2013.11.11 20:51
2013.11.11 21:26
Üdv csajok! Kicsit zűrös napjaink voltak, anyósék megejtették az évente egyszeri látogatást (itt is laknak 4 napig), lementünk velük meg anyámékkal a telekre (8 ember 50 m^2 en), Szaffi megint lázas volt a hétvégén, az idő meg vacak. De kezdem megszokni az émelygést Holnap lesz 1 éves Mesó, tehát holnaptól már két kislányom lesz, és nem lesz kisbabám Ma még jól megpuszilgattam Babucikám, mert hirtelen felnő itt nekem Ő meg olyan fuldoklósan köhög már megint, ahogy szakad fel a cucc a kis tüdejében .Bár engem jobban zavar, mint őt .
Era Ez a szülés tényleg szörnyen hangzik. Félmillából nem jönne ki a hazaút is? Én rettegnék itthon szülni, főleg, mivel Mesónál nem vált le a lepény és szülés után meg kellett műteni. Szóval én átéltem, hogy jó az a műtő a szülőszoba mellett. Ez egyébként „nem sürgősségi” beavatkozás, így tartott vagy 15 percig míg a döntéstől az altatásig eljutottam. Ez ott nagyon gyorsnak tűnt.
Liliom Bizti vagyok, hogy veletek marad a babó . Ha bárányt ad, jászlat is ad hozzá…
Krampampuli Nem hangzik jól ez a pihenésre ítéltetés Én kivitelezhetetlennek érzem, pedig a hétvégén folyton feszült a hasam .
Zsirafcápa Emlékszem, az utsó hónapban Mesónál már szobanövényként működtem Szaffi mellett, de elég jól elfogadta. Sokat olvastunk, megtanult kocka-kirakózni és remekül odahozott nekem bármit, amit kértem Éljen a cuki kis szívhang
Pandi Már reménykedtem, hogy sikerül egy hónapban szülnünk végre Gondoltam rád a napokban, hogy majd hívlak technikai tanácsokért. Pl. Hogy lehet megszervezni a nagy oviból hazajövetelét a 2 hónapos és a 2 évessel együtt (10 buszmegálló vagy autóval 8 perc, de csak 1 autónk van). Nagyszülők csak elméletben léteznek (szülés alatt vigyáznak a nagyokra, hétköznapokon nem számolhatunk velük).
Evicat Gratulálok és kitartást! Mit jelent, hogy kétszarvú a méhed?
Megyek alszok végre!
2013.11.12 09:43
2013.11.12 18:07
2013.11.12 18:58
Wááááá, elszállt amit írtam! Na, akkor restart:
Réka: Boldog szülinapot és jobbulást Mesónak!
Pihenésre nem tudod kihasználni azt az 1000 embert (50nm-en), akiket körül kell ugrálj?
Egyébként júniustól újra lesz kisbabád
Kinga: A párod nem tud anyósodékkal külön beszélni? (gondolom nem...) Nincs lehetőség esetleg vmi önkormányzati tulajdonú lakásba elköltözni? Akár az agglomerációban...
Amit anyósodék a fejedhez vágtak - takarítás etc - ha ez változik, akkor sem állnának pozitívabban hozzátok? Eléggé rájuk vagytok utalva...
Nem vagy könnyű helyzetben, de kitartás!
Barbi: Eh részvétem a szlötyi és a kék foltok miatt. Reméljük, h a diétával megúszod a dolgot.
Ma még nem hánytam, jeeee!! bár csak egy fél doboz joghurt ment le és egy kis zöldséges bulgur. Az én gyerekem is vega lesz
Valaki rugdosson el tanulni, pls, csak aludnék és aludnék...
