Gabber:koszi a bokokat
Eper:mar varom en is hogy kiprobalhassam,de meg nem mertem eddig......lehet majd 1 honap mulva mar batrabb leszek...lattam mar csunyasagot epertol,kiwitol.....pedig olyan fini epreket lehet itt kapni...en is szoktam eszegetni
ugy semmi baj nem volt,de azert mar 1x pottyosodtunk,es nem tudom mitol volt....talan a turotol.....na nemsokara!Azert jo hogy Lottus jol viseli
Nalunk a mango,korte,narancs ami megy,meg a tobbi gyumolcs is,sot mar kapott szolot is,csak ugy falta...de nekem is faj a hasam tole,pukkadozok rendesen,igy modjaval eszik belole.
Edes lehet kis husocskad...en igy is hivom Hangit
ahogyan kozlekedik...nalunk most a birodalmi lepegeto stilus megy!
Ja es a hetvegen ment 3 lepest egyedul!!!!!!!!!!!Azota nem probalta,de ami kesik nem mulik
Teapa reszt vett az arvizi mentesekben mint tuzolto?Vagy ot nem vezennyeltek ki terepre?
Meki:
az aztan dietas kaja
sikerult visszafognod magatokat?Szerencsere en ugy utalom ezeket.....igy a gyorsetteremek nem veszelyeztetnek minket
...na jo,egy fagy becsuszott multkor,de mar csak az volt nyitva....De egy fasza sushishoz mar beternek,de ugye az nem igazan jo a 90 naposba,hacsak nem zoldsegeset eszek..tenyleg...ezt el is felejtettem,hogy olyan is van,azt ettem pocakosan mindig
Conversano:lelkifurka
meg en sem maradoztam ki sosem,max.egyutt harmasban nem ertunk haza a furcsire
De legalabb lovacskaztal!!!Azert a szunyogok se semmik....utalom oket,de itt nem igazan vannak szerencsere....se kullancsok....de muskoka fele,ahova szoktunk jarni nyaralni-teleni,ott elnek a fekete legyek...na az amikor rajzik,az elviselhetetlen...iszonyu a csipese a kis dognek,es verzik sokaig,meg faj is...tavaly majusban volt szerencsem megtapasztalni,mikor 3 napra leruccantunk a tavakhoz....senki sem dugja ki a fejet olyankor,bezzeg mi akkor birtunk menni....
Koszi a kad infot,en is csak ezeket talatam.....keszen vagyok ettol,mar honapok ota hirdetem a lakast es sehol senki.....nem egy nagy extra keco,de azert a celnak megfelel,csak a kadat kene kicserelni,ami most nem sikerul,mert bazi kicsi,es nincs sok penzunk ra,mert csengetjuk a hitelt eppen,mert nincsen berlo benne....nincs is jo mesteremberem,es meg az anyagokat sem tudom innen beszerezni hozza....allitolag a zuhanyzo meg dragabb lenne....en nem tudom....
Kovirozsad gyonyoruuuuuuuuu!!!Nekem nincsen szerencsem,ultettunk soskat,mert itt nem kaphato...na lassan 1 hoanapja van elultetve,de sehol semmi....
pedig ugy varjuk am!!!
video:meg-meg!!!olyan edes!!!az a menes halali
es mar nem is feltett kezzel megy a fiad...milyen nagy mar...viszi a pocakja
hihetetlenek ezek a kis kopek,ahogyan fejlodnek...ez az elso ev nagyon durva,mennyi uj mozgast,tudast teszenek magukeva ilyen rovid ido alatt
Orsi:nem is azert kerdeztem am,mert gaz a szamoca,csak kivancsi voltam ki ad mar a gyerkoknek....lehet en is kiprobalom am meg elobb is....a csokit csak azert nem adnam,hogy ne legyen csokifuggo ido elott,mert az apja nagyon edesszaju,persze neki lehet is.mert olyan vekony alkat....mi 10 kilosak vagyunk kb,es jo lenne ha a "normal"kajakat enne eloszor
,de turot azt eszik persze izesitem neki...itt egy hely van,ahol van turorudi
,majd szulinapjan kiprobalhatja!!!Olyan cukker az a fej,ahol maszatosan mosolyog Odi!!!
Latom,lekapta a napocska!!!Itt most nem sut olyan erosen,meg nem sult le Husocska....bar kenegetem,meg delutan megyunk ki.....de azert jo lenne mar ha lenne szine....tegnap rovidgatyoban volt,olyan vicces a labhusa
a terde lilas-barnas,egy-ket folt ektelenkedik rajta...es nagggyon huslabuuu!!!
Bucus:orulok hogy Lottus nyit az emberek fele!!Az nagyon jo erzes bir lenni
meglatod,nemsokara folyamatos kontaktusba kezd majd lepten nyomon!!!
Hangi allandoan kokettal az emberekkel
messzirol magyaraz nekik,igy van aki odajon beszelgetni
mutogat nekik,bohockodik...ugy orulok hogy legalabb az kimaradt nalunk,hogy feljen az idegenektol....ez nem jellemzo!Mindenki megmosolyogja,barhol vagyunk...
