Tegnap voltam a védőnők nél. Úgy felidegesitett hogy én nem megyek többet. Mindenbe, szó szerint mindenbe bekötött. 43 kiló vagyok mióta az eszemet tudom. - hogy biztos nem eszek, meg fogyokurazok, és h egészségtelen a babának. Kik dohányoznak, kik nem körülöttem. Miért...
Miért vetéltem el, és kb az is az én hibám,mert biztos ereztettem magam.
A lányom hány kilosan született, és h mti csináltam h olyan kevés. Miért szedek 5 mg folsavat, annyi nem kell, miért szedek aszpirint, stb ..
Na aztán kezdtem bedūhödni. ...
Aztán mérték a vérnyomásom. Már előre félek. .. 90/60 épp hogy élek miután felbaszta az agyam.
Aztán már eldurrant végleg az agyam, hogy ő 6h 4 napos nak írta be a terhessegem. Ráadásul babonás is vagyok semmit se vettem és egy két ember tudja....erre ő 13.-ra rakja a Due Date et . (Szülés várható napja.)
mondom neki h szeptember 9 csakhogy nehogy igazam legyen....Tudom h ez apróság, de hogy jön ahhoz h ő önkényesen eldátumozza az ultrahang szerinti DD-t...
Arról nem is beszélve h ez miatt csuszik a down korra a teszt is....ja meg
Hogy ő milyen jó fej és ad korábbi időpontot uh ra. .. én már nem mondtam semmint csak magamba forrtyogtam....nem baj gondolom h 3 hetente nézik. .... mert ő azt nem tudja.
Aztán meg hozzám bassza h ki küldi a Hv-t. AKKOR AZT HITTEM KITEPEM A HAJÁT.