Új privát üzeneted érkezett!

Mági! Tök szupi kocsitok van....
HArivera! Húúúúúú... nagyon szép nagy pocid van..... :)

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Aida! Küldtem privit!

bkatalin

Zsiráf! azt nem mondták, hogy különben sem lehet elvinni, ott használjátok? Én még ilyet nem hallottam.
Mennyiért találtad az ágyat?

Csakegy! Bükkfa kiságyat muti lécci!

Niki!Nem semmi milyen hűlyék vannak! Vigyázz magadra!

Ibernuska! Gratulálok a jó eredményekhez. Az igazi méret majd szüléskor kiderül!

Bocika! Az exem anyja a szülészet főnövére! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: Hol? Szekszárdon??? Volt ott egy idősebb kedves főnövér! Ő lehetett??

Gyerekszoba: a miénk még sehogy sem áll. Talán jövő héten megjön a bútor, meg megvesszük a bordűrt, és utána még az apróságokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.16 12:38-kor.
Vendég

nagyon gyonyoruek a pocik!!! :lol: :lol: :lol:

a ruha szerzemenyek is edesek! :lol:

aida. kitartas. kivanom, hogy valahogy megoldodjon ez. a legfontosabbnak Nolit es magadat tartsd, hol lesz leginkabb stressz mentes helyetek!

aranyszalad homero? wow! ilyet meg nem is hallottam. itt en csak elektromos kutyuket lattam sajna, vagy a homlokra tevoset. semmi olyat, amit a popoba lehet tenni. na asszem ezt is otthonrol kell szallittatnom! jaaaaaj! :roll:

magi. jo a kocsitok. remelem annad mar tul van a megrazkodtatason! gyogypuszi a szurikra!

kati. igen katika-zni fogjak. az elobb teszteltem a fonokomon. :?
ha a fiu neveken is atragtam magam, akkor leulok megint Apaval egy nev szelektalasra.
A Csenge nagy kedvencem volt, meg ki is tudjak mondani, de sajnos ugy hivjak a baratnomek kutyajat, ezert apa leszavazta. hiaba magyaraztam neki, hogy egy par nap alatt nem a kutyara, hanem a gyerekere asszocialna. :lol:

berni. felteszed a zsofis kepeket csak egy picit nagyobban!
szerintem is menj nyugodtan, ha jol erzed magad. vidd a korhazi pakkot, es magneziumot, es alljatok meg gyakran. ott meg majd ugy is jo lesz kikapcsolodni. :lol:

boci. kitartas. nem sokara otthon lesz apa.

csaki. en szivesen vigyaznek Lillara. mar olyan babazhatnekom van. tegnap nagyon jol ereztem magam a gyerkocokkel. a kisfiu ott is halalos nyugalom. a kislany mar nem annyira. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Enikő: az én nagynéném, aki eredetileg szűlésznő végzettségű, ugyanott műtéti asszisztens.
Vendég

berni. kerdojel akart lenni nem felkilato jel. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Hű, így dél körül de pörögtetek... az éhségtől vagy a jóllakottságtól? :twisted: :lol:

Az előbb még az eszemben volt, miket akartam reagálni, de asszem, leszállt az összes vér emészteni :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Dani járgánya:

Kép Kép Kép

Kép

Kép
dcili81

Én még nem is ebédeltem... na majd most!

Kép

Kép
dcili81

Gabi: én speciel jól laktam. Ettem jó kis kimélő menüben resztelt tészta levest, finomfőzeléket és sült virslit. Fincsi volt, pedig alacsony kalóriatartalmú volt.
Vendég

Megsütöttem egy olyan hurkát ami kiderült h nem sütőbe való és hát lett belőle egy maszlag. :D Én mint konyhatündér..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili: vagány dani járgánya!!! :lol:
Vendég

Aida ne aggódj nekem is vannak ilyen napjaim.

Boci köszi!

Szombaton töltött káposztát főzök... jó sok husival, meg tejföllel nyami....

Kép

Kép
dcili81

mush: köszi :) Jelentkezők szerencsére vannak gyerekvigyázásra (szüleim plusz anyós is bár az ő kezébe nem adom akkor se ha a halálomon vagyok) csak most pont azért nem mertem lepasszolni, mert mi van ha pont az ront a helyzeten és akkor belekerülünk egy ördögi körbe... Most azért nyugodtabb vagyok, hogy magától bevonult aludni...

