Sziasztok!
Cirka 2 órája próbálok írni..
Volt itt a fodrász, megváltam a hosszú hajamtól (brühühü), és Annáét is lenyírta, plusz a szemöldökömet is legyalultattam.. Kezdem magam jól érezni.. .9
Aztán Anna közölte, hogy aludni akar! Máámor
gabrielldaniel:most mi is a pneumo ellenit kaptuk, eddig semmiféle tünete nem volt, láza sem. Dec 17-re kaptunk időpontot megint, néztem is nagyot, akkor 38 hetes leszek, szerintem Apával fogom elviini Annát, nem tudom már emelgetni. Na és lehet,hogy addigra már megszülök...
csakegy:
na nálunk nem engedik a fekvési pózon kívül a beadást..
Pedig így olyan rossz,mert nem tudom vígasztalni, csak miután már beragasztották. Pedig neki azonnal kell Anya...
bkati:
Szülés után nem lesz idő érezni az űrt? Sajnos megcáfolom... Volt rá időm elég sokáig. Na de most tuti nem lesz!!
bébic:
Én is csakegy-gyel értek egyet, az elején nem jó a fülben lévő mérés, a homlokmérés sem. A popsiban kell, ami ugyebár maghő, tehát fél fokot le kell vonni az eredményből.
Én vettem nem higanyos(aranyszálas) flexibilis hőmérőt, amit, ha tekereg, akkor is bent tudok tartani, nem törik, nem folyik ki. Kis krém a hegyére, és Anna észre sem vette a mérést. egy perc alatt végez.
Aida:
Azt írtad, hogy néha úgy érzed, hogy szeret... Az már baj.. Mindig érezned kellene!
Na és ha már ilyen felmerült, hogy anyagilag minden képpen támogatna, akkor ez is sajnos bizonyítja, hogy nem menne veled minden áron.
Ezek után már én is azt mondom, hogy menj! Amíg Noel nem születik meg, addig nem érzi ,hogy milyen, amikor Apáttn nemm láthatja. Ha később lépsz, jobban megsínyli a gyerek...