Sziasztok Lányok !
Nagyon sokat gondoltam Rátok attól függetlenül, hogy nem jöttem!
Sziszkó, 4D-s képeket nem tettél fel, pedig nagyon kíváncsi vagyok, és a mai vásárlásotokra is ! Gondoltam Rátok, amikor nyaraltatok, hogy kifogtátok a jó időt! Jó sok helyen voltatok!
Tabati, remélem, hogy mostanra már teljesen helyre jöttél, és elmúlt / múlik a csomód! Haza költöztetek már? Remélem, Noé élezi az anyatejet, ha csak üvegből is !
A dokikkal én is ki vagyok ( majd mesélek ), szelektálni kell, amit mondanak !
Heni, sokszor eszembe jutsz, hogy biztos nehéz lehet beosztani az időt, de Beni baba kárpótol mindenért - gondolom!
Rólam/ rólunk, amióta nem írtam:
Választottam egy orvost, itt a közelben a másik kerületben, ajánlották, és a neten is utána néztem, csak jót írtak róla. Voltam nála 9 hetesen vizsgálaton, miután hazaértünk elkezdtem jobban pecsételni, visszahívtam, erre mondta, hogy ez normális, 4 nap múlva kontroll, ha nem múlik el. Hívtam többször, mindig lerázott, hogy 4 nap múlva… Aztán augusztus elején vasárnap hajnalban arra ébredtem, hogy folyik belőlem a vér ( bocsánat ) úgy, hogy már a tisztasági betét semmire nem volt jó.
Gondoltam, ha már fogadott orvos, akkor hívhatom gondommal, azok után, hogy annyit keresetem. Írtam egy SMS-t neki, de nem válaszolt.
Bementünk a kórháza, megvizsgált az ügyeletes orvos, és azt tanácsolta, hogy be kellene feküdnöm pár napra, vagy saját felelősségemre hazamehetek. Úgy döntöttem, hogy akkor bent maradok, talán biztonságban.
Jött az orvosom, mert ő volt az ügyeletes, és jól lecseszett, hogy miért zaklatom őt, mert neki magyarázkodni kell a családja előtt, hogy én smsben kerestem, és neki évente van 90 szülése, és épp elég akkor szabad idejében bejönni.
Hát nem tudom, hogy én várok el sok mindent, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy én gondoltam ezt rosszul ????
Majd ő is megvizsgált, és megerősítette a másik dokit, hogy a baba jól van, kicsi méhlepény leválásom van, de mivel annyira nem vérzek, ezért akár haza is mehetek. Hát nem tudom mi nála az erős vérzés, ha nem elég a normál betét, csak Tena Lady, és a vizsgálatkor a lepedő is véres lett ?
Bocsánat, hogy részletesen írok!
Párommal megbeszéltem, hogy 1 éjszakát kibírok. Másnap reggeli viziten mondták, hogy az orvosom egyeztetésével mehetek haza UH után. Aztán UH után mégsem engedtek haza, mert a szonográfusnő a méhszájamnál hematómát ( vérrög ) látott. Mondom az orvosnak, hogy én ezt értem, mert már eddig is volt, amit kb. 5. héten is láttak, és mondom, hogy a másik két orvos méhlepény leválást láttak. Persze egyik orvos sem írta le papírra, és néztek rám, hogy hülye vagyok?! Másnap mondom a szonográfusnak, hogy mi van a vasárnap megállapított méhlepény-leválással, azt mondja, hogy a hematóma, az az! Visszamentem az ügyeletes orvoshoz + ügyeletes szülésznőhöz, és mondtam neki, hogy mit mondott a csaj. Összenéztek, nekem csak az jött le, hogy nagyon jó szakember lehet a kolléga. Ja meg kitalálták, hogy beszéljem meg az orvosommal, hogy az eddig használt kúpomat használjam tovább, aki már a 9. héten azt mondta, hogy felesleges, bár én nem fogadtam neki szót, és fokozatosan hagytam el, ahogy még az intézetben tanácsolták.
Azóta nincs fogadott orvosom, SZTK-ban voltam egyszer, elég rendesek, normál körülmények, felújított is. Ott mondta a doki, hogy majd ajánl valakit. A kórházban szülésznő fogadása a szokás, de azért kellene egy orvos is, ha már ilyen problémás eset vagyok, de remélem, hogy ez változik.
Barnázgatásaim vannak, de jelentősen kevesebb, homeóbogyót szedek rá, a házi orvos ajánlotta.
Párom azóta is egy tündér, mindent megcsinál, egy hete már főz is ! Minden rosszban van valami jó! – Így hogy itthon van munkanélkülin, így mindent meg csinál helyettem.
Ne harizzatok, hogy nem jöttem sokáig, és hogy ilyen hosszúra sikeredett az írásom !
Puszi Nektek és a Babáknak !