Sziasztok!
Köszi a fogadtatást
Én ma kínlódom nagyon, ma volt eddig a legrosszabb napom: iszonyú hányingerrel, egész nap fehér vagyok. Reggel levettek tőlem 6 kémcső vért, utána védőnőztem (van kiskönyvem is, ami nagy meglepetésemre sima fehér). Sajnos, hiába írtak ki táppénzre, ma még el kellett mennem egyet tárgyalni, és nagyon rosszul viseltem az utazást. Tárgyalópartner végig hülyén nézett rám, majd a végén megkérdezte, hogy ha nem haragszom, van-e valami betegségem, mert nagyon lefogytam, meg nagyon fehér vagyok...
Köszike
Most halódom az ágyamban éppen.
Niki, Bendit Keszthelyen szültem, akkor még ott laktunk, így az nem jön számításba.
Meso, hű, akkor ugyanakkorák vagytok, mint mi
Nagyon örülök, hogy már nincs bevérzés.
Csilla, hát, nekem a hányingeren kívül van még mellfeszülés, álomkór, nadrágpara (tegnap kismama nadrágot kellett vennem, mert a farmereimet nem tudom felvenni, pedig lement rólam 1,5 kiló). A kisfiamnál nekem sem volt semmi tünetem, és a 7. hónapig azt sem tudtam, mi az a kismama ruha. Remélem, ez azt jelenti, h lányka a hangyánk.
Nekem amúgy hypothyreozisom van, csak későn diagnosztizálták. Valszeg emiatt volt a két év kínlódás.
Engem a méhlepény után varrtak össze, mert volt egy gátmetszésem. De nem fájt különösebben, csak fura volt. De úgy tudom, hogy jobban fáj, ha a hüvelyt is stoppolják.
Mara, jó, hogy kiengedtek
És rád hasonlít a kis lurkó?
Bocs, nem tudtam kihagyni, én is úgy lesem az uh fotókat, mintha látnám, kire hasonlít. Már nagyon várom a 31-ét, m akkor megyek legközelebb uh-ra.
Szép napot mindenkinek!
Kinga