Új privát üzeneted érkezett!

Na jó, ez csak félig pucérpoci volt, itt egy teljes....háttööö, nem szép látvány, legalább is nekem annyira nem tetszik....mint a Föld nevű bolygó, csak folyók helyett erek kéklenek rajta... :oops:

Kép .

Cili: Volt egy ilyen sejtésem, hogy miért fül....én viszont a popsit tudtam, hogy ott a legpontosabb, ezért kérdeztem rá a biztonság kedvéért....na, nem mintha gyötörni szeretném majd szegény kisfiam ilyenekkel, de jobb felkészülni, hogy ott kell majd mérnem....akkor viszont sztem tényleg maradunk a sima digitálisnál, abból olyat mutatott a nőci, hogy flexiblilis a vége, így sérülést nem okoz.
Nem baaaaj, neked most a pihi a házi feladat! :lol:

Csakegy: Szegénykém, annyira sajnállak! :( :( És rossz, hogy nem tudok segíteni....Ha meg tudod tenni, szerintem is bízd rá vkire a kicsilányt, mert ez hosszú távon egyikőtöknek sem tesz jót... :( És kitartás, remélem, hamarosan javulni fog a helyzet!
bébic

Néztem a szülővárosomban albérletet. Találtam rögtön 2 szobás, bútorozott, egyedi gázfűtéses, 1. emeleti, kórház melletti lakást 25ezer Ft+rezsiért. Anyumnak is megemlítettem, persze rögtön kezdve volna védeni a párom (az én szüleim mindig őt védik) de most leállítottam (én ugyanis nem félek a saját édesanyámtól pedig mellette tisztelem) és mondtam h most hagyja komment nélkül én csak mondom a tényeket. A végén mondta, hogyha azért minden kötél szakad babával is oda mehetek hozzájuk. Persze én nem akarok a nyakukra menni, én csináltam magamnak ezt az egészet.

Amikor a páromnak mondtam ezt annyit mondott hogy "rendben". Iszonyatosan rosszul esik hogy így áll hozzánk. Pedig néha tényleg úgy érzem hogy szeret. De ebből vhogy mégsem az jön le. Fel nem fogom, hogy képes akár a saját anyjáért is így cserben hagyni valakit, aki ráadásul az ő vérét hordja a szíve alatt. Igaz anyagilag támogatni fog megígérte, de nekem nem az anyagi támogatására lenne szükségem, hanem érzelmi támogatást szeretnék. Ezt olyan nehéz megérteni!?

Mind1, lehet hogy megyek innen. Messzire...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Lányok képtelen voltam mindent elolvasni! Főleg, hogy a barátosnőm tegnap elcsábitott shopingolni ! :oops:
De lett eredménye, hálózsák és overáll Manónak turiból nem egészen 3000 -ft -ért 3 db.

Kép

Kép

Kép

Légzésfigyelő:
A múlt héten megvettük Babycontoroll-nak van most akciója 3 laposat adnak 2 lapos áráért.
Az OMKER -ben vettük. eü.pénztáros kártyával. Azzal is lehet ezt fizetni.

A szülinaposoknak megkésve is Boldog Szülinapot!!!

Amire meg ragálni akartam szépen elfelejtettem!

Aida!
Véleményem szerint ha anyósodat rövid úton és nagyon keményen nem teszi helyre a páros akkor ez a fajta érzelmi zsarolás mindig meglesz.
Bárki lenne a párod mellett mindenkivel baja lenne, mert a tulajdonának tekintett kisfiát elvette tőle.
És anyósod most fokozattan veszélyt érez azzal, hogy Noel megszületik. Mert még kevesebb lesz az iső és a befolyás a fiára.
Devéleményem szerint ha most rövid úton nem rendezi le ezt a kérdést a páros akkor csak rosszabb lesz. És anyósod ezt a maximálisan tudja és kihasználja, hogy úgy sem meri egyik fia sem keményen helyrerakni. Az én vélemyénem isaz ami a többieknek költözni még ha szegényen is de a gyerek minden apró feszültséget megérez és megfog érezni. Szerintem sem te sem a párod nem akarhatja, hogy később vmi érzelmi zavar legyen Nolinál. A legfontosabb és döntő egész életére kötödés és érzelmi biztonság szempontjából a babának az első év. Ha itt nincs minden rendben az sokszorosan kihathat egész életére.
Vendég

Csaki nem irigyellek! Panaszkodj nyugodtan, ha az eseik jól! Azért vagyunk, hogy elmondjuk egymásnak kínunkat bajunkat!

