Új privát üzeneted érkezett!

Kike! Így már értem,de szerintem az is jó!

Olyan szép szüléstörténeteket írnak az április-májusiak!
Most bőgtem egy sort!

Naggggggggggyon kemény lesz,de a végeredmény................. :wink:

Bencuri! :cry: Sajnálom a ruhákat meg a hányingert is!
Remélem hamar jobban leszel és a ruhák is rendbejönnek!

Elkéne mennem sajtért,de úgy nincs kedvem!!!!!! :cry:

Kép

Kép
ibm

Meg van egy kis gyulladásom,három hüvelykúpot írt fel.
Ráadásul volt itt a védőnő,sak ugye mi nem voltunk itthon,és ez egy másik védőnő,nem tudom miért passzolgatják át a kismamikat egymásnak.De felhívtam,rendesnek tűnt,jövő héten megyek el hozzá.
De szinte tudtam,mondtam is a Tibinek hogy biztosan eljön ma,mert az oviba is volt,vinni kellett gyerekeknek pisit-Vercsitől alig sikarült begyüjteni reggel,nem kelett neki :lol: Kristi termelt rendesen :lol: Szóval volt sejtésem hogy eljön,sajna kerültük egymást. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Jó szépülést! :D

Ibm! Megyek olvasni a történeteket! :D
Futás sajtért mert Apa éhen marad! :wink:
Vendég

hát ez érdekes... hozzátok bejelentkezés nélkül megy???
már többen irtátok hogy meglepett titeket.

hozzám mindig ugy jön, hogy mikor vagyok nála kötelező vizsgálaton, akkor beszélünk meg egy időpontot.
ő nem jön megbeszélés nélkül. mondta hogy szülés után is ugy fog jönni ha szólunk hogy már ithon vagyunk és keresünk egy időpontot. meg a gyerek orvos is igy fog jönni...

Kép

Kép
timi1982

Mennem kell! Tejföl sincs itthon! :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ibm

Hozzánk csak szülés után jön szerencsére!
Ma ép itt ment el mikor vittem ki a szárítót a teraszra,be is szólt,hogy óvatosan!!! :lol:
mondtam neki,hogy vigyázok nagyon!
Na "elfutok" hammért!

Kép

Kép
ibm

Timi:hát bizony jobb lett volna ha ideszól,egyébként sincs mindeg pikk-pakk rend,és ha a legnagyobb kupiba jön az elég ciki. :oops:
Elkérhette volna atelcsiszámom a másik védőnőtől. :evil:

Ibm:jó vásárlást. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Hozzánk még 1szer semakart jönni a védőnő. Ma derült ki, hogy ki lesz új védőkém, mert az enyém is babázni fog júniusban.
20150601134430

Jajj,nekem is főznöm kéne valamit.Parilevest csinálok,az tuti,de hogy utána mit,azt nem tudom :roll:

És a két talpamon van egy-egy hólyag :evil: Fáj.

Kép
Kép
Kép
kike

30 hét :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Gratula a 30.héthez! :D

Ibm! Futni tilos!
Vendég

Babu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oké! Megpróbálom visszafogni magam! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nehéz lesz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vettem sajtot,tejfölt,vajat,vizet,zsömit és a tegnap ottfelejtett Kindercsokimat!
Már le is csúszott kettő!!! :oops:

Kivasalom a tegnapi cuccokat aztán jön Apa,hamma és megyünk szőnyeget nézni meg még valahova be kell ugrania!
Lehet,hogy már csak este jövök,ha ideenged!

Ma újyra popdaráló!!!

Megint eltelt egy hét!

Kike! Gratula a 30. héthez!

Jók legyetek!
Menjetek a levegőre,nagyon király idő van!

Kép

Kép
ibm

Ibm! Tudom, hogy nehéz pihenni amikor amúgy is lenne egy csomó csinálni való de muszály odafigyelni! :D

Mindjárt megyek fagyit venni! :oops: :D

Jó szőnyeg vásárlást! :D
Vendég

Babuli:jó fagyizást,ma én is ettem-nagggyon fincsi volt :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Köszi! :D
Vendég

Kike: gratula neked is a 30. héthez!

Védőnő: hát hozzánk se akar jönni soha!

Kapott ruha: hát én senkitől nem kaptam, így egyenlőre csak 56 és egypár 62-es ruha van. Nem túl sok de talán elég lesz! Majd gyakran mosok!
Vendég

Sziasztok!

Ennyit írni 1 nap alatt??? :shock: :D

Ági, utólag BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Marcsinak kitartás!!!!
Nagyon szép Sipiné pocakja!!! :)
Vidokata, szupi járgány!!! Szép a pocakod! :lol:
Maverick, örülök hogy kaptál egy kis eltávot! :wink:
H.Szilvi, pihi!!!!
Kike, gratula a jó eredményekhez!!!
Muffin, sok-sok erőt és kitartást kívánok nektek!!! Szuperek vagytok!!!

