Sziasztok!
Tegnap már nem volt erőm írni, mert borzasztóan fáradt voltam. Emiatt a köhögéses kutyafene miatt aludni se tudtam...rengeteget köhögtem, fekve a legrosszabb. Tegnap jól aludtam, talán javulok? Amikor köhögni kezdtem volna, gyorsan bekaptam egy kanál mézet, talán ez segített. A nőgyógyászom már aggódik kicsit miatta, nehogy nagyobb bajt okozzon, azt mondta szedjek antibiotikumot, mert ha ebből lesz egy komolyabb fertőzés, az rosszabb. Ezért ma el is mentem a házimhoz, felírta a curamot meg az algopyrint, de még nem váltottam ki. Nem tudom...félek kicsit tőle. Meg mintha jobban lennék. Homeopátiás cuccokat szedek: Stodal szirupot meg Oscillococcinumot (nem tom jól írtam-e, de most nem megyek el a konyhába ellenőrizni
)
Egyebek: Volt vér, vizelet, vércukor vizsgálat is. (Gondolkodtam reggel, elmenjek-e, alig aludtam előtte éjszaka.) Csütörtökön lesz eredmény, be kell mennem, és megkeresnem vele a dokimat, mindenképp meg akarja nézni. Olyan jó, hogy őt választottam, örülök neki.
Megnézett uh-n is, kaptam képet a picúrról. Nem is olyan picúr már, rá se fért a képre.
Meg is rugdosta a doktor bácsit a kis huncutkám!
Emi! Akkor már ott vagy a kórházban. Tényleg hova jársz, kérdeztem már?
Majd gyere az eredményekkel! Mi is gondolkodtunk Bergonban anno, de túl nagynak, monstrumnak találtuk, ahogy a többiek is írták. Nekem egy nagyon városi négykerekű Red Castle van, nem tudom, hogy bírja majd itt vidéken. Emma már egyéves volt mikor ideköltöztünk, használtam azért még, és nem volt vele problem. Teszek róla egy képet, asszem nem mutattam még meg. Mindig hordozóval használtam, a mózest Emi nem szerette, jó volt így, kilátott, ha akart, jókat is aludt, és ezt a fajtát 0 hós kortól lehetett fektetett pozícióban használni.
Timci! Emma szerencsére már csak nagyon ritkán köhög. Holnap lesz a szülinapja az oviban...hát igen, majd három hónap múlva.
Én meg se akartam tartani már, de ő annyira szeretné.
Azért a lándzsást még adom neki. Gondolkodtam, hogy váltok a stodalra, amit én szedek, neki is lehet. Meg valaki mondta nekem az izlandi zuzmót, az is nagyon jó köhögésre.
Bea! Nagyon örülök, hogy mostmár papír is van a jó hírekről, és nagyon szép az új vonalzó!
Pont egy hét múlva megyünk a fotózásra, köszi, hogy emlékszel. Remélem szép képek fognak születni. nem nagyon tudom, mit vegyünk fel, legjobb lenne összeöltözni, de azt nagyon nehéz...semmiből nincs egyformánk, vagy épp hasonló sem.
Gratulálok a szép 20 évetekhez!
Jucus! Velem is történt már hasonló, fogjuk a hormonokra!
Nagyon tetszik a név, amit választottatok!
Valószínű nekünk nem lesz változás, marad Sára, megszoktuk, na!
Babci! Hol vagy elveszve?
Nem is meséltem, milyen szörnyű volt tegnap reggel az utam a klinikáig. 8-ig kell beérni a terhelésesre. Eleve nehéz, mert Emma mindig velem készülődik az oviba, de azért megbeszéltük, hogy most mennem kell. Apa a haját nem tudja normálisan megcsinálni, olyan csatokat találtam délután a hajában, hogy hajajajj.
Na mindegy, szóval kiszámoltam, melyik busszal kell mennem. Na persze nem jött, késett kb. 20 percet. Aztán meg letett minket a Lurdy Háznál, merthogy nagy a dugó.
Persze így késve értem oda, be kell jelentkezni, nagy sor. Viszont csak a fekvőbeteges sornál álltak, hát én odamentem az ambuláns ablakhoz. Már odaadtam a papíromat, amikor gyakorlatilag megráncigál hátulról egy ,,kedves" kismama, hogy milyen pofátlan vagyok én, merthogy ő is idevár. Nézek rá értetlenül, hogy mi van, nem tud olvasni, az a fekvőbeteg-sor! Erre ő: Hát nem mindegy! Nos nem anyukám!
Aztán amikor már végre ottvoltam az ajtónál, jön egy másik, hogy be lehet-e menni (de látja, hogy csomóan várakoznak, csak a terhelésesnek elsőbbségük van). Mondom neki, hogy nem tudom, én azért állok itt, mert terheléses vagyok. Bemegy ez a kis aranyfalat, aztán kérdezi a laboros néni, hogy nana, a terheléses jön először, nem ő az afp-jével.
Szóval, kijutott tegnap a jóból.
Ja, azt se mondtam, hogy a pisi vagy a citromlé amit a lötyihez vittem valszeg kifolyt a táskámban, eláztatta Sándor csekkjét, amit be kellett volna fizetni, szal tényleg jól indult a nap.
(Vettem egy új táskát, amúgy is kicsit szakadt volt már, meg van egy csomó kismamagöncöm, úgyhogy ez is pipa: ruhatár téliesítve.)
Na tessék, jó sokat írtam, bocs, hogy kicsit össze-vissza. Nem vagyok a topon.