Sziasztok!
A 2 nagyobbik pasas boltba ment, Dani meg alszik, úgyhogy végre tudtam jönni, már nagyon hiányoztatok!
Bea: ha úgy gondolod, megveszem itthon gyógyszertárba és elküldöm neked, sőt szívesen küldök mellé bimbóvédőt is, ha kell. Nekem 2 is van itthon, sajnos tudom milyen sebes mellel szoptatni
szóval szívesen segítek, csak szólj!!!!
Ahogy Nor is írta, nem baj ha csuklik vagy bukik a baba!!!
Caramelnek is igaza van, ne engedd 1 órát cumizni a cicit, inkább vegyél neki nyugtató cumit!
Caramel: tök jó, hogy így összerendeződtek a fiúk!!! Nálunk néha sikerül összehozni a közös délutáni alvást, de azért nem mindig... Én is ezt csinálom Danival - szerintem nem szemétség - hogy piszkálom a talpát vagy a fulcsimpáját simogatom, hogy ne aludjon be a cicin.
Pocakosok: nagyon izgulok ám értetek! Olyan markáns hidegfront és lehülés érkezik, hogy szerintem valaki tutira le fog babázni! Mindig skubizom a telefonomat, hátha történik valami
.
Szemben lakó szomszédasszonyom 22-re van kiírva, szegény ha találkozunk, mindig mondja, hogy mennyire irigyel meg minden...
Rólunk: a vérezgető köldök még megvan nálunk, ami változatlanul aggaszt, de már javulni látszik úgyhogy reménykedem, hogy minden rendben lesz.
Marci egész megszokta a tesót. A legujabb most, hogy ha apa böfizteti a tesót, akkor utána őt is böfiztetni kell, borzasztóan édes!
De mindig mondja, hogy "szeretem a tesót" meg "tesó milyen anyaros" szóval szerintem lassan megszokja, hogy már nem körülötte forog az egész világ.
...és végül két kép a fiúkról, ahogy Marci szórakoztatja Danit:
...és Dani: