Sziasztok,
Zsófinak boldog névnapot kívánunk mi is!
Zsuzsi: remélem azóta már Ti is jól vagytok! Ez a hét nekünk nem jó sajnos, mert du fogászatra megyek.
Meli: azért jó, hogy már hallani rólatok is! Sajnálom, hogy Dani megint hurutos. Az anyák napi képeket láttam, nagyon kis szép volt a Lilla. Húúú, én már látom magam, hogy hogy fogok bőgni az anyák napi ünnepségeken.....
Móni: hogy vagytok?
Kata: ne bosszants már!!!
Nem is tudom, hogy miért kérsz ennyiszer elnézést... szerintem minden nagyon jól és simán alakult. Nah, nagy dolog, hogy Márk még elalvás előtt lejött játszani picit, s hogy hajnalban játszott... Este mondtam, hogy ágyút is lehet dörgetni P mellett, akkor már olyan mélyen alszik, mint a bunda. Én simán szoktam porszívózni olyankor.... Reggel meg felébredt... semmi baja nem lett, mert egyszer korábban kelt....
Szerintem mind a két gyerkőc nagyon ügyi volt!!!
Friday: merre vagytok?
Mangora: nah én kész vagyok! EZ a motorozás.....
Nagyid hogy van Bcsabán?
Vick: olyan jókat szoktam mosolyogni az FB-s beírásaidon....
Nagyon kis édik a csajok is!
A vasalás nálam még várat magára, vagy önző módon anyura..
Jah, s tényleg jó lenne egy talit összehozni mikor Vácon lesztek!!!
Ági: sulival hogy állsz?
Rólunk:
az arcom sokat javult, de foltos még. Lassan kezdem megszokni és nem gondolom azt, hogy mindenki ezt nézni. Házkeresgélés: abban maradtunk, hogy adunk magunknak egy hónapot. Addig keresgélünk, s ha nem találnánk, akkor maradunk és esetleg hívunk egy belső építészt és még valakit, hogy hogyan lehet a lenti részt és az udvart okosabban kihasználni! S akkor ebbe ruházunk be. A hétvégén megnéztünk 4 vagy 5 házat, de a hirdetés szövege és a valóság köszönő viszonyban sem voltak egymással. Alsónémedin volt egy ház, amibe én beleszerettem, épp csak az udvar volt majdnem akkora, mint a miénk....
Ja! AZ udvarunk kb 120nm, de az a rossz benne, hogy U alakú, s épp ezért nem lehet igazán jól kihasználni. (csak így adtak anno építési engedélyt...) A kutya miatt el kellett kerítenünk hétvégén az első részt (aki volt, az tudja
(felhívás a keringőre)), olyan jó érzés, hogy ott lehet egy kicsit szépíteni, gondozni..... Tavaly még nem volt kutya, akkor A nem akarta, mert miért akarok még több virágot, még kisebb lesz az udvar..... most megbeszéltük, hogy az egyszem szomszéd aki még belát és folyton jövés-menés van náluk mellé ültetünk tujákat. Épp akciós lesz szombaton a Lidl-ben.
A kerítés tetejére meg teszünk futómuskátlit... Tavaly ilyet még nem lehetett, mert mit fognak szólni...?
Petra szerencsére vígan éli világát. Viszonylag sokat vagyunk kint, akkor aztán van minden: homokozás, csúszda, pancsi, kutya, viráglocsolás..... Ha bent vagyunk akkor mostanában folyton babázik vagy macizik. Mindent velük csinál, és eteti, itatja, hintáztatja, táncoltatja, bilizteti őket... zabálni való. Nálunk dvd-ben nagy Elmo őrület van. Én a falra mászok tőle, de be kell lássam, hogy ez nem az én döntésem egyedül...
S egyébként meg sokat tanul belőle: öltözködés, fogmosás, számolás, akkor most már teljesen érti a butaság fogalmát, mert ebben van Nudli úr, aki mindig butaságot csinál.... szóval összességében nem rossz, csak én már kis koromban is utáltam..... S ami még érdekes, hogy mindent megértet, mindent kifejez, de stabilan szerintem kb 10 szót használ, azon kívül mindennek az elejét, ill. ha megfeledkezik magáról (játék, hiszti) simán kimond egész sok szót.
Szép napot Nektek!
Puszi: