Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jól eltűntünk megint mindannyian!!!

Hogy telt a hétvége és mit terveztek a mostanira? Zsuzsi hogy vagytok?

S Ti Móni? S a többiek?

Nálunk most is zajlott az élet. A múlt hét közepe az nagyon pocsék volt! Vagy a vasárnapi szülinapon az egyik torta, vagy a hétfői vacsinál a sajt (ezekből nem evett Petra) rossz volt. Kedden A is meg én is teljesen kidőltünk: hasmenés, hányás, én estére be is lázasodtam, fájt mindenem..... Szerdán iszonyatosan fájt a fejem + maradt az émelygés. :S Ezen a két napon anyum jött át Petrázni, mert neki szerencsére semmi baja nem volt, de a kedvenc játéka a hasamon mászás, ugrálás lett. Aztán hétvégén megint mászkálás, A bátyjának a szülinapja..... szombat reggel egy piros folttal ébredtem jobb oldalon a nevetőráncnál, délutánra már a szám körül is pirosodott. Ez hétfő estére addig fejlődött, hogy kb a homlokom kivételével vöröslött a fejem. :( Tegnapra volt időpontom bőrgyógyászhoz, kb 2 hete kértem teljesen más miatt. Majd jött a jó hír: ekcéma. Persze két fajta.... Ciki, de a sokktól a nevét nem jegyeztem meg. :( Elidel-t írt fel, eddig kétszer kentem picit jobb. Persze nem mondott azon kívül semmit, hogy ha nem múlik vagy előjön újra menjek vissza, hogy mit lehet csinálni és mit nem. (mivel lehet tisztítani, kenni, smink, napozás, evés, ivás.... most bújom a netet)

Közben nézelődünk egy kicsit az ingatlanpiacon. Bár pénteken volt itt egy ingatlanos, aki egy kicsit elszomorított minket, bár nekem meggyőződésem, hogy többet ér a ház egy kicsivel, mint amit ő mondott... Céltelepülésnek Alsónémediben gondolkodunk egyelőre, de még egyáltalán nem jártunk mindent körbe. A fő ok, ami miatt változtatáson törjük a fejünket az az udvar mérete...

Gyertek-gyertek mesélni!!!

Szép napot Nektek!

Puszi

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!

Elkapott minket a hányós vírus. Vince tegnap, Eszter ma. Gép a szervízben, most az anyukáméról írok. Mennem is kell, csak jelentést adtam magunkról. :(

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Betegségeket sajnálom, Judit, Vick.
Ekcémát is :-(
JObbulást mindenkinek!

Mi megvagyunk, Zsófi már jól van, szerintem, de még tart az antibiotikum-kúra.
Nekem arcüreg-gyulladásom lett, kaptam egy hét Augmentint én is, Mikinek "csak" torokgyulladás köhögéssel, ő is kapott anitbiotikumot, csak enyhébbet. Mondta a hziorvos, hogy a látszattal ellentétben én vagyok a betegebb. M. úgy ment oda, hogy jaj, de rosszul van, panaszkodott stb., én meg csak meghúzódtam.

Ma voltam egy ált. szűrővizsgálaton, belgyógyászat, labor, nőgyógy., ilyesmi, remélem, minden rendben lesz.

Azért az élet nem áll meg, járok be az irodába. Hétfőn jött M. Anyukája, marad péntekig, hogy tudjak menni, mert Zsófinak a héten sincs napközi.

Judit, ha nem bánnád, a jövő csütörtökre halaszthatnánk a találkát?

Szép napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

mi is bejelentkezünk...

Vick, sajnálom a vírust,remélem gyorsan átmegy rajtatok.Meddig van ovi a lányoknak?Mennek vhová a nyáriszünetben?

Zsuzsi, ó, nem semi milyen betegek lettetek ti is, Zsófi mellett.
Amúgy itt is boldog Zsófi napot, tudom,hogy vasárnap volt :oops:
Anyósoddal el van Zsófi jól ezek szerint?

Judit,ekcéma,mi jöhet még.
Remélem elmúlik.A napsütés szerintem jót tesz neki.Este írok/hívlak,mi legyen a péntekkel,ok?

Mi ma voltunk a 18 hós oltáson+ eslő kullancs ellenin, fogzós nyügi alábbhagyott,ma gondolom az oltásoktól lesz nyűgös szegénykém.

Kismamánk hogy van?Móni, minden nap csak 1 szót írj,hogy megvagytok,izgulunk ám érted nagyon.

Most csak ennyi,bocsi, mosogatógép és 2 szatyor vár kipakolásra, fürdőt is kéne takarítanom,de legszívesebben elnyúlnék,míg Márk pihen.

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Köszönöm a hiányolást és az aggódást:)
Nem nagyon történt velünk semmi említésre méltó az utóbbi időben.

Ha megindulna a szülés, ígérem, vkit értesítek sms-ben, amúgy meg mi más baj lehet.

Vick!
Gyógyuljatok meg gyorsan!

Zsuzsi,
Jobbulást! Minden elismerésem, hogy ilyen hősiesen viseled.

Judit,
Rémes lehet az ekcéma:( az ételmérgezés miatt jött ki? Mit mondtak, egyszeri, vagy most már számítanod kell rá hosszabb távon is?

Drukkolok a nagyobb kertért, és hogy jó áron találjatok vevőt!

Ági,
Voltál felvételizni olaszból végül?

Kata,
Ma reggel mi is voltunk 18. hónapos oltáson, Dávid eddig nem volt nyűgös. Hátha megússzák.

A dokival kicsit elpoénkodtunk, hogy D. meningococcus oltása egyszerre esedékes a húga 2. hónapos oltásával.
Nagy "poén" lesz két síró gyerekkel a háziorvosnál:)

További szép napot!
Puszi
M.
monke

Hahó!

Rég nem írtam, de olvastalak Titeket :) Ez a hét elég húzós volt, de remélem most már kicsit egyenesbe jövök. Jövőhéttől vizsgaidőszak, szóval magamnak osztom az időmet :)
Amúgy minden oké, Bene kedden csúnyán elesett a bölcsiben, felszakadt a szája, pont akkorra értem oda. Most már sokkal szebb, és hamar túltette magát rajta szerencsére, szegénykém.

Zsuzsi, Zsófinak utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!! Remélem, már sokkal jobban vagytok, jól elkapott titeket a betegség :( Anyósoddal hogy jöttök ki ilyenkor?