2013.11.12 19:49
2013.11.13 07:54
2013.11.13 11:13
2013.11.13 11:51
Csajok, baromi fáradt vagyok :/ Keresnem kell valami segítséget, mert ez így nem fog menni . Csak bárhogy számolok, egyszerűen nem találom, a nap melyik szakáról mondanék le: reggel ne én fésüljem a lányokat? Ne én vigyem bölcsibe a nagyot, amikor annyira igényli? Ne hintáztassam utána Mesót? Ne játsszak vele itthon? Ne menjek Szaffiért, amikor úgy vár és a nyakamba ugrik? Ne sétáljunk, amikor imádja a „pikniket” a közért előtt? Valahogy semmiről se akarok lemondani .
Védőnői hivatalra megint kicsit mérges vagyok . Van egy édes védőnénim, Emi, aki májusban szült, tehát átkerültem vki máshoz. Már találkoztunk 2x Mesó miatt, úgyhogy nem idegen. Erre írt a múlt héten egy hivatalos levelet, hogy ha nem viszem el Mesót 1 éves kontrollra, akkor feljelent a gyermekvédelmnél . Nov 7-én adta fel, Mesó nov 12-én volt ugye 1 éves . Nem felhívott, hogy menjek már be, bizti elfelejtettem, nem, rögtön írt . Amúgy azért nem mentem, mert meg akarom várni a jövő heti uh-t a kiskönyv miatt is. Tegnap azért elértem, persze neki se sürgős, 2 hét múlvára adott időpontot (oké, péntekenként fogad, akkor meg én egyetemen vagyok egész nap, tehát keresni kellett, mikor jó). Az egészben a legszebb, hogy a posta rossz címre vitte ki a levelet, a 13-as ház helyett a 3-ba dobták be (ugyanaz a vezetéknév). Tök véletlenül Szaffi bölcsis csoporttársához, aki felismerte az Emese Jázmin nevet és elhozta a bölcsibe.
Barbi Irigylem az émelygés-mentességet! Én is, én is énis!!! Meg az alvást is! ÉN IS! Lelkes a védőnéni, hogy máris kijön .
Krampampuli 1000 ember pihenés-gátló tényező volt, jobban ráérek, ha egyedül vagyok a csajokkal . Valamit rosszul kommunikálunk a rokonokkal, itt mindenki csak elméletben segít, a gyakorlat hibázzik (oké, egy szavam sincs, anyámék pénteken fél napig vigyáznak Mesóra, amíg én egyetemen vagyok és apa még nem ér haza). Próbáld meg a bulgurt tejszínes-gyömbéres mártással, a gyömbér amúgy is jó émelygésre! (nagy bulgur rajongó vagyok ). Eheti felfedezésem: az Almdudler qrva jó hányinger ellen!!! A környéken sajna csak fél literes kiszerelésben kapható, de esküszöm kiteszem facebookra, ha megy vki az osztrákokhoz hozzon nekem két kartonnal
Baromi kemény lehet szociális szférában dolgozni, minden tiszteletem!
Evicat Fú, erről már hallottam, csak nem tudtam, hogy így hívják. Egy lombikos ismerősnek volt hasonló, neki már két gyereke van azóta . De igaz, hogy nagyon szorosan vizsgálták mind2 terhességét, folyton járt vele a dokikhoz
Lilimanó Nem ér meg egy esküvőt az önkormányzati lakás reménye? Én nagy esküvő-ellenes vagyok amúgy a férjem is. Aztán a lombik előtt megnéztük a jogi hátteret, és basszus minden egyszerűbb, ha ott a papír. 5en voltunk a „lagzin” nem bántuk meg , egy fillérbe nem került (na jó, elvittük a tanúkat étterembe, de étkezési utalvánnyal fizettünk). Azóta se hiányzik az esküvő. Nagycsaládi eseménynek úgyis ott vannak a keresztelők.
2013.11.13 19:49
2013.11.13 21:22
2013.11.14 07:14
Annaivker Részvétem a betegség miatt Utálom az antibiotikumot . Háziorvosom mindenre felírja, én meg sose szedem be . Érdekes, amióta 10 éve így döntöttem, ugyanolyan sebességgel gyógyulok ki a betegségekből . Mesó születésekor kaptam, át is ment a picibe . Szegénykém két hétig fosott tőle, véresre kiütötte a kicsi popsiját . Sztem most se úszom meg, a szteroidok miatt tuti lesz vmi fertőzésem, amire a szüléskor adnak antibiotikum szurit .