Igen,sokat vagyunk kint,sokat jarunk emberek koze...ebbol a szempontbol szerencses hogy nincsen autonk,mert mar az elejetol fogva kenyszeruek voltunk menni es vinni mindenhova....es amugy is igyekszek programokat csinalni magunknak....meg aztan hagyom is,hagy fedezze fel a vilagot...allandoan tiszta mocsok ez a gyerek
vasarnap is a sorozoben az asztal labat kostolgatta,meg bringat szerelt,szekeket pakolt.....en meg marha jot soroztem...gondolhatod
Mar egyedul megy fel az oriasi maszokara,persze megyek mogotte,meg mar falat is maszott,van egy olyan resz is,mint azok a mu falak,amin a hegymaszok gyakorolnak,csak babaknak...na azon mar maszik felfele siman,attol azert en is tartok kicsit....
Szobabicaj:hurrrrrrrrrraaaaaaaaaa!!!orulok hogy vettetek!csak hasznald...en dumalok,megint csak porosodik...de a sportot nem nekem talatak ki sajna...mar egy ideje utalok sportolni,pedig nem artana....en jogazni akarooooooook!!!
Milyen babakocsit vettetek?En is hasznaltan szerettem volna,de nem volt eppen olyan ami bejott volna.....itt a Maclaren megy nagyon,meg a sima kis tilitolik,vagy a Bugaboo...az elobbi nekem gagyi,nem bir sokat,az utobbi pedig tul draga meg hasznaltan is,es nem esernyore csukhato.....de orulok en is vegre a mienkenk,sokkal jobb igy kozlekedni a jaratokon,meg pakolhato rendesen,csak egy franya uvegtartot kene ra szerezni...
En alapbol utalok panirozni,pedig szeretem megenni....anyuakm csinalt mikor itt volt..azota sem ettem rantott dolgot...
Orsi:ugy sajnalom az arviz/ozonviz/belviz karosultjait,legyen az ember,de ha allatokrol van szo,en megjobban kivagyok...ez olyan szornyu.....es ennek nem kellett volna igy lennie,mert nagyreszt az emberek beavatkozasa miatt tortent ez.....szerencsetlenek....
uszas a homokban:
Hangi detto ezt csinalja,le kene kameraznom egyszer...ez beszaras hogy miket nem csinalnak!En mar mostam le neki 2x a kezet kezmosoval,de tobbnyire fertotlenito kendot,vagy sima torlokendovel tisztitom utkozben,itthon meg a babafurdetokermmel mosom...de biztos lehet mar,probald ki a pottyos babaszappant...ha van meg olyan...vagy glicerines...vannak azert mar megbizhatoak...
Ez olyan gaz...nem nez ki a lanyod betegnek....jo a szine,eleven eszik is,mozog is,erdeklodo is,szoval jol fejlodik.....ne paraztasson mar!!!Menj el a csekkolasra,de ne is torodj a dumajaval....nincs ott liszterzekenyseg...
Mi nem nezunk focit(szerencsere)!Alex hokit zeret,de mar azt is alig nezi...nincsen ideje ra,meg en sem szeretem....
De itt aztan nagy bulik vannak az utcakon...mi az olasz-portugal negyedben lakunk,kepzelheted mi megy itt....allandoan dudalnak,zaszlokkal vonulnak,itt rengeteg kiulos bar van,szoval megy a fociorulet ezerrel..igy messzirol okes!!!
Bucus:teso kerdes...megertelek nagyon...ez nem egyszeru....
Marietta:latod en is le vagyok maradva,es meg nem is tudok se msnezni,se skypeolni sem...arra nem marad idom...ezt is most furdes helyett irom....
Koszi a dicseretet!Ti sem panaszkodhattok!!!Teso projektben gondolkodtok ti is???Hajra,en ugy szurkolok nektek!!!Es irigy is vagyok.....mi most kezdunk fellelegezni igazabol,az egyedullet meg csak-csak elmegy,megoldjuk valahogy hogy semmi segitseg,hiszen masnal sincsen,hiaba "otthon"el...de ez a sok penz,adossag,papirok,es meg tanulnom is kene hogy boldoguljak majd egyedul is....na meg a korom...pedig jo lenne.....tepelodok rajta,de talan meg par ev es akkor szoba johet...de most mar hogy konnyebb Hangival annyira felmerul a kerdes bennem sokszor...majd meglatjuk mit hoz a jovo...de addig is,jojjenek a tesok!!!
Na most megyek,zuhanyozni,remelem meg belefer,amig Hangi nem ebred,mert aztan a szokasos,...irany a park...meg turiba is mennek...
Ja!Azt azert eldicsekszem am,ha mar fogyis topik,hogy ma reggel STABIL 74 kg voltam!!!!!!!!Pedig a het eleje erdekesen sikerult...es ettol ehetnekem is tamadt,de mindenesetre lassan is,de meg fogyogatok....Mar csak 4 kilo van vissza!!!!!!!!!!Szerintem ez mar csak augusztusban lesz meg...de sebaj,olyan jo igy!!!A BMI-m 24,44
juhejjjj!!!!!!!
Szep estet Nektek,es potyogo kilokat!!!