Móni, hogysmint? Mi volt a CTG-n?
Nem mentem végül el felvételizni, egyszerűen képtelen lettem volna rá, a suli miatt is, meg hát készülni sem tudtam semmit, nem akartam nagyon leégni...

Mi hétfőn megyünk a 18. hós oltásra, ez járhat valami mellékhatással? Remélem minden gyerkőc könnyen átvészeli ezt is.

Holnap lesz a lánybúcsú, elég sokat készültem arra is, ajándékok, játékok... az utolsó pillanatban meg már ketten is lemondták, hogy jönnek. Vicc.
Azért remélem, jó mulatság lesz.

Vick, ójaj, remélem már jobban vagytok! Mindenkin keresztülment? Sajnálom :( Meg van már az összes jegyed?

Judit, hogy vagy, elmúlt az ekcémád? Remélem igen, és hogy nem is fog visszajönni!
Házkereséshez sok sikert, remélem találtok megfelelő házat, és jó áron el tudjátok adni a mostanit! Mekkora a mostani udvarotok? Nézelődtetek már?

Szép hétvégét mindenkinek, sok puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Hála Istennek gyorsan átment a gyerekeken a vírus. Mint kiderült,már egy hete volt a szomszéd csoportban is az oviban. Persze senki nem szól! Az ő csoportjukban most tombol, a 27-ből 14-en vannak. Vincusnak egy este volt csak hányás kétszer, Esztert jobban megviselte, mert a délelőtt alatt 7-szer hányt a lelkem, de azóta semmi. Illetve volt kis hasmenés, de nem volt vészes. Mi felnőttek még nem kaptuk el, remélem megússzuk.

Ági
Lazíthatsz egy picit, egészen amíg nem kell készülni a vizsgákra. :wink:
Meglett a maradék jegyem is. Hát ahhoz képest, hogy mennyit dolgoztam vele, nem értékelte a tanár sokra. De nagyjából mindenki hasonló jegyeket kapott, így gyanítom, hogy nem olvasta el a dogákat, csak rávágott valamit.
Mindegy, kész a félévem.

Judit
Hogy van az arcod?

Móni
Sokat gondolok rád az utóbbi napokban, mindenképp szólj valahogy, ha akció van! :)

Zsuzsi
Jobban vagytok?

Mi a 18 hós oltás után teljesen rendben voltunk, nem volt semmi gond, csak a combja dagadt be egy kicsit, de 2 nap múlva lement magától.

Megvolt az anyák napi ünnepség, persze megint nem bírtam ki sírás nélkül. Nem tudok ezzel mit tenni.

Betegség mentes szép napot mindenkinek! Jó idő van, ki a szabadba! :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Mi is kicsit náthásan (Marci), torokfájósan (Robi és én) vagyunk, de Marci azért gyűri a bölcsit :) Már megint jön egy foga szerintem, mert iszonyúan nyálzik! Még jó, hogy már ilyen jó idő van, így hamar megszárad az előke... már majdnem egy éve, hogy állandóan rajta van a nyálzás miatt :(De még 8 fog hátra van...

Muszáj elmesélnem nektek, hogy Robi beiratott engem egy kétnapos motoros vezetéstechnikai tréningre és a jövő hét végén lesz. Erről csak annyit kell tudni, hogy majdnem 3 éve letettem a jogsit, de még csak kb 100 kb-t motoroztam :D Vicces lesz nagyon, ahogy bénázok majd :D:D:D

És egy gondolatébresztő:

Hogy várhatnánk el, hogy a gyerekek hallgassanak a szüleikre?! Tarzan félig meztelenül él, Hamupipőke éjfélkor jön haza, Pinokkió folyton hazudik, Aladdin amolyan tolvajféle, Batman 320 mérföld/órával vezet, Csipkerózsika lusta, Hófehérke 7 pasival él együtt... Ennyi....

Ezzel kívánok nektek szép, esőmentes hétvégét!

Puszka

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Mangora, ez a gondolatébresztő nagyon jó :-)
Nekem is vannak fenntartásaim a mesékkel kapcsolatban, pl. a farkas megeszi a nagymamát, Piroskát...

Hú, Te motorozol is? Micsoda vagány lány vagy! Kérünk szépen egy képet rólad motoron!!! Nagyon jó ötlet Robitól ez a vezetéstechnikai tréning. Imádni fogod. M. volt egyszer autóson a Hungaroringen, mai napig emlegeti.

Betegeskedést sajnálom. :-( Gyógyuljatok meg mielőbb.

Vick, köszi, Zsófi már teljesen jól van. Ma reggel kapta utoljára az Augmentint. Szerintem most gyógyult meg igazán, március végétől hol az orra folyt, hol köhögött. De lényeg, hogy túl vagyunk rajta.

Ági, hogy sikerült a lánybúcsú? Utálom az ilyet, hogy egy csomó embernek addig van kedve a dolgokhoz, amíg nem kell elmenni rá :?
Anyósommal elvagyunk, ráhagyok sok mindent, ez a titka. Pl. csak finoman jegyeztem meg, hogy azért a gyereknek nem kellene délben krumplis tésztát enni, uzsonnára képosztásat, estére pedig ismét krumplisat. Jót akar, de akkor is. Fél óránként tömte a legkülönbözőbb dolgokkal a gyereket, persze, hogy nem ette.
De most már visszaáll a régi rend.
JA, tegnap jött Apósom is, ma este megy el.

Képzeljétek, muszáj "eldicsekednem" vele , Zsófi mondja nekem, hogy Anyácska, sze :-) Olyan kis édes, szalad, odabújik... Mostanában pedig nem Anya vagyok, hanem Anyá(cs)ka. M. mindig így emleget neki, eltanulta :-)

Jövő heti körkérdésem: mit uzsonnáznak a gyerekek nálatok?
ZSófi vagy gyümölcsöt, vagy krémtúrót, joghurtot. A bölcsiben mindig kifli, sajt v. felvágott az uzsonna.

+1 Mikortól aludhatnak a gyerekek nem kiságyban? Nagyon gondolkodom peremes ágy beszerzésén.

Zsófinak új szokása van, 6-kor kel és szalad, hogy mese, mese, hozza a papucsunkat, teszi a lábunkra. Korán kezdődik az élet :-)

Szép napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

beköszönés a meleg hétvége után...

