Sziasztok!
En is drukkolok am es orulok a jo hireknek a hatterbol!
Zsuzska!
Nagy gratula!
Te is ritkan voltal, reszletezd egy kicsit ezeket a teszteket
Mikor, hogyan, vegul teljesen spontanul-e?
Nocika!
Nem tudom, h neked hivatalosan gratulaltam-e, mindenesetre nagyon orultem, es most megteszem!(jobb keson, mint soha...
) Te mit szeretnel?
Hat, azon en is le vagyok dobbenve, h mindenki hogy megnott, beleertve az en fiamot is, aki mindjart 4 honapos
Viki!
Boldog szulinapot Esztinerk, nagyon hasonlitanak a gyerekek! Meg mindig a kedvenceim
Magi!
Sajnos en mar felhaborodni sem tudok, mert nalunk alapbol ilyen a helyzet, sot, meg azt is belenk neveltek, h ez a termeszetes, mi csak oruljunk, ha jo dokit fogunk ki....
A doki az atyauristen, aki mindent tud, persze van kivetel, de ezmeg mindig az alltalanos hozzaallas. Foleg hogyha a paciens is elfogadja ezt...
En szerencsere jo dokit fogtam ki nogyogyaszkent es gyermekorvoskent is, kepes voltam hazajonni Angliabol szulni, ugyhogy kuss nekem.
Mindenesetre frusztralo lehet, h csak ennyit lehet lepni, ugyanakkor en is ugy gondolom, h ennyit viszont muszaj. Lelki beke, ilyesmi...
Katica majd csak visszarazodik, rajon, h az orvos csak egy tapasztalat a sok kozul, a vilag alltalaban mas... (csalad) Bar miutan a Zolirol irtakat is elolvastam, nem is tudom
Nekem is nagy kerdesek ezek