Evi
tornát tényleg nem ajánlják az első 12 hétben... csak akkor ha előtte intenzíven tornáztál, de igy is nagyon light-osan!!
szóval inkább csak a 12. hét után kezdd el!
jah és csak ugy halkan súgom meg: interneten egy csomó helyről tudsz letölteni terhestornát, és akár baba-mama tornát is majd a későbbiekre.
nekem is volt/van.
de egyiket se csináltam
előtte azért nem mert álomkóros voltam 9 hónapig, utána meg azért nem mert mozogtam eleget Bencével, sőt még most is
a cicák... hát én is azt mondtam megtartom, ellesznek kettesben. az első éjszaka itthon semmit nem aludtam, reggel az volt az első dolgom ébredés után hogy összepakoltam és költözött vidékre...
persze lehet te nem leszel olyan parás...
sütis képeid nagyon királyak! fénypostázhatnál kóstolót!
Terhességi cukor: nálunk a terhesség alatt 1-szer néznek, ha akkor gond van akkor később is. de ha nincs akkor ennyi... tojnak rá, ha netán később kialakul... egy terhelés van és kész.
jah és itt a cukrot nekünk kell megvenni és vinni.
máshol nem tudom hogy működik... van ismerősöm más városban, és nem kellett vinnie cukrot...
Capuccino
üdv! Sajnálom, hogy Mikulás bejelentkezett nálad! remélem legközelebb nem tréfálkozik veled! mielőbbi babavárást!
XTina
nagyon sajnálom
én még annyira reménykedtem.
de remélem legközelebb összejön! kicsit pihentek, megnyugszotok...
minden jót kívánok nektek! és bizakodom, hogy mielőtt babázhatsz Te is! +++
puszi és nagy ölelés
mikor nekem volt missed ab-om nálam se volt egyszerű... habár azért ennyire macerás nem volt. inkább a várakozás volt idegörlő.
hétfőn tudtam meg hogy baj van (12. heti uh) és csak szerdán volt a műtét. nem a vizsgálatok miatt, hanem mert akkor tudta a doki megcsinálni... nah a hétfő délután és a kedd az szörnyű volt. csak sírtam-sírtam-sírtam...
nem tudom miért ennyire érzéketlenek, és ilyen esetben miért nem lehet sürgősségi műtét, és akkor igy a vizsgálatok is mehetnének azonnal, nem kellene rá várni!
jah és ahogy nitacska is irta, simán lehet kapni mérgezést!!! nekem szerencsém volt...
Lombikbaba
csini a fotód
Melish
örülök, hogy minden rendben!!! szupi híreket hoztál! további jó babavárást!