is hallottam, hogy nem pontos ezért volt, hogy ellenőríztem, de eddig még sosem tévedett.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

zöldi: mexxxxívtad :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Sina: Igenis! :lol: (Csak kicsit ijesztő, ahogy kilátszik a sok ér.... :oops: )

Vera: Aztaaaaaaa.... Kiscsajszi megmutatja, hogy ő más, mint a bátyuskái! :lol:

Csaki: Microlife - feljegyezve, köszi! :D

Mági: Tutter a járgány, nagyon jól néz ki!

Cili: Nagyon szép a kocsi, olyan kis kellemes ez a színösszeállítás. Nekem sem lett volna bajom az ilyen árnyalattal, de mi mindenhol csak azt a nagyon NARANCS narancssárgát láttuk, az meg nemteccik. :(
Drukk a licithez!

Aida: És milyen lett az íze?

Én még nem ebédeltem, muszáj volt eldőlnöm kicsit, mert annyira elkezdtem fulladni, hogy már szédültem...de most kicsit jobb...megyek is, hamikálok túrós tésztikát, nyami! :P

Szeles: Köcke a linket!
És szupcsi, hogy minden rendben! :D

Bellanitta: Köszi a tippet, amúgy ilyen van az origo babázó rovatában (www.babazo.hu) is. Ott még azt is ki lehet választani, hogy gyakori vagy ritka neveket keressen-e.

Enikő: Köszke a tippet, megpróbálom. A gyomorsavam miatt már így is eléggé fel van polcolva a fejem, de keresek még párnát. Szegény párom, lassan már alig fér el tőlem az ágyban.... :oops:
Csík van Anyuéknak otthon, sztem elkérem majd tőlük.

Cili: Nekem olyan púpozást csinál sokszor, hogy attól félek, a köldökömön jön ki.... :shock: :P

Gabi: Dettó, csak nekem a jobb oldalamat szereti gyötörni.... :D
bébic

[quote="bébic"]
írta:
bébicAida: És milyen lett az íze?

Ha itt a nem sütőbe való hurkáról beszélsz, amiből egy maszlag lett akkor azt kell mondjam finom. :D Kicsit fura állagú, de finom.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic én gyakran úgy nézek ki, mint a csúcsfejek a filmben...
Nem tudom mi lesz a kisfiamból, de valami dzsúdós, bokszolós, focizós gyerek, mert mozogni azt szeret.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja még mindig enyém a legmagasabb licit!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Aida: Igen :lol: Csak mert jártam már én is így...aztán valahogy mégis elfogyott a cucc, mert az íze meg finom lett....csak a kinézete volt kicsit ijesztő... :lol:

Cili: Az előbb lefotóztam egy ilyen "púpozást", csak sztem élőben még ijesztőbb, a kép vhogy nem adja vissza a fílinget :P :
Kép Ákos púpoz :D

Szurkolok!
bébic

Köszi a tippeket! Megyek, vízszintesbe helyezem magam. Remélem segít!

Még egy körkérdés: Nálunk kell a kórházba mellszívót meg cumisüveget vinni. Ezeket nyilván sterilizálva viszem be. De ha ott használom, hogy mosom el, fertőtlenítem 3 napig??? :shock: :?

Kép
Kép
lbernuska

Aida: néztem már én is, és én sem értem (pedig mind a két helyen ugyanazokat az infókat adtam meg) :? Amikor hétforduló van (szombat), akkor meg ugyanazt mutatják... Ja, dolgozom, elméletileg (és gyakorlatilag is) november 1-ig. Igazából tök jó, mert rugalmasak velem, ha fáradt vagyok, hazamegyek, vagy be se jövök. Van még egy munkám, amit több éve főleg én viszek, és abból kell egy nagyobb doksit csinálni dec. 31-ig, és a főnök aszonta, hogy már csak ezzel kell foglalkoznom a saját kismamis tempómban. bár szerintem mindent megígérne, csak hogy neki már minél kevesebbet keljen vele tökölni :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Bébic nekem is most nekiállt és a köldökömet nyomkodja, de úgy istenesen... és megint vizesedik a bokám, nagyon....