Nekem is gyerekszobát kéne dekorálnom... kidekoráltam ugyanis a gyerekszoba falát... és iszonyú lett... valami borzalom... túlzsúfolt, túl színes stb. Most épp azon filózok, hogy lefessem vagy letapétázzam a necces részeket... (vettem sima DM-es csomagolópapírt, azt ragasztottam fel... ami tök állat megoldás, 3m marha aranyos papír 140Ft-ért, csak ami jól nézett ki egy papírdobozra felragasztva az borzalmasan néz ki egy nagy falfelületen)

Viszont aki gyerekszobába való dobozokat szeretne tapétázgatni stb. annak nagyon ajánlom ezeket a papírokat mert nem ívekből állnak hanem egy nagy tekercs az egész... majd lefényképezem a játszóládát amit ezzel csináltam (sima Ikeás faláda). (csak nagyon óvatosan kell vele bánni mert nem tapétázásra lett kitalálva... de ha egyszer felkerült a falra/dobozra akkor levakarhatatlan:))))
Vendég

Épp licitálok ruhára! 8200-nál tartok, remélem az enyém lesz....

Kép

Kép
dcili81

Cili milyen ruhára licitálsz?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili: majd akkor szombaton megyek hozzád enni. IMÁDOM a töltött káposztát!!!!!!! Jó licitálást!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Babaruha, 52 db-os csomag, kisnadrágok (kantárosak), meg hosszú ujjú felsők, kismelegítők... mindenféle.

Éhen halok...

Boci gyere!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Ma voltam ismét belgyógyász kontrollon (kéthetente járok), szerencsére minden rendben van. Azt mondta, akár növelhetem is pár grammal a szénhidrát-bevitelt, mert az eredményeimbe és a 2 kg-os hízásomba belefér.
Mivel az első terhességemben súlyos toxémia miatt halt meg a baba, jövő hétre kért egy HELLP labort, ami minden olyat néz, ami toxémia esetén rossz lehet. Azt mondta ne aggódjak, semmi jelen nincs a toxémiának, de jobb a békesség alapon inkább nézzük meg a véreredményt, nehoz elnézzünk valamit. Annyira alapos, rendes, megnyugtató profi orvos, hogy teljes biztonságban érzem magam.

Cukros, diétás kismamák! Figyelmetekbe ajánlok egy oldalt, ahol rengeteg receptet találtok, és ki van számolva a kalória-, szénhidrát-, koleszterin stb. tartalmuk az ételeknek. Az oldalon babakonyha receptek is vannak, talán majd ennek is hasznát vesszük.

Vasárnap lesz Miskolcon bababörze, már alig várom. Az anyósom által beszerzett katasztrofális bundazsák óta nem is kerestem hasonló alkalmatosságot, de talán sikerül találnom valamit.

Jók legyetek, pihenjetek sokat! A belgyógyászom azt mondta, ilyen idős terhesen délelőtt és délután is 1-1 órát kell feküdni oldalfekvésben, felpolcolt lábakkal.

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Cili: OK, végül is annyira messze nem laksz!!!! :wink:
Vendég

Csajok ! mire a végére értem volna a termésnek megint lemaradtam ! :cry:
Nagyon pörögtök!

Köszike a ruci dicséreteket!

Aida!
Ha nekem azt mondaá a párom a költözésre, hogy rendben akkor én már tuti csak azért is elmennék.
Ennek így semmi értelme! Belegondoltál, hogy ha most képtelen rendberakni az anyját akkor lehet, hogy egész életeteket így kell leélni, hogy mindig ott lesz harmadiknak a kapcsolatokban a "kedvesmama". Ha pedig elköltöznél lenne mindkettőtöknek lehetősége mérlegelni! Neked is hogy tényleg a gyereked apjával akarod leélni az életedet mégha anyós ilyen is. És neki is, hogy akkor most ki is a fontos.

Mi homlok hőmérőt vettünk. Azt mondta egy gyerekorvos ismerős ezek a maiak már megbizhatóak.

cili: szupi a dani járgány!

Pocakosok szépen nő a pocak! Vera ez óriási!!! :)

solya drusza:
Nekem mindig azt mondja a dokim, hogy kisebb de... ezek csak tájékoztató adatok :!
sok mindentől függ. Nálunk pl: azzal is magyarázható hogy kisebb, hogy mindeketten kis súllyal születtünk. Alkati kérdés is.
Vendég

Cili! Nagyon vagány Dani járgánya...
kóldesz nekünk is ide Belgiumba egy kis káposztát? Légyszi légyszi légyszi

Csaki! Szerintem lehet, hogy pont most kellene Lillát elengedned a nagyszülőkkel! Beleértve anyóst is! Szerintem ha forgolódik körülötte mindenki, könyebben átvészeli ezt az időszakot. Persze mi is azt tettük, hogy amint a gyerkőc haza akart jönni, anyuék hozták, vag yrohantunk érte... szuperul érezte magát, mert lehet hogy azért nem fárad le eléggé, mert kevés vagy neki, mint játszás ...

bkatalin

Most fejeztem be a hamit... jó kis rakott buresz volt... és most bűnözni fogok... előre elnézést a cukrosoktól... de most meg kell ennem egy csokit... muszáj!!!! :P

bkatalin

Bocsánat, a címet lehagytam:

http://www.hazipatika.com/services/recipe

Laura

Kép
Kép
szeles4

Azt még nem is meséltem:
Nolival álmodtam éjjel. Most először. Nagyon aranyos kisfiú volt. Pici baba, mosolygós, egész nagy sötét haja volt és az a kis melegítő volt rajta amit a napokban vettem neki. :D Álmomban sétálva rázogattam és énekeltem neki, ő pedig mosolygott.

