Sziasztok :!
Újonc kiscsirkeként üdvözlök mindenkit
Szintén októberre várjuk a kis borsókát . (Persze még mi is csak csendesen , nagy izgalmakkal )
Első baba, első "próbálkozás", illetve őszintén szólva kis meglepetés ajándék
(Csak jövőre szerettünk volna baba projektbe vágni ... nos , csak rámnézett a kedveském
)
Az én sztori-m elég érdekesre sikerült ...
Tökéletes 28 napos ciklusokkal , de nőgyógyásztilag nehéz évvel a hátam mögött ... egy éve barnáztam mensi előtt 1 héttel , vacak hormon értékekkel "valószínű terméketlen " vagyok hitben élve Bromo-t szedtem a későbbi tervekre való tekintettel , majd egyszer csak abba hagytam 4 hete . (Nem javaslom senkinek , de valamiért ugy éreztem , hogy elég volt ...)
Majd jött a szokásos előzetes barnázás . Aztán hopp , egyszer csak nem jelentkezik a mensi. De minden Pms tünet igen, telnek a napok, és fel sem merül bennem a baba gondolat , inkább az ijedtség , hogy "bakker megint gubanc van "
A várt mens után 1 héttel doki, ahol : BUUUMMM
itt baba lesz Kisanyám. Irány haza , tesztek halmaza , pozi pozi pozi . Aztaaaa.
Hozzáteszem a vélt peteéréskor azon a héten nem voltunk együtt, így ez most a következő rejtély , hogy mikor lehetett pe. / illetve mikor fogant vajon Borsóka
Kontroll UH-t csináltunk egy hét múlva , ott is biztos várandósság.
A következő randi 2 hét múlva , addig pedig marad az izgalmas , szenvedős várakozás .
Eddig semmi róka rudi , émelygés .
Csak a duzzadó fájó mellek , illetve a normálisnak mondott menstruációs tünetekhez hasonló apróságok.
Kíváncsian várom a fejleményeket Nálatok !
Olyan jó dolog ez <3