Sziasztok,
én úgy ítélem meg, hogy jó híreim vannak, bár még sajnos nem az, hogy jöhetnek haza Kláriék. A picinek növelik a fejadagját, ezzel egyidejűleg csökkentik az infúziót. Ha már nem kell infúziót kapnia, és eléri a kb. 2000 grammot, illetve afelett, átkerhet gyerekágyra, és akkor pár napon belül hazajöhetnek.
Tegnap próbálták meg először az "eredeti csomagolásból" etetni, jól sikerült
Klári reggel hatkor megetette, aztán állítólag úgy aludt délig, mint a tejbetök. Este 6kor vagy 9kor megint szoptatás volt, akkor megevett 30ml-t!!!! (a fejadagja kb. 10-15ml cumiból).
Lassan eléri a születési súlyát, tegnap evés után ruhával, mindennel együtt 2kg fölött volt.
Klári is egész jól van, sebe szépen gyógyul, azt mondja nem is fáj nagyon, lelkileg is jobban van szerintem picit, köszönhető ez egy nővérkének, és annak, hogy végre rendes kontaktban van a picivel. (Már többször történt, hogy a pici aludt, mikor bemehetett hozzá, a nővérek meg betették a pólójába, és ott hagyjták aludni fél órát
)
Szóval én bizakodó vagyok, remélem karácsonyig sikerül elérni a kitűzött célt, és már otthon pihenhetnek velem együtt.
üdv
A.