Annyit írtok, hogy ha mindenkinek válaszolok, egész kisregény lesz a végére
piki június 7-ig várni kell a dokival! Úristen, ez szörnyen hangzik
Ez a lombik (egyetlen?) előnye, a + teszt után másnap rögtön vérvételes teszt is van, hcg-ből látszik egy csomó minden, a vérlevétel után úgy 2 órával hív a dokinéni, hogy mit jelent a mért érték
Én így is alig bírtam kivárni azt a 7 hetes szívhangnézegetést. És milyen jó volt, hogy utána 2 hetente néztek a 12. hétig
Rákerestem neten a Pikler módszerre. Nekem úgy tűnt, kb a Ranschburg-féle elveknek a több gyerekkel megvalósítható modellje, vagy nem?
csöpplány Üdv itt! Balázs baba nagyon édes, kis szöszi fiú, jól látom?
ede Nekünk csak 2 állás van a rácsos ágyon (ikea), középen és lent. Szóval én nem bánnám, ha még nem ülne magátó, amíg nem áll fel
7 hósan 7 kiló? Hát nem bánnám, ha Szaffi is lassulna hízásban, bár most nem mértem 2 hete, mert a mérleg már unokatesóméknál van, de mikor elvittük épp 6200 volt 4 hósan, szóval van egy olyan gyanúm, hogy eléri még a következő 3 hónap alatt azt a 7 kilót. Mondta is a nővérem, hogy Hanna lánya 1 évesen volt 6 kg, milyen jól lehetett kenguruzni vele... bár Hanna most lassan 9 évesen is még csak alulról 20 kg.
Vérvételed nagggyon dúrva! Én pont azt mondtam a házidokimnak, hogy amíg volt vizitdíj, ők abból ki tudták gazdálkodni, hogy hetente egyszer reggel nála is volt vérvétel, és ott tényleg alig kellett várni, ugyanúgy a délpesti laborjába vitték be, ugyanúgy a tb fizette, és milyen tök jó volt az mindenkinek. Most meg, hogy csak az sztkba lehet menni, mindenki szív. Pedig sztem még az öreg nénik se sajnálták azt a 300 Ft-t, meg a cukros bácsik se, ha nem 3 órát kell várakozni.
blog Nődokiról hasonlón vélekedünk, rendelőben mindig olyan „érdekesek”. Nekem szerencsém van, megtaláltam az „igazit”
de pl a barátnőm is nála szült, és ő meg utálta, mondta, ha tervezne még gyereket tuti nem menne hozzá. Ez sztem annyira ízlés kérdése, hogy ki-mit vár el egy dokitól. Én pl nem szeretem a szájbarágósakat, viszont igénylem, hogy ne ködösítsen, hanem merjen állást foglalni. Pl ha megkérdem, hogy terhesen oltassak-e influenza ellen, akkor igen/nem válasz akarok hallani
charlotte Hát igen, Szaffi után muszáj rajzfilmnevek találni. Csak lánynevekkel vagyok bajban, mert fiúban ugye ott a Vuk, másodiknak meg jó lenne a Bubó, de mi van, ha lányaink lesznek (3 babát tervezünk összesen)?
Hetek óta nem jött meg és most tesztelsz? Ezek szerint te se álltál még vissza a szülés óta normál ciklusra? Most én is ezen agyalok, hogy sztem 2 hete volt ovulációm, szóval vmikor mostanában vagy a jövő héten kéne megjönnie, de tekintve, hogy a 4,5 hónap alatt eddig 2x véreztem, fogalmam sincs, mi számít késésnek
Anyámnak 4 csík van a tenyerén, ketten vagyunk nővéremmel és nem hiszem, hogy 58 évesen még szülni fog kettőt
lombikbaba Nem semmi a húgod! Lehet, kérdeztem már, nemtom, mikor vágtok bele? Vagy még csak tervben van a lombik?
És hova mentetek dolgozni Chloe-val?
zsenka Jaj, szétlőtt véna! Bloá! Ezért volt jó a magándokinál, ott mindig eltaláltak
Lombikoknál egyetlen anesztes sem hitte el nekem, hogy a bal kezemet csak szétlőni lehet, nem véletlen nyújtom a jobbat. Aztán persze szétlőtte, áttolta az állványt a túloldalra, és belém nyomta az altatót, hogy ne mondhassam, hogy „én megmondtam”
Ez egy egyenlőtlen küzdelem volt
Szülésnél viszont a szülésznő elsőre eltalálta a bal kezemen
Csajom reggelente 9-10 között szokott aludni egy órát. Most 11:15 és még nem kelt fel :O tök összezavarja a meleg, ahányszor jön egy-egy melegebb nap, ezt csinálja. Végül is, sokkal jobb, mintha bőgne ilyenkor