Márknak a felső hátsó rágó is kijöttek a napokban, gyakorlatilag 2 héten belül 4-5 fog is, eszméletlen nyűgös napok állnak mögöttünk...
A ti gyerkőceitek hogy bírják a meleget?
Márk elég nehezne tolerálja.
Viszont tegnap óta már a délutáni programban pancsi is van a kertben/teraszon, így jobban elviselhető és le is fárad rendesen.

Péntek délután elmentünk Juditékhoz és ott is aludtunk Márkkal, mert M-nek pé.-szo. céges csapatépítő volt-hogy utálom én az ilyet. A várakozásomat felülmúlta a gyerekem, fél 9től reggel 5ig végigaludta az éjszakát Petra kiságyában, aztán fél 7ig pörgött-bocsi Judit még1x -és fedezte fel a dolgokat Petra szobájában és egyszer csak kinyúlt és durmolt még 2 órát.
Nagyon jó kis este volt, köszi még1x érte. :lol:

Ma kinn voltunk az outletben délelőtt, hát gyerekkel mostanában nem igen megyünk, főleg ha ilyen meleg van.....

Zsuzsi, örülök,hogy Zsófit sikerült kikúrálni és jobban vagytok ti is.
Édes Zsófi a becézéseddel és a szeretetével is.
Annyi kedvesség van ezekben a csöppségekben,hihetelen.

Mangora, hú, nagyon vagány csajszi vagy, bár eddig is tudtuk...
M mindig emlegeti,hogy sok nő nemhogy vezet, ráadásul még motort is.Ő is nagy motor fan, de szerencsére a Hondája lenn van a Balatonon és idén még nem volt ideje elővenni.
Egy otthoni barátnőm bátyja és barátnője 4 éve elég súlyos motorbalesetben haltak meg Alsóőrsön és azóta még jobban féltem M-et is motorra pattanni.
Viszont régebben szívesen ültem fel mögé én is.
Zsuzsi,képzeld, motorral jártunk a paphoz jegyesoktatásra :D

Nyaralás:Mi megyünk 3 napra a Hortobágyra öcsémékkel júliusban és augusztus 20.-a után tervben van egy 2 személyes 1 hét Horvátország.Elvileg anyu és apu onnantól vannak szabin és bevállalták Márkot.
Indok:4 éve nyaraltunk külföldön, augusztus végétől marhára szenvedek a parlagfűtől-kellemest a hasznossal egybekötném-és ha 2-3 éven belül tervezünk tesót,lehet hogy kettesben addig vagy azután nem megyünk nyaralni egy jó darabig.

na eldugulok,

puszi mindenkinek

katicat
Szigetszentmiklós

Ja, Zsuzsi, uzsonna nálunk dettó,mint nálatok.
Ágy téma:a mienk oldala is levehető,mint Móniéké, de ezzel még várnék minimum egy fél évet.mi van ha éjjel felkel és bolyong a lakásban a sötétben, bele se merek gondolni...
Nekem amúgy tetszik az ikeából az azonos bútorcsalád hosszabbítható gyerekágya,múlt hétvégén M rábólintott,hogy vegyük meg, "elálll" a padláson, aztán előjött,hogy ő nem ilyen ágyat képzel...
M magasított ágyat akar, amiről csúszdán lehet lejönni és kis kuckó van alatta, asko-ban van ilyen.Ezzel meg pláne ráérünk még,szóval ágy témát elnapoltuk...

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Csak pár szó erejéig!
Nehogy azt higgyétek, hogy annyira vagány vagyok! Két éve nem is ültem motoron, csak pár alkalommal Robi mögött :)

Zsuzsi! Egyszer én is voltam a ringen autós vezetéstechnikai tréningen, az nekem is tetszett, de ettől most egy kicsit tartok :)
Örülök, hogy jobban van Zsófi. Ahogy én tapasztaltam a bölcsi elkezdésével ez a betegeskedés pár hónapig eltart sajnos, mi mostanra jövünk ki belőle csak, de a nátha az így is elég sűrűn van (mondjuk ez a fogzástól is tuti)

Kata! Jól hangzik a nyaralási ötlet kettesben! Mi is szeretnénk majd kettecskén elmenni, de még apu nem vállalja be Marcit hosszabb időre :) Majd ha már tud vele kommunikálni, akkor szerintem jobb lesz a helyzet, meg ha már lehet vele játszani :)

Ágyrács levétel. Nekünk olyan ágyunk van, hogy ifjúsági ággyá alakítható, tehát le lehetne szedni a rácsokat róla, de én is bajban vagyok, mert Marci hálózsákban alszik és félek, ha felébredne és elindulna, akkor abból nagy esés lenne :D:D:D

Na, belevetem magam a munkába! :D

Puszi mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Zsuzsi
Örülök,hogy végre rendben van Zsófi! Épp rátok férne már egy kis betegség mentesség.

Mangora
Motorozni????? Miket nem csinálsz te! Hihhhhetetlen!

Kata
De jó, hogy így összehoztátok az ottalvásos bulit! :wink:

Ágy: A lányok 2 évesek kaptak hosszabbíthatós ágyat. Akkor hagytuk el mi is a hálózsákot. Utána viszont kifejezetten hasznos volt, mert kezdtek szobatisztává válni és így maguk is le tudtak szállni, ha bilizni kellett. Addig én is biztonságosabbnak találom a rácsosat.
Most már elmondhatom, mert beállt a dolog. Mióta Vince a lányokkal alszik nem kel éjjel. :D Ha tudtam volna, már hamarabb is mehetett volna. :wink: Így most este 8- tól reggel 6-ig alszik.

Nyaralás nekünk Vác lesz 4 nap, és onnan megyünk Miskolcra a minden évben esedékes Kaláka Fesztiválra.
Tavaly voltak a lányok nagyiéknál 4 napot, ha van kedvük, akkor az idén is mehetnek. Vincét még kicsinek tartom, hogy napokra nélkülünk legyen. Azt hiszem, őt megviselné.
A kettesben nyaralás utoljára akkor volt, amikor a lányok fogantak.
:oops:

Azért egy szabad estének kettesben Ricsivel én is örülnék már!

Többiek? Gyertek csak mesélni!

vick
Kép
Kép
ervick

Ja, ovi az július 8-ig van, de mi már az utolsó héten nem megyünk, mert akkor megyünk Vácra.

vick
Kép
Kép
ervick

Vick,örülök,hogy jól megy az egy szobában alvás a gyerkőcöknek.
Tényleg, Vince meg tudja különböztetni a lányokat egymástól?Melyiket hogy szólítja?
Ha jöttök Vácra, át tudtok ugrani esetleg Pestre egy nagy talira?

