Sziasztok!
@azumichan:
Örülök, hogy egyidősek vagyunk!
Sajnos az én szagudorom ennék jóval komplexebb, gyakorlatilag minden mesterséges illattól kész vagyok. Öblítő, dezodor, tusfürdő, mosogatószer, sampon és még sorolhatnám. Kizárólag illatmentesben utazok, abból viszont annyira kevés van vagy egyáltalán nem is kapható. De lassan már ehhez is hozzászokom, mint a gyakori pisiléshez
Az elmúlt heteim nem voltak a legjobbak, mivel egy bő hónappal ezelőtt átestem egy elég komoly vírusferőzésen. MIvel a magas lázon nem volt tünetem, napokig jártam kórházba, végeztek rajtam egy csomó vizsgálatot, mire végre megtalálták a betegség okát. Cytomegalovírus (CMV) fellángoláson estem át, ami elég ritkaság számba megy a kismamáknál. Nem kívánom senkinek sem azt az aggodalommal telt 11 napot amire a vérvizsgálat elkészült. Aztán több uh vizsgálaton is átestünk, (magzati szív, genetikai) és hála istennek minden rendben van a babával, egészséges, erős, mindene rendben fejlődik. Úgyhogy végre fellélegeztünk, és végre az anyaságra koncentrálhatok.
Kislányunk lesz
A nevén még egyelőre törjük a fejünket.
Lányok ti meddig tervezitek dolgozni? Azért ez a nagy meleg elég megterhelő, főleg a munkába járás közben, ami nálam kb 2x1 óra utazást jelent, három átszállással. Mondjuk jelenleg még táppénzen vagyok, de augusztusban megyek vissza dolgozni és picit aggódok amiatt hogy hogy fogom bírni.
Candy, mennyi magnéziumot kell most szedned? Kíméld magad, pihenj sokat!