Én mondjuk irigylem a fogyást, a diétát + szurikat viszont nem . És diéta nélkül tartok –2 kg-nál Bár úgy hiszem, lesz ez még +15 is
Zsiracápa Köszi a jókívánságot Mesó nevében is (épp ébredezik a drága, várok, hogy felébressze a nővérét is ). Anyósék Marosvásárhelyen laknak, nyuggerek és van pénzük, jöhetnének sűrűbben is, de így alakult. Most tényleg jó fejek voltak az unokákkal, amúgy elég parasztok bírnak lenni, képtelenek másokhoz alkalmazkodni, és igen kínos helyzetbe hoztak már párszor emaitt . Úgyhogy nem hiányoznak . Tartson ki a napközbeni jólét estére is!
Na, tényleg felkelt, indul a műszak, apának ma hosszú napja van, fél7re ér csak haza (a fél6 helyett…). Reggel fél7kor indul el… hát csoda, hogy hosszú a nap?!
2013.11.14 12:34
2013.11.14 16:55
2013.11.14 18:41
2013.11.14 19:22
2013.11.14 21:09
2013.11.15 20:53
Sziasztok kismamák!
Kedden voltam UH-n és immár a 8. hetet tapossuk a kis babócámmal akinek az ülőmagassága immár 1.6 cm. Hallottuk a párommal a szívhangot is, és mit mondjak... hihetetlen még mindig. A páromnak nincs nap, hogy ne mondjam: Én még mindig nem hiszem el, hogy babánk lesz!
Apuka fiúcskát akar, anyuka lánykát! De mégis titkon mindkettőnknek az a lényeg, hogy egészséges legyen! Az UH szerint június 22-én jön napvilágra, de a doki június 27-ét tippel. Nekem mindegy, csak itt lenne már a kezemben
Remélem, hogy ti is jól vagytok, és hogy nől a pocak, és nől a babóca mindenkinél
UI: A pocakom rohamosan nől, és még csak 2 hónapos terhes vagyok. Mindenki szerint sok víz rakodik rám... De szerintem meg nem tesz jót az a sok evés. Igaz a baromfihústól a gyomrom felfordul, de a túrós csuszától meg hanyatt vágom magam
2013.11.15 21:17
nekem december 12-én kell mennem genetikára, és ha minden igaz akkor megyek betegszabira... vagyis remélem, hogy az orvos kiíír, mert ez a sok éjszakázás, és 12 órázás kezd egy kicsit sok lenni.
annaivker neked is sok sikert kívánok a genetikához. Majd meséld, el hogy sikerült. Épp kíváncsi vagyok, mivel én nagyon parázok tőle. Remélem, hogy mindent rendben talál.
kicsimanocsek tessék sokat pihenni, pihenni, pihenni és nem idegeskedni. A kis babócának kell a nyugalom, hogy fejlődni tudjon. Jó egészséget kívánok nektek!
liliommanó nehéz eset a tiéd. A mai világban nagyon megkell gondolni, hogy teljes mértékben felelősséget tud-e vállalni a szülő a gyerekért. Mi mindketten dolgozunk a párommal. Albérletben lakunk, és attól függetlenül nagyon nehéz nekünk, hogy nem mondhatni hogy rosszul keresünk. Itt Szerbiában ( mivel mi itt élünk) iszonyat nehéz az élet. Sokat dolgozol, kevés pénzért. Mi ilyen téren szerencsések vagyunk, mert rettentő sokat dolgozunk, de kűzdünk a túlélésért. Amikor először feljött témába a baba, azt tárgyaltuk meg, hogy miből is szeretnénk mi felnevelni?!...
