hali lányok!
visszaolvastam. de mindenkinek külön-külön reagálni nem tudok.
muffin!
szorítok értetek! és sok erőt, bátorságot, kitartást kívánok nektek!
viki!
köszi a hiányolást, de kicsit behavazódtam
a legközelebbi pingvintalira most készítem a sütit
marcsi!
bent remélem az infuzió segíteni fog! ++++ drukk!
én!
szóval kicsit behavazódtam... tegnap reggel nyakamba vettem a várost. nagyon szép napsütéses idő volt és gondoltam vásárolok egy kicsit. anyával megbeszéltem hogy bent talizunk, ne egyedül mászkáljak.
néztem hazahozós rucit... hát még mindig nem találtam meg
találtam egy macisat, meg egy zsiráfosat. a zsifárosat tudjátok, az menő itt a fórumon
a macis is olyasmi. macifej a sapija, a rugin meg mackók vannak. de még várok vele, hátha... anya vszínű megy még pestre szülésig, meg nagynéném is jön addig hozzánk. majd valamelyiknek mondom hogy nézzen nekem nyuszisat pesten
aztán vettünk még két kiscipőt
nagyon cukik. majd hozok fotót ha kismostam a babaruhákat. akkor majd cisnálok egy csomót
meg vettem neki egy kissapkát meg egy kispólót.
anyától meg kaptam előnévnapra egy köntöst. az lesz a kórházi köntösöm. 1500 ft volt
meg megleptem magam egy topánkával. ilyen rohangászós, lapossarkú topánka. tök kényelmes. sajnos a másikat annyira eljártam, hogy hétvégén vettem észre hogy egy kicsit kilyukadt a talpa
jah és nyusziapu is kapott zoknikat
(szegény mostanában mindig lemarad a bevásárló listáról)
fél4-re meg egy sráccal időpont volt egyeztetve, megbeszélés ügyében. ilyen aloeverás akármire. nah 4-ig vártam a páromnál, nem jött ugyhogy hazajöttem főzni. este 7-re lett kaja.
magamnak csináltam töltött karalábét, nyusziapunak meg májat aprókagylóval. gyümilevst is akartam, de ara nem maradt se energiám se időm
utána valami 8 körül ágyba is zuhantam.
ma reggel megint vásárolni voltam. kerestem kerek babapiskótát a lidlben (persze nem kaptak), mert sütit akartam gyártani a hétvégére.
de vettem hasonlót, meg epret, meg eperdzsemet. ugyhogy most meg sütigyártás van.
hétvégén megyünk anyósékhoz, és csinálok egy kis meglepi sütit
nah jó hosszant irtam hogy mi történt velem
pesze semmi extra nem volt benne. a vásárlást leszámítva
jah és vettem textilpelust! nem tescosat, mert azon átlátni!!! találtam bababoltban 280ft/db-volt. 5 db-ot vettem. de legalább sűrű! persze a gyerekt nem csomagolnám bele, mert a trutyit nem szívná fel, de remélem a büfinek meg a nyálnak elég lesz. a tescos egy nagy sz@r. már bocsi, ha valaki ott vette, de az tényleg átlátszós!!! és szerintem ennyiért ilyen minőség nem is volt drága.
igérem ma még benézek és dumcsizok veletek! most megyek vissza sütit gyártani
jah és hétvégén is rátok tudok nézni, mert van net anyóséknál. persze ha időm engedi