Bébic, hát a popsis hőmérőzés biztos nem egy kellemes élmény, remélem sok élményünk nem lesz vele... :shock: , kínozni én sem szeretném majd csemetémet... Én azt hiszem 700 pénzért vettem digitálisat, tök egy szerű simán. De van itthon sima higanyos a nagyoknak... :D, meg van olyan szalag is.

Kép

Kép
dcili81

Sina!
Utazás: Én a hosszú hétvégén megyek fehérvárra az 260 km.
Szerintem nyugodtan elindulhatsz!!!
Annyit mondot a dokim: Legyen magánál MagneB6
Vendég

Aida kitartást! Lehet, hogy jobban teszed, ha tényleg elmész....

Remélem belőlünk nem válik ilyan anyóssá, ha a fiaink felnőnek... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

(nem merem elkiabálni, de miután ignore-on funkcióba mentem át és kizárólag unalmas képnélküli híreket olvasgattam a neten amik nem kötötték le, magától bevonult a szobájába és most csönd van... be se merek nézni, hogy mit csinál... pezsgőt bontok ha alszik...)
Vendég

Szorsolya nagyon jó cuccokat találtál!

Holnap én is nekiveselkedek a városnak, és nézelődök!

Kép

Kép
dcili81

Nem kínzás a popsis hőmérőzés! Alig kell a végét bedugni a popsiba plusz én előtte mindig bekentem popsikrémmel így észre se vette (tutira!!!!!!!!!)!!!!! Később is csak azért nem engedte mert még pelenkázni is csak állva tudtam, úgy meg nem lehet hőmérőzni...
Vendég

Csaki akkor csak így csendben drukkolok! Pssszzzttttt!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Aida, Csaki, most olvasom, köszi az infókat! Majd megbeszélem a Zurammal, ő a pénzügyes, hogy most mi legyen. Végül is a legjobb a Csaki féle kombináció lenne!

Aida: Szerintem döntened kell, és azt is mielőbb! Ha húzod-halasztod, az nagyon nem jó se neked, de legfőképp Nolinak!

Orsi: Nagyon szépek a rucik! :lol: (Ilyenkor ugrik be mindig, hogy még nem vettünk hálózsákot! :P)

Légzésfigyelő: Mi nem veszünk, férjem bátyjáéktól kapjuk kölcsön, de azt még nemtom, milyen, mert majd a hosszú 7végén megyünk érte. De ha nem kaptunk volna, valszeg vettünk volna...

Cili: Látszik, hogy milyen hüle tudok lenni: összeraktam fejben és vizualizáltam ezt a két mondatrészt, már ha értitek, mire gondoltam 8) :P :D :
"hát a popsis hőmérőzés biztos nem egy kellemes élmény" + "van itthon sima higanyos a nagyoknak"
Asszem egy kis időre eldőlök az ágyon és magamba szállok....
bébic

Aida: vagy így vagy úgy de lesz megoldás... az a lényeg, hogy Noel ne sérüljön érzelmileg (vagy legalábbis csak minimálisan) és neked se legyen rémálom pont a legszebb része a babázásnak.. (anyukád se semmi, de az nagyon jó, hogy így kiálltál magatokért!!! Hajrá :)))))))
Vendég

Orsi, igen én is így látom. Ezért kezdtem el most már valóban keresni vidéken megoldást. Van egy barátnőm aki ott él, ő is terhes, azt mondta megadja az orvosa számát, nagyon rendes. :)

Cili, számból veszed ki a szót!! :shock: Hányszor eszembe jut, hogy csak én ne legyek ilyen majd Noel barátnőivel.. Mert azt tudom hogy anyós ugyanezt megkapta az anyósától ott annyi volt a kül. hogy párom apja az anyósom mellett és nem a saját anyja mellett tartott ki. Párom nem is ismeri az apai nagymamáját. Nem értem ha keresztül ment ezen anyós, most miért csinálja ugyanezt. Mind1 nem is akarom megérteni, egyszerűen csak én nem szeretnék majd ilyen lenni később!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Banyek... az ÁGYÁBAN alszik és magától bemászott:))))))))))))))))))))) 5 napja nem volt ilyen :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Lehet, hogy nemsokára vége a krízisnek ?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

cili. az elvirarol ott lebeszeltek itt a menetrend miatt.

az Ilma pont azert tetszik, mert Vorosmarty alkotta az en nevemet, Eniko, es o alkotta az Ilmat is. baratnom is azt mondta, hogy oreges. na, de az oreg Ilma is volt kisbaba egyszer, nem?

Nekem a Kata meg Katalin is tetszik, de az nincs benne az osi magyar nevek konyveben, de a Katica igen. nekem az tetszik, meg nem teszteltem angolokon. es azt majd lehet Katazni. :wink:

Vera. hogy vagy?

Aida. meselj mar, hogy mi volt tegnap!!! meghalunk a kivancsisagtol!

KépKép
KépKép
mush589

Ja és Orsi marha édesek a ruhák és milyen olcsók!:D :shock:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok csajok!

Nagy örömötökre – el tudom képzelni – visszatértem. Sikerült mindent elintéznem, amit 3 hete nem! HURRÁ!

Lázmérő: nekünk a gyerekorvos a hagyományos higanyos popsibadugós módszert javasolta, de azt mondta, ha ragaszkodunk a digitális hőmérőhöz, akkor a homlokon lézeresen mérőt vegyük. Ez a Brevinek van, baromi drág 8-9000 Ft. Az mondta a fülbedugós nem jó, mert ha begyullad a gyerek füle, nem lehet használni. Van most már a patikákban olyan ragsztós lázmérőcsík, amit homlokra kell ragasztani, az teljesen fals számot ad... ezt tapasztalatból is tudom. Végül beruháztunk egy ilyen homlokos brevire. Teljesen jó. Gyors, szenvedésmentes, és mindig használható. Csak ne kerüljön a gyerek kezébe, mert ha megsérül rajta a fólia ahol mér – pl kis ujacskájával belenyúl – akkor kuka. Egyébként 1 év garancia van rá, és nem javítják, hanem azonnal cserélik.

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Bébic, én vizuális típus vagyok.... de jó lehetett, ahogy elképzelted a szitut.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

Csakegy, juhhhhiiiiii! Akkor tényleg csak hal-kan....pssszt.... :wink:
Kép álommanó
bébic

Mush, sógorom tegnap hívta páromat hogy az anyjuk bezárkózott a kisházba (két részből álló családi házban laknak) és ott alszik így nem tudna vele beszélni tehát ki sem ment.

Ma vmi olyasmit írt párom h anyós este előjött és beszélt a sógorommal hogy majd ő megoldja jól és fizessünk neki 35ezer Ft-ot havonta a lakásért és majd azt ő félrerakja nekünk későbbre. :shock: 10 évesen spórolt helyettem utoljára az anyukám... Meg amúgy is aztán vagy bekattan vagy nem és vagy visszaadja vagy nem. Ja és persze cserébe elvárja ha már itt lakunk és még szívességet is tesz a spórolással nekünk hogy a fia látogassa szépen minden hétvégén és ő mindig elmondhassa neki hogy mennyire b*szta el az életét. Kb ennyi de nem tudom pontosan hogy meg mint. Majd talán ha hazajön párom kiderül most akkor mi van és sztem ki is fog menni anyóshoz. Először én is kiakartam de inkább nem. Maradok a seggemen nem vagyok rá kíváncsi. Remélem azért nem jön ide megint. Múltkor is idejött ugye annyira "hiányoztam" neki. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kép

Ennek a képnek azt a címed adtam, hogy a HAS, így csupa nagybetűvel...

Kép

Kép
dcili81

Csakegy!
Tényleg passzold le Lillát! Így csak kikészülsz!!! Legalább egy napot tudj pihenni.

Aida!
Jól értem? Közölted a pároddal, hogy elköltözöl Noellal külön albérletbe és erre az volt a reakciója, hogy ok??? Nagyon durva!!! Ez a pasi kicsit sem szeret téged!!! Ne legyél naív!!! Költözz el, minnél előbb!!! És a szüleid még neki fogják a pártját??? Na ezt sem értem...