Én ezzel nem akarlak elkeseríteni, csak azt szeretném mondani, hogy nem lehet mindent arra hagyni, hogy: majd megoldódik. Majd lesz valahonnan pelenkára, törlőkendőre stb... Mindig előre kell lenni +1 lépéssel az élettől
4 gyereket nehéz felnevelni úgy, hogy ne szenvedjenek hiányt. Én szurkolok nektek, és abban egyáltalán anyósnak nem adok igazat, hogy beleszól abba, hogy mit tegyetek. Azt ne engesd! Ti döntsétek el. De csak okosan...
2013.11.16 15:51
2013.11.16 21:12
2013.11.17 15:23
Az én terhességem nem problémás. Nálam ez a markonyi gyógyszer a normális . Viccet félretéve, tényleg megszokható így harmadikra. Oké, az elsőben, mikor végig pihentem és nem volt mellette egy-két kismanó, akkor gond se volt (csak a marék gyógyszer). Én sex után barnázgattam egyszer . Pénteken kihagytam egy órát az egyetemen, aztán magyarázkodhattam a tanárnőnek (16an vagyunk egy csoportban, gyakorlat volt és a cuccom bent maradt a teremben). De megtudtam, hogy a kedvemért kiírnak majd május végére is államvizsga időpontot. Hát qrva jó, reméltem, eltolom fél évvel, de ezekután mondjam a prof. asszonynak, hogy bmeg semmi kedvem nem lesz 37 hetes terhesen államvizsgázni neked?!
Nálunk elég sok 4d uh volt, mert a doki csak átkapcsolta a gépet, és úgy is megnézte a babát mindig. Kaptunk mindig dvd-t is. Szaffinál még mindet átformáztam és megosztottam a nagyszülőknél, Mesónál már apa se nézte meg őket . Most sztem nem lesz 4d, mind2 gyerek tök egyforma volt a sárga képeken (a fotók kint vannak a konyhafalon) pedig születéskor totál máshogy mutattak, mivel az egyik hosszú, vékony a másik meg duci pufóka lett. Ez pedig csak az utsó hetekben alakul ki.
Én tartom a –2 kg-t, de már kerek, előreugró pocim van, mint minden terhességemnél. Gatyát már váltottam (nem terhes, csak amit Mesó születése után hordtam 6 kg-val nehezebben).
zsirácápa Róka engem is kerülget, de szerencsére sose ér ide Mondjuk néztek a lánykák, mikor végre mind2t felöltöztettem, majd ahelyett, hogy elindultunk volna a bölcsibe, anya szuszogott a nyitott konyhaablaknál .
Krampampuli Gasztronomiai orgazmus kifejezésen hosszan vihogtam itt, mint egy tinilány Kiejező, tényleg . Én csütörtök este 8kor rántott húst sütöttem, mert AZONNAL KELLETT ennem! Védőnővel igazad van, csak felhúztam magam elsőre. Aztán persze nem mondtam neki, meg nem is fogom, mert annyit nem ér a dolog. Tejszínes-gyömbéres mártás, hát olyan tejszínes mártás, amibe gyömbért teszek . Vmi pulykamelldarabkák hagymán lepirítva, friss vagy szárított vargánya (egy kisebb vagy fél marék szárított) felöntve tejszínnel, bele gyömbér, ha van friss, azzal jobb. Nem szokott lenni . Bulgurral tálalva. Idén nem csináltam, mert nem gombásztunk annyit.