Mangora, akkor is bátor és vakmerő csaj vagy a szememben!
Hát én is csak kettőjükre merem bízni Márkot.

Képzeljétek, Márkot se vették fel állami bölcsibe, 65.ek vagyunk a várólistán,épül egy új bölcsi, 40 férőhellyel, szóval oda se jutunk be, ráadásul integrált,nem is bánom.
Le kéne foglalóznunk a magánbölcsit,nehogy ott se legyen hely, viszont még azt se tudom, milyen pozícióba és mennyiért vesznek vissza a cégnél,ááá, tök ideges vagyok miatta...
Azt se szeretnénk, ha több lenne a kiadás,mint a bevétel.

na puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Kata

Milyen édes vagy! Hogy szólítja? Az én fiam?... Tyetyetyetye......Szóval ő még nem nagyon beszél. :lol:
De ha kérjük, hogy vigye oda ezt vagy azt Eszternek, vagy adjon puszit Hangának, akkor tudja. És a legjobb, hogy az óvónők is a csoporttársakat kérdezik, mert ők jobban tudják. A gyerekeknek könnyebben megy úgy látszik.

Sajnálom a bölcsit. Nekünk június elején lesz eredmény.
Ha megyünk Vácra, mindenképp átmegyünk Pestre. :wink:

Zsuzsi
Lemaradt az előzőből: Ez az anyácska szeretlek... hát olvadás a köbön! Mit nem adnék egy ilyen mondatért Vincétől! Biztos nagyon nagy boldogság hallanod. :)

vick
Kép
Kép
ervick

Zsófinak boldog névnapot! Azt hiszem ez még elmaradt a köszöntések sorából.
Bocs lányok, de teljesen úszok. A háztartás, a két gyerek, a jó idő, angol óra+munka után rohangálás, mert a HR béna és nem jön házhoz a meló....de megvagyunk.
Dani megint hurutos kicsit :( de doki és tüdőgyógyász szerint aggodalomra semmi ok. Tüdőgyógyász szerint szépen javul, közösségbe mehet és nyár végére szépen kiszárad a tüdeje.
Oltást ma kapott volna, de elnapoltuk. Ha meggyógyul jövő héten mehet CSANA-ba.

Lili is taknyos volt, de nem volt vészes.
Rossz olvasni, hogy még mindenfelé ennyi a betegség, pedig májusban már nem jellemző.
Zsuzsi, Judit, Vick remélem már jobban vagytok...jajj csak emlékezetből írok, remélem bárki aki beteg volt már jobban van.

Munkához szorítsatok, most két dolog is kialakulóban van, de még nem tudom a végét. 2 héten belül az egyik már biztosan eldől, hogy igen vagy nem...

Anyák napja is volt az oviban és nagyon büszke voltam Lilire. Írtó ügyes volt.

Na össze vissza írogatok itt.

Móni remélem neked is minden jól alakul a finishben :D

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

Zsófinak boldog névnapot kívánunk mi is!

Zsuzsi: remélem azóta már Ti is jól vagytok! Ez a hét nekünk nem jó sajnos, mert du fogászatra megyek.

Meli: azért jó, hogy már hallani rólatok is! Sajnálom, hogy Dani megint hurutos. Az anyák napi képeket láttam, nagyon kis szép volt a Lilla. Húúú, én már látom magam, hogy hogy fogok bőgni az anyák napi ünnepségeken..... :)

Móni: hogy vagytok?

Kata: ne bosszants már!!! ;) Nem is tudom, hogy miért kérsz ennyiszer elnézést... szerintem minden nagyon jól és simán alakult. Nah, nagy dolog, hogy Márk még elalvás előtt lejött játszani picit, s hogy hajnalban játszott... Este mondtam, hogy ágyút is lehet dörgetni P mellett, akkor már olyan mélyen alszik, mint a bunda. Én simán szoktam porszívózni olyankor.... Reggel meg felébredt... semmi baja nem lett, mert egyszer korábban kelt.... :) Szerintem mind a két gyerkőc nagyon ügyi volt!!!

Friday: merre vagytok?

Mangora: nah én kész vagyok! EZ a motorozás..... :) Nagyid hogy van Bcsabán?

Vick: olyan jókat szoktam mosolyogni az FB-s beírásaidon.... :) Nagyon kis édik a csajok is! :) A vasalás nálam még várat magára, vagy önző módon anyura.. ;) Jah, s tényleg jó lenne egy talit összehozni mikor Vácon lesztek!!!

Ági: sulival hogy állsz?

Rólunk:
az arcom sokat javult, de foltos még. Lassan kezdem megszokni és nem gondolom azt, hogy mindenki ezt nézni. Házkeresgélés: abban maradtunk, hogy adunk magunknak egy hónapot. Addig keresgélünk, s ha nem találnánk, akkor maradunk és esetleg hívunk egy belső építészt és még valakit, hogy hogyan lehet a lenti részt és az udvart okosabban kihasználni! S akkor ebbe ruházunk be. A hétvégén megnéztünk 4 vagy 5 házat, de a hirdetés szövege és a valóság köszönő viszonyban sem voltak egymással. Alsónémedin volt egy ház, amibe én beleszerettem, épp csak az udvar volt majdnem akkora, mint a miénk.... :( Ja! AZ udvarunk kb 120nm, de az a rossz benne, hogy U alakú, s épp ezért nem lehet igazán jól kihasználni. (csak így adtak anno építési engedélyt...) A kutya miatt el kellett kerítenünk hétvégén az első részt (aki volt, az tudja ;) (felhívás a keringőre)), olyan jó érzés, hogy ott lehet egy kicsit szépíteni, gondozni..... Tavaly még nem volt kutya, akkor A nem akarta, mert miért akarok még több virágot, még kisebb lesz az udvar..... most megbeszéltük, hogy az egyszem szomszéd aki még belát és folyton jövés-menés van náluk mellé ültetünk tujákat. Épp akciós lesz szombaton a Lidl-ben. :)A kerítés tetejére meg teszünk futómuskátlit... Tavaly ilyet még nem lehetett, mert mit fognak szólni...? ;)
Petra szerencsére vígan éli világát. Viszonylag sokat vagyunk kint, akkor aztán van minden: homokozás, csúszda, pancsi, kutya, viráglocsolás..... Ha bent vagyunk akkor mostanában folyton babázik vagy macizik. Mindent velük csinál, és eteti, itatja, hintáztatja, táncoltatja, bilizteti őket... zabálni való. Nálunk dvd-ben nagy Elmo őrület van. Én a falra mászok tőle, de be kell lássam, hogy ez nem az én döntésem egyedül... ;) S egyébként meg sokat tanul belőle: öltözködés, fogmosás, számolás, akkor most már teljesen érti a butaság fogalmát, mert ebben van Nudli úr, aki mindig butaságot csinál.... szóval összességében nem rossz, csak én már kis koromban is utáltam..... S ami még érdekes, hogy mindent megértet, mindent kifejez, de stabilan szerintem kb 10 szót használ, azon kívül mindennek az elejét, ill. ha megfeledkezik magáról (játék, hiszti) simán kimond egész sok szót.

