Sziasztok
Voltam dokinál hétfőn. Minden rendben van. Nóri szépen fejlődik odabent. Ismét nagy babánk lesz. És doki szerint is eléggé lent van. Külső méhszáj 1 ujjnyira nyitva van. 2100 a méhszáj.
4.-én megyek nst-re. Hihetetlen hogy mennyire eltelt az idő. Lassan szülés van. Gyerekek már nagyon várják. 9 kg-t híztam eddig.
Amúgy jól vagyok, csak most már nem tudok sokat menni hamar elfáradok, meg a derekam is fáj, csípőm is. És eléggé dagad a bokám is.
Csak a papucs a nyerő, de sokszor abba se nagyon megy bele a lábam.
A héten kirándulós, erdei táborozós hét van. Bettiék minden nap mennek valamerre. Tegnap Egerben voltak, ma a vadasparkban holnap Szentendrére, pénteken pedig Esztergomba mennek.
Norbiék pedig hétfőn mentek Tihanyba, és ma megyünk érte. Gondoltam hogy lenézünk mi is Balcsira idén úgy se biztos hogy megyünk nyaralni, olyan pici babával. Bár ha előbb jönne akkor még lehet bemerném vállalni augusztusban.
Ma jönnek a kertet csinálni. Hiányoznak még a növények azokat hozták, és ültetik. Meg az öntözőn kell fabrikálni.
Remélem mindenki jól van. Kár hogy olyan ritkán jöttök. Pl érdekelne hogy Ibicával is mi lehet, nagyon régen jelentkezett már sajnos. És a többiek is. Gyertek és meséljetek.
ÉS a végére egy pocakfotó.