Kép
Kép
lbernuska

Bébic! Nekem nagyon tetszik az Ákos név...  És szép a poci...

Berni! Szerintem ezek a tünetek teljesen normálisak... legalább is nekem azok 

Zsebi baba! Akkor neked toxémiád volt. Ez hányadik héten jött?

Anita! Várjuk a képeket az autódról!

Cili! A ti nevetek is nagyon jó! Nekem is bejön a Levente.

bkatalin

Nálunk a második neve adott, mert az mindig valamelyik nagyszülőé… így a második Endre lesz. Én szerettem volna, ha legalább az egyik kisfiam az apukája után Péter lesz, de azt mondta, arról szó sem lehet. Nem akar a fiúkból hülyét csinálni! ????????? Azt mondta volt egy ismerős, ahol nagypapa, apa, gyerek ugyanazt a nevet kapta. Így volt kisMarci, nagyMarci meg ÖregMarci. Azt mondta ő ebből köszi nem kér…  Első nevet megállapodás szerint apa választja… megígértem neki, ha egészséges lesz a babánk és születik mégegy a hosszú próbálkozások után, akkor ő választ….

bkatalin

Mush! A Katica név nekem nagyon tetszik,de angolék Katika-zni fogják!

Niki! Várjuk a babaágyfotót a hercegnős ágyneművel…

Csaki! Látom neked is sikerült délben reggelezni… Erik ma minket kiugratott az ágyból hajnali fél hatkor...

Orsi! Nagyon szép cuccokat vettél... tündéri! Főleg az a hálózsák...

bkatalin

Sziasztok!
Cirka 2 órája próbálok írni..
Volt itt a fodrász, megváltam a hosszú hajamtól (brühühü), és Annáét is lenyírta, plusz a szemöldökömet is legyalultattam.. Kezdem magam jól érezni.. .9
Aztán Anna közölte, hogy aludni akar! Máámor :)

gabrielldaniel:most mi is a pneumo ellenit kaptuk, eddig semmiféle tünete nem volt, láza sem. Dec 17-re kaptunk időpontot megint, néztem is nagyot, akkor 38 hetes leszek, szerintem Apával fogom elviini Annát, nem tudom már emelgetni. Na és lehet,hogy addigra már megszülök... :)

csakegy:
na nálunk nem engedik a fekvési pózon kívül a beadást.. :? Pedig így olyan rossz,mert nem tudom vígasztalni, csak miután már beragasztották. Pedig neki azonnal kell Anya... :cry:

bkati:
Szülés után nem lesz idő érezni az űrt? Sajnos megcáfolom... Volt rá időm elég sokáig. Na de most tuti nem lesz!! :)

bébic:
Én is csakegy-gyel értek egyet, az elején nem jó a fülben lévő mérés, a homlokmérés sem. A popsiban kell, ami ugyebár maghő, tehát fél fokot le kell vonni az eredményből.
Én vettem nem higanyos(aranyszálas) flexibilis hőmérőt, amit, ha tekereg, akkor is bent tudok tartani, nem törik, nem folyik ki. Kis krém a hegyére, és Anna észre sem vette a mérést. egy perc alatt végez.

Aida:
Azt írtad, hogy néha úgy érzed, hogy szeret... Az már baj.. Mindig érezned kellene!
Na és ha már ilyen felmerült, hogy anyagilag minden képpen támogatna, akkor ez is sajnos bizonyítja, hogy nem menne veled minden áron.
Ezek után már én is azt mondom, hogy menj! Amíg Noel nem születik meg, addig nem érzi ,hogy milyen, amikor Apáttn nemm láthatja. Ha később lépsz, jobban megsínyli a gyerek...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida! Remélem a párod tényleg csak azért mondta, amit mondott, mert azt gondolja, hogy úgy sem mész el.... vagy ennyire mamafüggő? Ne már.... az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha tényleg ti ketten elmennétek párterápiára. Ott ha felvázolod a helyzetet, szerintem meg fogják neki magyarázni, hogy nem kellene ennyire anyafüggőnek lennie.... :roll:

bkatalin

Sziasztok!!