Mylife Épp írni akartam, hogy terhesen a munkatörvénykönyv szerint védett vagy, és nem tehetnek éjszaka műszakba, 8 óránál hosszabba és nem túlóráztathatnak. No de fogalmam sincs a Szerb munkatörvénykönyvről . Lehet, ott is van erről szó . Fiú/lányról eszembe jutott egy barátnőm mondása, sztem nagyon igaz. Mikor megtudták, hogy elsőszülöttjük fiú lesz, madarat lehetett fogatni velük, ujjongtag, hogy de jó, elmentek megünnepelni stb. Majd megállapították, hogy ha a doki azt mondja, hogy lány, pont ugyanígy tesznek . Nem az okozott örömöt, hogy fiú, hanem hogy kézzelfoghatóbb lett a „gyerek”, könnyebb volt elképzelni, beszélni róla és hozzá. Én is így vagyok vele, alig várom, hogy tudjam, kuki vagy punci van-e bent. Pedig tök mindegy (mondjuk abban van vmi morbid, hogy egy pasi 9 hónapot a testemben tölt )
Nekem is letagadhatatlan pocakom van. A kabát vagy a hosszú sál még szerintem beválik, de lehet, hogy csak szerintem.
Barbi Hurrá negatív cukortesz 20. hét körül amúgy is küldenének. 4d-s uh-t akkor csinálj, amikor már nagyon vágysz rá Nekem 12. héten is volt, sztem tök ugyanannyi látszik, mint a huszon-sokadikon. Sárga kelttészta-pacákból kirakott „akár gyerek is lehet” képek. De a nagyszülők mindig találgattak, kire hasonlít az ábra
Anna Köszi a súlyoptimizmust, legalább te, ha én már nem is . Pisiben baci vacak dolog és tök nehezen kiírtható , kitartást! Éljen az utró! Jaj de utálom, Jaj de jó, hogy most csak napi 2-t írt fel a doki, nem 6ot
Manó Drukkok mennek! Mesó is ezt csinálta, egyszerűen kiharcolta, hogy másodikként is vele foglalkozzon anya, amíg bent van . Nekem akkor nagyon „jól jött” az az ijesztgetés a 9. héten, hogy elveszthetem, mert jobban figyeltem rá – én is, meg a családom is. Most már senki se veszi komolyan ugyanazt . Szegény Hármaskám . Szóval nyugi, második gyerek, túlélő típus – kénytelen.
Mindenkinek problémamentes hetet!
2013.11.18 18:18
2013.11.18 19:00
Ne izgulj az alhasi fájdalmak miatt, mert nekem néha annyira szurkál, hogy majd elordítom magam.
Én szedem az Elevitet, de a dokim a magnéziumot megse említette. Habár ebben az Elevitben benne van minden.
Én is 8 hetes vagyok, meg 4 napos... és nekem is lassan telnek a napok. Én is már alig várom, hogy a 12.hétben legyek, és tudjam, hogy minden rendben van, és hogy átesek azon a fránya genetikán, és vércukormérésen... Aztán jön mégcsak a neheze
Elvégre a pocak nől, az étvágy ugyanúgy vele, és kezdődnek az a fránya: "Úristen, semmi sem jön rám" napok...
2013.11.18 19:22
2013.11.18 19:38
Nina Hasszurka normális, de kellemetlen. MagneB6 elvileg segít rajta, gyakorlatilag… háááát .
Nekem az izmok nem rendeződnek át a pocinövés miatt. Nekem úgy maradtak még az előző terhesség óta . Mintha a szervezetemnek az lenne a „normális” állapot, hogy terhes vagyok . Elég idétlen . Viszont bűnöztem, tegnap ettem tatár beefsteak-et, ma meg camambert. Elegem van, hogy a legjobb kajákról le vagyok tiltva .
Holnap megyünk este dokihoz, veszettül izgulok, hogy milyen lett a 3 héttel ezelőtti TSH eredményem . Ma meg kértem vérvételre időpontot itt a Csepeli rendelőben, jövő szerdára adtak . Még jó, hogy nem sürgősségi .