Szép napot Nektek!

Puszi:

Judit

Kép
petra09

Sziasztok,

Köszönöm a névnapi jókívánságokat Zsófinak, átadom :-)

Judit, sajnálom a most csütörtötököt. Jövő héten hétfő vagy csütörtök jó lenne Nektek? Aztán mi is szívesen megnézzük azt a kertet és játszóparadicsomot. Tavaly még inkább kert volt.
Sjanos ezeket a dolgokat a hirdetéseken mi is tapasztaljuk, amit leírtál. Több volt, amibe leírás alapján beleszerettünk, aztán persze totál más az egész. De azért nem adjuk fel.

Vasalás: csak amit nagyon muszáj, ingeket jobbára, reggelente :oops: Télen se szeretek, nyáron meg melegem van...

Tényleg tanulnak dolgokat a dvd-ről, és tényleg nem a mi döntésünk. Van egy hasonló mese a JimJamen, Barney és barátai, Zsófi azt imádja.

Remélem, gyorsan elmúlik az arcodról az ekcéma.
Sajnos az orvosok nagyon ritkán adnak tanácsot, mit tegyél, hiába megy az ember magánorvosoz :(

Mangora, akkor is minden tisztelet a motorozásért.
Kata, Neked is :-) Fel sem ülnék.
M. szeretett volna nagyon, amikor megismerkedtünk, de aztán valahogy letett róla, amióta gyereke van, pedig már nem is szeretne.

Nagyon ügyesek vagytok a Juditéknál alvással. Jó kis buli lehetett :-)
Nekünk is lesz céges csapatépítő a jövő hét péntek-szombaton, én nem megyek, nincs kedvem az erőltetett dolgokhoz, pedig Anyósom felajánlotta, hogy feljön.
Pünkösd után M. pedig Dublinba megy 5 napra.
Jaj, de jó lesz egy nyaralás kettesben. Van már konkrét elképzelés?

Vick, szerintem is jó lenne összehozni egy nagy talit, amikor itt vagytok. Margitsziget esetleg? Ott van nagy játszótér, kis állatkert vagy az Állatkert?
Mi pont azon a héten hétfőn jövünk haza nyaralásból (ha jól értem, hogy mikor jöttök), keddtől ráérünk. M. itthon lesz szabin, ő is tudna jönni erősíteni a férfitársaságot.

Azért olyan jó egy szabad este, szabad pár óra! Persze furdal mindkettőnket a lelkiismeret, de azért akkor is jó. Múlt héten, amikor itt volt Anyósom, elmentünk vacsorázni, sétálni a Duna-partra, olyan jó volt!

Tegnap meglátogattuk Móniékat. Nagyon szép kismama! Szép nagy már a pocija.

Szép napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Boldog Zsófi és Eszter napot!
Zsófiról lemaradtunk, Zsuzsi, remélem, a lányod nem veszi zokon:)

Megvagyunk mi is, köszönöm, csak hát úgy érzem magam, mint egy partra vetődött bálna valami trópusi vidéken:(
Még jó, hogy ez már a 37. hét:-)

Fleur, köszönöm, jól vagyunk! Sajnálom Dani betegségét, drukkolok, hogy minden ok legyen, és mehessetek csanába.

Judit,
Szerintem jó csávó az Elmo:)
Nagyon ügyes vagy a kerttervezéssel, sok energiát hozzá!

Kata, nektek drukkolok a magánbölcsihez, és hogy találjanak normális pozíciót a cégnél. Mikor dől el?
Nálunk itt a kerületben oviban sincs hely:( szerintem én most már nyugdíjig itthon fogok ülni.

Jó nyaralást!!! tényleg lehet, hogy egy ideig nem lesz lehetőségetek rá, érdemes kihasználni ezt a nyarat.

Zsuzsi,
Jó, hogy voltatok:)

Vick,
Sajnálom, hogy idén (sem) találkozunk:(
ÉS remélem, összejön a váci kirándulás!

Rólunk pár szót:

Dávidot nem lehet a lakásban tartani, így mi is kint vagyunk egész nap. Hálistennek most már elég stabilan motorozik, és babakocsiban se sztrájkol.

Beszélni nem nagyon kezdett még, de elég kommunikatív amúgy:) magyarázgat összevissza.

Uzsonnával kapcs: nálunk néha kimarad, ha alvás után ebédel D. Egyébként szintén gyümölcs, gyümölcs-és keksz, vagy túrókrém (nálunk a joghurt reggeli).

Kiságy: én se nagyon merném normál gyerekágyban altatni még Dávidot. Nem azért, ha már felkelt és járkál (azt meghallanám), de nagyon mocorgós, és félteném, hogy kiesik/leesik.

A miénkről le van véve az oldala tényleg, de hozzá van tolva a nagyágyhoz (és amúgy is a kishúgnak készül, hátha nem lesz nagyon bömbölős és együtt alhatunk mind).

Hír még annyi, hogy holnap lesz az utsó ultrahangom, kiderül, mekkora is az a nagy hasam. Nekem még mindig az az érzésem, hogy kisebb, mint Dávid.

És remélem, végre megbeszéljük a dokival, hogyan tovább. És főleg mikor:)
Még van egy fordításom hétfői határidővel, szóval ezen a héten már nem kellene szülni.

Szép napot, és bocs, ha nem reagáltam mindenre.

Puszi
M.
monke

Csajok,csak egy gyors kérdés:hol és milyen nyári huzatot érdemes venni az autósülésbe-már akinek már van?

Majd jövök,

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Csak egy gyors válasz: mi a Brendonban vettünk tavaly. Azt a lyukacsos, szürkét... :) Nem mondom, hogy nem izzad benne, de sokkal kevésbé, mint nélküle.