Na végre két nap után ismét van netünk,hát jó sokat írtatok nem is jutottam még a végére. :oops:
Aida,sajnálom h még mindig nincs semmi jó hír anyós témában :(
Nagyon szépek a ruhácskák amit újítottatok.Erről jut eszembe,ti mikor tervezitek a kiságy beállítását,baba holmijának előkészítését?Vagy már mindenki túl van rajta?
voltam kedden dokinál és vmit nagyon nem értek,ha tudtok légyszi segítsetek.Doki szerint egy héttel idősebb a baba,és ezért le is vette a 32.heti kenetet,pedig még csak a 31.kezdtem szerdán,akkor ezek szerint az nst-t is egy héttel korábban kell majd kezdenem?Tök nem értem én ezt.Rákérdeztem azt mondta uh szerint nagyobb a baba egy héttel...
Ja és légyszi írjátok meg nektek mekkorák a baba méretei 31,32 hetes uh-n.Köszönöm szépen.

solya051020
Káld

Mági! Lehet hogy csak én voltam olyan szerencsés Erikkel, hogy nem hagyott űrt érezni? Igazából semmit sem hagyott... napi 24 órában 3 emberes volt másfél éves koráig... :)

bkatalin

Cili, szép HAS! :D Milyen szabályos kerek! Az enyém olyan deformálódott.

Lbernuska, igen jól értetted. :D Szüleim azért fogják az ő párját mert párom igazából jóindulatú, eltart engem és ők úgy látják szeret és megadja amit szeretnék. Részben igaz is. De a másik részét nem látják.

Mágnes, igazad lehet. Ha megyek, hamar megteszem ezt a lépést.

Bkatalin, erre én is gondoltam. Hogy azért reagál így mert szte nem fogok menni. Mivel többször "elindultam" már és eddig mindig maradtam. Nekem is az volt a könnyebb megoldás. Nem tudom mi lenne ha tényleg mennék!? Talán most kiderül. De utánam sztem nem fog jönni. Max próbál majd ide visszahívni. Noelt sztem nem akarja elveszíteni mert szereti ő a babát és máskor is mondta h nagyon rossz lenne ha magammal vinném a picit. Nem tudom mi lenne ha tényleg mennék és a fenyegetőzések valósággá válnának!?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: 27-én próbálj eljönni a talira... sokkal job lesz neked ha személyesen panaszkodhatsz... megkönnyebbülsz és könnyebb lesz rendezni a fejedben a gondolatokat...

Mági: nem kéne gyerekorvost váltanod? Ez iszonyú embertelen megoldás, nálunk eddig egyetlen dokinál se merült fel, hogy nem tarthatom az ölemben vagy nem ölelhetem magamhoz mialatt beadják az oltást... (ezért nem is szokták ragasztgatni, csak rányomják a vattát és nekem kell tartanom...). Így legalább nem érzi tehetetlennek magát az ember.

(gáááz... most meg aludhatnék de elkezdett "hatni" a KV ... na mindegy, ez a kis nyugi is jobb a semminél:)))))))))))
Vendég

Aida! Mi az, hogy "néha tényleg érzem, hogy szeret" !? Azt mindig kell érezned, neki pedig éreztetnie... Pláné most!!!

És az, hogy így rábólint, arra, hogy hazaköltözöl... ez durva. Úgy tűnik, csak az anyai oldalról fogékony az érzelmi ráhatásra... Ezt egészen biztos, hogy nem tudnám elviselni. Főleg, hogy mostanában hiperérzékeny vagyok...

Orsi! Aranyos holmik!
sinaszi

Aida öööööööööö
- a párod szeret és anyagilag fog támogatni...
- fizessetek anyósnak és azt később visszakapjátok (vagy nem)...
- és a szüleid az ő pártját fogják...

hűha azt hiszem én nem is gondolkodnék a lelépésen... már bocs, nem akartam nyers lenni...

Kép

Kép
dcili81

Csaki nagyon szeretnék, de ha úgy döntök, hogy vidéken maradok akkor már 27-én nem leszek, hisz jövőhéten mindenképp mentünk volna le szüleimhez. És akkor már ott is maradok.. De minden kiderül.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Fú Kati, az kemény lehetett... Minket Lilla iszonyúan elkényeztetett, szerintem nem is tudom milyen egy igazi csecsemő... kicsit félünk is, hogy mi van ha a kistesó 2 vagy 3 emberes baba lesz ... ami mondjuk bíztató, hogy Lilla most van a babázós korszakában, érdeklődve figyeli a többi babát, a babakocsiban alvókat is és abszolut jószívű. Aztán majd meglátjuk mi lesz...
Vendég

Cili! Aranyos poci! Szép formás!