2013.11.18 20:17
2013.11.18 22:06
2013.11.19 14:29
2013.11.19 18:06
2013.11.19 18:36
2013.11.19 20:52
2013.11.20 10:10
2013.11.20 10:39
Nekem a TSH-m Szaffi után romlott el. Se az inszemek alatt, se az első három lombiknál nem volt vele gond. Valahogy az első (első végigvitt) terhesség betett a szervezetemnek. Utána újra átnézte a dokim az összes vérvételemet, de mindenhol rendben volt. Most 3.23 volt a gyógyszer előtt, ami nem vészes, de az ideális azért 2.5 alatt lenne, úgyhogy szedem tovább a bogyókat. Nekem 3 hete nézték, jövő héten megyek vérvételre, akkor nézik megint.
Tegnap a dokinál „minden rendben, szedje tovább az összes gyógyszert” diagnózist kaptunk . Hármaska utolérte a korát, 10 hét 4 naposnak mérte a doki Kis cukim nagyon mocorgott <3. Estére megint belázasodtam (hétfő este is) éjfél volt már, mire sikerült letornászni úgyhogy ma apa szabit vett ki. Holnap nemtom mi lesz, mert apa este 7ig van. Megpróbálom rávenni, hogy reggel később menjen és vigye el Szaffit fél8kor ő bölcsibe, délutánra meg beizzítom a nagyszülőket valahogy . Annyira jó lenne kikerülni ebből az élő inkubátor állapotból és végre hasznosan részt venni a gyerekeim életében!!! . Találtam bébiszittert, a szomszéd utcában lakik, szimpi 49 éves özvegyasszony egy egyetemista fiúval meg egy már felnőtt lánnyal, aki Rómában él. Tegnap sétáltunk vele meg a gyerekekkel, Szaffi mondta, hogy legközelebb is sétáljunk az Ági nénivel . Nagyon jó lenne, ha beválna. Jövő szerdán jön Mesóra vigyáz, amíg vérvételre megyek. Heti 2-3 teljes nap ráér, olyan a munkája, hogy vagy H-SZ-CS-SZ vagy K-P-V dolgozik. Nagyon optimista vagyok ám, a csajok meg úgyis könnyen alkalmazkodnak.
Még nem adventezünk, Szaffinak ez még nagyon hosszú idő. Majd Mikulásra készülünk előre (rajzolok nagy lapra mikulást és ragasztgatunk a puttonyába csokipapírokat), és karácsonyra is (nagy karácsonyfát rajzolok, arra ragasztunk színes díszeket). Vettem marcipánt, abból gyurmázhat ajándékokat a rokonoknak, bár fogok venni még pár csomaggal, mert imádja, és félek, hogy készítés közben megeszi. Mióta gyerekek vannak, nem gyertyázunk, Szaffi ha lángot lát, elfújja, Mesó meg belenyúl
Krampampuli Fogalmam sincs, hogy lehet kikapcsolni a vastag betűt . Én word-ben rok, így [ zárójelek köz b-vel vastagítok. Párod végül hová ment tovább a tanári pályáról? Én is 8 évet tanítottam, de remélem, vissza mehetek majd (ha az anyagiak is úgy hozzák). Addig beszéltem a gyömbéres bulgurról, hogy megcsináltam vargánya nélkül, így is jó lett . Hagymát nem tettem bele, mert Hármaska nem kívánta . Viszont volt friss gyömbér a spaarban, kb. egy hüvelykujjnyit karikáztam bele. Szar fás gyömbér de az íze kifőtt . Te milyen egyetemet végzel most?
Zsiráf Hú, ez nekem horror, hogy felhívnak a 9 napos baba miatt, hogy pajzsmirigyes Úgy általában horror, hogy a gyerekem lehet nem egészséges is . Pedig a nővéremnek vannak veleszületett problémái, és hát jól együtt lehet élni vele, de akkor is, ő a nővérem, miatta aggódjon az anyám . Madártejet se lenne szabad enni? Nem mintha gyakran ennék . Anyám a kórházba hoz mindig szülés után, meg rántott húst, szerinte az nagyon fontos, én meg nem tiltakozom .