Kép

Kép
dcili81

Berni! Gyönyörű a kis zsömlemanód! :lol:

Vera! Huh! Akkor egy nappal már beljebb vagy. Király!

Márti! Ez a doki mindig ilyen. Almát imádom, de csak fél napokat fogok csinálni.

[quote]K írta:örkérdés: Ti még bevállalnátok 34 hetesen a 4 napos ünnep alatt egy 300 km-es utat???

Ha zárt a méhszájad, akkor simán!
Kaposváron a temetőben találkozunk? Ott vannak a nagyszüleim, és a dédi!

[quote]m írta:eg hogy tudok fehérje pisitesztet csinálni?
Cili! Úgy, hogy veszel tesztcsíkot, és belelógatod a pisidbe.
Kati! Te milyent vettél? Méri a Ph-t is?

[quote]Z írta:öldi (vagyis Bagaméri
Na megállj Bébic! :twisted: :lol: :wink:
[quote]h írta:a a nődokim egyben anesztes doki is, olyankor mi van
Kérd meg, hogy mondjon el egyet Anderzen összesből, közben te elalszol, és lehet műteni! ...akkor az én dokim most jobban kapóra jön, ha sebész?
Yes, citromsav patika!
[quote]A írta:z én várandós csomagoban is rózsaszín cumi volt, de ettől én még használni fogom
Bébic! De csak otthon, jó? Vagy pl. villamoson is tervezed?
[quote]M írta:eg tök jó a felsőd is!
Köszi! Én varrtam :oops:

Kép
zölddisznó

Én meg most ide-oda nyomkodósat játszok Nolival. :D Ő kinyomja a lábát én meg finoman visszanyomom. Ő megint odanyomja és ezt játszuk. :D Múltkor így fogtuk meg egymás kezét. :D Tuti hogy a keze volt, pici kis izék voltak rajta (ujjai gondolom) és "kinyúlt" vele. Ez meg azért hiszem h a lába mert nagyobb vmi lapos izé amit itt kidugdos, pont ahova az Uh-n a lábát mondták. Sőt szerintem múltkor amikor a kezét kerestem véletlen megnyomkodtam az arcocskáját mert volt rajta kis kiálló vmi és nagy kerekségbe végződött és nem tetszett neki mert elfordította. Aztán megsimogattam a kobakját hátulról. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili: Nekem is előszeretettel kavar a köldököm körül, hiába mondogatom neki, hogy kics fiam, olyan sok hely van jobbra is meg balra iiiiis! :lol: (a lent és fent már megvan neki :) )

Zöldi, hogy szuperál a fagyiskocsi? :lol: :lol: :lol:
A nődoki-anesztes doki kérdést úgy értettem, hogy csinálhatja egyszerre ő mindkettőt vajon, vagy ilyenkor behívnak mondjuk anesztesnek valaki mást?

[quote]V írta:agy pl. villamoson is tervezed?

háttööööö, először sztem csak az utcakapuig megyünk, aztán meglátjuk.... :P :lol: ki tudja, nem szabad az ilyet elkapkodni, hogy csak úgy durrbele, emberek közé kisfiúval és rózsaszín cumival! :wink: :lol:
bébic

bébic: Lilla legvagányabb cuccai mind fiúsak :) Ez van... senkiben se szokott így felmerülni, hogy lány... na és? :)))))) (na jó, már lányosodik az arca, de még mindig szokták fiúnak is nézni... még az se zavar senkit ha köves, rózsaszín cipő van rajta és virágos nadrág:)))))

Na ha megyek a 27-i talira akkor viszek magammal semleges cumikat és bizniszelünk:) (csak meg kéne őket találni... valami kuponos izére kaptuk nemrég a DM-ben)
Vendég

Zöldi hogy hívják a nevét annak a tesztnek? Itt álunk eléggé nyomi gyógyszertárosok vannak, kicsit pontosítsatok!

