Új privát üzeneted érkezett!

Babuli! :D Jó a topik talis kép! Én ott vagyok hátol, amelyik már kidőlt! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K...va jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem lesz focista! Profi snookeres lesz! Abban van a pénz!
20150601134430

Egyébként jót tornáztam, annyira szuper az a gyógytornász aki tartja. Megnézte ma a gerincemet is, szerencsére nincs semmi baja, se gerincferdülés, se semmmi. De most hogy kenem, meg egy kicsit tornázok is, sokkal kevésbé fáj.

Én még nem kezdtem el mosni a babarucikat, pedig lehet, hogy nem kéne a legvégére hagyni. Ti mekkora méretig mostok?

Kép
Kép
patr

Patr!
Melletem vagy a képen! Én emlékszem rád a taliról!
20150601134430

Viki, gratula a hízásodhoz, illetve ezt nem is lehet hízásnak nevezni. Ha így folytatod, szülés után kevesebb leszel, mint a terhesség előtt! :D

Kép
Kép
patr

voltam tegnap dokinál, nos lehetne jobb is :? a méhszáj éppen nem nyitott de 1000 és 2000 között van, sokáig is vizsgált és ráncolta a homlokát is, nézett uh-t is, a baba nőtt viszont nem tudom mit nézett és miért (pedig mondta) adott gyógyszert, egy hónapig kell szedni, valami értágítót, két hét múlvára visszarendelt, szigorú pihit tartok mostantól :( , remélem segít
ha tovább rövidül akkor engem is befektetnek, azt meg nem szeretném....

Kép
Kép
h. szilvi

Patr! Ott vagy Te is nézd csak meg jobban! :wink:

Kriszti! Bíztam benne, hogy tetszeni fog! :D

Viki! Akkor gazdag lesz! Kár, hogy nem lányom lesz! Pocak Lackó jó parti lenne! :wink:
Vendég

Pattikám!
Én fogantatás előtt a stimuk miatt felrántotam 10 kg-ot, tehát vannak tartalékaim.

De az uram mindig dícsér, hogy milyen csini vagyok, és hogy tényleg nem híztam sokat. Ő a főkritikusom.
20150601134430

H.Szilvi! Sajnálom, hogy Nálad is probléma van a méhszájjal! Pihenj sokat!
Vendég

csak bekukkantani vagyok:(
de vegigolvastam a tegnap este ota irtakat.
Muffin irasan jot bogtem, es elgondolkodtam azon, hogy en a megelti testi fajdalmakotl teljesen padlon vagyok, ok pedig ezt az oriasi lelki terhet igy viselik es alljak a sarat!

Muffin: peldaerteku par vagytok! Isten aldjon meg Titeket!
Vendég

ja és túlségosan lennt van a baba, nem szabadna ennyire lennt lennie, nem beszélve arról hogy azért nem éreztem mostanában mert egyenesen állt, taposva a méhemet, azért fájt mostanában odalennt mindenhol...a jó hír hogy éjszaka úgy tünt megfordult :D

Kép
Kép
h. szilvi

Babu!
Szabi még lehet az edző társa! Aztán ő is degeszre keresi magát ;)
20150601134430

amugy itt is csoda ido van, de sajna nekem rossz napom. A koldokomben van a draga tegnap este ota, es lepni nem igen tudok.
Marpedig mndjart indulnom kell a suliba.

Kakaoscsigan en is tul vagyok! De felment az ara:( a disznok!

No mentem 5 utan meg leszek!
Vendég

Babu! Tényleg már emlékszem! Tudod kihagy a memóriám. Biztos a terhesség miatt... :D

Kép
Kép
patr

Szilvi!
Pihenj sokat!!!
20150601134430

Viki! Az sem rossz ötlet! Amíg Ők edzenek addig a Mamik csacsognak! :D
Vendég

Babu!
Megbeszéltük! ;)
20150601134430

Most megyek mert készítem a kaját! Melegszenyát rendelt Apa!
Később még jövök! Jók legyetek!
Vendég

Viki, örülök, hogy legalább te emlékszel, mert én... :D

Kép
Kép
patr

Viki, Babuli, ebből a sok pénzes buliból az én fiamat se hagyjátok ki!
Csacsogni meg én is tudok! (egyesek szerint túl sokat is :D :D

Kép
Kép
patr

Én is megyek odadobom a gyümilevest, de fél szemem rajtatok van!
20150601134430

Én meg a változatosság kedvéért megyek dolgozni!
Jók legyetek, amíg én húzom az igát!

