Lányok, 24 óra termését 2 óra alatt olvastam vissza... Látszik, csajos fórum!
Muffin, nagyon nagy kitartást kívánok nektek! Remélem, azért a másik doki tud valami biztatót mondani, na meg a genetikus.
Szorítok értetek+++++++++++++++
Marcsi, remélem, túl vagy már az infúzión, uh-n, és már nem görcsölsz!!! Ne ijesztgess itt minket! Mindenkit aggódva várunk vissza!
Maverick, de jó, hogy otthon lehetsz! Majdnem azt írtam, hogy itthon, velünk...
Vidokata, nagyon tetszik a babakocsi, amit vettetek, és nagyon jó áron volt!!!!!
Lányok, a tegnapi tortám legalább annyira szép volt, mint amiket ti küldtetek fotón... De persze a fényképezőgépünk lemerült, úgyhogy kép az nincs róla. Végül nem feketeerő lett, hanem málnakrémes... és gyönyörű!!! Annyit ettem belőle, hogy csak na, meg is állapítottuk, hogy az eddig kóstolt tortákat mind lekörözi!
Ja, igen, az apás szüléshez: az enyém férj sem akart bejönni, nem is erőltettem (nem bírja a kórházat), hasonló okokból, amit a Kata írt. De aztán velem jött a ctg-re meg együtt sétáltunk, és végül bejött a szülőszobába is... onnan meg nem engedtem ki. Egyszer ki akart menni vízért nekem, de fogtam a kezét és könyörögtem neki, hogy ne hagyjon ott egyedül szenvedni... és nagyon hősiesen bent maradt, és szorította a kezem végig, meg el is vágta a köldökzsinórt.
Utólag azt mondta, megérte neki, csak nem tudta, hogy ennyire véres ez az egész (én észre sem vettem, hogy volt vér is)
úgyhogy a tartózkodó férjecskék is esetleg meggondolják magukat!
(bár most a másodiknál még nem kérdeztem az enyémet, hogy bent lesz-e... lehet, megint nem nagyon akar)