Luisa
Én 1-jén kezdtem a cikl-t, ezért könnyű számolni. Nekem a 13. napon volt (utoljára) akcióm, és a 15. napra írta a net. a fogamzás napját. És akkor is fájt a hasam. (Érdekes, ez bejött.) és ma van 16-a!
...........azért még ráhajtok egyet..............
De ha nem sikerül (foci vb van!!!!
) bízom apa sejtjeiben!!
Az előző terhességemnél is így volt: 8-ára írta az aktuális napot, és 6-án voltunk együtt. (bejött!)
A munkahellyel kapcsolatban:
Attól a pillanatról, hogy orvosilag igazolt a terhességed, védettséged van. Hozzáteszem, hogy ha határozatlan szerződésben állsz! Függetlenül attól, hogy táppénzre mész v. dolgozol tovább. (Van rá törvény is, ha kell megkeresem neked. én is foglalkozom ezzel, mert lóg a levegőben a munkahelyem
)
Az, hogy mikor jelented be? Ha fennáll a veszélye annak, hogy valakit elküldenek, akkor célszerű előbb bejelenteni, minthogy az elbocsátásról tájékoztatnak valakit. Ugyanis ha bejelented, nem küldhetnek el. De ha ők bejelentik, hogy elküldenek, akkor már gázabb. Bár törvényileg meg lehet támadni, mert bizonyítani tudod, hogy előbb terhes voltál, mint az ő döntésük született. Rem. érted.
Meddig szerencsés dolgozni?
Ameddig tudsz, és a közérzeted, fizikai állapotod engedi. És ami FONTOS: ha nem veszélyezteti a munkaterületed a babát. Ő az első!
Utazás:
Repülni nem szabad! Kocsi: aki ahogy bírja (
) szórakozás: szintén aki ahogy bírja. Nyilván ilyenkor fáradtabb vagy, túlzásba nem lehet vinni, + no alkohol + füstös hely (gondolom ez nem újdonság)
Sportolni lehet, amennyi jól esik, csak light-osan!!
Írtam neked privit! Nézd meg. Abban van a ticker-es segítség!
Puszi
Benita