Sziasztok!
soya: üdv a csapatban! Én biztos nem bírnám ki, hogy ne tudjam meg minél előbb a kicsi nemét!!!
ica: úgy néz ki mindenki hoz haza a nyaralásból betegséget
Jobbulást a csajszinak!
lauren: én is paramami vagyok
De minden rendben lesz!!! Úgy szeretem az uh képeket nézegetni! Ikrek miatt pedig különleges!
edit: Jobbulást anyudnak!!!
Mi még nem mondtuk el és remélem hogy nem is sejtik... külön élünk, más városban, hétvégente megyünk ha megyünk... most pl nem voltunk mert férjemnek megint előjött a lumbágója
A másik amiért nem akarom közölni, hogy 12. hét után szeretném csak nyilvánosságra hozni (én nem szeretem az elment baba utáni vigasztaló szavakat), és Nórinál is pl el akartam mondani nagynénéméknek erre kiderül, hogy sógornőm már rég kikotyogta annak ellenére, hogy kértem, hogy csönd legyen.... Anyu is egyfolytában panaszkodott, hogy olyan rossz magában tartani.... szóval most remélem meglepi lesz... a tüneteket mindenesetre nem említem... még gyanús se legyen...
És a "hatalmas" pocakomat is bő ruhákkal palástolom
Mert nekem is iszonyat megnőtt annak ellenére, hogy még sehol sem tartok! szinte...
Mondjuk anyuéknak lehet a 10. hét környékén elmondjuk... még meglátjuk.
liliom: részvétem anyud miatt! Én vetélésről álmodok pár napja
Én is parázok kicsit a lányom 12,5 kg-ja miatt. Ő meg most nagyon anyás lett és nem jó neki, ha ülve ölelkezünk, fel kellene állni és sétálgatni vele... na ezt annyira már nem csípem ezért extra hisztik vannak
Remélem leszokik róla, már jó ideje próbálom erről leszoktatni, de eddig totál sikertelenül...
Csütörtökön doki
Nem tudom, hogy vagytok vele de nekem annyira jól esik most ez a "hideg"!
Tüneteim meg nekem olyan egyszer vannak egyszer nincsenek. A szagérzékenység az általános, lassan kitiltom magam a konyhából, meg az egész lakásból mert mindenhol nyers hús szagát érzem
Már maszkban rohangáltam a hétvégén, de azon is bejött a szag
Meg a kaja gondok... nem esik jól semmi (még a csoki sem
)
Én is szedek napi 1 Magne B6-ot, lehet ez miatt vagyok jól?! passz
Megy még valaki dokihoz a héten?