Sziasztok!
Voltunk mi is a 12. heti UH-n. Babával minden rendben. Méretei úgy átlagosak, nem látható rajta szervi eltérés...és nagyon kislánynak tűnik
Terhességi nátha
Progeszteron hatásra a szövetek vizenyősebbek lesznek, a nyálkahártyák megduzzadnak. Ettől van az orrdugulás, a dátha... Az már részletkérdés, hogy a szervezet termelte, vagy a gyógyszeres progeszteron okozza-e.
Edit
Üdv itt! Gratulálok a kisfiúhoz!
Bkatalin
Az energikusságot én annyira nem érzem. Nálam eléggé összemosódik a terhes-szoptatós állapot
Mellérzékenység se nagyon volt, van. Most dolgozunk a szoptatás abbahagyásán
Én alaposan megmosom a zöldségeket és kész. Nem kell túlzásokba esni. Epret akkor nem is eszel?
Most nagyon rákaptam a skandináv krimikre!
Szoptatás közben nagyon jól lehet olvasni
Elka
Nekem ezekkel a vérvételes tesztekkel az a bajom, hogy nem azt mutatja meg, hogy a te babád beteg-e vagy sem, hanem egy arányszámot ad... pl. 1:560... de a babád lehet az 559 egészséges között is, de lehet az az egy beteg is...
Miért csak egy babát terveztek?
Engem nem zavart a szabad látogatás a kórházban. Jobban be lehetett osztani, hogy ki mikor jöjjön fel pár percre. Nekem jobb volt, hogy a nem annyira közeli ismerősök, rokonok ott látogattak és nem haza jöttek... Igaz, én eléggé nyitott vagyok.
Még nem híztam a terhesség előtti állapotomhoz képest. Miután 2 kisgyerekkel töltöm a napjaimat, próbálok az ő és a magam étkezésére is figyelni. Igyekszem nekik egészséges étkezést biztosítani, nem rászoktatni őket a nassolásra. Kicsit furán jönne ki, ha közben én meg tömném magamba az édességet
(És hát egy nagy adag hiúság is van bennem
)
Zso-ka
Adókedvezményes papírt a terhesgondozást végző orvos állítja ki. (orvosi pecsét kell rá, az meg nincs a védőnőnek)
(Nekem már ideadta a doktor, hogy a férjem egyből le tudja adni...)
Hajfestés nálam eddig nem okozott gondot...Olyan 6 hetente szoktam festetni.
Csillagtancos
Teljesen egyetértek a belinkelt cikkben leírtakkal!
Dumo
http://www.lll.hu/irodalom files/1512/vicki_iovine_-_baratnoim_a_terhessegrol.doc.docx (docx)