Evelin!
Javítom az előző irományomat! A Bátyáméknál egy fiú és egy lány után, a harmadik iker terhesség lett! Hát le a kalappal a Sógornőm előtt... nem könnyű neki! Én azt tuti nem bírnám. 2- évente jöttek a gyerekek Az jó, ha van tesó, de ennyien...
Nekem sem volt egyszerű az eleje, sokáig azt mndtam, h tuti nem lesz még egy! Hónapokig csak cicin lógott, úgy audt, hasfájós volt, renegteget sírt... 4 hós korától, másfél éves koráig, szörnyen rossz alvó volt. Volt, h 10 percenként kelt -hónapokig... De most már nem úgy látom, mint akkor Hamar lment ez a 2 év Míg picik, bizos nehezebb lesz, de később jó lesz h vannak egymásnak. Bízom benne a Tesó kicsit könnyebb eset lesz
Terhességem 4. hónapjáig hányingeres, hányós voltam... az hosszú volt. De aztán minden ok volt. Az augusztus már újból nehézkes, már vártam, h megszülessen végre.
A szülés: 22 órás vajudás után bújt ki az utolsó 5 óra volt brutális, akkor már iszonyatosa elfáradtam. Éjjel 1 kor kezdődött és este 22:55-kor született meg.... De szrencsére minden úgy zajlott, ahogy szerettem volna. Otthon vajúdtam szinte végig. Délután 6kor mentünk be a kórhzba, akkor kezdődtek a 2 perces fájások, közben kommunikáltam a szülésznővel (falubeli) aki pont estére ment dolgozni, h felesleges előbb mennem, ha nem folyik el a magzatvíz.
Bementünk, akkor voltam 4-5 ujjnyi... Beöntés, zuhi, nst, csak a labdán bírtam ülni, fekve kibírhatatlan volt! Aztán burkot repesztettek... az utolsó orába már tolófájások voltak... hát, mihez hsonlítsam: mintha egy 10 emeletes ház akart volna kijönni ott már nem az az élej fájdalom volt, viszont nem tolhattam, pedig nagyon úgy éreztem h tolnom kell már.. még 1cm volt vissza... na az húzós volt. Ott már álltam, két oldalról meg fogtak, mert a fájásoknál tuti összeesek... Aztán jött a doki, h pattanjak fel megnézzük mi újság mondta fogjam meg a haját, mármint a Kisfiamnak... Á mondom, jöjjön ki végre 4-5 tolás volt talán és int volt Akkor is, és most is azt mondom, h csodálatos dolog!!! Biztos van, akinek borzalmas/abb, de simán ki lehet bírni.
Gondolom Te császárral szülsz vagy? Ja és Celldömölki vagy? Némeht Klára??? Kerekes Gábor? Nem ismerősök?
Itt egy újszülött kép: <3 Beszívott szájú Kicsi Mindenem!!!