Kata! köszi a receptet, sajnos ez sem egy fogyókúrás turmix! :D

Kép
Kép
patr

Hmmm....gyümileves....nehogy az legyen hétvégén! :P Csak az a baj, hogy apa nem szereti. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Csinálj magatokért ;)
20150601134430

Szerintem az lesz, hogy egy kicsit csinálok magamnak.

Pár napja megint csak a savanykásabbakat kívánom inkább. Ez nem is baj, mert így könnyebb lesz átvészelni a diétát.
Csak a hétfőn legyek túl! Nem tudom hogy fogom kibírni, hogy hatszor szúrnak egy nap alatt... Ilyen erővel beköthetnének ilyen bigyót is a karomba és néha leszívnának kicsit... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Arra figyelj oda, hogy hétfő előtt se egyél nagyon sok édességet.

Timi!
Merre jársz? Nem szokták 2 napot kihagyni.

Wera!
Sztem megint becsucsult a filmen ;)
20150601134430

Igen, a múltkoriból tanultam. Ezentúl minden vérvétel előtt visszafogom magam. Bár így diéta előtt nincs nagyon mit.

Olyan szép idő van kint! Remélem hétvégére is ilyen marad!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hali lányok!

visszaolvastam. de mindenkinek külön-külön reagálni nem tudok.

muffin!
szorítok értetek! és sok erőt, bátorságot, kitartást kívánok nektek!

viki!
köszi a hiányolást, de kicsit behavazódtam :oops: :oops:

a legközelebbi pingvintalira most készítem a sütit :D

marcsi!
bent remélem az infuzió segíteni fog! ++++ drukk!

én! :D
szóval kicsit behavazódtam... tegnap reggel nyakamba vettem a várost. nagyon szép napsütéses idő volt és gondoltam vásárolok egy kicsit. anyával megbeszéltem hogy bent talizunk, ne egyedül mászkáljak.
néztem hazahozós rucit... hát még mindig nem találtam meg :(
találtam egy macisat, meg egy zsiráfosat. a zsifárosat tudjátok, az menő itt a fórumon :D a macis is olyasmi. macifej a sapija, a rugin meg mackók vannak. de még várok vele, hátha... anya vszínű megy még pestre szülésig, meg nagynéném is jön addig hozzánk. majd valamelyiknek mondom hogy nézzen nekem nyuszisat pesten :D
aztán vettünk még két kiscipőt :D nagyon cukik. majd hozok fotót ha kismostam a babaruhákat. akkor majd cisnálok egy csomót :D
meg vettem neki egy kissapkát meg egy kispólót.
anyától meg kaptam előnévnapra egy köntöst. az lesz a kórházi köntösöm. 1500 ft volt :D
meg megleptem magam egy topánkával. ilyen rohangászós, lapossarkú topánka. tök kényelmes. sajnos a másikat annyira eljártam, hogy hétvégén vettem észre hogy egy kicsit kilyukadt a talpa :oops: 8) :shock:

jah és nyusziapu is kapott zoknikat :D (szegény mostanában mindig lemarad a bevásárló listáról)

fél4-re meg egy sráccal időpont volt egyeztetve, megbeszélés ügyében. ilyen aloeverás akármire. nah 4-ig vártam a páromnál, nem jött ugyhogy hazajöttem főzni. este 7-re lett kaja.
magamnak csináltam töltött karalábét, nyusziapunak meg májat aprókagylóval. gyümilevst is akartam, de ara nem maradt se energiám se időm :oops:
utána valami 8 körül ágyba is zuhantam.
ma reggel megint vásárolni voltam. kerestem kerek babapiskótát a lidlben (persze nem kaptak), mert sütit akartam gyártani a hétvégére.
de vettem hasonlót, meg epret, meg eperdzsemet. ugyhogy most meg sütigyártás van.
hétvégén megyünk anyósékhoz, és csinálok egy kis meglepi sütit :D

nah jó hosszant irtam hogy mi történt velem :D pesze semmi extra nem volt benne. a vásárlást leszámítva :D :D

jah és vettem textilpelust! nem tescosat, mert azon átlátni!!! találtam bababoltban 280ft/db-volt. 5 db-ot vettem. de legalább sűrű! persze a gyerekt nem csomagolnám bele, mert a trutyit nem szívná fel, de remélem a büfinek meg a nyálnak elég lesz. a tescos egy nagy sz@r. már bocsi, ha valaki ott vette, de az tényleg átlátszós!!! és szerintem ennyiért ilyen minőség nem is volt drága.

igérem ma még benézek és dumcsizok veletek! most megyek vissza sütit gyártani :D

jah és hétvégén is rátok tudok nézni, mert van net anyóséknál. persze ha időm engedi :D

Kép

Kép
timi1982

Babu! Jó volt a tali! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi! Tényleg pihenj sokat! Milyen gyógyszert kaptál?

