Sziasztok!
Goofyka,
hű de nagy már a Babád, kíváncsi leszek, mit láttok az ultrahangon
A náthát sajnálom, ha írtak antibiotikumot rá, akkor szedd be, biztos mondtad hogy terhes vagy amikor kaptad, nem fog a Babának ártani, viszont ha már a füled is dugul, akkor különösen fontos lenne, nehogy az is begyulladjon és fel kelljen szúrni!
Amúgy minden gyógyszerre ráírják hogy nem ajánlott terhességben, ezzel védik magukat a gyártók...
Orrcseppet (spray-t) amíg van színes váladék az orrodban (bocsi ha gusztustalan), és dugul a füled is, addig mindenképp használj, hogy ki tudd fújni...
Még ha túl is vagy a 7 napon. Maximum váltogathatod a fajtákat.
Mi most a Nasivin Sanftot használjuk (én is), mert ezt ajánlotta a gyerekorvos Olinak, állítólag ez kevésbé szárítja a nyálkahártyát.
Két fő gond van az orrdugulással kapcsolatban:
1, a terhességben gyakran előfordul, nátha nélkül is
2, a rendszeres orrcseppezés hozzászokást és függőséget okoz,
vagyis egy idő után nem hat, ezért kell váltani, illetve dugul az orr, ha nem használod.
Vagyis: váltás és ha nincs váladék, fokozatos elvonás (abbahagyni!!!!), ki kell bírni a dugulást pár napig, aztán abbamarad (illetve mivel lehet, hogy a terhesség miatt amúgy is van, csökken).
A homeopátiás kérdésben egyetértünk, én sem vagyok híve...
Köszi a Medelás infót, hát így még mindig nem tudom mit vegyünk majd ha szükséges
Mivel mindent eladtatok, lesz mit kölcsönkérni/venni, nem irigyellek...
Veronika,
Hú, jó soká derül ki, ha lány...
Akkor egy nappal kisebb volt a Csöpp a fotón, mint gondoltam
Nekünk is vasárnap fordul a naptár
Klassz neve van a Tesódnak, jót nevettem, hogy Őt is Olinak becézitek...
Az Olívia amúgy nekem is tetszik, de ha Kislányunk lesz, akkor már megvan a nevünk régóta...
Ha viszont Fiú lesz ismét, akkor fogalmunk sincs, mert mi 1 fiú és 1 lány nevet találtunk ki annak idején
Nálatok van publikus ötlet?
Az allergiával tényleg mákod van
, nálam sajnos ugyanúgy előjött, de szerencsére szedhetem rá a gyógyszereimet, ennek már a szoptatásnál utána kellett néznem
És kénytelen is vagyok szedni, mert olyan erősen jön ki, hogy többször volt miatta arcüreg- illetve fülgyulladásom, így viszont ezek elkerülhetőek
A nátha múltával egyre jobban érzem az illatokat (szagokat!!!), megint vadászgörény orrú lettem...
És emellett émelygek is, szuper