Sziasztok!
Voltunk a dokinőmnél és végülis az lett az eredmény, hogy a placenta ugyan a fundusban tapad, de áthajlik a méh mellső falára és a széle közel vana méhszájhoz. Talán ebből származhat a vérzés. Azt mondta, ez még nem praevia. Hát... mit mondjak, nem lettem sokkal nyugodtabb. Nagyon remélem, hogy ahogy növekszik a méh, a placenta széle majd el fog távolodni a méhszájtól és megint minden rendben lesz.
Viszont az utrogestant dec. 2-ig szednem kell és kicsit ki vagyok, mert a gyógyszer leírásában az szerepel, hogy csak a 12. hétig szabad szedni
és ráadásul, mivel a szüleimnél vagyunk, semmi könyvem nincs itt, amiben utána nézhetnék a dolgoknak
. Szóval most tényleg pihenek és azóta nincs semmi (lekopogom). De nem tudom, meddig csövezhetünk itt a szüleimnél, mert azért anyukám se tud itthon maradni velünk hónapokig.
Andi: ezek szuperjó hírek!!!!! A biometria szerint akkor mikorra vagytok kiírva? A nemét esetleg kiderítettétek a 12 hetesen?
Caramel: vonalzót plíííz!!!! Ezek szerint neked van még egy lurkó otthon? Mennyi idős? Kisfiú/kislány?
Igen, fent vagyok az anyatanyán is. Aranyos társaság, de én már "későn" érkeztem, nem nagyon fogadtak be szerintem, azért csak ritkán irogatok oda.
Mostanában azért nem jöttem, mert elég depi vagyok ettől az egésztől és ilyenkor tisztára magamba szoktam fordulni. Marcival annyira rendben volt minden, pedig vele még ügyelnem is kellett, sőt, egy fél napot töltöttem zártosztályon, mint szigorló, mégse volt semmi. Most meg... kicsit neki vagyok keseredve.
De azért igyekszem néha felrázni magamat.
Georgia: gyere nyugodtan, örülünk neked!!!!
Kicsit még fel kell pörgetni a topikot, de a csajokkal nagyon dolgozunk rajta
!
És hozd a többi ismerősödet is, ha tudnak jönni!
Hollandiában dolgozol?
Hova jársz gondozásra? Hol fogsz szülni? Hollandiában? Nálatok lehet már tudni a baba nemét?
Bea: írj, hogy mi volt ma a dokinál!
Ha más is lesz, jövök még, hogy kicsit kijöjjek a depiből!