Sziasztok!
Ha sokat írok, akkor először mindig lemásolom (ctrl+insert), és ha elszáll, akkor ismét bemásolom. Már sokszor elszállt előtte.
A rota ma délután eltávozott. Most kakált, a 8. napon. (6.nap volt előtte). Gyorsan levittem a nagykukába! Amúgy semmi gond nem volt vele.
Pepével nem tudom mi van, de az utóbbi 3 hétben csak heti 10 dkg-ot hízik. Bár az is lehet, amit Kikocs írt, hogy ő már megduplázta a súlyát. (3100 született, és most 6000) vagyis majdnem. A másik oka, hogy alig eszik. Vagyis keveset gyakran. Tegnap is ki akartam cselezni, hogy lefejtem, és úgy akartam még este a 70-es evés után adni, de egyszerűen nem lehetett beleerőltetni. Nem akarja a cumisüveget elfogadni.
Azonban a cici az szinte mindig jöhet.
Ma ki szerettem volna próbálni, hogy mennyit is eszik pontosan.
Reggeli, vagyis tízórai után, miután elaludt 11-kor, lefejtem a két mellemből 130-at. (nem túl sok
), és ezzel vártam, hogy ébredjen. 3 órát aludt, azt gondoltam, hogy megeszi mind.
De nem, 30gr evés után még 20-at bele tudtam erőltetni 20 perc alatt... majd kb még egy fél óra alatt kb 10-et. Kinyomja a nyelvével. A cicit azt bekapta, és szívta-szívta, de én előtte már az egyiket lefejtem, és csak 50 jött ki belőle a közel 3 órás pihi után.
A másikat most hagyom, hogy teljen neki!
Úgy döntöttem, hogy hagyom megéhezni, hogy sokat egyen. Most bealudt. 5-kor telik le ismét a 3 óra, nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyit eszik majd. Cicit fogok neki adni, de lemérem! (bár biztos nem lesz könnyű, evés előtt képtelenség)
Mi lehet a gond????? A 3 havi ugrás? Adjam neki úgy, ahogy az utóbbi héten kérte, hogy gyakran? Ez már azért túlzás, hogy ha fent van, akkor óránként eszik. De azért 3 órákat simán alszik. Éjjel is sokat fent van, biztos hogy nem lakik jól napközben. (most 2-kor, 4-kor, f7 és 8után ébredt.)
Félek kevés a tej...
A szemészetre nem vittük el, lemondtam az időpontot, mert már egyre kevésbé csipásodik, azért még folydogál a könnye, de nem annyira. Masszírozom keményen!!!!!
Képzeljétek, néztem, hogy Marcinak ilyenkor, 3hó+1hét után kezdtem el a gyümölcsöt bevezetni, gyümilével.
Pepének vasárnap kipróbáltam, a körmömmel az almának a belsejéből egy picit a szájába tettem, és nagyon cuppogott rajta. Ennek örülök, mert 4 hónaposan a leveket el szeretném majd kezdeni, főleg ha meleg lesz. Azért az étkezéseket ha lehet, 6 hós koráig szeretném.
Ildi! Örülök, hogy sikerült találnotok egy kedves dokit! A bizalom a legfontosabb, és jobban is áll neki ez a "ruhakiegészítő".
Nagykád: Pepe már itthon is 2.napja abban fürdött, és nagyon élvezi!! (na, elég pici a kádunk, apa alig fér benne el, sajnos ez fér el a fürdőben...) úgyhogy kiskád már Velencére le is került, ott jó lesz, mert ott csak tusolónk van még.
Kikocska! Pepe 3 hónapos már, de még nem fordult meg. Sőt, ahogy néztem, Marci 5.5 hónaposan fordult először a hátára. Ahhoz képest már 11 hónaposan stabilan járt.
Ugye ez nem gond?
Mármint hogy nem forog még.
Cumi! Köszi lányok, akkor kipróbálom. Mert éjjel, hogy 2-kor kelt, hátra fordítottam, elfordult oldalra, és annyira szívta a cumit, amit akkor kapott, hogy mire a pisilésből visszajöttem ,már kiesett, és sírt. Szóval annyira éhes volt. De nem csodálkozom ,hiszen este keveset evett.
Milyen cumit használtok, a NUK-ot? Mert azzal próbálkozom majd éjjel, az az arcához simul. Ő az Aventosat napközben szereti, de az annyira eláll!
Most ennyi jut az eszembe. Megyek kiterítem a ruhákat, mert most nem esik.