Nina Én tegnap kérdeztem a dokit, mert barátnőmnek 10 hetesen betippeltek egy fiút. Hát azt mondta, az kuruzslás . De 12 hetesen néha már látni, hogy fiú, de ha nem látni, attól még nem bizti, hogy lány . Olyantájt alakulnak ki a nemi szervek, ha lóg valami, az egyértelmű, ha nem, akkor vagy lány, vagy pár nappal-héttel később fejlődik csak ki, az se baj. A 18 hetesen már tuti (már ha szétnyitja a lábát ugye). Szaffi csak egy aprót villantott hosszas lökdösés után (mármint a doki lökdöste a pocakomat ). Szex kívánása változó, nálam igen intenzív, sőt… veszettül perverzeket bírok álmodni . Magas az alhasi vérbőség erre mindenki máshogy reagál. Általában a középidőben rendeződik, a végén meg hiába kívánja az ember lánya, már lusta „rámozdulni” a dologra .
2013.11.20 20:54
2013.11.21 06:30
2013.11.21 12:44
Nincs is jobb, mint ha 3. napja lázas az ember lánya . Sztem így maradok még fél évig . Ma anyámék vitték Szaffit bölcsibe, aki egész éjjel alig aludt, olyan izgatott volt . Ennyit a félelmemről, hogy szegényt megviseli, ha kevesebbet van velem . Bébiszitter ezen a héten pont nem ér rá most, mert a munkája miatt most szerda-csütrötök dolgozik, pénteken meg anyámék úgyis elviszik Mesót, akkor nem kell. Én örülök, hogy olyat találtunk, akinek van melója, ettől nekem megbízhatóbbnak tűnik . Unokatesóm épp nagytakarít nálunk (egyetemista, pénzért bármit ), végre kimossa a hűtőt, valami belefolyt és hánynom kell, ha kinyitom 3 napja, csak így nehéz kimosnom is .
Sztem még ne menjünk át zártba, bizti vannak, akik még nem bíznak a babájukban és ezért nem írnak. Szaffinál én is a 30. hét után kerestem csak társakat, bizti-ami-bizti.
Krampampuli Fél családom a szoc. Szférában van, a másik fele pedagógus . Mondani is szokta a férjem, hogy a környéken ő az egyetlen, aki pénzt keres (mérnö-közgazdász). Szoc. munkás diploma remek, lehet vele annyit keresni, mint a klienseid (nővérem és sógorom szocpolt végzet, a sógorom a szocmunkást is, csak a diplomamunkát nem írta már meg). Pocaklakód vega lesz, már tuti Az enyémnek apa szerint nagyon jó ízlése van, azóta ugyanazt a pizzát szeretem, amit ő . Nekem is mondta a párom, hogy a hülye ped. szakvizsga helyett csináljak egy statisztikus Msc-t és felvesz kezdő bérben bruttó félmillával . Nem győzött meg (borzalmasan viselném a vezetői stílusát ). Marcipánból most Dr.Otkereset vettem, ez tűnt puhábbnak. Majd meglátjuk.
Zsiráfcápa szombaton uh?! Szegény dokinak nincs magánélete?! A miénk kedd-csütörtök délután rendel, mondanom se kell, hogy ez az a két nap, mikor a páromnak 6ig van bent dolga… szóval megy ám a szenvedés rendesen . Vonalzóinkon megint jót röhögtem. Mesónál is ez volt, ott az volt a megoldás, hogy a másik csajnak német Lillypie-s vonalzója volt. De neked szintén angolos, tehát tök értelmetlen . Vele végül nem sikerült egy napon szülnünk, ő csak 3 nappal horda túl, míg én 5tel . Most is úgy tervezem, hogy júni 16 helyett majd valamikor 20-a után jön csak ki. Hátha kellemes meglepetés ér, és mondjuk 15-én megszületik . 12 vagy 15 lenne az ideális, akkor maradhatnának az állandó lottószámaink (Mesó és Szaffi dátumai).
2013.11.21 13:46
2013.11.21 14:34
2013.11.21 19:15
2013.11.21 20:49