Kép

Kép
dcili81

Zöldi! gondolom, hogy nem mér ph-t, mert csak egy olyan szin ize van rajta...

Berni! sztem minden csecsemő osztályon van sterilizáló... csak gondolom ipari méretű. A mienket is ott sterilizálták... egyébként meg haza küldés? :wink: na jó ez kicsit furi lenne...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

[quote]p írta:rogramozott császárban szültök, ugye? Mi az időpontotok???
Berni! Nekem nov. 22 - dec. 6 között (38-40 hét)

Bébic, Cili! Kezdjük el írni a "kedvenc" mondatainkat:

Most aludj, ......
Hű, mekkora a hasaaaaad! Ikrek?
...utána úgysem lesz semmire sem időd!
Na, egyben vagy még?
...és mozoooog?
...
Kéretik bővíteni! :lol:

Bébic! Januártól már nem is lehet kapni mást, csak digitálisat.

Anita! Ja kérem, egy használt Jaguáért meg kell küzdeni!

Cili! Az a bőrre tevős lázmérő lókukit sem ér. A babahőmérők flexibilis végűek, és a zöme 5 mp alatt pontos értéket mutat. (lecsekkoltam higanyossal)

Kép
zölddisznó

Köszike mindenkinek a bókokat! Átadom Zsoffnak. :-D

Most hogy elültem a hátsómon, már jobb a keresztcsontom környéke. De azért ma ijedtemben összeraktam a szülőszobás pakkom. :-D

Ismét körkérdés: Ki mennyi MagneB6-ot szed mostanság? Én eddig a napi 3-4 db-bal jól elvoltam, de mától emelem az adagot. Napi 3x2?

Bkatalin!
Erre a kórházi sterilizálóra nem is gondoltam! :-D Hogy te milyen rutinos vagy!!! :-D

Bébic!
Áki púpozása tök mókás!!! :-D

Aida!
Ez a vékonyság előnye, hogy ennyire látod Noel testrészeit. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Zöldi nekünk sem volt eddig lázmérőnk, de amióta átestem az influenzán, a párom meg a mellhártyagyulladás-tüdőgyulladás-
légcsőgyulladás-mandulagyulladáson, na nekünk azóta van higanyos, most meg a babának vettem egy digitálisat is.

Nekem mostanában azt mondogatják, hogy nagyon lent van a hasam...

Kép

Kép
dcili81

A kedvenceken még gondolkodom, de jó.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

[quote]B írta:ébic a fülhőmérő a neve miatt lett az. Azt hiszem , hogy a fülben tudják a legpontosabban mérni a lázat.
Cili! Tévedés! Minél mélyebben testnyílásban 7 végvél, néniknél hüvely.

Aida! Azt mondta a párod, hogy oké, költözz a szüleidhez, és majd anyagilag persze támogat? Sürgősen rúgd ki! :twisted: És papírozd le, hogy övé a gyerek, amíg le nem lép!

Lilla! Múkodj!

Kenetet a 36. héten szokták levenni, nem a 32-en, nem?

Veraaaaaaaaaaaaaaa! Maradj egybeeeeeeeeeeen!

Kép
zölddisznó

magne b6:
alapból 3x1 szükség esetén 3x2 is :) tegnap éjjel négyet kellett bevennem... nagyon görcsöltek a lábaim és nem karták abbahagyni....

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

[quote="zölddisznó"] írta:zölddisznó
[quote]
írta:
Aida! Azt mondta a párod, hogy oké, költözz a szüleidhez, és majd anyagilag persze támogat? Sürgősen rúgd ki! :twisted: És papírozd le, hogy övé a gyerek, amíg le nem lép!

Apasági nyilatkozatunk van már. Az elég hivatalos papírnak, igaz? :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote]R írta:eggel fél 8 óta fúrnak és már
Aida! Jeeee, 5-ös metró!

