Icamica!
A képeid után én is úúúúgy mennék valahova piknikezni..lehet rábeszélem apát hétvégén egy kis grillezésre, vagy tárcsán sütögetésre..nyammmi
Kisvirág!
Jó beparáztattunk mindenkit a fejtartással és társaival…mondtam is a Dévényes csajnak, hogy ne csodálkozzanak, ha sok áprilisi baba fog menni…
De remélem mindenkinél oké minden!!!!!!!
Tünemény!
Csatlakozok a cipőröl való lemondás dologról, nálunk is előfordul..( főleg három lány mellett!!!!)
Múltkor apa adott egy kis pénzt, hogy vegyek magamnak papucsot, de azt mondta este be kell mutatnom, hogy megvettem, mert majd megint a gyerekeknek fogok venni valamit , nem magamnak…és ha nem veszem meg, kéri vissza a pénzt, így persze hogy vettem…
Sziszike!
Örülök, hogy minden rendben van!!!!!!
Babakocsinak nekem jó nagy mózese van, a sportrész szintén nem dönthető teljesen….de az enyém meg akkora nagy, hogy alig fér be az autóba..nekünk meg majd kell venni egy esernyőkocsit, ha utazunk…
Liliana!
Próbálj meg nem becsavarodni anyósodtól!!Tudom hogy könnyű mondani, de szerintem ne gondolj rá……sz@rd le…mert szerintem akkor is ezen rágódsz, amikor nem találkoztok és belelovalod magad…és kikészülsz..
A pároddal próbáljátok megbeszélni…...szerintem annyit nem ér, hogy ez miatt elveszítsétek egymást….
Ettike!
Örülök, hogy legalább nálatok kezd működni a dolog!!!
Éljen!
Sildi!
Én is kíváncsi vagyok, mi történt, remélem akármi is rendbejön és meg tudjátok oldani!!!
Szorítok!!! Pont az előbb néztem meg az esküvői képeiteket és olyan szépek vagytok rajta!!
Kikocska!
Jó ötlet a g-mailes, vagy a zárt topic…néha intim témáról az ember tényleg nem szívesen ír….és ugye nem csak a szexről..azt szerintem simán kidumáljuk….
Szerintem már ugyis kialakult a csapat..
Demetnik!
Irigyellek a fogyásért..nekem stabilan tartja magát..igaz, most is itt van előttem egy burgonyaszirom…
Valamelyik nap eljött a barátnőm, akinek 2 éves a fia…..és panaszkodtam neki, milyen dagadt vagyok….
Erre mondja nekem, hogy nyugodjak meg majd lemegy…
Ránéztem és elkezdtem röhögni: hogy b@szd meg,meg is nyugodnák ha nem te mondanád!!!!
Aztán persze ő is elkezdett röhögni, mert rájött hogy rajta pont az a 20 kg van, ami feljött a terhesség alatt, és ráadásul nem is szoptatott…
Eda!
Jó a hajad!!!
Tegnap voltam én is satíroztatni és egy picit vágattam a végéből, most már emberibb fejem van…
Nekünk is isofixes az autónk és a következő gyerekülést ilyet akarok venni, csak olyan 100 körüli az áruk………..majd azt kérem keresztelőre…adják össze az árát…
Cat!
Nekünk is hasonló az inye a Tündérkének, de nyáladzik is és rágja-szopja az ujját.De nálunk nem volt jellemző eddig a korai fogzás….
Tisa!
Nálunk dettó a D-vitamin…
használjátok ki a kis időt a pároddal…!!
Gizu!
Örülök, hogy tudtam segíteni!!Kikocska, tényleg beparáztattunk mindenkit!!!
Kisvirág!
Ez a mell dolog nálunk is hasonló…..bár lekopogom ma minden jól ment szopizás terén…
Szájpenészre nem tudnak a lányok valami homeós vackot???
Én hallottam már a grapefruitmag-kivonat olajat is…
Svs!
Éljen a fél köldökcsonk!!!A guiness rekordra hajtotok???
Rólunk:
Mirella ma két hónapos!!!Imádom a ki egeret!
Ma fél ötig aludt reggel..én meg mint a büdösbogár feküdtem az ágyon a hátamon, mert a melleimre nem tudtam már ráfeküdni!!!
De délelőtt is aludt meg most is…ez a gyerek rengeteget alszik…szopik után egy órát fent van, aztán simán alszik 2-3 órát….
Én meg kitakarítottam a spájzot..ez nagy szó, mert nekem az a mumus…mindig az marad el a nagytakarításkor…most direkt azzal kezdtem a nagytakarítást…mert én még Húsvét óta nem csináltam nagytakarítást..
az ablakokat már megpucoltam azóta egyszer, de már megint kell..
Ma még lenyomom a konyhát, aztán megyek szép sorba….