nagyon gyonyoruek a pocik!!!
a ruha szerzemenyek is edesek!
aida. kitartas. kivanom, hogy valahogy megoldodjon ez. a legfontosabbnak Nolit es magadat tartsd, hol lesz leginkabb stressz mentes helyetek!
aranyszalad homero? wow! ilyet meg nem is hallottam. itt en csak elektromos kutyuket lattam sajna, vagy a homlokra tevoset. semmi olyat, amit a popoba lehet tenni. na asszem ezt is otthonrol kell szallittatnom! jaaaaaj!
magi. jo a kocsitok. remelem annad mar tul van a megrazkodtatason! gyogypuszi a szurikra!
kati. igen katika-zni fogjak. az elobb teszteltem a fonokomon.
ha a fiu neveken is atragtam magam, akkor leulok megint Apaval egy nev szelektalasra.
A Csenge nagy kedvencem volt, meg ki is tudjak mondani, de sajnos ugy hivjak a baratnomek kutyajat, ezert apa leszavazta. hiaba magyaraztam neki, hogy egy par nap alatt nem a kutyara, hanem a gyerekere asszocialna.
berni. felteszed a zsofis kepeket csak egy picit nagyobban!
szerintem is menj nyugodtan, ha jol erzed magad. vidd a korhazi pakkot, es magneziumot, es alljatok meg gyakran. ott meg majd ugy is jo lesz kikapcsolodni.
boci. kitartas. nem sokara otthon lesz apa.
csaki. en szivesen vigyaznek Lillara. mar olyan babazhatnekom van. tegnap nagyon jol ereztem magam a gyerkocokkel. a kisfiu ott is halalos nyugalom. a kislany mar nem annyira.