Sziasztok!
Nekünk is jól telt a hétvége. Pénteken megvolt a ballagás, ami nagyon megható volt, a végén persze itattam az egereket, hogy ekkora az én pici lányom, hogy szeptemberben iskolába megy
Az oviban kiderült, hogy a kislányom minden élő embernek elújságolta a kisbabát, szerintem még a kertész is tudja
Azzal fogadott minden anyuka, hogy hogy vagyok, és milyen mázli, hogy a nagylány mellé újra lesz egy pici babám
A kilsányom változatlanul lelkes, esti puszi anyának, esti puszi Máténak a hasamra, ölelget, állandóan mondja, hogy mennyire imád... teljes a boldogság szerencsére
Timi: mázli, hogy az anyósoddal neked is jó a viszonyod. Gyereknevelésben szerintem szinte természetes, hogy nem egyezik a véleményünk velük, hiszen elég nagy a generációs különbség, őket nagyon másként nevelték
Viszont a te példád is mutatja, hogy igaz a mondás: az anyós annyira lakjon tőlünk, hogy ne tudjon átjönni papucsban
Kati: a fájdalom természetes, főleg ha ilyen pár percesek. Később, mikor a méhszalagok nyúlnak (12. héttől érezhető, két oldalt feszítő, szúró érzés), az is kellemetlen, de teljesen oké. Remélem holnap a doki megnyugtat, hogy minden rendben odabent
Fáradtság: én most (holnap lépek a 14. hétbe) kezdem érezi igazán, hogy nem vagyok olyan punnyadt. Neked is egy darabig ez még így lesz, pihenj, aludj amikor csak tudsz, igazából csak ennyit tehetsz a jó közérzetért az első pár hétben
Dumo: tök jó, hogy jól sikerült az esküvő. Táncoltatok sokat?
Zenéből találtam kifejezetten kismamásat, de azok már-már túl nyugisak voltak, arra inkább aludni lehet
Emelet: régen a kislányommal versenyeztünk, ki ér fel hamarabb. Most nagymama stílusban nyomom felfelé, és a 2. emeletnél már fújtatok
Evés: nekem iszonyú éhségrohamaim vannak
Van, hogy reggel 6-kor felkelek a gyereket oviba indítani, és már akkor korog a gyomrom.
Kajában igyekszem még mindig az egészségeseket választani. Az a szerencse, hogy a kislányom annyira imádja a gyümölcsöket (nem rám van
), hogy ő pl. sosem a csokis pultnál áll meg a közértben, hanem a gyümölcsöknél, és tátott szájjal nézi őket
Megvenne egy raklappal, így aztán van itthon mindig friss gyümi és ha ő eszik, akkor én is eszem vele. Kívánom is, jól is esik, és a tudat is jó, hogy viszek be egy kis vitamint.
A másik, amiért oda vagyok: tejtermékek. Biztos a kálcium miatt van, az első terhességemnél is szatyorszámra ettem az ilyeneket, pedig amúgy normál állapotombn nem kívánom. Most is 8 túró rudolffal és 4 tejszelettel tértem haza a közértből, szerintem 3 napnál tovább nem fog tartani