Sziasztok csajok,
boldog új évet mindenkinek!:)
Kicsit eltűntem (évvégi hajtás, aztán ünnepek, aztán visszarázódás a munkába...), bocsi.
De utólag is köszönöm mindenkinek a tanácsokat meg a nyugatást. Olvastam, csak írni nem volt időm.:/
Olyan jó, h ilyen sokan lettünk!:D
Fairy32: nagyon sajnálom. Ne keseredj el, drukkolok nagyon!
Sztanikmona: voltál dokinál? Mit mondott? Mi a helyzet veletek?
H teltek az ünnepek? Én Karácsonyt, Szilvesztert is a fürdőben töltöttem... Mondtam is a páromnak, h ezek a gyerekek már most utálják az ünnepeket. Semikor máskor nem voltam olyan rosszul, mint azokban a napokban...:/ Az állandó, egész napos émelygés megvan (nekem a MagneB6 nem segített:( ) már iszonyat várom január végét, mindenki azt ígére, akkor elmúlik. Apropó émelygés, hányinger: próbálta vki közületek a gyömbérteát? Hatásos? Mindenhol azt olvasom, h nagyon jó, vettem is egy dobozzal, arra meg az van ráírva, h terhesek csak orvossal való konzultáció után fogyasszák... Hát köszi.
Beni34: mellfájdalom: nekem iszonyatos volt, és még mindig tart, igaz már kevésbé,mint az elején. Ha a párom meg akart ölelni, majdnem sírni kezdtem, mert féltem, h hozzáér a mellkasomhoz. Tudom, hülyén hangzik, de borzasztó volt. Már valamivel jobb, remélem ennél rosszabb már nem lesz:D
Olvastam, hogy másoknak is vannak hasi szúrkálások, amik elméletilega szalagok nyúlásától vannak. Nekem is szúrkál, fáj, néha baromi erősen, meg újabban hirtelen nyilalások vannak. Ilyenkor mindig úgy megijedek. Másnak is előfordul hasonló? Dokit kérdeztem, azt mondta no para...de hát ő könnyen mondja.
Befejezem a kisregényt, igyekszem majd gyakrabban jönni.