Puszi

Judit

Kép
petra09

Még egy gyors válasz: mi is azt a brendonos szürkét vettük, a lyukacsosat, még tavaly. Szerintem is izzad benne.
Most néztem éppen, hogy árulnak a MAxi Cosira nyári huzatot külön, szerintem beruházok, mert két autósülésünk van és csak egy ilyen izzadásgátló betétünk.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hi!

Élünk. Gréta vastagon zöld nátházik, szüntelenül :(. 18 hós oltás megvolt, súlya és magassága a normál sávba ugrott. Volt közös játék a dokival, pszichoteszt féleség, csont nélkül átment :wink:.

Fotókkal akinek tartozom: ég a fejem miatta, jövő héten jön anyukám, akkor remélem teljesíteni tudom a küldést. :oops: . Bocsánat érte!

Esztereknek, akik még odabent vannak is: boldog névnapot!

-már ha még bent van ugye ezekben a percekben :wink: -

Monke, akkor ha nem bánod, mi fel is iratkoznánk a cseregyerek listátokra majd a gimi idejében. ... persze ha nem zavar titeket a svájci német. Ha itt maradunk akkor gimiben kicserélhetnénk a gyerekeinket, gondoltam már ilyesmire én is, hogy azért még jó lenne, ha az enyémek is megismernék a magyar oktatást. ... már ha nem abban lesz amúgy részük.

Kiságyrács téma: hmmm, ameddig csak lehet ottmarad a rács egészében, hátha egy éjjeli bagollyal kevesebbet nevelek.

Nyári autósülés huzat: textilpelenka szokott nálunk az lenni, 2-3 szor cserélni kell úgyis az utazóbetegség miatt :roll:

http://www.eckla.de/english/beachrolly.html hétvégén Münchenben voltunk, apinak volt dolga, mi meg állatparkoztunk két napig. Egyedül voltam a 2 gyerekkel. Ilyenkor egyetlen segítségem, ha mindkét gyereknek van valami hely, ahova leülhet-fekhet. Ikerkocsit vittem, persze hogy második nap elején fogta magát és kitört a kereke :evil:. Béreltem kisjárgányt, mert ugye cucc is van elég egy egész napra. Aztán ott az állatparkban láttam ezt a csodát, amit belinkeltem: kis helyen elfér, épp egy 6-7 éves gyereket szállítottak rajta. Azért tetszik, mert ha egész nap kirándulunk egy akár nagyobb gyerekkel is van valami hely, ahova leülhet ha fáradt és a felnőttek haladhatnak tovább. (amúgy két 5 éves popó is elfér rajta)

Kép

:lol: ez meg a zootalicska ... nesze nekem ikerkocsi

Kép
Kép
friday

Sziasztok,

itt Zoli Móni helyett. Az ok nyilvánvaló... :) Eszter ma reggel 6kor császárral megszületett!! Móni a körülményekhez képest jól van, sokat sajnos nem láttam, este még megyek. Eszter kb 3,6 kg, 55 cm és nagyon szuper aranyos!! Sajnos valami fertőzést kapott és lázas lett, most vizsgálgatják és kúrálják. Állítólag nem brutális, de még persze semmi konkrét info nincs.

Irok amint van valami hír, drukkoljatok!!

Ja, még valami: Zsuzsi, a számodat valahogy elvesztettük, pls írd meg ide, de még jobb lenne a Móni email címére, azt én is tudom nézni. (kerekesmoni@gmail.com, de gondolom tudod)

Minden jót mindenkinek!

Zoli
monke

:P

Nagy-nagy gratula Móninak és Zolinak a kicsi Eszterhez!
Remélem,minden rendben lesz és nagyon jó egészséget kívánok nektek!
Várjuk a híreket és jobbulást,gyors felépülést!

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

hahó,

Móni, Zoli, gratulálok én is! Eszterkének jobbulást kívánok, gyógyuljon meg hamar!

Ha tudunk valamiben segíteni, bármi, csak szólj. Móninak elvileg megvan az én számom is.

puszi

Szilvi
huszilvia

Szívből gratulálunk mindannyiótoknak!!!! Micsoda nap :)
Remélem csak valami gyorsn múló dolog, és hamar helyrejön Eszter!
Zoli, tényleg szólj, ha bármi segítség kell!
Mónit pedig helyettünk is puszild meg :) Na meg Esztert és Dávidot is :)

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Micsoda szép meglepetés! Móni, Zoli, nagyon gratulálok Eszter születéséhez! Nagyon szép súllyal született, nagylány! Drukkolok 1000-rel a gyors felépüléshez és Eszter gyógyulásához!

Sok-sok puszi:

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok!

Móni!!!! Gratulálok, remélem minden rendben már veletek! Szorítok a piciért!

Friday
Jó a taliga, itthon ilyet nem kapni. :D

Margitsziget szuper, tervben is volt egyébként! Majd megtárgyaljuk részletesen, ha ott az ideje. :wink:

Velünk minden rendben.
Puszi mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Móni: gratulálunk Nektek! :) Szorítok, hogy mihamarabb minden rendben legyen Eszterrel! Gyors felépülést Neked! Dávidkának pidig sok-sok puszi! Biztos Ő is ügyes nagy fiú lesz, míg Te nem vagy otthon!

Zsuzsi: ha még mindig jó Nektek, akkor a hétfőre szavaznék. :) Csak majd írd meg, hogy kb mikor menjünk, s a számodat! :)

Margitszigetben mi is benne vagyunk!

Mennem kell, de puszi mindenkinek!

Judit

Kép
petra09

Zoli kösz, hogy írtál. Szívből gratulálunk nektek! Sok puszi Móninak és Eszternek is. Remélem minden rendben lesz a kicsi lánnyal.
Várjuk a részleteket!!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

Móni, szívből gratulálunk Nektek (ez úton is) a kislányotok születése alkalmából! Sok boldogságot és nagyon jó egészségetek Nektek!
Külön puszilom Dávid nagytestvért. Biztosan nagyon jól meglesznek Zolival.

Na, közben sms-eztem Mónival nagy nehezen, mert nem volt jó egész de. a pannon:

Eszternek tüdőgyulladása van, két hét antibiotikumot kap, addig bent lesz(nek).
Éjjel megindult a szülés, 3-ra értek be, 5-kor eldőlt, hogy császár, végig ctg-n volt, rossz volt a baba szívhangja.
Örül, hogy végül nem maga választotta a császárt, mert nagyon sz*r most.
A legrosszabb persze az, hogy Eszter nem lehet vele.