Tegnap megjártuk a józsefvárosi piacot, a kikát és az ikeát. Hát jól kif..gtam!
Ma Luca ruhákat mosok!!!! :lol: Meg már megfőztem az ebédet is. Zöldbab főzit. Lassan elmosogatok, meg vasalnom is kellene. De csak szépen lightosan! :wink:

Vigyázzatok magatokra!

Kép
sziszka82

Babu! Már ha akarnám sem tudnám túlzásba vinni!
Egyszerűen nem megy és már beletőrődtem!
Csak viccnek szántam,hogy elfutok,örülök ha elvonszolom magam odáig!
Jó fagyizást!
Én is akarok!

Kép

Kép
ibm

hát látom ebéd ötlet nem nagyon van csináltam spagettit meg rántani fogok spárgát.
maj azt kicsit késöbb.
mindjárt felmosok addigra lejár a mosogép apa ruháival-

és én is leáztatok pár kicsi ruhát az enyémekben is van sárga folt én vanish oxival csinálom és bevetem a hagyományos hypot is ha nem megy. :shock: :shock: :shock: :shock:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kike: a babaneten hol tudod megnézni a magzati méreteket?
Vendég

Sziasztok!!
Vagyok én is... ma suliban sem voltam, de barátnőmmel lementünk a városba kicsit mászkálni!
Most meg épp hajat festek! :)

Na, ma megjött a fizupapír.... éééés ugyanúgy levonták a 2000 koronát (munkahelyi kölcsön) ami mult hónapban lejárt már! Hadd ne mondja milyen mérges lettem! :evil: Na de már telefonáltunk, és elvileg intézkednek....de van egy olyan érzésem, hogy ez már csak a jövő havi számlán lesz kompenzálva! Ugyhogy ebben a hónapban is lemondhatok a telefonról! :(

Hát ebéd ötletem nekem sincsen, azt mondta a párom, hogy majd veszünk egy pizzát, az gyorsan megvan!
Este meg "bulizni" megyünk.
Holnap meg Göteborgba... és hazafelé valószínű benézünk az IKEA-ba is! :) Hátha találunk még picur szobájába valamit! (ha mást nem, akkor függönyt)!

d.dodó

Megjöttem karöltve egy dobozos epres- vaniliás fagyival és egy twixel! :oops: :D
Vendég

Vidokata:a Mamaneten,nem a babaneten :
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Köszi mindenkinek a gratulációt :lol: haladunk a 40.hét felé :D

Kép
Kép
Kép
kike

Babuli:én is kérek fagyit-nyitom az ablakot :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Megkaptam tegnap a sajtburgereket, szám szerint 10-et. Már csak 5 van. :lol: De nem csak én ettem!

Apa hazajött az adóellenőrzésről! Hát találtak hibákat! Ezeket javítani kell és máj. 5-én kell visszamennie. Lehet hogy büntetést is fizetni kell majd. :(
azóta megint elment apa. Vegyszerezik a búzát apósommal. De legalább a saját autómmal tudok menni sétálni meg boltba.

Kisruhák! Igazság szerint én mmég meg sem néztem, hogy hogy állunk! Majd májusban ráérek előszedni és kimosni. Majd veszünk néhány lányos rucit, de ha meleg lesz, úgyis egy bodyban lesz a baba. Nyárra nem kell sok ruha!

Kép
szly27

bevágtam két tányér paradicsomlevest,most jöhet a rakott káposzta :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Egészségedre! :D
Vendég

Babuli:köszi :D nagyon fincsi :lol:
Babóm meg csuklik :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj, most tértem magamhoz. Szundiztam kicsit.
Aztán gyors betoltam valami kaját.
Aztán visszaültem, kinéztem az ablakon és sokkot kaptam! Amíg aludtam, a hülye munkahelyem nem ide szembe a túloldalra rakatott ki plakátot???!!! :shock: :evil:

Aztán előbb hívott a kicsi párom, hogy ügyesek voltak és már be is fejezték a melót, úgyhogy megy fürdeni és jön haza! :D Éljen-éljen! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Lányok, 24 óra termését 2 óra alatt olvastam vissza... Látszik, csajos fórum!

Muffin, nagyon nagy kitartást kívánok nektek! Remélem, azért a másik doki tud valami biztatót mondani, na meg a genetikus.
Szorítok értetek+++++++++++++++

Marcsi, remélem, túl vagy már az infúzión, uh-n, és már nem görcsölsz!!! Ne ijesztgess itt minket! Mindenkit aggódva várunk vissza!