Én kicsit összerámoltam meg elmosogattam most megyek teregetni!
Annyi ruha van és ezekből a kicsikből mennyit befér egy adagba????
Lehet kihullik a hajam mire kirakom,csak a zokni kb. 30 pár!!!!
A tegnap megszáradtakat meg ki kéne vasalni mert aztán baromi sok lesz egyszerre!
Bár azok jók,csupa türi meg takaró,hamar meg lesz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én 68-ig mosom egyenlőre a többit átvittük Anyósékhoz,azok is tiszták de majd azért átmosom mielőtt ráadom!

Én is melegszenyát ettem reggel meg tegnap este is,mára meg kifőztem tésztát,sajtos-tejfölös lesz és kész!
Én imádom,csak az a baj,hogy olyan sajt egér lettem,hogy mindjárt elfogy,kénytelen leszek boltba menni is,pedig nem akartam!
na mind1,végül is szuper idő van!

Megyek teregetni aztán jövök!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!Megjöttem a dokitól.Minden ok.3100-es továbbra is a méhszáj.

Tutira kisfiú.BPD:80mm
FOD:102mm
HC-ez nem tudom mi:287mm
AC:ezt se tudom mi:262mm
FL:58mm.
Súlya:1596+-230gr.

Ahogy néztem az adatok alapján nagy a buksija,és lehet ő is nagy babó lessz :?

Kép
Kép
Kép
kike

30 hetesen kinek mennyire saccolták a babóját?Csak hogy legyen viszonyítási pontom.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
HC:fejkörfogat
AC:haskörfogat

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na kiteregettem, majdnem jól saccoltam,nem 30 "csak"24 pár zokni volt!
+3pár kesztyű+2 előke+2sapi+3 szabadidő+13rugi+11 bady+2kardigán+1mellény+3pulcsi+1poló+és egy kertésznaci!
És még van 2 szatyor!
Durva lesz ezt vasalni,meg hova teszem amíg nincs kész a bútor!!
Ja és persze csak azért mert jó a mosógép és ennyit kimostam és kiteregettem most beborult és mindjárt esik!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kike! Örülök,hogy minden rendben,tök hasonló adataink vannak!
Nekem 2000-esnek mondták a méhszájat,de aztmondták tökéletes!

BPD:77mm
OFD:100mm
HC:287mm
AC:270mm
FL:53mm
sálybecslés:1663 gramm

A HC és Ac asszem az egyik a has a másik a mellkas körfogata.

Kép

Kép
ibm

sziasztok

nagyon sz@rul aludtam olyan hányingerem volt
most aránylag jo

most ment el a barinöm és hozott egy csomo rucit 3 nagy zsák és ez mind kicsi ugy hogy mi semmit nem veszünk egy haza hozost legfejjebb el kell kezdenem mosni nekem is nehogy apára maradjon :D :D :D

én 62 ig fogok mosni ugy döntöttem de hogy hová rakom gözöm nincs apa nem rakta össze a kombi kiságyat abbba lehetne pakolni :twisted: :twisted:

lehet hogy valami tároloba teszem addig nem tom.
viszont fözni még nem föztem semmit a piciknek spagettit szeretnék kaptam spárgát.

valami ötlet???????????
rántva nagyon fini azt tudom

csajok akinek gondja az tényleg tartsa be amit a dokija mond mert fontos csak igy tudja kihuzni minél tovább egyben

én már csak tudom :) :) :) :)

akinek kell megy a sok drukk :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Képimg][/url]
Kép
ronix

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Krisztinának van igaza!
AC:haskerület
HC:felkerület a fülek magasságában

Kép

Kép
ibm

Ibm,Kriszti:köszi :D

Akkor tényleg úgy néz ki hogy kicsit nagyobb a buksija :) Sebaj,attól még ki fog jönni :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Tényleg Bencuri!
Mi lett a ruháiddal?
Fehér lett?

Hajrá Ronix!
Szerintem kezd el!

Kép

Kép
ibm

Kike! Miért nagyobb?????????
Ugyanakkora mint nekünk!
Ne ijesztegess!!!!!!!!!!
Ki mondta,hogy nagy?
A BPD is tök jó 82-ig!!!