Merni! Keresztcsonti fájdalom után (közben) ha a hasad is görcsöl, akkor csomagolj. Valszeg jósló, de jobb a békesség!

[quote]T írta:ényleg most pihend ki magad, mert később még rosszabb lesz!
Enikő! Ezt is felteszem a listára, jó? :wink: :lol:

[quote]A írta: gyomorsavam miatt már így is eléggé fel van polcolva a fejem
Bébic! Még a lábadat is polcold fel, és akkor már derékszögben fekszel. Vagy ülsz? :lol:

Cili! Folózd már le a bokádat, lécccccíííí!

Bébic! Naná, hogy nem csinálhatja egyszerre! Az anesztesnek végig más dolga van.

Bébic, Csaki! Én úgy értelmeztem, hogy Idézet:
[quote]A írta:z én várandós csomagoban is rózsaszín cumi volt, de ettől én még használni fogom
Bébic! De csak otthon, jó? Vagy pl. villamoson is tervezed?

...Bébic fogja használni! :lol: :lol: :lol:

Cili! Én nem gyógyszertárban vettem, hanem a www.vitani.hu -nál. Postázzák is! Hívd fel őket!

Kati! Akkor nem olyan pontos sajna, mert pl. ha túl lúgos a pisid, akkor adhat fals + eredményt fejérjére.

Kép
zölddisznó

sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni mindent... :shock: rengeteget írtok!

Vera: Próbálj esetleg pihenni, feküdni (persze a gyerekek mellett nem lehet könnyű).

Zöldi: A fél napos fogyit én is elkezdem, mert ma ráálltam a mérlegre és elértem a +8.8 kg-ot. Max. +10-ben állapodtam meg magammal.

Domonkos egész nap fel alá mászkál a hasamban...legalábbis úgy érzem... :D :D :D

Ma babaruhát mosok...:) olyan boldog vagyok!!!!!
mannababoca

Aida! Az apasági az tökéletes.

Kép
zölddisznó

nekem is mar csak 3 het es 1 nap van hatra a melobol. szuper!!!
de december elejen 1-2 estet jovok majd segiteni bort arulni egy par orara. :lol: vegig ulhetek, szoval nem gaz. extra penz meg jol jon.
na megyek haza, illetve postara es vasarolni. postan reklamalnom kell, mert elveszett a baratnom szulinapi ajadeka, amit a 30. szulinapjara kuldtem. :cry: :cry: :evil: :evil:
jok legyetek, majd este jovok.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi csak neked a bokám, ami olyan csontos volt eddig... bár hogy kicsit pihentem, talán lejjebb ment a dagadás... Látszik a zokni helye is, de azt nem viselem mindig, csak ha kimegyek (nemrég adtam enni a kuttyoknak, azért volt rajtam)
Kép

Kép

Kép
dcili81

Alapból nem vészes...bár nem láttam csontosan. Az én csűlkeimis kb ilyenek.

Kép
zölddisznó

Nem most valóban jól néz ki... de a tegnap esti komolyabb volt... hát ez van, ezzel jár.

Kép

Kép
dcili81

Hála istennek egyre kevesebbet kell vállalnom, a párom nagyon sokat segít, így tudok pihenni.

Kép

Kép
dcili81

Pudlingra fel!

Kép

Kép
dcili81

Én is pont most készítettem csokipudingot!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én a második tál rétegeset eszem... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
dcili81

Kisbabáknál a legjobb végbélben mérni a lázat,amire jó a 2-3 ezer ftos digitális lázmérő.Aida nem tom de a 4000 ft os fülhőmérő engem meglepett épp minap kérdeztem a patikában mennyibe kerül egy jó fülhőmérő ott a 16-20 ezer ftoat ajánlották.És valaki irta is,és több embertől hallottam is, hogy nem lehet beletenni a baba fülébe!
Van 3-4ezerért pl a microlife vagy Hartmann digitális lázmérő,ami 3 mp alatt mér!Ha láttátok egyik nap volt a hiradóban hogy a higanyos lázmérők forgalmazását beszüntetik.Addig nincs baj vele mig nem törik össze,de ha összetörik a higany nagyon mérgező.Pedig kétség kivül ez a legmegbizhatóbb,csak egy izgő mozgó csecsemőnek lassú.Főleg ha az a seggébe van bedugva!