Maverick, de jó, hogy otthon lehetsz! Majdnem azt írtam, hogy itthon, velünk... :D

Vidokata, nagyon tetszik a babakocsi, amit vettetek, és nagyon jó áron volt!!!!!

Lányok, a tegnapi tortám legalább annyira szép volt, mint amiket ti küldtetek fotón... De persze a fényképezőgépünk lemerült, úgyhogy kép az nincs róla. Végül nem feketeerő lett, hanem málnakrémes... és gyönyörű!!! Annyit ettem belőle, hogy csak na, meg is állapítottuk, hogy az eddig kóstolt tortákat mind lekörözi!

Ja, igen, az apás szüléshez: az enyém férj sem akart bejönni, nem is erőltettem (nem bírja a kórházat), hasonló okokból, amit a Kata írt. De aztán velem jött a ctg-re meg együtt sétáltunk, és végül bejött a szülőszobába is... onnan meg nem engedtem ki. Egyszer ki akart menni vízért nekem, de fogtam a kezét és könyörögtem neki, hogy ne hagyjon ott egyedül szenvedni... és nagyon hősiesen bent maradt, és szorította a kezem végig, meg el is vágta a köldökzsinórt.
Utólag azt mondta, megérte neki, csak nem tudta, hogy ennyire véres ez az egész (én észre sem vettem, hogy volt vér is)
úgyhogy a tartózkodó férjecskék is esetleg meggondolják magukat!
(bár most a másodiknál még nem kérdeztem az enyémet, hogy bent lesz-e... lehet, megint nem nagyon akar)

KépKép
szkagi

Sziasztok!

csak épp egy picit jövök, aztán bebújok az ágyikóba mert ráz a hideg :( az este meg a buksim fájt egy picit
remélem nem üt ki rajtam v.mi virózis ha már eddig sikerült elkerülnie :?
Én is megebédeltem végre: parileves, hagymás máj+puliszka
Meg lement egy Cola is- cukormentes :lol:

VidoKata!
nagyon szuper a babakocsi! :wink:
én még nem vettem, de avval még nem is sietünk annyira, pláne ha újannon vesszük, ne ketyegjen hónapokkal előtte a garancia

Babuli!
Pihent agyad van! :lol: :lol: :lol:

na megyek lányok vízszintesre helyezni magam
majd később még jövök
Pussza

Kép
kimma

Sokan írtátok, hogy milyen szőnyeget tesztek a babaszobába. Leírom, mi hogy jártunk, csak hogy számítsatok erre is.
Nálunk is volt csudaszép szőnyeg, de Szonja a tisztábatevés alatt rendszeresen kakilt egy akkkkorát, hogy sikálhattuk a szőnyeget :shock: talán hihetetlen, de akár 1 méternyit is el bírt kakilni :lol:
az elsőnél röhögtünk, a másodiknál is, a harmadiknál már csak apa sikált, a negyediknél elhatároztam, hogy felszedem a szőnyeget. Már úgyis csupa domestos volt.
De vigyorogtunk azon, hogy a gyerek már születése után gyakorlatilag "szobatiszta", vagyis pelenkatiszta. Megvárja, míg levesszük róla a pelust, aztán nyomja, ahogy kifér...

Hallottam már olyat is, hogy a szemközti falat kakilte le ugyaníyg a kölök... :wink:

KépKép
szkagi

nem egyszerű pihenni, meg feküdni egész nap :evil: halálra unom magam.....de inkább itthon mint a kórházban....

Kép
Kép
h. szilvi

hat siekrult elolvasnom a torteneseket amig nem voltam.

Nem semmi mennyisegu ruhaja lesz nehany babonak. en meg azt hittem nekunk sok van, de ezek szerint nagyon nincs. Nekunk 4-5 nel semmibol sincs tobb egy mereten belul.
Ha megis fiu lesz, akkor tudunk kolcsonkapni sokat, ha meg lanyka akkor meg veszunk majd a 62esbol. Mostanaban mar ne merek vevesre gondoolni, mert fogalmam sincs milyen nemu. Mert ok az orvos szerint talan lany, de a has formaja alapjan, minden "temaban jartas" ember szerint fiu.

NA jott aratnom.
MAjd kesobb!
Vendég

sziasztok!

mindjárt visszaolvasok, látom irtatok mig nem voltam :D
mily meglepő :D :D

lányok, olyat aludtam!!! ledőltem itt a kanapén, de kényelmetlen volt a pocimnak. átmentem a hálóba.
tudjátok ahol az uj ablak van. még nem költöztünk ki belőle egyenlőre :D

szóval függöny nincs feltéve még mert még tapétázni kell, meg festeni.

ledőltem kicsit pihenni, hátha tudok aludni. most keltem... tiszta viz a nyakam :D
besüt 11től mig le nem megy a nap. és ugy megsütötte a kobimat :D
de aludni nagyon jó volt. máskor is rendszeresítem a délutáni sziesztámat oda :D :D

Kép

Kép
timi1982

anyjuk!
Pedig mikor néztük a képedet az iwiw-en pont azt mondtam hogy neked milyen lányos hasad van.... és én ugy is érzem, hogy nektek lány lesz! Nekünk meg fiu! :) Na, aztán majd kiderül.....de talán neked még kiderül az uh-n.... nekem majd csak szüléskor!

d.dodó

Kimma, pihenj, gyógyulj!
A nyavalyás influenzára is a legjobb a pihenés.

