Sziasztok!
Este beájultam, szerintem hamarabb aludtam mint a gyerekek
Ma meg úgy zsongok, alig bírtam kivárni, hogy elaludjanak, már mentem volna a dolgomra. Ráadásul tök idegbeteg vagyok
Blackrose!
Örülök, hogy van még egy harmadik babáját váró anyuka!
Neked mekkorák a nagyobbak?
Pkeroka!
Remélem minden rendben van...!?
Az elején még nagy a szórás, van akinek később fogan a babája és később látszik, a szívverése is később lesz... Van akinek a ciklus elején fogan, az meg megy 5 hetesen és már szépen látszik a terhesség. Ne aggódj!
Ani!
Sajnálom a vetélésed!! De most minden rendben lesz!!!
Szinte bármit ehetsz terhesen, gyümölcsök zöldségek minden mennyiségben, egyik sincs tiltó listán. A máj és a félig sült husik amik inkább nem, bár én májat eszek, etttem és semmi gond nem lett. A tejre szokták még mondani, hogy mértékkel mert az is okozhat valami gebaszt. Én az első terhességemnél literszámra ittam naponta és semmi sem lett, úgyhogy ennek sem hiszek
Kívánósság és a gyerek neme közti összefüggés: elsőnél a csípőset kívántam. Csilit-csilivel, a végén csokifüggő voltam de tilos volt így csak fájt érte a szívem és fiú lett. A másodiknál édeset kívántam szintén fiú lett. A harmadikkal csak a tejtermékeket kívántam és utáltam az édeset, ő ugye a 6. héten meghalt, így a neme ismeretlen. Most a savanyút kívánom és utálom az édeset, majd meglátjuk
Jajj, most olvasom, gratulálok a szívhanghoz!!!!!
Nálam is vannak nem tudok aludni időszakok, máskor meg majd össze esek a fáradságtól
Mieza!
Sikerült a szurolós gondodat megoldani? Én pont az ellenkezőjével küzdök, hát ez sem jobb
Hematómát sajnálom
Vérzel is miatta?
Most olvasom, apáááám óriási gratula az ikrekhez!!!! Hűűű jól megilyesztett a doki, ennél jobban már nem is alakulhatott volna
Brita!
Úgy látszik ez a hónap ilyen
Látom hogy lánykád is 2007-es... a nagyobbik fiam is és nálunk is minden így volt, illetve most mással teszteltem
Háát kiváncsi leszek, hogy bejön e a lány. A kínai szerint is lány lesz. Igaz a Ricsi is lány ezek szerint
Szerintem nekünk fiú lesz, pont pékor elég nagy rá az esély, és mi telibe akkor voltunk együtt
Én a gravidát szedem, és magneb6 extrát ha fájok, görcsölgetek. A magnézium mennyisége attól függ hogy menyitől múlik el a görcsölgetés
A vasam nekem sem áll a helyzet magaslatán. Majd vv-kor kiderül, hogy kell e szednem. Nem nagyon szeretném mert én nagyon hasmarsos vagyok tőle
Most ezerrel cseresznyézek, remélem segít pár hónaig kihúzni
Gratula a szívdobogáshoz!!!! de jóóóó már én is szeretném
Teeca!Drukk a kishugiért
Az igen, gratula a kiskönyvhöz! Olyan jó, ha már kézzel fogható a kiskönyv. Hivatalosan is kismami vagy
Én majd a 12. heti doki látogatásra fogom elintézni ezeket, a vetélés miatt most nem sietem el...
Elmondani még senkinek, szintén a vetélés miatt... a múltkor nem győztem magyarázkodni. Ráadásul sokan lehülyéztek, lenéztek, megvetettek hogy harmadik baba
Ez csak álom volt, hesegesd el! Amúgy is akinek a halál hírét keltik, jó sokáig fog élni!
Én is álmodozok, ma pl megcsalt a párom az egyik szakközepes osztálytársammal
Valijja!
Átérzem, hogy min mentetek keresztűl amikor nem vártan pozi lett a teszt. A vetéléses pozink nekünk is ilyen volt, padlót fogatm
Mire megbarátkoztam a helyzettel sajnos elment, de most nagyon akartuk
Az idő pedig rohan megállíthatatlanul, nem sokára már a szülésre készülünk. Tudom most ez így elég hihetetlen de nagyon gyorsan eljön majd az is
Az elsőnél számoltam a heteket, a másdiknál már csak pislogtam hogy 12, 18, 30 és jáááj szülök
Most egy kicsit ólomlábú az idő, jön a kritikus 6. hét amikor elvetéltem, de utána gondolom már nekem is szaladni fog ismét
Tünetek: durva hangulat ingadozás, undor dolgoktól, még a gyerekem nyálától is kiver néha a víz
Puffadás, evés után nehezen büfizek
, mensis görcsök, két oldali szurkálás néha. Savanyú kívánás és hiperszuper szétszortság
Álmosság vagy épp nem tudok aludni van még.
Ha hazajösz, vissza is mész majd? Amúgy úgy tudom, hogy lehet repülni terhesen is ha orvos engedi. A végén is csak azért nem lehet mert mi van ha beindul és baj lesz...
Én is szomjas leszek délutánra, éjjel is többször iszok így többször is járok pisilni
Neked is gratula a szívhanghoz!!!
Nalla!
Jó korán mentél
Gratulálok a felritkuláshoz
Mikor mész legközelebb?
Gita!
A kis boszi
Gratulálok a picikhez!
Napvirág!
Óriási gratula Nektek!!! Szuperül fogod fel, és ezer százalék hogy nem lesz gond! Ő nagyon akart jönni hozzátok!
Na végig olvastam mindent, többet nem maradok le így
A görcsölgetésekre szedjétek a magnéziumot, ne görcsöljön az ! Nekem még a nospát is mondt a doki anno, ha magnéziumtól nem múlik mehet a nospa mellé.
Minden dokihoz, uh-ra menőnek drukkolok! Még nem tudtam megjegyezni hogy ki mikor megy,
de nagyon drukkolok!! Én júli 5-én megyek. Rákszűrésre jelentkeztem be