Bébic hát neked nem valami nagy a hasad sztem.Hány centi?A lineád nagyon szép.Nekem még mindig nincs.

Szorsi tök jók az overallok meg a hálózsák!Nekem van egy vékonyabb overallom meg egy vastag ami 80 as,ezért még egy kisebb vastag nekünk is kell.

Csakegy nyugodtan bármiféle lelkiismeret nélkül passzold csak le Lillát a mamára!!!És aludj egy nagyot,ezt teljesen érthető.El sem hiszed egy hét után már hogy várom a holnapot mikor mennek a gyerekeim oviba!!!

Cili sajna sokszor meg kell mérni majd a baba lázát főleg hogy havonta oltást kap,és azután sajna többnyire beszoktak lázasodni.A lázmérő végét be kell kenni egy icipici vazelinnal,vagy popsikrémmel és meg se érzi a baba hogy van ott vmi.

Aida hol van az a "vidék"?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nst -re normál esetben a 36 dik héttől kell menni!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon értettem!
Szegény babák... de majd megoldjuk a hőmérőzést is!
Fülhőmérő 20 ezerért? Jesszus!

Kép

Kép
dcili81

Kérdés: elektromos orrszívó átlagban milyen áron kapható? Vagy jobb a kézi?

Kép

Kép
dcili81

Nekünk is egy 4e Ft-os fülhőmérőnk van, a Lidl-ben árulták és szuperül működik... tud fülben mérni, homlokon és a szoba, vízhőmérsékletet is méri. Teljesen pontos, több másik hőmérővel is összehasonlítottuk. Nem kell drága hőmérő elég ha jó:) (na jó, ez legalább valami német ketyere és volt rá 2 év garancia)

Korábban meg talán egy AEG-t akcióztak a Sparban ugyancsak 4e körül, több ismerős is vett és mind elégedett vele (mi pont lemaradtunk róla).
Vendég

Cili: porszívós orrszívó. Az a tuti. 1700 körül vannak a műanyagok. (Üveget mostanában nem kaptam sehol de igazából talán még elégedettebbek is vagyunk a műanyaggal mint a nemrég eltört üveggel...)
Vendég

És azt pl gyógyszertárban megkapom?

Fájnak a cickók... :cry:

Kép

Kép
dcili81

Magne B: én 3*1-et szedek, spórolósban vagyok, ha keményedek, akkor jön az extra töltet...

Kedvenc kérdés bővítés:
Ébren van a baba?
És mennyit híztál?
Direkt ilyen kis korkülönbséget terveztetek?
Megfoghatom a hasad? ( és én a pöcsöd??? )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági.... ez nagyon jó... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Ja eszembe jutott egy:
a múltkor bent vagyunk a pannonnál, és mondom a páromnak, hogy csuklik a baba. Erre azt mondja a pult mögött a csaj, kérsz vizet? Ba... ki nem én csuklok...

Kép

Kép
dcili81

szerintem igen... és valszeg az összes bababoltban. Igazából filléres de életmentő tétel... (ld. kisbabánál néha majdnem minden nap kell használni különben szegény nem tud szopizni - ld. ha nem kap levegőt az orrán át - utána meg azért, hogy az ember megelőzze az arcüreg és hasonló gyulladásokat). Mondjuk szép üvöltés kíséri a használatát de nem kell megijedni, csak hiszti... (kisbabaként Lilla még szerette is aztán 3-4 hónaposan rájött, hogy zavarja ha az orrában kutakodunk, azóta üvölt... vagyis mostanában már magának szívja, csak akkor üvölt ha megpróbáljuk lefogni, hogy alaposabb munkát végezzünk:)))) Állítólag az összes gyerek tök ugyanezt csinálja :))))))
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?