KépKép
szkagi

Én is jót aludtam most!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 13:06-kor.
Vendég

Vidokata!
Én is mindig ettől rettegek, sajna az én párom is két műszakba dolgozik, és nagyon utálom mikor éjszakás. Ugy volt hogy ma mennie kell, de aztán kiderült hogy holnap nappalos. Ugyhogy nagyon örülök. :P

Kép
linda24

Vidokata, Linda! Ettől Én is félek mert a Férjem igaz, hogy nappalos de kétrészes számot jár(buszvezető)! Ráadásul nincs kocsink és ha Nálam beindul a szülés akkor sem biztos, hogy betud jönni mert az utasoknak mégsem mondhatja, hogy bocs de innen nem megyünk tovább mert szül a feleségem és megyek hozzá! :oops:
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 13:07-kor.
Vendég

Dodó: lehet földhözragadott vagyok de én nem hiszek ebben a pocak alakja alapján megmondom fiú vagy lány ügyben! :D :D
Vendég

Lányok, ne izguljatok, azért nem úghy van az, hogy ygere buci, hamm bekaplak. Először vannak mindenféle előjelek, amikor mondhatjátok az embernek, hogy ma már inkább el se menjen. Na meg akinek nem kell gyerekeket elhelyezni.... tán egyszerűbb.

potyka

Potyka! A férjemnek elöző hónapban le kell adnia a következő hónapra kért szabadnapokat és szabit! Akkor tudja csak megoldani, hogy ne kelljen mennie ha valaki betud helyette ugrani de csak akkor ha időben szól! Igyekszem Szabival megbeszélni, hogy mikor jöjjön, hogy lehetőleg Apa is otthon legyen Velünk amikor menni kell! :D
Vendég

Potyka: persze igazad van! Csak én mást nem engednék be a szülőszobára, viszont nem szeretnék egyedül lenni. Meghát ha már elment (24 óráig nem jön vissza, az alatt meg azért még az első gyerek is megszülethet) de no para, ebben is pozitív gondolkodás lányok!!!!!
Vendég

Huuu, én egyszer el nem kezdtem vajúdni, míg minden és mindneki a helyén nem volt. :lol: AZ első gyereknél még apánk minden vasárnap láthatáson volt. Az még az ügyeletnél is fixebb program. Mikor kezdődött???? VAsárnap este nyolc után. Másodiknál úgy kellett kirobbantani. Harmadiknál szintén gyerekeket elpasszoltam, mert hittem, hogy magzatvíz, de nem az volt, benntartottak, másnap éjszaka zsupsz három óra alatt megszültem. Negyediknél meg az utolsó két hétben minden áldott reggel hallgathattam, hogy csak ma ne... És tény, kihúztam addig a szombatig. :lol: És csak azért könyöörgtem, hogy burokrepedéssel induljon, nehogymás hazaküldjenek, hogy mit akarok, és tényleg.

potyka

Én is parázok, h itthon legyen apa és még a gyerköcöt is le kell paszolni valakinek! HUUU, ebbe még belegondolni is.....
:roll:
bencuri

Lányok ez nem az én napom, biztos ez a hülye idő! mostmár a fejem is fáj!
bencuri

hát nálunk remélem "egyszerű" szülés lesz.mármint ezt az egyeztetést beleértve.

nyusziapu rajtra készen fog állni. dolgozik, de rajtra készen :D
apás szülésünk lesz, ő tuti bejön. nagyon várja már.
és olyan a munkája is hogy el tud szabadulni. csak egy telefon neki hogy jöjjön, ha éppen nincs itthon.

ha netán debreceni értekezlet lenne azokban az időkben, azokra nem fog elmenni, nehogy baj legyen...
előre láthatólag ez az egy ami kicsit bonyolultabb lehet. ha egerben van, akkor nincs gáz :D

a szülésznőnk meg a háztömbben lakik. majd lifttel megállunk azon a szinten és összeszedjük :D :D
nah de tényleg, remélem ő is jön hamar és számíthatok rá.

Kép

Kép
timi1982

VAlaki elküldené nekem az iwiwwea listát? Mondjuk itt privát üzenetben. :)

potyka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?