Bébic! Mi a bajod a pocakoddal? Szerintem nagyon helyes! Tessék elégedettnek lenni!!! :wink:
sinaszi

Solya!
Hülyeség, amit a dokid mondott! Tegnap az Istenhegyin elmagyarázta a doki, hogy a 12. heti genetikai UH-val tudják pontosan meghatározni a baba várható születését. Akkor még egyenszámoknak kell megfelelnie, de ilyenkor (30-32. hét környékén) már annyira szórnak az eredmények, hogy nem változtatnak már a születés várható időpontján. Egyszerűen vannak kicsi és nagy babák és kész. Pl. az én tegnapi eredményeim (32+1) megfelelnek egy 33+6 hetes babának. Ebből nem az következik, hogy 2 héttel előbb szülök, hanem az, hogy nagy babám lesz.

Kép
Kép
lbernuska

Cili semmi baj nem voltál nyers. Azt hiszem kivülállóként pontosan ugyanúgy látnám mint Te. Azonban benne lenni!? hát az egészen más. És azért mindenki tudja hogy lépni nem egyszerű. De nagyon érik.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Lbernuska, nekem a 12. heti UH-n nem mondták meg a szülés várható idejét, de azt tudom hogy már akkor nagyobb volt a koránál 5-6 nappal. Akkor az most jelent vmit? Az jelenti azt hogy 1 héttel hamarabbra várható igazából? Azóta már 2 héttel is túlnőtte a korát ebből meg akkor arra következtessek hogy nagy baba lesz, igaz?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na megkerestem a babakocsinkat neten, ilyen lett:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1224154409.8611.jpg[/img]

A különbség asszem annyi, hogy a belső részén a kockás minta nálunk világosabb [/img]

csaki:
itt 3 doki van, a másik kettő iszonyat gáz, ő a legjobb :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bennem 2 éve nagyon lassan érett meg a lépés, hogy eljöjjek otthonról, mert nem akartam így lelépni. De apám megkönnyítette a helyzetet. Nem mondom sokat veszekedtünk a párommal, mert én egy ideig még visszajártam, de aztán annyira kiborultam minden egyes alkalom után, hogy egyszerűen nem érte meg. Szeretjük egymást, nagyon jól megvagyunk, sokat tanultunk egymástól, és most várjuk hogy kibújjon életünk értelme. Nekem megérte... mert boldog vagyok!

Kép

Kép
dcili81

[quote="dcili81"]A írta:dcili81ida öööööööööö
- a párod szeret és anyagilag fog támogatni...
- fizessetek anyósnak és azt később visszakapjátok (vagy nem)...
- és a szüleid az ő pártját fogják...

Izé...

1. aki szereti a másikat az nem engedi, hogy bántsák - és a másiknak is éreznie kell ezt a szeretetet. Mindenhol vannak hullámvölgyek, de egy kapcsolat alapja szerintem a bizalom és az a tudat, hogy "egészségben, betegségben, gazdagságban, szegénységben" na meg a többi "blabla" amit szerintem nem véletlenül szedtek anno egy csokorba...

2. Kiszolgáltatottság. Valaki jól bírja, valaki nem. Aida meg gondolom érzi, hol a határ. Ezt sajna más nem tudja megítélni helyette. (Én visítanék, nem bírnám elviselni )

3. Aida kapcsolata sem 100-as az anyukájával, ezt is érdemes figyelembe venni... gondolom ez is közrejátszik abban, hogy miért pont Aida került és pont ebbe a helyzetbe)

Bocsi Aida az 1/3 személyért :)
Vendég

Ibernuska!
Köszi szépen,azt mondjuk gondoltam én is h nem hozza előbbre a szülés kiírt időpontját,mert ezt védőnő is mondta,csak az fura h így mindent egy héttel előbb kell kezdeni....

solya051020
Káld

A hasamról annyit, hogy a párom kis pocakosomnak hív. Hát ez messze van a kicsitől... Most éppen egyenesen állok, de amúgy, mint aki besz....t .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
de köszi a bókokat, igyekszem növesztegetni még. A múltkor bent voltam a tp papírt leadni és a kantáros farmerom volt rajtam, a kolleganőm meglátott és annyit mondott, hogy basszus nem fog a végére beleférni a ruhába... hát köszi...

