Sziasztok!
Köszi a pocakfotódicséret...de sajnos a 9 kg az annyi...én nemtudom már ennél szigorúbbra venni ezt a rohadt(bocsi) diétát, mert már igy élek 2 éve...egyszerűen engem tuti ez a no mozgás vágott haza súly-ügyileg...állandó fekvés...húúú de unom!!
Tegnap mondjuk elmentünk a DM-be...ennyit engedélyezett APA, igen!!! már ő is itthon van, olyan nyugodt lettem....
DE Benike is, tegnap be is voltam parázva, olyan inaktiv volt, na hajnalban behozta a lemaradását...
Ma már aktivabb
Vircsike: legközelebb javitok mindent, bocsi...
DE helyes vagy! Az igen pocak, szépen nő "picilány"
A kocsi is szupi, valóban nem a legcsajosabb, de gondolom örültetek, hogy lett...majd jó lesz a kishercegnek is
bayar:Ezek a lapok csodaszépek, nagyon ügyes vagy...én ezt a részét vszinűleg, most boltival oldom meg...mert a nagyik, dédik úgy is rongyosra fogják mutogatni
A hálóinget én a Tesco-ban oldottam meg...volt a pizsiknél csikos, mélyre gombolós hálóing, 2090.-/db...hát nem hagytam ott, kettőt is felmartam, egy meg már volt, 3 egyébként elég????
Cica: Sziaaa, sajnálom, hogy beteg voltál
, olyan nehezen jövök ki ebből a köhögésből
nem is tudom mikor voltam utoljára beteg...
a 11+ az én védőnénim szerint nem sok....de te nem diétáztál, vagy nem kellett eddig? Bevallom, én néha elcsábulok, megeszem egy egy sütit...legalább ennyi öröm legyen(egyedül voltam, betegen)na mindegy...most már hogy minden nap van egy kis séta, vagy tenni való a lakásban igy már nem aggódom annyira.
Na de kérem szépen "kicsi" Fiad jó nagy ám
...ennyire saccolták a dokik végsúlyát??? Jujj, nem semmi, én 14-én megyek kontrolra, akkor töltöm a 33. hetet(az utolsó elötti UH lesz), kiváncsi leszek, mit mond a dokim...
Puszillak
Ma a faldekóval fogok foglalkozni, már a fele kész van, ahogy a szobából is csak a függöny, és a szőnyeg hiányzik...a férjem ilyenkor mindig kijavit, hogy még egy baba is
Teljesen igaza van!
Annyira szeretem a humorát
Puszi, jó babavárást MIndenkinek!