sárgarépa, tök jó neked, hogy anyukád védőnő, irigykedem.
én is akartam már irni, hogy bdana kis korkülönbsége durva.
én amikor 6 hós volt a kölyök, szexre sem gondoltam, nem hogy tesóra, örültem, hogy élek.
nálunk az első év volt teljesen brutális, azután a 2. év már jobb volt, a 3. pedig sétagalopp. egyelőre nem értek egyet azzal, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond, de gondolom ez majd változik idővel.
delila, kaliforniában voltunk 6 hetet, a férjem munkája miatt, most visszajöttünk irországba, majd jövő héten utazunk haza magyarországra egy hónapra kb. a pakolás kissé déva vára jellegű: amit elpakolok, P. úgyis kipakolja, mert eszébe juttatom, hogy jééé, meg kell nézni ezt is meg azt is... a segitség jó lehet, ez nagy hátrány külföldön, hogy egy magad vagy, mint az ujjad, mindig.
a szoptatással kapcsolatban nekem egy fogadalmam van: ezúttal igyekszem nem foggal-körömmel ragaszkodni hozzá.
a fiamnál eléggé túlparáztuk a dolgot, mindenáron szoptatni akartam, mert mindenki azt nyomatta, hogy anyatej kell a babának, mindenképp, abba ne hagyd stb stb, ami persze igy van, de nem
mindenáron. szóval én most igyekszem lazán venni ezt a kérdést, nem hallgatni senkire, csak a gyerekemre és
elhinni neki, ha esetleg neki sem lesz elég a tejem. no de majd meglátjuk, mit hoz a jövő, lehet, hogy a második gyerkőc nem lesz olyan bélpoklos, mint a bátyja.