Ez a hangulatváltozás érdekes. Nekem ez most egész jó. Szombaton pszichodrámán voltam, és a pasik tudjátok miről beszélgettek a szünetben??? A pénzügyi összeomlásról, meg hogy polgárháború lesz Magyarországon.
Én meg csak lestem, hogy ilyet is csak a pasik tudnak vizionálni... Szóval ha ilyen az országban a közhangulat, nem csoda, ha Kutyafüle, ilyeneken gondolkodsz...
Nekem a legújabb bajom, hogy állandóan izzadok, majd meghalok a melegtől! Állandóan büdös vagyok, komolyan, folyik rólam a víz. Nyitogatom az ablakokat, de azt se akarom, hogy Tüci megfázzon miattam. NÁlatok nincs ilyen? Nekem Tücivel is volt ilyen a terhesség végefelé... És már nem tudok, mit felvenni, mert így is rövidnadrában, meg pólóban vagyok itthon. Lehet, hogy fürdőruhára kéne váltanom?
Ja, nincs itthon ekkora méretben az sem.
Na ezen is kiakadtam tegnap. Elmentünk végre melltartót venni, mert csak egyetlen sportmelltartóm van, és már nagyon elkoszolódott. Előszöris nem találtam megfelelő méretet a nagyszerű Anita márkában. KÉpzeljétek, hogy nekem 90-es kéne, de a B-s "kosár" túl nagy, A-s viszont már nincs is ilyen méretben. A 85-ösök meg mind vágtak.
Ráadásul tök kiakadtam, mert eddig nem nagyon nézegettem magam a tükörben, és most megláttam, hogy mekkora már a pocakom!!! Döbbenetes! És a melleim meg nem elég, hogy kicsik, de még lógnak is.
Aztán bementem egy Aranypókban és vettem egy sima melltartót (asszem Triumph), amiben nincs szivacs, meg merevítő. 85 A-s, egy picikét azért érzem a hátamon, hogy lehetne inkább 90-es... Na ez van, kicsit elszomorodtam, de talán ha lefogyok, akkor nem fog vágni - lejönnek a hájaim a hátamról.