Sziasztok!
De jóóó, akkor talán ma már visszaköltözhetünk?
Szilvi,
dehogy nem vagy jó anya, sőőőt, szerintem nagyon jól csinálod. Azért ezt nem lehet egyszerű végigcsinálni....
Az alvásért nem irigyellek, de talán hamarosan majd megváltozik ez is. Azért napközben tudsz valamit pihenni, mokor Ármin is alszik?
NMagyon ügyes, hogy már csak ciciből eszik és szépen megy felfelé a súlya is. Annyira kíváncsi vagyok már a képekre!
Én este vagyok úgy, mint te. 7 óra fél 8 körül szoktunk fürödni, utána cici. Leteszem és nálunk is kezdődik, hogy vagy betrottyant vagy csuklik vagy csak úgy simán felébred és nyüglődik. Akkor kb 10-ig szeret a cicin lógni, mire végre le tudom tenni és tényleg alszik. Éjszaka csak egyszer kel, olyan 3-4 körül, akkor már könnyebben le tudom tenni (bár ma pont nem, másfél óra volt, mire újra elaludt), aztán reggel meg 8-9 körül kel. Úgyhogy asszem egy szavam nem lehet
.
Kinga,
na de ügyes Bendi. Hát azért valószínűleg még vissza fogja sírni az ovit.
A könyvelőnek kell a zárójelentés is? Ezt nem is tudtam? Azt nem tudod esetleg, hogy pl. én is egy héttel előbb bent voltam a kórházban, mint Borka megszületett és ugye az nem a tgyásból megy, hanem arra valami kórházi kezelést vagy mit fizetnek? Ez vajon hogy megy, milyen papír kell ehhez? vagy ezt a könyvelő intézi?
TAJ kártyát még nem kaptuk meg, csak a lakcímkártyát, remélem a héten az is megjön.
Andi,
tényleg próbálj meg pihenni valahogy, tudom, hogy nem lehet egyszerű a gyerekek mellett, de kérjél meg valakit, hogy legalább egy fél napra is, de vigyázzanak rájuk. Már az is csodát tehet.
Meso,
kedd már mindjárt itt van, de jóóóó lesz
. És hát nem győzőm elégszer elmondani, hogy le a kalappal, nagyon ügyesen végigcsináltad
. Izgulsz???? Nekem annyira jó élmény volt ez a császár, hogy nem is gondoltam volna. Drukk, hogy te is így érezd majd!
Etikéről nincs hír????
Nikianya,
hát ha így megfordult, akár vissza is fordulhat
. Érdekes, mit nem tudnak produkálni. Dehát ha így is marad, Istenem. Az a lényeg, hogy egészséges, majd csak kibújik így vagy úgy
.
Nekünk még 4 napunk lenne. Így a csaszi után már biztos nem kívánnék egy spontán szülést, de hiányzik az utolsó napok izgalma
. Persze nekem is voltak így is izgalmak, de így azért más.