Kép

Kép
dcili81

Köszi mindenkinek a hőmérő-tanácsokat, tippeket, tapasztalatokat, így már sokkal könnyebb lesz majd döntenem, és nem fognak tudni akármit rámtukmálni a boltban, hogy "deezatuti"! :)

Mush: Én azért írtam a Csongor és Tündét, mert ott nekem Ilma+Balga jut eszembe együtt... :P
De azt nem is tudtam, hogy az Enikő is Vörösmarty-"szerzemény"! (pedig magyar szakon végeztem... :oops: )

Kati: Kösziii! :D

Cili: Szép a HASad! :lol:

Mágnes: Azt nem tudom, hogy az a Dimarson márkájú, amit ajánlottak, az is olyan aranyszálas-e, de teljesen mozog ide-oda a vége, mintha gumiból lenne, meg is mutatta a nőci. Ez olyasmi lehet, mint a tiétek?

Solya: Húha, 32. heti kenet meg NST? Nekem ilyeneket még csak nem is említett a dokim.... :oops: pedig a baba nekem is 1 héttel nagyobb és csak 2 hét múlva megyek hozzá....lehet, hogy nálunk ezek később vannak? :shock: Én már semmitseértek....

Aida: Nekem is többnyire jobb oldalon van csak egy óriási púp, most a fotó kedvéért kicsi fiam "jól viselkedett" és megengedte, hogy szép kerek pocifotót készíthessek. :lol:
Ez az anyós ügy meg.....sajnállak, mert olyan parttalannak tűnik nekem ez az egész, amiből csak úgy tudsz kikeveredni, ha Te engedsz....vagy mész....őmiatta (vagy miattuk).... pedig neked most a bébidre és magadra kéne csakis és kizárólag koncentrálni...
Én nagyon drukkolok, hogy ennek mihamarabb vége legyen!
bébic

itt vagyok még köcike az aggódást.

most ott tartok hogy ha állok vagy mgyek folyamatos a keményedés de alul a bikinivonalnál fáj nilall húzódik meg a petefészkeimnél. És le akar szakadni a hasam.

hiába az 5-ik terhesség de totáll más mint a többi. velük ilyen nem volt.

itt egy mai has.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Csaki egyetértek abban, hogy az egy csokorba szedett mindenféle dolog, az az alap, enélkül nem is lehetne kapcsolat, sőt abban sem hiszek, hogy egy kapcsolatban mindig mindenkinek minden jó. Konfliktusok nálunk is vannak (illetve mostanában csak voltak), mert a tavalyi hatalmas balhé óta nincs semmi komoly dolog. Mi tényleg mindent megbeszélünk, és az esetleges harag sem tart tovább egy napnál.

Én csak azt furcsállom, hogy az anyósa nem azt mondja, hogy gyerekek ne fizessetek nekem semmit, elég lesz a gyereket nevelni, meg a számlákat fizetni, inkább rakjatok félre... de ez csak az én véleményem....

Azt sajnos nem tudom, hogy az anyukájával mi a helyzet...

Kép

Kép
dcili81

Hőmérő ügyben nézzétek meg a Microlife-okat is... svájci kütyük nagyon jó ár/érték aránnyal... mi nagyon szeretjük őket, pontosak, masszívak... (Omron márkaboltokban is árulják őket, gondolom egészségpénztári kártyára is megvehető)
Vendég

Úristen Vera... ez aztán a pocak :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Nem csoda, ha már szenvedsz...

Szurkolok a két hétért de azért is, nehogy túlhordás legyen belőle :))))
Vendég

Mush: A Katica Walker szerintem nagyon jól hangzik! :wink:

Orsi! Tündériek a kis rucik, megérte elcsábulni!

bkati! a toxémiám az utolsó, azaz a 40. héten jött (szerencsére)

zsebi_baba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?