Sziasztok!
Már nagyon régen nem írtam...
Az én kislányom nagyon édes, de iszonyú sírós. Egy szerencsénk van, hogy éjjel viszont alszik (kb este 8-tól reggel 5-ig), különben már megőszültem volna. Voltunk vizsgálatokon is vele, szerencsére minden rendben, így a védőnővel arra jutottunk, hogy valószínűleg azért sír ennyit, mert szereti a hangját. Viszont annyira elkeserítő tud lenni, hogy ha megpróbálom nyugtatgatni annál jobban visít. Mintha azt szeretné, hogy hagyjam inkább békén.
Sildi, nagyon sajnálom Jankát! Nekem is volt kengyelem picibaba koromba. De teljesen helyrejöttem. Ne aggódj, rendben lesz nálatok is minden, csak ezt a két hónapot bírjátok ki valahogy.
Biztonsági övhöz: van olyan babahordozó, amelyhez Isofix talpat lehet venni (ez a drága talp). Ezt a kocsihoz kell rögzíteni (nem biztonsági övvel), aztán a babahordozót csak bele kell pattintani. Ez kb. 5 másodperc berakásnál és kivételnél is. Ehhez olyan kocsi kell amiben van Isofix csatlakozó, viszont ezekben a mai autókban, meg amikről Ti is írtatok már gondolom mindben van. És állítólag ezzel az Isofix talppal a legbiztonságosabb a kocsikázás.
Tasin! Nagyot mosolyogtam Mirella pucér képén. Lehet, hogy használom én is, mert majd én is szeretnék összeállítani Tamiról egy videót, és én sem szeretném a fürdős képét csak úgy odarakni. Amúgy ez akadály lehet egy későbbi szépségversenyen?
Eda! Én itt lakom Velence mellett. (anyuékkal Velencén laktam, de a férjem nyéki, és vele itt építkeztünk) Olvasom, hogy sokszor itt vagytok. Ha egyszer lenne kedved találkozhatnánk.
Remélem Taminál múlik a sírós korszak és gyakrabban tudok jönni. Most mennem kell, a változatosság kedvéért sírás van.