Kép

Kép
ibm

huh ahogy itt hallom a ruhák mennyiségét én le vagyok maradva... azt hittem hogy milyen sok ruhánk van, de ezek szerint mégse.

mondjuk nekem is van 68-as és még 74-es is benne. és ezeket összeadva talán együtt sincs annyi mint itt egyesek mosnak :D

lehet el kell még mennem begyűjtő körútra?? :lol: :lol: 8) 8)
mondjuk mi csak egy helyről kaptunk egy pár ruhát. onnan is inkább tipegőket és nem bodykat. nyárra meg szegény nem akarom éjjel nappal tipegőbe rakni.
lehet még elmegyek egy két bodyt turni.
ugyis imádok az én kicsi fiamnak vásárolni. :D

jah egyébként épp tegnap gondolkodtam rajta, hogy mi van ha nem is kisfiú?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
végülis még csak egyszer mondták hogy az. de ott tutira az mondták, meg mi is láttuk 2d-n a micsodát. persze egy első kismamának mutathatják :D elhiszi :D

Kép

Kép
timi1982

Timi! Mi 4 helyről kaptunk és az egyik helyen ikrek vanak,tehát 5 gyerek után!
Az újak már külön vannak!
Mindent elfogadtam mert többen kidobták volna meghát nagyon szépek,de szerintem a felét nemtudom majd ráadni! :lol:
Apa mindig azon röhög,hogy egész nap öltöztethetem majd!
És a barinőm még ígért egy zsák kisruhát!!!!!!!!!!!
Lehet,hogy azt már nem hozom el!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép

Kép
ibm

Ibm:csak azért mondom hogy nagyobb,mert mert a mamanetes táblázat szerint a 30 hetes babónak:76mm,és a 31 hetesnek:80mm.És én ma töltöttem be a 30-at.

Kép
Kép
Kép
kike

Apát megettetem és útnak inditottam mert ment dolgozni!

Timi! Nem semmi körútad volt tegnap nem csodálom hogy estére hulla voltál! Nekem sincs sok ruhám de mindenki azt mondja, hogy nem kell sok mert úgyis hamar kinövi! Én amúgy egy kicsit félek hogy kevés lesz. :oops:

Ibm!Örülök, hogy tetszett a tali! :D

Kike! Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!

Nekem 29. heti méreteim vannak!

BPD:77mm
FL:53mm
AC228mm
Súly:1300gramm

Ruhák: Én 86-osig fogom kimosni őket vagyis már Anyu mossa mert a költözés miatt nem cipeltük át hozzánk hanem ott van Náluk! :D
Vendég

hát irigyellek nagyon!

mi nem kapunk sehonnan, csak errőll az egy helyről. de innen is max. 15-18 ruhácskát ha kaptunk.

jo lenne ha nekem is adna valaki :D még jó hogy van egy turci ahol hétfőnkén 800 ft/kg, kedden 600 ft/kg, és igy tovább csökken. pénteken már csak 200 ft, persze kisruhákért hétfőn vagy kedden kell menni. de még igy is nagyon olcsó! ugyhogy ezzela bolttal nagy szerencsém van.
habár kabátkák, ingecskék nem nagyon vannak. inkább tipi, body, meg ingecskék, és elvétve néha nadrágok.

de ennyiért persze ne is várjak már megváltást :D 8)

Kép

Kép
timi1982

Meg neked a BPD:77,nekem meg 80
Csak nem akarok egy 5 kilós babót szülni :roll: Elég volt a 4.26-ot is. :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Menj fel a www.timmermann.hu oldalra ott ha beírod a szülés várható időpontját akkor kiírja, hogy mik a terhességi hétnek megfelelő átlagos méretek!
Vendég

babuli! néha én is azon parázok hogy kevés lesz. mindenki azt mondja hogy ez bőven elég, de én azért aggódok mert tudom hogy mennyi nagyobb van bene, amit eleinte ugyse tudunk hordani.
és persze az elején kellene sok, mert akkor mint gyakorlatlan anyuka még én is balesetet okozhatok, hát még az én gyakorlatlan kis manóm :D nah szépek leszünk ketten együtt :D :D ki tudja miben fogunk uszni egész nap :shock:

Kép

Kép
timi1982

Babuli:köszi :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Ami- nem segítet a 90fok sajna! Marad a domestos, csak ma nem volt erőm belerakni mert nagyon hányingerem van, sőt a reggeli is visszajött! :(
Megyünk ebédet melegíteni mindjárt itt van apa!
majd jövök!
Kike gratula a jó eredményekhez!
bencuri

Timi! A barátnőm mondta, hogy nekik a legtöbb átöltözés 3 volt 1 nap alatt az is csak egyszer! Remélem többször Nekünk sem kell! :D

Kike! Szívesen! :D

Bencuri! Sajnálom, hogy nem akar kijönni! Remélem a domestos segít!
Vendég

Kike!
Grat a jó értékekhez!

Timi!
Jó, hogy előkerültél. A menőke miatt nem irigykedem.

Én szundikáltam kicsit, jól esett.

Lassan megyek szépülni (hajat vágatni és festetni).
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?