Tegnap este még maileztem vele.

Remélem, meg tudom látogatni a kórházban és személyesen is tudok vele beszélni.

Voltunk ma oltáson, a 18 hónaposan. Zsófi 81 cm és 10450 g. Minden oké, végre. A kullancs elleni oltást nem adják be 2 éves kor alatt nálunk. Két hét múlva megyünk a bárányhimlő ellenire, végre.

Jók legyetek, majd még jövök!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!

Móni,Zoli gratulálok !!!! Sok puszikát nektek !!!
Nyugi minden rendben lesz kis Eszterrel !!!
Gyere az infókkal ! :-))

Margitszigetbe mi is benne vagyunk ! Hamarosan jelentkezem !

Puszika

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

GRATULÁLOK ESZTERHEZ!!! JIPPIJÉÉÉÉÉJIPPIJÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! :D

Kép
Kép
friday

Aztaaa!!!!!
Gratulálok a kis Eszerhez! Jobbulást kívánok neki! Puszi az egész családnak!
Mónit fel lehet hívni szerintetek?
34372

Csajok, bocsi, de még mindig nem tudok jönni. Tartanak még a férjem vizsgái, és újabb beadandók is várnak rám is. (mármint az övéi)

Sokat gondolok amúgy rátok és hiányoztok ám! Jövök majd, amint tudok. Én is ígértem pár dolgot, és nem felejtettem el, ha még mindig aktuális, akkor küldöm.

Puszi,
R
34372

jöttem hátha képet is találok Eszterről.
Jajj egy ilyen pici baba hogy kaphat tüdőgyulladást? Szorítok, hogy gyorsan meggyógyuljon.

Zsuzsi már akartam kérdezni nem ugrasz be valamikor egy kvra?
Ha minden jól megy Dani is megy már jövő héten CSANAba :D a múltkor láttam Zsófit, olyan édesen eljátszogatott.

Judit na igen :D tuti bőgni fogsz :D :D

Friday tök jó ez a "talicska" tényleg lehet ilyet kapni? Úgy érzem olykor nekem is jól jönne, no de hogy lehetne ezzel BKVzni :D :D ????!!!

Ágy témában még annyit Lilla 20 hónapos volt mikor az ágyat megvettük, de már előtte sem aludt nagyon a kiságyában, mert annyit forgolódott, hogy állandóan felébredt arra, hogy beveri magát az ágy rácsaiba. Mivel tesó is érkezőben volt és nem akartuk a végére hagyni a dolgot, így mi akkor vettük meg neki az ágyat. Leesés gátlós, csak egy kis rés van kihagyva ahol ki tud mászni és hosszabbítható így sokáig tudja majd használni.
Nekünk anno bejött az ágy is az időzítés is.
pont ilyenünk van:
http://mmbutor.hu/term_reszletes.php?ta ... 099328b0c7

Bocsánat, ha valakinek nem reagáltam, de csak emlékezetből megint....

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

tuti front van már most, Márk tök zizi, tesómnak haza kellett mennie, mert egyszerűen nem tudtunk készülni a holnapi nyvizsgára, én persze felrobbanok...
Este megyünk anyáékhoz.
Holnap végre eljutok fodrászhoz, aztán ha nem esik, állakertes programot szervezünk a családdal.

Na, az új serpenyőben tökéletes palacsintákat sütöttem :-D
Végre.

Most csak ennyi, bocs csajok, de én is zizi és hulla vagyok ma valahogy.

Szép hétvégét és jó gyereknapozást mindenkinek!

Zsuzsi és Ági, ha esetleg mentek Mónihoz,pusziljuk őket és hozzatok már képet Eszterkéről.
Gondolom Zoli el van foglalva Dáviddal...

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Bocsánat, nagy rohanásban egész nap, azt sem tudom, hol áll a fejem :oops:

Mónival sms-eztem (az őrzőben nem lehet telefonálni):
Jól vannak, Móni tud járni :-) a pici javul, holnap talán leviszik a picről a csecsemőosztályra, Móni pedig talán ma kerül le az örzőből a gyerekágyra és akkor végre közelebbről is megismerkedhet a pici lánnyal. Aki egyébként pont olyan mint Dávidka volt, csak pici, persze a többiekhez képest a pic-en egy bálna (hogy őt idézzem).

Így ma nem tudtam bemenni, este pedig M. szüleihez utazunk a hétvégére. Ha Móni még bent lesz vasárnap és jó neki, akkor tervezek bemenni.
Képet kértem, de egyelőre nincs, mert nem akartak inkubártoros első fotókat.

Móni humoránál, még a spenóttal kapcs. e-mailemre is válaszolt sms-ben :-) Köszi Zoli, hogy továbbítottad :-)

Most pakolok, ha tudok, jövök.

Judit, nem felejtettelek el! Gyertek hétfőn, majd írok sms-t, nekem megvan a számod :-)

Jó hétvégét!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi
Köszi az infokat! Nagyon remélem, hogy jobban vannak, sokat gondolok rájuk!
Nektek meg jó utat!

Kata
Sajnálom Márk nyűgjét, de nem hiszem, hogy már ezen az estén múlik a nyelvvizsgája. ;) Nyilván téged bosszant, de nem lehet ezzel mit kezdeni.

Fleur
Nekünk is hasonló ágyaink vannak, csak a karfája leszedhető, pont most jutottunk oda, hogy már levettük és nem esnek le.
http://www.agyak-matracok.hu/agyak/leo- ... zabbithato a miénk ilyen, csak a háttámlája nem hosszában rácsos, hanem vízszintesen.

Szép napot kívánok mindenkinek, kellemes hétvégét és nagyon boldogan eltöltött gyereknapot a csemetéknek!
Ricsi megint 3 napja dolgozik, holnap délben jön haza. :S
Ez lesz az ajándék, hogy végre látjuk. :)

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Kívánok minden gyereknek és szüleinek boldog együttlétet gyereknap alkalmából!

Tetszenek ezek az ágyak, ilyesmire gondoltam én is, ill. van olyan is, nem fakeretes és matracos, hanem kárpitozott heverő, de a lényege ugyanez.

Fleur, nagyon szívesen felmegyek! Már Miki is mondta, hogy azóta sem mentem el hozzátok, pedig megígértem. Hónapok óta készülök, de az utóbbi két hónapban Zsófi nem volt 100%-os egészségi állapotban és nem akartam magammal bármit is bevinni hozzátok.
De jó, hogy jön Dani is napközibe! Remélem, szépen lassan elfelejthetitek ezt az egész betegséget.