Ha nem hagyják hamarosan itt abba a fúrást a ház előtt akkor azt hiszem meg fogok őrülni. Reggel fél 8 óta fúrnak és már lassan olyan mintha az agyamat is kifúrták volna a helyéről.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
[quote]P írta:edig néha tényleg úgy érzem hogy szeret.

Ezen a mondatodon teljesen kiakadtam Bocsi .De ez nem néha kell érezni.És hát könyörgöm a gyerekét várod.Most akkor veletek akarja leélni az életét vagy egyedül "anyukával"?Nem tudom mióta vagytok együtt, de eddig nem ismerted a párod?Inkább az anyját válassza mint titeket?Ez nagyon fura számomra.Úgy látom itt neked kell dönteni és ha nem haragszol minél hamarabb ha tényleg a költözésre szánod el magad ne az utolsó pillanatban.
Remélem nem haragszol meg amiért leírtam a véleményem.

Mush! És akinek még nincs név!
A www.netbaby.hu van névválasztó beírod a vezeték nevet és kiad hozzá illő keresztnevet.Én is alkalmaztam és találtam jókat.

Kép

Kép
bellanitta

Kati: sokat van a szüleimnél (nem szeretjük magunkkal vonszolni ha tudjuk, hogy egész nap csak rohangálunk majd) de olyankor utólag iszonyú anyahiánya van és a maradék idő egyszerűen kevés a feltöltéséhez... (ld. kedden majdnem egész nap a szüleimnél voltunk, ott volt a nagymamám is, a tesómék is, szó szerint mindenki körülötte pörgött... és az az éjszaka volt a legrosszabb az összes közül... Tegnap csak velünk volt, együtt éttermeztünk stb. és ezerszer jobban aludt. Valszeg azért lehet ez, mert érzi, hogy jön a kistesó, valszeg az is zavarja, hogy nem tudom normálisan felvenni a hasam miatt stb. így éjjel próbálja bepótolni a nappali "hiányt". Erre sajna nem gyógymód a nagyszülő... imád ott lenni de ha anyahiánya van akkor az van... és ha jól sejtem most ez áll az egész balhé mögött...)
Vendég

Déli tápérték habzsolás...

A káposztából mindenki kap, aki kér.... :lol: :lol: :lol:

Aida mostanában én is egyre gyakrabban álmodom a fiammal. Olyan jó érzés... volt, úgy hogy még a könnyem is kicsordult, olyan szép volt. Mi küzdöttünk álmomban, hogy egyen, de aztán megtaláltuk a megoldást, és szopizott... :lol:

Kép

Kép
dcili81

ja, és jó étvágyat :)))) Én csak most fogok főzögetni ...
Vendég

Csaki mit főzöl?

Kép

Kép
dcili81

Csaki! Hát látod ebből látszik, hogy hány gyerek annyi féle... én csak azért írtam, hátha ez segít,de ezek szerint nem... akkor csak kényeztesd el - és ezt a szó jó értelmében mondom - hagy anyázzon , ha anyahiánya van...

bkatalin

reggel iszonyúan meggyötört a dupla'v'c történet. Azóta be akar szakadni a hátam... remélem elmúlik...

bkatalin

szeles. a dolgozo mamil ezt meg nem tehetik meg. nem tudom mit szolna a fonokom, ha azt mondanam, hogy na akkor en most egy orara ledolnek. :lol: :lol:

anita. koszi. majd megnezem. az a lenyeg, hogy mi magyar eredetu nevet szeretnenk, emiatt nagyon sok ki van love. Peldaul a Lili. Nagyon sokaig Lili Anne Walkernek akartuk hivni, ha lanyunk lesz, de aztan errol valahogyan lemondtunk, mert a lilinek van angol megfeleloje.

KépKép
KépKép
mush589

A fúrás már nagyon zavart raktam be fülest és így hallgatok zenét. Ilyenkor Noel ezt "hallja"? Így nem, igaz? Én most hallgatom a szép zenét ő meg azóta is a fúrást? :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush: ha lányom lett volna, Lili Anna lett volna a neve :oops: :D

Kép

Kép
gabilany79

Azt nem tudom, hogy Noel hallja -e a fülest... de ha te jobban érzed magad, akkor szerintem ő is. :lol:

bkatalin

ha nekem lányom lett volna fruzsina lett volna ... te jó ég

képzeljétek el hogy mondana ki egy külföldi, hogy dobránszky Fruzsina.... de ezt hiába magyaráztam apának... így a csemete is úgy döntött inkább fiú lesz...

bkatalin

Hát nálunk nem fúrás van...
Hápog, nyerít, csipog, ugat, béget... és mindezt egy szomszédtól... próbálj meg így pihenni, mi? Lehetetlen :evil: :evil:

Kép

Kép
dcili81

Vera!
Jó, hogy még itt vagy!!! Csak így tovább!!! A pocakod hatalmas!!! :-D

Mush!
Csak neked, csak most mégegyszer nagyobban :-D

Kép

Körkérdés: Délelőtt óta fáj a keresztcsontomnál, de pont úgy, mint mentsruáció előtt szokott. Már bekapkodtam 4 MagneB6-ot, de eddig semmi hatás. Még megyek meleg zuhanyt venni, de ha az sem segít, akkor már aggódjak? Mush, azt hiszem tegnap pont te panaszkodtál ilyesmire. Neked elmúlt???

Kép
Kép
lbernuska

cili! hol vagy, hogy a szomszéd állatkertet tart? lehet, hogy éhesek szegények...

bkatalin

Kati, kicsit beletörik a magyar nyelve is ebbe a névbe... de nagyon szép a Fruzsina is, én is gondolkoztam rajta, de nekünk is bekukacosodott...

Kép

Kép
dcili81

Hát nekem kellemesebb szép zenéket hallgatni mint a fúró hangját. :D Szóval akkor biztos Noel is örül. Elkezdett mozgolódni. Izeg-mozog finoman, nőiesen ahogy szokott. Orvos szerint milyen nyugodt baba, finom nőies mozdulatokkal.. :? :D Nem rúgdos szinte soha csak inkább simogat bentről. No néha persze a simogatás is erős ha nagyon neki nyomja magát a hasamnak. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida. ez mar volt tema. nem hallja, ha te fulhallgatozol. kapcsold be hangosan, es akkor o is hallja.

bort kostoltam. az egyik nagyon rossz volt. :(

KépKép
KépKép
mush589

Mush, igen én is így gondolom csak én most azért fülessel hallgatom mert ha hangosan próbálkozok nem nyomja el a fúró hangját. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

bébic! Légszomjra próbáltad már, hogy magasabb, több párnát tegyél a fejed alá, vagy ha van rá lehetőséged emeld meg az ágyad fejrészét. Az sokat segíthet!

Cili! Tényleg most pihend ki magad, mert később még rosszabb lesz! :D Én a szülés előtt jó pár napig alig aludtam, amig a korházban voltam semmit sem aludtam, utána meg jó pár napig szintén alig aludtam. De túl lehet élni!
Ja, aki teheti most olvasson, meg kreatívkodjon, mert utána nagyon sokáig nem tud majd!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kati! Falun lakom, ez ezzel jár... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy éhesek azt nem tudom, de itt folyton zajonganak. Hát nem valami rózsásan élnek melletünk, de a múlt héten még hoztak 4 (!) kiskutyát is.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Szemben van egy hatalmas tároló, ahol gépek, meg minden ilyen kütyü van, és 2 kutyával őriztetik. Azok ha kell ha nem ugatnak. A mieink is éberek, de biztos nagyon érdekeset ugathatna, mert a mieink itt alszanak a bejárati ajtó előtt (nincs itthon a párom, ilyenkor vigyáznak rám). Én akkor szoktam kimenni, ha ők is ugatnak, mert akkor biztos történik valami, egyébként nem...

Kép

Kép
dcili81

berni. nekem tegnap elott volt ilyen. en jarkaltam egy kicsit, nem vettem be semmit. en ugy velem, hogy a babam rafekudt valami idegre vagy masra es amikor arebb ment akkor lett jobb ( par ora). remelem neked is hamar elmulik. :(

KépKép
KépKép
mush589

Enikő igyekszem! Ma pl semmit nem csináltam, és nagyon jól esik! Nem fájnak a lábaim, sem a kezem, nem vagyok bedagadva sem.
Szombaton főzök, vasárnap nem vagyunk itthon, aztán még nem tudom... kedden vigyázok egy nagyon kedves ismerősöm kislányára, de csak délután... ezek télleg nem megerőltetőek... :D:D:D

Ja kreatívkodni a jövő héten akarok, kicsit feldobom a szekrényeket valami üvegmatricával... meg a képeket kellene felrakni a falra, de amíg nincs itt a kiságy, nem tudom hova...

Kép

Kép
dcili81

Berni nekem is szokott fájni, de én ha ledőlök jót tesz..., nekem is pár óra alatt elmúlt...

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?