Sziasztok!
Ultrahang:
Hát, lehet, hogy nyers vagyok, de hogy gondolhatja komolyan vki, hogy a hüvelyi uh-tól vetélt el
?!?!?! Vagyis biztos lehetséges, de akkor az a baba elment volna egy szimpla szeretezéstől is, ráadásul az sokkal hosszabb, és erőteljesebb,mint egy uh. A szexet pedig csak veszélyeztetettség esetén tiltják...
.
Szóval az ilyen riogatókra nem kell hallgatni
.
(ÉS most ne kövezzetek meg, de ha egy baba elmegy egy uh-tól, vagy egy normális szeretkezéstől, akkor ott vmi nincs rendben, és inkább most menjen el,mint később, mert annál feldolgozhatatlanabb a dolog
.)
Kaqk!
Én 5+1 naposan voltam,és azonnallátszódott a peteszák
. Szerdán megyek újra (6+4), remélem lesz szívhang
.
Vikianya!
A cicim érezhetően nőtt, de nekem sem szúr annyit. És pár napja megszűnt a menszis fájdalom is,viszont ha nem pihenek nap közben, picit görcsölget, de magneB6 pezsgőtabira elmúlik
. Néha émelygek is, de az nagyon ritka, pedig visszanéztem: Botonddal ilyenkor már legalább 10 napja totál kivoltam. Remélem ez marad is így
. Nem hiszem, hogy rosszat jelentene
. Hiszem. hogy minden rendben van odabent
.
(Persze én aggodalmaskodom néha
. Most pl. azon zizegek kicsit, hogy ahányszor felveszem B-t - elég sokszor - mindig megfájdul a méhem.De hát ezt egyszerűen nem tudom elkerülni, olyan kicsi még...)
Biceboca!
Hihetetlen, hogy neked már nő a pocid
. Nekem is láthatóan nagyobb, de én tényleg csak fel vagyok fújódva. Várom már, hogy a babától legyen nagy, és ne kelljen takargatnom
.
Anyamci!
Sztem itt vmi félreértés van! Petezsák csak a 4-5. héttől van, a 2,5 hetes terhesség elvileg nem létező dolog, hiszen azt a peteérés utáni 3. nap lenne, amikor még a beágyazódás sem kezdődik meg. Szóval a dokid nyilván arra gondolt, hogy az ovulációtól számítva 2,5 hetes a terhesség, azaz menszitől 4,5 kb. ergo tökéletes a méret
. És 100%, hogy így értette, mert különben nincs peteszák!
De legközelebb, ha vmi nem egyértelmű, nyugodtan kérdezz rá nála, minthogy utána elkeseredj
!