Képzeljétek, Zsófit az egyik kisfiú elég rendesen megkarmolta a napközibe :?

Beszéltem Mónival. Eszter szépen javul, de még a picen, mert néha elfelejt levegőt venni és van az ujján egy kis figyelő. Móni holnap vagy kedden hazamegy és bejár szoptatni majd.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Hogy telt a gyereknap? Szerencsére vasárnapra már jó idő lett! :)

Mi Abonyban voltunk. Van ott egy magán állatkert. Elég sokféle állat van: láma, emu, tigris, oroszlán, majmok, víziló, páva, kacsák, tengeri malac, lovak, kecskék, juhok.... s van egy 7 hetes kis oroszlán is. Sok állatot meg lehet simogatni, de a csúcspont az a kis oroszlán. Naponta csak háromszor hozzák ki megmutatni, de akkor körbeviszi a gondozó, s egy-egy simogatást kaphat mindenkitől. :) Kicsit harcolni kell érte, de P is meg tudta simogatni. Lehet lovagolni, lovas kocsizni. Nem túl nagy alapterületű, de nem voltak ezren sem. Szerintem az ő korosztályuknak s igazából a nagyobbaknak is épp megfelelő. Ennyi infót be tudnak fogadni, s ami nem utolsó, tudnak ennyit gyalogolni. :) A mi programunkból a lovaglás maradt ki, messziről tetszett a paci, de nem akart felülni. A belépővel pedig az egyik helyi panzióban 20%-kal olcsóbban lehet enni. Így utána ott ebédeltünk, aztán indultunk haza. P-nek annyira tetszett minden, hogy alig akart elaludni. Félúton dőlt ki, de akkor még a nyála is csorgott.

Nekünk röviden így telt a tegnapunk, most pedig megyek készülődni, mert ha Petra felkelt reggeli után indulunk Zsuzsiékhoz. :) Kicsit izgulok, mert ugyan csak egyszer kell átszállni, de kb fél-fél órát kell utazni a busszal is és a metróval is.

Szép napot Nektek!

Puszi!

Judit

Kép
petra09

Most jutok csak ide!

MÓNI, ZOLI GRATULÁLUNK!!!!

Mangora

Kép
mangora

hahó,

most jött Mónitól sms: Eszter már nincs a pic-en. Még 2-3 napig bent lesznek. De már jobban vannak :-)

mi megvagyunk, elég sokfelé mászkálunk. holnap majd jövök bővebben.

puszi

Szilvi
huszilvia

Nagyon örülök, hogy Eszter jobban van!!! Hála Istennek! Pusziljuk őket és további erősödést kívánunk!

vick
Kép
Kép
ervick

hahó,

holnap de meglátogatom Mónit. Vinni akarok fényképezőgépet, hátha sikerül képet csinálnom Eszterkéről.

Ma voltunk ortopédián kontrollon. Kiderült, hogy nem áll jól a talpa, ortopéd cipőt kell hordanunk :cry: Olyasmit írtak rá, hogy telitalpas. Meg a belbokák távolsága 1 cm. sokat sajnos nem értek belőle.

Amúgy megvagyunk. Hétvégén megyünk szüleimhez, remélem jó idő lesz, akkor felállítjuk a gyerekmedencét. Aztán lehet pacskolni :D

Gyereknapon kimentünk a Városligetbe. De megfogadtam, hogy soha többet :evil: annyian voltak... sehová nem lehetett odaférni. mindenhol 15-20-an álltak sorba. Egy fagyit sem tudtam venni :evil: Szóval ez így nem jó program. Még szerencse, hogy még kicsi a gyerek, és nem hisztizik, hogy ez kell, meg az kell, és álljunk érte sorba fél órát. Legközelebb inkább elmegyünk vidékre, kirándulni.
Judit, tetszik ez a leírás az abonyi állatkertről. Lehet, legközelebb oda megyünk.

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,

Szilvi: de jó, hogy be tudsz menni Móniékhoz! Pusziljuk őket, s mielőbbi hazamenetelt kívánunk!!!!
Hogy derült ki, hogy Csabinak gond van a talpával? Miért kellett kontrollra menni? Bocsi, ha erről már volt szó, de nekem nem rémlik most.

Tegnap voltunk Zsuzsiéknál! Zsófi nagyon tünemény egy csaj!!! Be nem áll a szája, s nagyon barátságos, közvetlen. Én teljesen elájultam tőle!!! :) Zsuzsi még egyszer köszönünk szépen mindent, s nagyon jól éreztük magunkat! Képzeld a kocsiban bealudt Petra, de ahogy vettük ki felébredt, de nem volt hajlandó se fürödni, se vacsizni, ment is aludni. Kicsit nehezebben aludt el, mint szokott, gondolom a sok élmény miatt, de végül reggel 9-ig húzta a lóbőrt. :)

Szép napot Nektek!

Puszi:

Judit

Kép
petra09

hahó,

Judit, ez volt az egyéves kontroll, csak nekünk mondta a doktornéni, hogy várjuk meg amíg fut. Az meg most lett 1-2 hónapja.

puszi

Szilvi
huszilvia

Hahó!

Szilvi, pusziljuk mi is Móniékat!!!! Remélem tudsz képet hozni Eszterről :)

Ortopédia: remélem a speckó cipőtől hamar helyrejön Csabi lába! Sajnos én sem vagyok expert, de ezek a dolgok szerintem ilyen korban még jól orvosolhatóak, szóval biztos hamar rendbe jön!
Városliget: hát igen, ilyen rendezvényre én sem vágyom :( Jó tanulság ez mindannyiónknak, hogy nem érdemes oda menni ilyen alkalmakkor :(
Mi a szüleimnél töltöttük a hétvégét, készültek is Benének: hintát és homokozót csináltak neki, és a medence is előkerült :) Hát, finoman szólva meg volt őrülve, iszonyúan élvezte. Gondoltam is magamban, innen sosem akar majd hazajönni a panelba :)
Amúgy meg tanulok, pénteken vizsga, szombaton esküvő, de gondolok rátok sokat, remélem mindenki jól van!

Nincs valami frappáns, jelképes ajándék ötletetek az ifjó párnak? Pénzt adunk alapvetően, mert azt kérték, de szeretnék valami kis apróságot adni mellé, ami azért megmarad.

Sok puszi mindenkinek,
Ági

KépKép
gigilina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?