Az IR-t én sem.
Üdv az újaknak! Gratulálok a babákhoz! Egyre többen vagyunk.
Nekem még mindig 1 hét az első dokilátogatás, izgulok. Egyik este nagyon rosszat álmodtam, egész nap a hatása alatt voltam. Elmentem a dokihoz, és azt mondta, hogy nincs baba a hasamban, nem érti a tüneteket meg a pozitív tesztet. Jaj! Nagyon rossz volt! Rémálom...
Mrsleo, hogy élted meg a pozitív tesztet? Nekem még meg sem jött, amikor 7 hónapos volt Samu.
Biztos kisebb sokkot kaptam volna, pedig ő könnyű gyerek. De biztos vagyok benne, hogy így kellett lennie, és a második baba már nem lesz 3 emberes! Nagyon sok előnye van az ilyen kis korkülönbségnek, de talán ezt majd csak később fogjátok igazán érezni.
Ibi, 5 év után? Ez csodálatos! Nagyon vigyázz magatokra!
Erika, a Lilypie-n is lehet vonalzót csinálni, és ott tudsz elé fényképet is tenni, ha már van UH-os.
Ha rámész valamelyinkünkére, akkor bejön az oldal, csak regisztrálni kell, és követni az instrukciókat. A legvégén az url kódot (vagy mi?!) kell kiválasztani, és azt a rövid linket bemásolni az aláírásodba.
Mágnes, mi a baj a pajzsmirigyeddel? Nekem elvileg alulműködik, és szedek rá bogyót, de azt mondta a doki, hogy majd akkor menjek csak vissza, ha megszültem az összes gyereket (hmm), és akkor megpróbálkozhatunk diétával leállni a gyógyszerről.
Maumackó, hányás? Jaj, szegény!
Minden nap?
Witch, 160g-os diéta? Miért? Mármint mi az az IR?
Nagyon nehéz lehet.
Manooka, drukkolok, minden rendben lesz, pihenj sokat!
Jó, hogy így leírtátok, mert már azt hittem, én vagyok hülye, de én is minden folyásérzésnél rohanok a wc-re. Azért jóval nyugodtabb vagyok, mint Samunál. (Közvetlenül előtte volt egy vetélésem, ami nagyon megviselt, így végigrettegtem a terhességet.)
Szerencsére én nem hányok, csak baromi hányingerem tud lenni, ha pl éhes vagyok, vagy éhgyomorra iszom pár kortyot. Az undorodással ugyanúgy vagyok, mint ti, ezért nem is főzök előre, csak max 20 perccel ebéd előtt.
Ami a legdurvább, hogy a frissen sült kenyér illatától hányingerem van (én szoktam sütni), és az ízét sem bírom most. Még a kávéval vagyok így. Nektek van olyan, amit eddig szerettetek, és most rá sem tudtok nézni?