Sziasztok Lánykák!
Petcsilla,
Igen, Pécsett születtem, éltem, tanultam 23 éves koromig. Anyumék, család pedig ott vannak, csak engem szólított messzebb a sors
Én annak idején jó dokit kerestem és az ő rendeléséhez igazodtam. Akit Andornál ajánlottak, annak szakrendelése volt, hozzá jártam 18 hetes koromig, majd kiderült, hogy borsos ára van a szülésnek nála (ő mondta, hogy mennyi), mert szerződéssel van kórháznál és ott ennyi és kész. Hát mivel ezt nem tudtuk elfogadni így keresni kezdtem szimpi kórházat itt Pesten, majd az odatartoző orvosok közül nézelődtem kiket ajánlanak. Aztán végül mikor az István kórházat hívtam valami ilyen ügy miatt, akkor ajánlották a jelenlegi szuper dokinőmet, aki akkor éppen a telefon közelében volt. Elmentem hozzá, megfeleltek a körülmények és maradtam nála.
Az más tészta, hogy Andor születése után a magánrendelése átköltözött egy egészség központba, ahol azért elég borsos ára van a rendelésnek, viszont egészségkártyára el lehet számolni.
Nah, ez hosszú lett, bocsesz.
Lényeg a lényeg szerintem, hogy orvosa válogatja,hogy mi a jó. Szerintem a jó orvos a legfontosabb és utána el kell dönteni, hogy az ember tudja-e vállalni azt az összeget, amit esetlegesen egy magánrendelésen elkér.
Adryn,
Ha jól láttam Te nyitottad meg ezt a topikot, ugye?
Köszi szépen!!!!!
Szerintem egy ilyen topikot nem jó ilyen korán zárttá tenni, mert pl. én is ugye ki akartam várni a 12. hetet (pontosabban a genetikai uh-ot) és csak utána akartam csatlakozni és nagyon sajnáltam volna, ha már rég elhúzott volna a csapat valamerre.
Szerintem az e fajta fórumnak az a lényege, hogy "bevárja" az idetalálókat. Az meg megint más dolog, hogyha már megszületnek a babák, és utána is eltelik idő és szeretnék zárttá tenni a fórumot, hogy most már tényleg csak a mi kis csapatunk olvashassa a dolgainkat, akkor azt is nyugodt szívvel megtehetjük. Nem?
Tök rossz, hogy ilyen rossz idő van.
Ki merre jár?
Goofyka,
Mesélj, mi volt tegnap?