wetser2004: igen, tudom, hogy nem a duplázódást kell nézni, hanem azt, hogy alapvetően magas -e (akörül van -e, mint amennyi a hcg táblázat normális értékei közé esik az adott napon), illetve kell nézni még egyet holnap, hogy egyáltalán nő -e még.Nekem a következő UH szerdán lesz szerintem, már ha a tegnapi hCG eredményem jó (ezt ma tudom meg)
én most elolvastam legalább 100 topicot/hozzászólást/cikket/történetet: az 5-6-7.hétben NAGYON SOK nőnél volt ugyanez, hogy csak petezsák és embrió nincs. Volt akinél azért, mert "elszámolták" és fiatalabb terhesség volt (ez nálam nem lehetséges), volt akinél az UH gép nem volt jó, elment másik helyre és ott már látták (szerintem ez sem vonatkozik rám) és végül volt, akinél szimplán pici volt, vagy úgy "feküdt", hogy nem lehetett látni, aztán 2 hét múlva szíverés meg minden rendben.
egy gyors statisztikát felállítva azt mondanám, hogy az 5-6-7.hét környékén ezen esetekből 70%-ban lett sikeres terhesség, a 7-8.hét körül (ha még nem volt látható embrio) akkor kb. a 40%-a "került elő később" és lett terhesség (bár itt már többnyire elszámolásokról és kéősi peteérésekről volt szó)
az a vicc, hogy olyan hányinger és émelygés van rajtam... de nem tudom, hogy a baba miatt, vagy stressz miatt, amitől remegek konkrétan.